Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέεερες...

μαμάδες τα φώτα σας :)

2 ερωτήσεις:

1. τι στρώνουνε σε μια κούνια;; Εννοώ εκτός από το σεντόνι βάζουμε κάτι ενδιάμεσα; Ένα υπόστρωμα σαν αυτό που βάζουμε στα δικά μας κρεβάτια; Υπάρχει ειδικό; Πρέπει να είναι από συγκεκριμένο υλικό; Ανάμεσα στο στρώμα και το ... παιδί τι επίπεδα έχουμε;; :confused:

2. μου έδωσαν κάτι σεντόνια [για κούνια όπως τα έκοψα από το μέγεθος] και μέσα είχε και αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? :confused::confused::rolleyes:

που μπαίνει;; Πώς;; Γιατι;;

(Greta σε βλέπω που γελάς σταμάτα :tongue::tongue::tongue::tongue:)

post-38134-14825440894925_thumb.jpg

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχχ καλημέρα κοριτσια και Αθηνουλα!!!!!!

Λοιπον 1 ενδιαμεσα στο στρωμα και στο σεντονι μπαινει επιστρωμα αδιαβροχο με λαστιχο για να μην φευγει.θα προσπαθησω να δου βγαλω φωτο το δικο μας να καταλαβεις.γιατι αν δεν βαλεις παει το στρωμαγια πεταμα!!!!!!

Οσο για το δευτερο εμενα μου κανει για πανα ετσι οπως το ειδα.Μου θυμισε αυτο μου εβαλαν στο μαιευτηριο πανω απ το σεντονι για να μην λερωσω σε τυχον διαρροες!!!

Ειναι υφασματινο ε?και απο κατω αδιάβροχο? Μηπως δεν καταλαβα καλα????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες!

Χα χα Αθηνά! Νομίζω ότι είναι αδιάβροχο κάλυμμα. Εναλλακτικό δηλαδή του σελτεδακίου ;) Είδα κάτι τέτοια χθες στα Prenatal, δεν είχαν σελτεδάκια αλλά μόνο τέτοια, γύρω στα 15-17 ευρώ. Για τα άλλα που ρωτάς, ιδέα δεν έχω.

Χθες πήρα το πρώτο αντικείμενο της βαλίτσας μου, ένα νυχτικό. Κοντομάνικο με κουμπάκια. Ρόμπα δε θα πάρω γιατί έχω ήδη διάφορες και δε με νοιάζει αν δεν ταιριάζουν. Για καλλιστεία θα πάω;

Κορίτσια να σας ενημερώσω ότι τα Zara Home είχαν υπέροχες πλεχτές κουβερτούλες στα 12 ευρώ και βρεφικά μπουρνουζάκια στα 10ευρώ. Από Δευτέρα δεν ξέρω αν θα τα έχουν (στις εκπτώσεις αυτά τα μαγαζιά συνήθως βγάζουν ότι σαβούρα έχουν :evil: )

Greta, κάψιμο ξεκάψιμο τελικά χθες χτύπησα ενα KFC burger (το είχα απωθημένο να φάω βρωμόφαγο εδώ και πολλές μέρες :D )

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ρε μη γελάτε κ θα μου το πάρει η πρόνοια το παιδί :P

Greta ναι είναι πολύ λεπτό αδιάβροχο από τη μη μεριά κ εκεί στο κέντρο έχει κάτι σαν βΑμβακερο...

Το συνολικό του μήκος είναι όσο το διπλό μας κρεβάτι κ αυτό το βαμβακερό είναι περίπου στη μέση !

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά σωπα καλε που θα στο παρει η Προνοια!!!Εγω τι να πω?με δυο μικρα?Ολο και καποιο θα ξεχναω να ταισω χαχαχα :lol::lol::lol:

Εβγαλα φωτο το κρεβατι.βλεπεις το επιστρωμα?Προσπαθησα να το βγαλω οσο πιο καλα μπορω.

Τωρα το αλλο που λες το μικρο ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που σου λεω.ενα τετοιο μου εβαλαν στο κρεβατι μου στο μαιευτηριο.το αποκαλουσαν πανα!!!

Το αλλο το μεγαλο δεν ξερω τι ειναι :confused::confused::roll::roll:

Βασω καλα εκανες!!!Και εγω θελω σαβουρα αλλα δεν προβλεπεται σημερα!!!

Εχει μπορνουζι με 10???σοβαρά τωρα?ωραιο με σχεδια?για βρεφος αποκλειστικα η και για ποιο μεγαλο?

Αν είναι να τρεξω να το παρω γιατι στον μικρο εχω ενα das ακυρο χρωμα ανοιχτο κιτρινο στα 30?το ειχα παρει αλλα του κανει ακομα και θα του κανει ειναι μεγαλο!

Γι αυτο και δεν θελω βρεφικο για λιγο καιρο μονο!

Με γεια το νυχτικο σου!!!!!

Εγω εχω πεθερο σημερα εδω............................................................

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, είναι από αυτά που στη μία γωνία έχουν τριγωνάκι για το κεφάλι του παιδιού. Είναι 80x80cm λευκό και γράφει με ροζ ή γαλάζιο "baby". Είναι απλό αλλά προτιμώ να είναι λευκό να μπαίνει εύκολα πλυντήριο.

Οι κουβερτούλες είναι αυτές: http://www.zarahome.com/gr/el/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-c1089587p4295038-zhkidsgr.html

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια :)

Ωραία μέρα σήμερα, ότι πρέπει για δουλειές :wink: βάλθηκα να διαλύσω το δέντρο σήμερα και να μαζέψω όλα τα χριστουγεννιάτικα, με έχει πιάσει το άγχος να κάνω όλα όσα μπορώ, όσο το δυνατών νωρίς γιατί μετά δεν θα μπορώ ή δεν θα προλάβω :|

Αθηνά, δεν έχω και εγώ ιδέα πως πρέπει να στρώσουμε ή το κρεβατάκι ή το λίκνο ή το πορτ-μπεμπέ, μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Gretas. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια προστασία το στρώμα και να πιάνεται κιόλας από κάτω για να μην φεύγει. Στο μαγαζί που αγοράσαμε το στρώμα ρώτησα τη πωλήτρια τι χρειάζεται κ μου είπε ότι θέλει ένα σελτέ, αλλά ο σελτές δεν πιάνεται από κάτω.

Βάσω πολύ ωραία τα κουβερτάκια, τα είχα δει και εγώ, αν κατεβώ Γλυφάδα από βδομάδα θα πάω να δω, μήπως πάρω κανένα.

1S7cp2.png

spourgitaki λιγα και καλα!επιστρωμα αδιαβροχο και σεντονι και ειστε κομπλε!

Βασω τελεια φαιεται η κουβέρτα!!! Θελω κ εγω θα παω να δω και τα μπουρνουζα αλλα σημερα δεν το κοβω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Γκρέτα thx κατάλαβα ναι αυτό με βλέπω να κάνω! Αυτό το άλλο αφού δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι δεν το βάζω καθόλου κ πουθενά :)

Στο μεταξύ για το δωμάτιο παραγγείλαμε το babybay το λίκνο αν τα ΕΛΤΑ δεν μας κάνουν κάνε περίεργο τέλος του μήνα θα το παραλάβουμε μαζί με την "προίκα" του (στρώμα,πάντα,σεντόνια). 'Πόνεσε' λίγο η αγορά αλλά χρησιμοποιείται κ σαν καναπεδάκι για παιδικό δωμάτιο μετά όποτε οκ τα λεφτά του δεν τα βγάζει αλλά είναι καααπως καλύτερα τα πράγματα...

Αύριο θα πάω να ψάξω να βρω μια ρόμπα που δεν εχω καθόλου κ το απόγευμα είναι απόγευμα σούπερ μάρκετ :)

Btw πήγαμε να δούμε για καρότσι σε ένα μαγαζί (δεν λέω γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) , είχε βάλει ένα λινκ με ένα γλωσσάρι από κει η Βάσω πιο παλιά, κ το ...ερωτεύτηκα! Δεν είναι σε όλα φτηνό (σε σεντόνια και πετσέτες πχ μου φάνηκε καλό σε maternity πράγματα ακριβό) αλλά με...ξεάγχωσε γιατί έχει... Τα πάντα και οι άνθρωποι εκεί με έπεισαν ότι...ξέρουν να με βοηθήσουν... Δεν πήραμε τπτ αλλά ηρέμησα λίγο ότι αν ...γεννήσω αύριο εχω που να στείλω το άντρα μου να ψωνίσει κ να μην κινδυνέψει το παιδί να κοιμηθεί...γυμνό στο πάτωμα :P

Κατα τα αλλά εγώ είμαι στα όρια της κατάρρευσης τα +14 αισίως κιλά :( βαραίνουν πολύ και κουράζομαι πολύ εύκολα,δεν με κρατάνε τα πόδια μου κτλ. Η δε αριστερή μου πλευρά που με βολεύει για ύπνο βγήκε χτες βράδυ νοκ αουτ από τον πόνο στον γοφό...μια ομορφιά! Πραγματικά νιώθω ότι είμαι έγκυος μια...αιωνιότητα δεν θα την παλέψω για πολύ ακόμα!!!

Αυτά από την κυριακάτικη γκρίνια από μένα :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσάκι μου και εμένα ήθελαν κάτι φίλοι να μας πάρουν δώρο ριλαξ και μας είπαν να διαλέξουμε ότι θέλουμε. Εμείς όλα τα πράγματα τα πήραμε από τα mothercare, και επέλεξα ένα μιας εταιρείας που φέρνουν μόνο αυτοί. Είναι ριλαξ - κούνια με δόνηση και μουσική!

Κορίτσια μια ερώτηση,ποιο ρηλαξ να ζητησω για δώρο?ΔΕν εχω ιδέα!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Πουρνο πουρνο :tongue::tongue:

Καλησπερααααααα

Αθηνουλα με γεια το λικνο σας!!

Καλε πες τα μαγαζια σιγα εδω περιμεναμε να κανουμε διαφήμιση! Εγω παντως δεν εχω αφησει κανενα μαγαζι και καμμια μαρκα παραπονεμενη!!!:lol::lol:

Για τα κιλα και εγω ειμαι στα +14 δεν με κρατανε ουτε εμενα τα ποδια μου εχω μερες που σας το λεω!Με πονανε οοοολα μου τα κοκκαλα η μεση μου ειναι στο τσακ να με αφησει!Παραλυει ολο το δεξι ποδι και μενω στον τοπο δεν μπορω να κανω βημα!!!!!!!!

Το να φροντιζω τον μικρο αρχιζει και μου γινεται πολυ δυσκολο απλα δεν μπορω αλλο!!!!!

Ειδες?????και εγω μια ομορφιά!!!!!

little Ριλαξ δεν αγορασα μας εδωσαν ενα chicco(διαφήμιση :lol:) με μουσικη δονηση και συνδέεται και mp3 και το κινητο να βαζεις τραγουδακια ειναι πολυ ομορφο απλα δεν εχω ιδεα ποσο κοστίζει! Παντως υπαρχουν πολλα στην αγορα εχω δει και καποια που ειναι σε βαση σαν κουνια και κουνανε το μωρο χωρις να σπρωχνεις εσυ!Υπερπαραγωγή αυτο σε φιλικο ζευγαρι το ειδα δεν ρωτησα τιμη!

Τα νεα μας!!!!!Η κουραση!!!!

Σημερα ειχε πλυσιμο σε πορτ μπεμπε ριλαξ καθισματα κτλ που ελεγα!!!Μπηκαν ολα πλυντηριο τελεια!!!!

Πλυθηκαν ασπρισαν!Την γλιτωσε και ο καλος μου:D

Ειχε φτιαξιμο ντουλαπας με την μαμα μου το οποιο με τσακισε πραγματικα!Και δεν ειναι ολα τακτοποιημενα ακομα,ευχομαι να βρω μια σειρα στην συνεχεια!Εχω αγανακτησει ειλικρινα!Νοιωθω λες και δεν εχω κανει αλλο μωρο!Προσπαθησα να φτιαξω την βαλιτσα του και δεν την τελειωσα!Για την δικια μου ουτε καν λογος!!

Με ολη αυτη την κοουραση ομως ξεκινησαν ασχημες συσπασεις!Πονοι περιοδου έντονοι γυρω απ την κοιλια η μεση μου χαλια και ηταν ανα 2-3 λεπτα!

Φοβηθηκαμε πολυ ,ξεκουραστηκα μετα και σαν να υποχωρησαν!Συσπάσεις με πετρωμα εχω συχνα!

Λετε να ζησω την εμπειρια του να σπασουν νερα και τετοια???Θελω και δεν θελω!Δεν θα ειμαι ψυχραιμη παντως!

Ραντεβου με τον γιατρο Τέταρτη απογευμα,εφημερευει ο γιατρος....αυτο σημαινει οτι,θα φαμε.αρκετες ωρες!

Καλο ξημερωμα κοριτσια μου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα η μέρα ξεκίνησα με πολλά νεύρα γιατί για κάποιο ηλίθιο λόγο μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού είναι στις 11:00 και τελικά είναι στις 09:00 και εγώ ξύπνησα στις 08:45 οπότε το πρώτο μάθημα το έχασα :evil: :evil: :evil: Το τι βρίσιμο μου έριξα πρωινιάτικα δε λέγεται! Δε τα συνηθίζω αυτά ρε γαμώτο και πολύ μου κακοφάνηκε :(

Little_star πραγματικά οι τιμές στα relax έχουν τεράστιες διακυμάνσεις. Από 20-

30 ευρώ έως και 200-300. Από απλά μέχρι με δόνηση, σύνδεση με iphone κλπ. Θα σου πρότεινα να βρεις πρώτα ποιο σου αρέσει και μετά να συμψηφίσετε με τους φίλους τη διαφορά (αν πρόκειται για κάτι ακριβό). Έχε υπόψη σου πάντως το ενδεχόμενο το μωρό να μη θέλει να κάθεται εκεί. Η μεγάλη μας πχ δεν κάθισε καθόλου.

Με γεια τα πραγματάκια σας Αθηνά! Καλέ πες ποιο μαγαζί, εγώ ούτε που θυμάμαι πόσα έχω βάλει!

Greta αυτό με το δεξί πόδι το έχω και εγώ! Πονάει ψηλά στην κλείδωση, κάποιες φορές δεν μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ. Πίστεψέ με, σε ζηλεύω που πλησιάζει η ώρα του τοκετού. Δεν την παλεύω καθόλου τις τελευταίες μέρες. Στριφογυρνάω στο κρεβάτι κάθε βράδυ σα το σκουλήκι. Πουθενά δε βολεύομαι, πονάω πότε εδώ, πότε εκεί, ταλαιπώρια πια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...