Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Βασω πω πω σε καταλαβαινω εχεις δικιο να εισαι νευριασμένη αλλα τι να κανεις τωρα!Παει εφυγε θα πας στα αλλα δεν πειραζει!

Και εγω θα με ζηλευω που γενναω σε λιγες μερες δεν την παλευω αλλο!Σας καταλαβαινω φανταστειτε να εχετε και αλλο ενα μωρο(γιατι 2.5 χρ μωρο ειναι ακομα περα απ την πλακα) αφηστε σας λεω!

Θα μας πείτε εμ γιατι δεν περενατε λιγο κυριες μου?Δεν σας φταιει κανεις...Σωστο είναι αλλα!!!!!!

Σημερα δεν θα κανω τπτ περα απο φαΐ!Το οποίο δεν ξερω τι θα ειναι ακομα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεερα...

Μόλις γύρισα από τη βόλτα μου...

Μια βόλτα που ξείνησε με οριακή βροχή, συνεχίστηκε με ήλιο που με ...έσκασε και τελείωσε με έναν αέρα που... με πήρε και με σήκωσε!!!

Κι όλα αυτά μέσα σε 3 ώρες όλο κι όλο(!)... Ανώμαλος καιρός(!)

Βρήκα ρόμπα(!). Μία γκρι (ανοιχτό) μακρυμάνικη από βαμβάκι να ταιριάζει και με το γκρι (λίγο πιο ανοιχτό) με ροζ λεπτομέριες νυχτικό που είχα πάρει από τα oysho :cool:

Έχω και κάτι ωραιτότατες ροζ/μπεζ παντοφλίτσες καθώς και ένα ζευγάρι ροζ/μπεζ πιτζάμες πιστέυω είμαι έτοιμη πλέον να γεννήσω (ΝΟΤ!!! :tongue:)

Ερώτηση: Τα δικά μου ρούχα (ρόμπα, νυχτικό ...) τα πλένω κι αυτά με το παιδικό το απορρυπαντικό; Κάπου πήρε το μάτι μου [σε κάποιο άρθρο] ότι ό,τι δικό μου έρχεται σε επαφή με το στήθος μου (αν θηλάζω) καλό είναι να πλένεται κι αυτό με παιδικό απορρυπαντικό... Ισχύει; Λογικό μου ακούγεται...

ααα... το μαγαζί είναι αυτό, δηλώνω επισήμως fan του... :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπεεεεερα!!!

Greta το ρηλαξ π εχεις πρέπει να ειναι ίδιο με το δικό μου κ κανει 100?.

Βάσω εχεις δίκιο σε αυτο που λες κ μενα ο γιος στο ρηλαξ ούτε για αστείο!! Κ εχει κ μουσική κ παιχνίδια κ χίλια δυο ενώ μια φίλης ενα απλό σκέτο ρηλαξ χωρίς τίποτα που κανει 30? κ τα 4 παιδιά της καθόντουσαν εκεί με τις ωωωωωρες!!!

Όποτε το θεμα δεν ειναι τι ρηλαξ θα πάρουμε αλλά αν θ κάτσουν τα άτιμα μέσα. Αφήστε που όσα ρηλαξ εχω δει με παιχνίδια, τα παιχνίδια ειναι τοοοοσο μακρυά από τα χεράκια τους που δεν τ φτάνουν να τα κουνήσουν.

Με γεια σας ρε κοπελιές τις αγορές!!! Εγω π τα εχω κ δεν θα αγοράσω μου κακό φαίνεται!

Άντε να αγοράσουμε κανένα φορμάκι ροζ ή αλλο χρωμα γιατι αυτα που εχω ειναι ολα μπλε! Να ειναι δυνατόν ολα μπλε;;; Επειδή τα έπερνα τα φορμάκια από jumbo κ το jumbo ή μπλε θα εχει ή ροζ τα φορμάκια μέσα έξω κ οι πυτζαμουλες ειναι ολα μπλε άντε να εχω κανα δυο κόκκινα κ κανα δυο πράσινα ή κίτρινα.

Gretaaaaaa σε δυο εβδομαδες τελειώνει το βασανοοοοοο!!!! Κουραγιοοοοο!!! Σε ζηλεύωωωωωω!!! Ετοιμασουουουου!!!!

KMwEp3.png

Αθηνά εγω τα έπλυνα με το παιδικό για το μαιευτήρια. Μετά τ ρούχα μου τα πλένω κανονικά και μόνο τα σουτιέν όσο θηλαζα τα έπλενα με τα ρούχα του μωρού. Το ίδιο θα κάνω παλι...

Greta νιώθω οτι ο κλοιός σφίγγει επικυνδυνα κ εχω μουδιασει λίγο ψυχολογικά για αυτό δν σας γράφω ενώ σας διαβάζω συνέχεια. Σήμερα απο το πρωί εχω συσπασεις κ κραμπες κ εχω φρικαρει... Σήμερα έχω γιατρό ευτυχώς, αλλα φοβάμαι τι θα μ πει... Ειναι νωρίς ακόμα ρε γμτ. Εχω ακόμα πολλα ν κάνω κ ν αγοράσω κ για βαλίτσα ούτε λόγος ακόμα... Ασε π πάνω απο ολα ειναι νωρίς για το μωρό... Greta τ ίδιο ακριβώς κ εγω. Το να φροντίσω πια την 20 μηνών κόρη μ ειναι ένας άθλος...

Σταματάω γτ θ πω κ αλλα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε boulitsa μου φοβάσαι αφού αν φτασεις μέχρι 36 εβδομάδων μετα δεν θεωρείτε νωρίς από οσο ξερω!

Μην αγχώνεσαι κ είμαι σίγουρη ότι δεν θα γεννήσεις πριν τις 38! Τι πράγματα εχεις να ετοιμάσεις δεν τα εχεις ολα από την κόρη;( συγγνώμη δεν θυμάμαι τι ειναι το δεύτερο αγόρι ή κοριτσι)

Άσε π κ οι πόνοι να σε πιάσουν κ να μην εχεις κανει βαλίτσα εκείνη την ωρα βάλε μέσα τα βασικά κ τα υπόλοιπα στα φέρνει ο αντρας σ την άλλη μερα;

KMwEp3.png

boulitsa μου μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!Θα δεις!Για ολα τα αλλα σε καταλαβαινω απολυτως χωρις να μου πεις,ξερω τι τραβατε οσες εχετε δευτερο παιδακι κυριως μικρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμένα ρε κορίτσια πονάει εκεί... Η έξοδος τ μωρού... Κ δεν εχω κανει σεξ να πω μήπως κατι έγινε. Αλλά πονάει!!

Επίσης όλο σκέφτομαι κ λέω στον αντρα μου (δεν ξερω κατα ποσο αυτο π λέω ειναι σωστό) τ λέω λοιπόν ότι κουράστηκα πολύ κ καμία φορά εύχομαι να βγει η Μπέμπα στις 38 ή 39 εβδομάδων (γιατι ο γιος βγήκε 40+5) κ πραγματικά κουράστηκα!!

Πονάει κ η μέση μου κ η πλάτη μου! Κ όταν ξαπλώνω από τα αριστερά μετα από λίγο νιώθω ενα κάψιμο κατω από το στήθος αν γυρίσω από τα δεξιά σταματάει! Τι ειναι πάλι τούτο ούτε ξερω.

Αχ δεύτερο μάνες ποσο σας καταλαβαίνω... Πολύ κουραστικό να είσαι έγκυος κ να εχεις ακα ενα...φαντάζομαι την Αik με τα αλλά τρία!!

Εχει τωρα δυο φορές που γέμισα την μπανιέρα με καυτό νερό έβαλα κ αφρόλουτρο να κανει σαπουνάδα κ μπήκα μέσα μέχρι τον λαιμό. Κ εκατσααααα... Το ποσο χαλάρωσα δεν περιγράφεται αν είχα μετα κ μια μασατζου να μ κανει ενα ελαφρύ μασάζ στη πλάτη ή έστω στα πόδια θα ηταν το καλύτερο μου!

Δοκιμάστε το!!!βαλτε κ κανα κεράκι αντί για το πολύ το φως κ χαλαρωωωωστε...

Επίσης το γεννεσις εχει γεννά στο νερό το οποίο προχθές μ καλό άρεσε η ιδέα κ ειπα όταν θ ξανά πάω στο γιατρο να ρωτήσω τι κ πως... Εσείς τι λέτε;

KMwEp3.png

Αθηνά με γειαααααα τα ψώνια!

Αντε κατι θα μπει επιτελους στην βαλίτσα εκτος απο το αδειο νεσεσερ χαχα :tongue:

Το site αυτο το εχω κοιτάξει και εγω το εχει βαλει οντως η Βασω!

Για τα ρουχα μας που ρωτησες μονο τα σουτιεν θηλασμου κ εγω!Και επειδη ενα ακομα πλυντηριο μου μενει με βρεφικα δεν νομιζω να τα πλυνω απο τωρα γιατι τα χρησιμοποιω,λογικά θα τα πλυνω στο χερι λιγο πριν..

kashmam ωχ εχεις ψωνια εσυ ε?Εμενα αυτο μ αρεσει πολυ δεν θα χρειαστει σχεδον τιποτα,μονο ενα μπουρνουζακι και κατι πετσετουλες επιπλεον που χρειαζομαι!!!Σουπερ!

Εγω κοριτσια επλυνα ολα τα λουτρινα χθες και σημερα!Το πλυντηριο εχει παρει φωτια!

Μια επεισοδιακη μερα δυστυχως!Ο μικρος πρωτη φορα που εκανε εμετο μετα το μεσημεριανο!Ολα πανω μου!!

Νερο απ τον ηλιακο μηδεν!Ειμασταν στο μπανιο σχεδον γυμνοι και περιμεναμε να ζεσταθει το νερο!Δεν μπορουσα να βαλω ουτε το αεροθερμο γιατι ειχα το πλυντηριο!Ενα δραμα σας λεω η κατασταση!Ξεπαγιασα!ο μικρος ηταν ντυμενος δεν λερωθηκε πολυ ευτυχως!Καθαρισα το χαλι οοοολα μας τα ρουχα και πριν λιγο ξαπλωσαμε αλλα τρεις λαλουν και δυο χωρευουν!Δεν κοιμαται,ειμαι ρακος!

Δεν θυμαμαι τι αλλα ειχα να πω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμένα ρε κορίτσια πονάει εκεί... Η έξοδος τ μωρού... Κ δεν εχω κανει σεξ να πω μήπως κατι έγινε. Αλλά πονάει!!

Επίσης όλο σκέφτομαι κ λέω στον αντρα μου (δεν ξερω κατα ποσο αυτο π λέω ειναι σωστό) τ λέω λοιπόν ότι κουράστηκα πολύ κ καμία φορά εύχομαι να βγει η Μπέμπα στις 38 ή 39 εβδομάδων (γιατι ο γιος βγήκε 40+5) κ πραγματικά κουράστηκα!!

Πονάει κ η μέση μου κ η πλάτη μου! Κ όταν ξαπλώνω από τα αριστερά μετα από λίγο νιώθω ενα κάψιμο κατω από το στήθος αν γυρίσω από τα δεξιά σταματάει! Τι ειναι πάλι τούτο ούτε ξερω.

Αχ δεύτερο μάνες ποσο σας καταλαβαίνω... Πολύ κουραστικό να είσαι έγκυος κ να εχεις ακα ενα...φαντάζομαι την Αik με τα αλλά τρία!!

Εχει τωρα δυο φορές που γέμισα την μπανιέρα με καυτό νερό έβαλα κ αφρόλουτρο να κανει σαπουνάδα κ μπήκα μέσα μέχρι τον λαιμό. Κ εκατσααααα... Το ποσο χαλάρωσα δεν περιγράφεται αν είχα μετα κ μια μασατζου να μ κανει ενα ελαφρύ μασάζ στη πλάτη ή έστω στα πόδια θα ηταν το καλύτερο μου!

Δοκιμάστε το!!!βαλτε κ κανα κεράκι αντί για το πολύ το φως κ χαλαρωωωωστε...

Επίσης το γεννεσις εχει γεννά στο νερό το οποίο προχθές μ καλό άρεσε η ιδέα κ ειπα όταν θ ξανά πάω στο γιατρο να ρωτήσω τι κ πως... Εσείς τι λέτε;

Εχω τον μικρο αγκαλιά μολις αποκοιμηθηκε!Ειμαι στο πλαι αριστερα με καινε ολα οσα λες μπρος πισω!Και δεν μπορω να κουνηθω!!!Τα ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη!Απο το βαρος ειναι,μυϊκός πονος ειναι ολα ειναι κοριτσι μου!Και εγω λεω και ξανα λεω σε ολου φτανει θελω ωρα να γεννησω!Και μετα να οι τυψεις μήπως παει κατι στραβα!!Οτι να ναι δηλαδη ειμαι!

Και απο κατω ποναω το εχω ξαναγραψει!Δεν μπορω να περπατησω ωρες ωρες!!!!Αυτο παλι δεν το ειχα την προηγουμενη φορα!

Για σεξ ουτε λογος!Αυτο μου λειπει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta ν σ πω την αλήθεια δεν θ παρω κ πολλα πράγματα (θ μ φέρουν σιιιιγουρα ροζ)! Η μπουμπου θα ειναι ολίγον τι στα μπλε.

Ολα τα αλλά καρότσια κρεβάτια σεντόνια κλπ ηταν ουδέτερα αλλά ηταν λευκά αλλά ηταν μπλε. Ε τωρα αν κανει μπάνιο σε μπλε μπανιέρα δεν θα πάθει κ τπτ!

Τωρα είδα ότι η boulitsa το δεύτερο ειναι αγόρι όποτε εκεί χρειάζονται οι αγορές δύσκολα στο αγόρι να βάλεις ροζ ενώ στο κοριτσι κ λίγο παραπάνω μπλε δεν πειράζει.

Οοοολα αυτα τα καψίματα δλδ ειναι μυικοι πόνοι;;; Άι στο καλό βαρέθηκα!

Άντε ρε συ Γκρέτα ΕΣΥ σε δυο εβδομαδες γεννάς εγω π εχω άλλες 6! Απαπαπαπα...

Το σεξ κ μενα μου λείπει!! Χθες είδαμε μια ταινία (οοοοχι στο σταρ) σε DVD που οι πρωταγωνιστες του διναν κ καταλάβαινε κ η πρωταγωνίστρια ειχε πολύ ωραία βυζι@ περίπου όπως ηταν τα δικά μου (πριν κάνω τον γιο ομως) τωρα γίνανε... Δάκρυα που κυλάνε...τα έπιανε που λες ο πρωταγωνιστής τα φιλούσε τα ζουλουσε...ζήλευα εγω...Κ λέω στον αντρα μου θυμήσου όταν επιτέλους κανουμε σεξ να μ τα πιάσεις κ μενα κ να μ τα κανεις όπως αυτός!!!! Χαχαχαχαψαχαχααχαχαχαχα

KMwEp3.png

Τα ίδια ακριβώς μ κάνουν μ εμένα κ πεισμώνω κ την παίρνω αγκαλιά περισσότερο. Κ όταν τα λένε αυτά η μικρή με κοιτάζει με λυπημένο ύφος! Όσοι δν έχουν δεύτερο παιδι δν το καταλαβαίνουν, μας θεωρούν τρελές κ οτι δν νοιαζόμαστε για τ δεύτερο μωρό, αλλα καθε αλλο... Απλά κάνουμε τα πάντα για ν αγαπήσει το πρωτότοκο το αδελφάκι τ πριν γεννηθεί κ ν μην ζηλευει... τουλάχιστον μας λυπήθηκε ο Θεός κ πατήσαμε τον ένατο....:rolleyes:

Ακριβώς...ευτυχώς τους έχω βάλει λίγο γκάζια τώρα τελευταία γιατί πήγαν να πάρουν πάλι φόρα...

Μην αγχώνεσαι... Όλα καλά θα είναι!! Δεν νομίζω να γεννήσεις πριν τις 38 εβδ. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό σου σήμερα!!!

Εγώ κατάλαβα ότι όταν έχω πόνους περιόδου πετρωνει και η κοιλιά, άρα αυτές είναι οι συσπασεις έτσι;;; Εγώ πάω σιγά σιγά με τα πλυντηρια γιατί δεν στεγνωνουν!!! Του παιδιού δεν τα βγάζω έξω γιατί έχουμε θέμα με τα τζάκια....

Αθηνά εγω τα έπλυνα με το παιδικό για το μαιευτήρια. Μετά τ ρούχα μου τα πλένω κανονικά και μόνο τα σουτιέν όσο θηλαζα τα έπλενα με τα ρούχα του μωρού. Το ίδιο θα κάνω παλι...

Greta νιώθω οτι ο κλοιός σφίγγει επικυνδυνα κ εχω μουδιασει λίγο ψυχολογικά για αυτό δν σας γράφω ενώ σας διαβάζω συνέχεια. Σήμερα απο το πρωί εχω συσπασεις κ κραμπες κ εχω φρικαρει... Σήμερα έχω γιατρό ευτυχώς, αλλα φοβάμαι τι θα μ πει... Ειναι νωρίς ακόμα ρε γμτ. Εχω ακόμα πολλα ν κάνω κ ν αγοράσω κ για βαλίτσα ούτε λόγος ακόμα... Ασε π πάνω απο ολα ειναι νωρίς για το μωρό... Greta τ ίδιο ακριβώς κ εγω. Το να φροντίσω πια την 20 μηνών κόρη μ ειναι ένας άθλος...

Σταματάω γτ θ πω κ αλλα...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημερα girls!Πως ειστε σημερα?Πως κοιμηθηκατε?

Εμεις σχετικα καλα αν και μεχρι να με παρει ο υπνος το βραδυ παει 2,3 η ωρα...

Σημερα τα πλυντηρια συνεχιζονται και λεω να φτοαξω μια καρμποναρα για μεσημερι,νοστιμο και απλο!

kashmam κοκκινησααα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Nasia ναι αυτες ειναι συσπασεις!

Οσα πλυντηρια εχω βαλει με βρεφικα τα εχω απλωσει πρωι ώστε μεχρι το απογευμα να τα χω μαζεψει!

Που ειστε οι υπολοιπες???Που γυρνατε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...