Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αχ Greta το ίδιο άγχος τι θα κανει ο γιος οσο θα είμαι νοσοκομείο. Γιατι δεν εχει μάθει με τους παππούδες γιατι δεν τον άφηνα κ δεν εχει πολύ μάθει. Εγω θέλω να κοιμάται το βράδυ στο σπιτι μας κ ας ειναι όλη την ημέρα με τον παππού κ την γιαγιά δεν με νοιάζει. Είπαμε να μην αγχωθουμε κ για αυτο! Ότι ειναι να γίνει, θα γίνει! Που θα πάει; Οι μόνες ήμαστε που γεννάμε δεύτερο; Άλλες τα καταφέρνουν κ χωρίς να έχουν καμία απολύτως βοήθεια, εμείς που έχουμε δεν θα τα καταφέρουμε;

Η μόνη ιδέα που εχω ειναι εκείνες τις μερες να παίξει κ λίγο παιδότοπος (με τον παππού κ την γιαγιά) να περάσει η ωρα τ ευχάριστα, αν πέσει κ μεσοβδόμαδα μας σώζει κ ο Παιδικος Σταθμος το πρωι... Εεεε κατι θ γίνει!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Τι παγωνια ειναι αυτη?Μπρρρ

Σημερα θα παρω 2 παιδιατρους τηλ.που εχω βρει να παω απο εκει να τις δω λιγακι..Βασει της εμπειριας σας (δευτερομανουλες Help) η μια ειναι νεα σε ηλικια (αντε να ειναι 2-3 χρονια μεγαλυτερη μου) και εχει και χαρτι συμβουλου αποκλειστικου θηλασμου απο οτι ειδα στο ιντερνετ. Η αλλη ειναι 50 αρα, εμπειρη (την ξερουν και οι γονεις μου) αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθει φανατικα με θηλασμο... Ποια να προτιμησω? Η λογικη μου λεει την 50αρα, ως εμπειρη..η αλλη μπορει να εχει ολη την ορεξη και την καλη διαθεση, αλλα η ηλικια της δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη..

F4oIp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!! Τι κάνετε;; Εγω τσάκισα

μόλις μια μερίδα κοτόπουλο με πατάτες που περίσσεψε απο χτες για πρωινό αλλά ειναι το πρώτο (κ μοναδικό) ως τωρα "κουλό" που έκανα στο φαγητό... Ελπίζω να μην μου βγει τωρα τον τελευταίο μήνα κι αρχίσω τις αντζουγιες με ανανά ξέρω γω :P

Βρε kashmam μπράβο που πηγές έτσι κ γέννησες. Και μάλιστα πρώτο παιδι... Εγω να πω την αμαρτία μου είμαι λίγο χ*****η με το θέμα γέννα, ειδικά που δεν ξέρω τι με περιμένει δεν ξέρω αν θα την πάλευα να βλέπω άγνωστες φάτσες εκείνη την ώρα... Αν κι για την ώρα (που φτου φτου όλα πάνε μια χαρά) νιώθω τα ...ευρώ μου να πετιούνται κυριολεκτικά. Και στο ...ξενοδοχείο αντίστοιχα μετα... Τεσπα...

Στο μεταξύ τα προβλήματα των δεύτερο μανάδων συνειδητοποιώ οτι ειναι τόσο διαφορετικά απο τα δικά μας... Δεν θα μου περνάτε και απο το μυαλό οτι χρειάζεται τόσο ...μάρκετινγκ (ειδικά επειδή μπαίνουν κι άλλοι ενδιάμεσα και λένε το κοντό τους και το μακρύ τους, ακόμα κι αν το κάνουν για καλο) για να μην υπάρχουν ευτράπελα με τα μεγαλύτερα παιδιά σας και παράλληλα φυσικά να μην έχετε προβλήματα με το μπεμπακι σας... Δύσκολες ισορροπίες τελικά!

Εγω πάλι περνάω άλλα θέματα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το θέμα καρότσι κ λοιπός εξοπλισμός και στα μαγαζιά εδώ δεν νιώθω καθόλου βοήθεια ίσα ίσα η αίσθηση που μου δίνουν οι πωλητές ειναι κάτι του στυλ "εγω αυτό εχω στην αποθήκη και αυτό θα σου δώσω βγάζοντας σκάρτο οτιδήποτε άλλο μου αναφέρεις!" Το αποκορύφωμα δε ειναι με τα χρώματα! Κοιτάγαμε ενα καρότσι της chicco που μας άρεσε το είχε το μαγαζί σε κόκκινο. Εγω το ειχα δει στο internet σε γκρι και μου άρεσε περισσότερο. Τον ρωτάω τον τύπο πχ μόνο που δεν με έφαγε! "Τι άλλο χρώματα; Τα καρότσια κόκκινα ειναι να ειναι unisex! Τι σε μαύρο θα το βάλεις το μωρο; " ααα και εννοείται οτι το εν λόγω καρότσι σε άλλο μαγαζί ηταν ... Για πέταμα (δεν το ΕΙχαν το μοντέλο) αν θέλω chicco το μόνο που αξίζει ειναι το δεινά (αυτό που φερναν αυτοί). Πήγα και μόνη μου το πρωί χτες πήγαμε και με τον άντρα μου το απόγευμα πέθανα απο τΗν κούραση και...άπραγοι γυρίσαμε... Απο το internet μας βλέπω να παραγγέλνουμε τελικά (!)

Το μόνο που πήραμε τελικά χτες ητΑν μια καρέκλα "θηλασμού" απο το ικεα 60? που περιμένω τωρα το απόγευμα να τη συναρμολογήσει ο καλός μου κ να τη βάλουμε στο παιδικό :-D

Θα ξαναβγούμε το απόγευμα σημερα αν αντέχω ν δούμε κ σε κανά δυο αλλά μαγαζιά... Δεν εχω καταλήξει ακόμα και που θα κοιμάται το παιδι μικρό. Τα πορτ μπεμπέ και οι καλαθουνες μου φαίνονται πανάκριβες για την χρησιμότητα τους εχω αρχίσει να καλο βλέπω κάποια λίκνο τύπου next-to-me που μπορούν και να μεταφερθούν (το καλοκαίρι που θα εχω ακόμα άδεια θέλω να φύγω για κανά μήνα στην Κέρκυρα που θα το κοιμίζω εκει το παιδι ; ) ή κάποια που επιτρέπουν τον co-sleeping δίπλα στο κρεββάτι και μετα μπόρειις να το χρησιμοποιήσεις και σαν καναπεδάκι στο παιδικό... Ειναι πιο ακριβά απο καλαθουνες αλλά άμα πιάσουμε τα 120 για καλαθουνα ίσως αξίζει να φτάσουμε τα 180 για αυτό... Ουφ δεν ξέρω!!! Μάλλον θα μου το πάρει η πρόνοια στα σίγουρα το παιδι!!!

Ααα επίσης ερώτηση: σε ενα απο όλα τα μαγαζιά είχε αυτά τα εσώρουχα μιας χρησης. 8.5? το ενα κάνουν;;; Ή ηταν πανάκριβο το μαγαζί;;; Επίσης... Ποσά να υπολογίζω οτι θα χρειαστώ;; Ενα την ημέρα; 2-3; Θα τα χρειάζομαι και στο σπίτι ή μόνο για τις 3-4 μέρες του νοσοκομείου;;

Όπως καταλάβατε εννοείται οτι η βαλίτσα εξακολουθεί να εχει μόνο το...άδειο νεσεσέρ! ( κ καλα εσείς οι δεύτερο μάνες έχετε και μια δικαιολογία! Έμπειρες είστε μπορείτε να τη φτιάξετε πολύ γρήγορα, έχετε και τα μικρά σας να προσέχετε...εγω πάλι καμία... Μάλλον με εχει πιάσει άρνηση δεν το εχω συνειδητοποιήσει οτι φτάνει ο καιρός :rolleyes::confused:

Σας ζάλισα πρωί πρωί συγγνώμη!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγω να κάνω μια ερώτηση; Γιατι να πάρετε εσώρουχα μιας χρήσης; Γιατι να μην φορέσετε τα δικά σας αφού θα φοράμε τις μεγαααλες σερβιέτες δεν θ λερωθούμε. Γιατι να ξοδέψετε κ αλλά λεφτά; 8,5? το ενα;; Καλυτερα πάρτε από την λαϊκή large ή xlarge με 1? αν φοβάστε μην τα λερωσετε κ πάνε στράφι.

Γνώμη μου ετσι μην παρεξηγηθώ δεν το παίζω ξερολας απλά εγω με τα δικά μου εσώρουχα ήμουν στην κλινική.

KMwEp3.png

Quinsey γιατι δύσκολευεις την ζωή σ κορίτσι μου; Όντως η καλαθουνα ή το λίκνο ειναι πεταμένα λεφτά. Γιατι να μην το βάλεις από την αρχή στο κρεββατακι του δίπλα σ.

Κ επειδή οι περισσότεροι ρωτάνε τι να σας πάρουμε; Πες ενα πάρκοκρεββατο π κλείνει κ τα παίρνεις μαζι σ όπου θες κ στην Κέρκυρα που λες κ αν θέλει η μαμά σ ή η πεθερά σ να το κρατήσουν κανα βράδυ μπορείς να τους το δώσεις.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν χωράει με τπτ η κούνια στο δωματιο :cry: όλες οι κούνιες έχουν πλάτος 65-66 cm κ εμείς με το ζορι μπορούμε να χωρέσουμε 55cm (ως 50 ιδανικά)... Εχω...σκάσει με το θέμα (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Ταλαιπωρήθηκα πολλη απο ένα φρικτό μπούκομα χωρίςάλλα συμπτώματα καιτώρα που τελειώνει τσουπ! εμφανίστηκε έναςέρπης κάτω αποτη μύτη.Κατα τα άλλα τέλεια!

Αααα ναι ειναι τότε ενα πρόβλημα. Χωρίς να το εχω δοκιμάσει αυτο το κρεβάτι next to me αλλά κάποιες (σορού που δεν θυμάμαι ποιες) θα το πάρουν νομίζω πως ειναι το καλύτερο από την καλαθουνα ή το λίκνο γιατι θα το χρησιμοποιήσεις περισσότερο καιρό.

Lilika μου καλώς ήρθες στο club όλοι εδώ άρρωστοι!!! Περαστικα!!!! Οσο για τον έρπη υποθέτω κάπου θ έπρεπε να ξεσπάσει κ ο οργανισμός!! Που θ παει θα γεννήσουμε κ θα ερθει κ το καλοκαίρι κ θα σταματήσουν οι αρρώστιες!!!!

KMwEp3.png

Καλημέρα (αν και κοντεύει μεσημέρι)...

Σήμερα έκανα τον χειρότερο ύπνο ever. Πονούσε η κοιλιά μου, δε βολευόμουν, είχα αϋπνία και ο καημένος ο άντρας μου έμενε ξύπνιος και αυτός μαζί μου. Αλλά αυτός έπρεπε να πάει δουλειά, τον λυπήθηκα τον καημένο :(

Αθηνά δες ιντερνετικά για καρότσια μήπως βγάλεις άκρη καλύτερα. Δοκίμασε το http://www.prams.net/ το http://www.kiddies24.de/shop/index.php αλλά και το βουλγάρικο (αλλά αξιόπιστο και με τις γνωστές μάρκες http://www.pakostnik.com/en/

Επίσης μήπως σας βολέψει από άποψη διαστάσεων κάτι τέτοιο;

http://www.kidsroom.de/en/alvi-bedside-cot

Little_star εγώ θα προτιμούσα την έμπειρη παιδίατρο. Καλό να έχει όρεξη αλλά προτιμώ να ξέρω ότι κάτι σοβαρό θα το αναγνωρίσει αμέσως.

Σήμερα δε μαγειρεύω, έχουμε μπουφέ (από τις προηγούμενες ημέρες χι χι).

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Little_star εγώ θα προτιμούσα την έμπειρη παιδίατρο. Καλό να έχει όρεξη αλλά προτιμώ να ξέρω ότι κάτι σοβαρό θα το αναγνωρίσει αμέσως.

Σε ευχαριστω! Εχεις δικιο νομιζω βρε κοριτσι..

F4oIp2.png

Καλησπερα σας!12 ξυπνησαμε:shock::shock:

Ειχα κλεισει το.πατζουρι δεν το ξανακανω!Δεν θα τον βαλω να κοιμηθει το μεσημερι σημερα να αλλαξουμε το προγραμμα γιατι δεν παλευεται!

Αθηνά τα καταλαβαινω τα αγχη σου!

Λοιπον αν δεν θες να κανεις περιττα εξοδα παρε παρκοκρεβατο!!!!Υπαρχουν απειρα που εχουν 2θεσεις οσο ειναι μωρο να ειναι ψηλα και μετα το κατεβαζεις.το.παρκοκρεβατο θα σου χρειαστει και για αργοτερα οταν θα φευγετε διακοπες εγω το επερνα μαζι στον Πορο στα πεθερικα!εχουν και στρωματακι..Αλλιως παρε το next to me ,τι να κανεις εφ οσον δεν χωραει η κουνια.

Για τα εσωρουχα εγω θα παρω δικα μου εσωρουχα και τις μεγαλες λοχειας της σερβιετες.αυτα ειχα στον μικρο και δεν ειχα καμμια διαρροή! Δεν ξερω για αλλες αλλα το αιμα ηταν νορμαλ λες και ημουν αδιαθετη,εγω προσωπικα δεν ειχα κ καμμια αιμορραγία!! Και οταν ηρθα σπιτι χρησιμοποίησα τις κανονικες σερβιετες που χρησιμοποιω στην περιοδο.

little και εγω τον εμπειρο παιδιατρο θα διαλεγα!Χωρις δευτερη σκεψη!Να ζητησει στο μαιευτηριο να σου δειξουν καποια πραγματα.Δουλεια τους ειναι!Μην φοβασαι ομως ο θηλασμος δεν ειναι και.τοσο δυσκολος!

Να πιστεψεις στον εαυτο σου και οτι ολα θα πανε καλα!Θα τα καταφερεις!!

Βασω χα χα χα μια απ τα ιδια και εμεις!!

lilika περαστικα σου!Οσογια το εγκυος για παντα δεν εισαι η μονη trust me!!!

Παω να σιδερωσω δεν φανταζεστε ποσα εχω!!!!!!!

:evil::evil::evil:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Μόλις γυρίσαμε από τις αγορές μας.... Επιτελους τις τελειώσαμε, πήραμε τα επιπλα, το καρότσι, τα λευκά είδη, τα φορμακια, τα πάντα!!!!!! ΑΑΑχχχχχ πόσα χρειάζεσαι????? Αλλά είναι πολύ ευχάριστες και χαρούμενες αγορές που δεν τις σκέπτεσαι!!!

Τώρα αύριο καθαρίζουμε το δωμάτιο και τα φτιάχνουμε!!! Αλλά σκέφτομαι τι πλύσιμο και σίδερο έχει να πέσει!!!!!!!!

Little και εγω την εμπειρη θα διάλεγα. Και εγώ είχα ενα δίλημμα στην πόλη μας ποια παιδίατρο θα διαλέξω, ακούγεται μία πάρα πολύ ότι είναι πολύ καλή, πολλές γνώσεις, γνωριμίες κτλ αλλά έχει πολύ κόσμο και υποτίθεται δεν προλαβαίνει να σε δει....αλλά όσοι είναι σε αυτήν μιλούν για αυτήν πολύ φανατικά! Αποφασίσαμε να πάμε σε αυτήν αρχικά να την δοκιμάσουμε. Θα την πάρω τηλ την επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε να μου πει και τι πράγματα πρεπει να εχω σπιτι.

Τελικά έχω μάθημα τοκετού το άλλο σ/κ με τη μαία να δω και αυτή τι θα μας πει....

Έχω άγχος όσο πλησιάζουν οι μέρες...........:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Νάσια να τα χαίρεστε! Με γεια! Καλό κουράγιο τώρα με τα πλυσίματα-στεγνώματα-καθαρίσματα.

Τίποτα δεν έκανα σήμερα, μόνο συμμάζεμα και καθάρισμα του μπάνιου. Υποφέρω όλη μέρα, λες και έχει καθίσει στο κέντρο του κορμού μου η μπέμπα και έχω πόνο και δυσπεψία. Ουφ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Νασια με γειαααα τι ωραια

..εχεις να ασχοληθεις τώρα!!

Βασω ενα θα σου πω εχω να φαω φαγητο 2 μερες.τρωω τοστ γαλα φρουτα τετοια πραγματα και νοιωθω μονιμως οτι θα σκασω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...