Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρονιά κορίτσια!

Επιτέλους βρισκώ χρόνο να γράψω! Όλες είμαστε στην ίδια φάση: προετοιμασίες, βαλίτσες, άγχος στο φουλ, κούραση, αϋπνίες....Τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά και μεταξύ μας υπάρχει συμπαράσταση και κατανόηση! Εγώ, το βράδυ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου! Δε βολεύομουν πουθενά, τα + 10 κιλά με ζορίζουν!Απο τη μια λέω άντε να γεννήσω και απο την άλλη σκέφτομαι τη δυσκολία να έχω τα δύο πιτσιρίκια στο σπίτι και αναθεωρώ!!!!!

Την περασμένη Πέμπτη (34εβδ + 4) έκανα υπέρηχο και το βάρος της μικρής εκτιμήθηκε 3.100!!!!!!!!!!! Αυτό το πλασματάκι πώς θα γεννηθεί αν συνεχίσει έτσι??????? Έχω αγχωθεί και ο γιατρός μου είπε πως στην προκειμένη περίπτωση, ίσως μας διευκολύνει η πιθανότητα του πρόωρου τοκετού. Ο μπόμπιρας γεννήθηκε στις 35 και 6! Έχω 30% πιθανότητα να γεννηθεί και η μικρή νωρίτερα!

Ερώτηση προς τις μανούλες που έχουν ήδη παιδάκι: θα συνεχίσετε να τα στέλνετε παιδικό σταθμό? Η παιδίατρος μου συνέστησε να διακόψει για 2 μήνες, προς αποφυγή ιώσεων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εστελ ο δικος μου δεν παει παιδικο!Αλλα αν πηγαινε θα τον ειχα σταματησει για φετος!Εμεις λεμε να ξεκινησει απο Σεπτεμβρη και παλι το σκεφτομαι μην κολλαει το μικρο αλλα πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο τα ιδια τα παιδακια..αρα μαλλον θα παει!

Τωρα εσυ οτι θες κανεις,αλλα επειδη ηδη θαειναι ταλαιπωρία με 2μικρα εγω δεν θα ήθελα να προσθεσω κ αλλες ταλαιπωρίες με ιωσεις κτλ....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα,

τι κάνετε??? Όλες τελικά στην ίδια κατάσταση είμαστε.

έχω και εγώ συνέχεια συσπάσεις πιο πολύ το βράδυ. Ο γιατρός μου έδωσε duscopan να παίρνω πρωί και βράδυ, αλλά δεν βλέπω να κάνει και πολύ δουλεία.

Επίσης αυτό το μούδιασμα που λέτε εγώ το έχω στο γοφό από την αριστερή πλευρά.

Ραντεβού με το γιατρό έχω την Παρασκευή, άντε να δω τι γίνεται.

Τη βαλίτσα ξεκίνησα τώρα σιγά σιγά να τη φτιάχνω.....δεν ξέρω γιατί αλλά με πιάνει άγχος.

Γνωρίζεται μια εξέταση που λέγεται καρδιοτοκογράφος?????

Greta ποια ημερομηνία σου έχει δώσει ο γιατρός???

φιλιά και καλή συνέχεια.....

Rn2Dp2.png

Αννα μου μην αγχωνεσαι!Ολα θα γινουν οπως πρεπει!

Καρδιοτοκογραφος, λεγεται αλλιως και nst(non stress test) μια 20λεπτη εξεταση που το μηχανημα γραφει τις συσπασεις που κανει η μητρα και ταυτοχρονο ακους και την καρδια του μωρου σου!Σου βαζουν μια ζωνη γυρω απ την κοιλια σου!Δεν ποναει!

Πητ εχω 08/02 αλλα λογω καισαρικης θα παω με ραντεβου!Το ποτε ακριβως θα το μαθω αυριο ;) ;)

Σιγουρα παντως αυτον τον μηνα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερουδια!!

Εστελ μου κ μενα που παει παιδικό ο μικρός το ίδιο μ ειπε ο Παιδιατρος να σταματήσει για κανα δίμηνο γιατι λεει κ ο Μάρτιος ειναι φουλ στις ιώσεις.

Η αλήθεια ειναι ότι ακόμα δεν εχω αποφασίσει αν θα σταματήσει ή οχι. Γιατι έλεγα ότι με βολεύει ο Παιδικος να λείπει τα πρωινά ο μικρός να τα βρούμε με την Μπέμπα με την ησυχία μας! Ούτε ξερω κοριτσι μου τελικά τι θα κανουμε!

Αν βρεις καμία λύση πες τη μου κ μενα σε παρακαλώ...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Kashman μια απο τ ίδια κ εγω.... Ούτε λόγος για...τρελιτσες κυρίως επειδή φοβόμαστε... Τεσπα, θ αναπληρώσουμε μετά ελπίζω...

Εχω αρκετά να αγοράσω ακριβώς επειδή δν μπορώ ν χρησιμοποιήσω ροζ πράγματα στο αγόρι, αλλα κ πράγματα π χρειάζομαι εγω.

Τα νέα απο το γιατρό ειναι οτι ο μικρός ειναι 2.600 (λίγο δν ειναι; ) π η γιατρός μ το βρίσκει μια χαρά... Μ είπε όμως οτι θ ήθελε να γεννήσω εκτός απροόπτου γύρω στις 5 του μήνα. Απο τη μια χάρηκα γτ θ πάρει κ άλλες μέρες το μωρό π ειναι καλο, απο την άλλη μ φαίνεται οτι ειναι αιώνας ως τότε. Για τους πόνους π εχω μ είπε ν μν παίρνω αγκαλιά τη μικρή (δυςκολο) για να συνηθίσει κιόλας αφου μετά για 40 μέρες απαγορεύεται ρητά λόγω της τομης. Αυτό δν το είχα σκεφτεί κ στεναχωρήθηκα... Ραντεβού παλι σε 10 μέρες..:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Kashmam, θα τον διακόψω. Το άσχημο είναι πως περνάει πολύ ωραία εκεί και φοβάμαι πως μένοντας σπίτι δε θα μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του για αποκλειστικότητα! Εγώ σκέφτομαι μετά το Πάσχα να τον ξαναστείλω. Θα δούμε, ας σκεφτόμαστε θετικά! Η αλήθεια είναι οτι αυτή την περίοδο οι ιώσεις κάνουν πάρτυ, ας φυλαχτούμε καλύτερα.

Greta, απο το Σεπτέμβριο θα είναι πολύ καλά να ξεκινήσει. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως στα 3 χρόνια το παιδάκι έχει πιο ολοκληρωμένο το ανοσοποιητικό του, εξάλλου μετά απο λίγο συνηθίζεις και το θέμα ιώσεων οπότε το αντιματωπίζεις πιο χαλαρά!

Boulitsa μου αν υπολόγισα σωστά σ ειπε ο γιατρός να γεννήσεις στις 39 εβδομαδες ε; Πολύ ωραία!!! Πολύ θ μ άρεσε κ μενα να ήξερα την ημερομηνία που θα γεννήσω! Άντε με το καλό!!!

Estel μου εγω τον βλεπω ότι στο σπιτι βαριέται!οταν ειναι άρρωστος κ κ δεν πηγαίνει για μερες, μου ζητάει να παει. Ειναι κρίμα μωρε... Αλλά από το να εχω ενα Λεχούδι άρρωστο... Μάλλον κ εγω κατα κει το κόβω να τον σταματήσω. Αλλά θα παίξει πολύ παιδότοπος κ ο μπαμπάς μας θα τον πηγαίνει αρκετά συχνά στους φίλους μας με παιδάκια! (Φαντάζομαι)

Α καλα ότι συνηθίζεις με τις πολλές ιώσεις ειναι το μονο σίγουρο! Αρρωσταίνει κ το περνεις πιο ψύχραιμα.

KMwEp3.png

Καλησπέρες απογευματινές!

Φουλ δραστήρια η σημερινή η μέρα, μέχρι τις 13:00 ήμουν στο νοσοκομείο. Πουρνό-πουρνό υπέρηχο, μετά μαθήματα ανώδυνου τοκετού (προετοιμασία για νέους γονείς, προτιμάν να το λένε), γιατρός μετά και τέλος ενδοκρινολόγος.

Τα νέα μας είναι τα εξής:

Είμαστε 2660g και από ότι φαίνεται έχουμε προσωπικότητα και δε γουστάρουμε να κάνουμε ότι κάνουν τα άλλα μωράκια, δηλαδή να βάλουμε το κεφάλι κάτω για να ετοιμαζόμαστε από λίγο-λίγο. Αντιθέτως, προτιμάμε να καθόμαστε από τώρα όρθιες στον ποπό μας (λέγε με ισχιακή προβολή). Κοινώς, εγώ καλοί μου γονείς δε βγαίνω από μόνη μου, άμα γουστάρετε να με βγάλετε εσείς. Αυτό σημαίνει ότι το ρίχνω στο περπάτημα και ξαναπάω σε 2 εβδομάδες για NST και αν είμαστε ακόμα μουτρωμένες, πάμε για καισαρική στις 6/02!!! Δε ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ.

Κατά τα άλλα, τα μαθήματα είναι καταπληκτικά και πραγματικά πολύ πολύ ενημερωτικά. Η μαία που μας έκανε το μάθημα παλιά καραβάνα, με πολύ χιούμορ αλλά τα λέει και όπως πρέπει. Είχε αρκετό κόσμο (και μάλιστα πολλούς συζύγους) και μάλιστα αρκετές κοπέλες από άλλα μαιευτήρια. Όποια γεννάει στο τέλος του μήνα και έχει χρόνο, να πάει, μη το χάσει.

Από κιλά είμαι στα +10 και ευτυχώς είναι ικανοποιημένος γιατρός και ενδοκρινολόγος. Ωστόσο η ενδοκρινολόγος μου έγραψε μηχάνημα για να μετράω το ζάχαρο αλλά ευτυχώς τυχαίες μετρήσεις 4-5 την εβδομάδα. Άντε να το κάνω και αυτό...

Στα ψώνια της ημέρας, πήρα έναν αποστειρωτή και ένα ακόμα νυχτικό.

Μη μιλάτε για σεξ!!! Καθημερινά λέω στον άντρα μου, πότε θα γεννήσω, να ξεμπερδέψω με τα λόχεια μπας και το ξανακάνουμε σαν κανονικοί άνθρωποι! Kashmam αυτό με τις ταινίες, τι κατάρα! Βλέπουμε ταινία και πέφτουμε σε ερωτική σκηνή και με πιάνει η απογοήτευση! Πότε θα έρθει η σειρά μας; Αααααχ....

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια :)

Πάλι πέρασε η μέρα χωρίς να το καταλάβω :| πολλές φορές σκέφτομαι αν είχα και παιδί τι θα έκανα, πότε θα τα έκανα όλα :|

Βάσω, μην ανησυχείς, μπορεί να γυρίσει η μπεμπούλα σου :) Μια φίλη μου γέννησε το Νοέμβρη. Μια εβδομάδα πριν τη προγραμματισμένη καισαρική (λόγω ακριβώς της θέσης του μωρού), ξαφνικά γύρισε και γεννήθηκε μόνο του μια ημέρα πριν το ραντεβού :-D Με γεια τα ψώνια :)

Πόσο θα ήθελα να παρακολουθούσα και εγώ αυτά τα μαθήματα, αλλά επειδή ο γιατρός μας είπε μια φορά πως είναι περιττό λέει, έχει κολλήσει κ ο άντρας μου σε αυτό και δεν θέλει. Θα πήγαινα και μόνη μου αλλά δεν ξέρω πως να μάθω πότε γίνονται στο ΙΑΣΩ που θα γεννήσω εγώ. Μήπως ξέρει καμία κοπέλα?

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες!

Ήσυχη μέρα σήμερα με ένα πολύ ευχάριστο νέο (νομίζω)

Μόλις γύρισα από τον οφθαλμίατρο με μια γνωμάτευση που λέει ότι ο βυθός μου κ η κατάσταση των ματιών μου δεν αποτελούν αντένδειξη για ΦΤ :)

Ο μικρός ηταν ήδη ανάποδα στο Doppler ελπίζω να μην μας κάνει νερά (!)

Υπομονή ως την επόμενη Τετάρτη τώρα που εχω γιατρό...

Βάσω, τα μάθηματα ανώδυνου τοκετού πως τα κλείνω; Έχει site το Έλενα με πληροφορίες; Κόστος;;;

Προλαβαίνω άραγε τώρα ή άργησα να το σκεφτώ;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Βλέπω όλες στην ίδια κατάσταση είμαστε. Ανησυχία, άγχος και προσμονή για το μεγάλο γεγονός!!!

Εγώ είμαι συνέχεια στην αγωνία να τον καταλάβω... δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αλλά έχω ακούσει τόσες ιστορίες για τον ένατο και έχω αγχωθεί!!!

Φτιάχνουμε σιγά σιγά το δωμάτιο...σήμερα σιδέρωσα και τα πρώτα του ρουχαλάκια......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συσπάσεις αρκετές κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας!!!

Εμείς την Κυριακή έχουμε γιατρό και μάθημα με τη μαία. Περιμένω πως και πως!! εμάς ήταν γυρισμένος από τον 7ο μακάρι να είναι ακόμη έτσι!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπερα σας!

boulitsa μου καλο ειναι το βαρος του μωρου σου!

Να σε ρωτησω:Σκεφτεται να στο παρει 39εβδ?εγω αυριο εχω ραντεβού μαζι του και φοβαμαι τι θα μου πει!!!Θα ηθελα και εγω να το κρατήσω μέχρι τοτε!

Βάσω μην αγχωνεσαι το ξερω βεβαια ειναι δυσκολο αυτο αλλα σιγουρα ξέρεις και εχει διαβασεις περιπτώσεις που τα μωρακια γυρισαν εστω και τελευταια στιγμη!Οποτε ασε στο πισω μερος του μυαλου σου την καισαρική ξεκινα το περπατημα και σκεψου θετικα ;););)

spourgitaki απλα δεν σου φτανουν 24ωρες!!!!Χωρις να θελω να σε τρομαξω :P

Εγω αναρωτιεμαι με δυο παιδακια πως θα ειναι :confused::confused:

Αθηνά τελεια τα νεα σου μπραβο!!!!!!!!

Νασια ειναι ωραια ολα αυτα!Να τα ευχαριστηθεις!Οσο για το αγχος λιγο πολυ ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε...

Κοριτσακια εμεις νεα γιοκ σημερα!Ολα τα ιδια...Ετοιμασιες σιγα σιγα και φτιαξιμο βαλιτσας μωρου!Η δικια μου οχι ακομα!Αλλα δεν αγχωνομαι με την δικια μου..

Αυριο γιατρο,με αυτο αγχωνομαι...για να δουμε!

Καλο βραδυ σε ολες μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta ναι αυτό ακριβώς μ είπε κ ν πω την αλήθεια το είχα σίγουρο οτι μεχρι τέλος τ μήνα θ εώς γεννήσει, δλδ στις 38 όπως γίνεται συνήθως.... Όμως μ είπε οτι κ λίγες μέρες ν πάρει απο την 39 εβδομαδα καλά ειναι. Δν το βλέπω όμως, γτ οι πόνοι καλά κρατούν παρόλο π προσπαθώ ν ειμαι λιιιγο πιο χαλαρή. Τι ν πω, καλά ν ειναι μ οπότε θέλει ας έρθει...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημερααααα!!!!!!

Ελπίζω να είμαστε όλες καλά σήμερα!!!

Greta καλή επιτυχία σήμερα στο γιατρό, θα σου πει μια χαρά νέα και θα ηρεμήσεις!!! Περιμένουμε νέα!!

Boulitsa μην αγχώνεσαι, όπως το είπες, καλά να ειναι και όποτε θέλει ας έρθει!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...