Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Τα πονακια που λέω έχουν μικρή διάρκεια και είναι σαν να πρόκειται να σου έρθει περίοδος.

Αυτά μου ξεκίνησαν το Σάββατο.

Μου είπαν ότι προετοιμάζεται η μήτρα για αυτό σας ρώτησα...

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε Αθηνά μολις διαβασα ολο σου το μνμ δεν ξερω γιατι δεν το διαβασα πριν

Ειναι απαραδεκτο να μιλας στο μωρο ετσι και ναι ανηκω και εγω στην ομαδα που βριζει(λιγο χμ..)και δεν εχω μιλησει ποτε στον μικρο ετσι!Ελεος!!!

Εχω ακουσει και χειροτερα σε κοριτσακι...Βρε τι 'που......ι' ειναι αυτο και κατι τετοια...(και καλα εξυπνο κ ετσι:shock:)

Τι να πεις ο καθενας μεγαλωνει το παιδι του οπως θελει!

little εγω εβαζα αδιαβροχο επιστρωμα, σεντονι και τελος!!!!Εξ αλλου τα πλυντηρια θα ειναι μπολικα τι κ αν μπει ενα σεντονι παραπανω....

Κοριτσια εγω εχω πονακια περιοδου πονακια γενικα τσουξιμο ολα τα χω!Πρεπει να κλεισω ραντεβού στον ντοκ μαλλον συντομα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Τα πονακια που λέω έχουν μικρή διάρκεια και είναι σαν να πρόκειται να σου έρθει περίοδος.

Α πονους περιοδου οχι δεν εχω..αλλα εχω παλι πονους μεσης..

F4oIp2.png

Και εγώ έχω Anna αρκετά συχνά πονάκια, με εμένα για την προετοιμασία της μήτρας μου είπε ο γιατρός.

vtgian Αρκαδία είμαστε.... πολύ κρύο!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μα τι αϋπνίες?? Δεν αντεχω αλλο!

Και δεν βλεπω καμμια μεσα να μιλησουμε λιγο!!

Η εφαρμογη στο κιν μου λεει χιονι αυτη την στιγμή και θερμοκρασία 0°......Παγωνια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κρύες-κρύες!

Ευαγγελία, το πινακάκι μας απλά γράφει την ΠΗΤ καθεμιάς μας, το φύλο του μωρού και σε ποιο μαιευτήριο. Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποια άλλη κοπέλα που να έχει γεννήσει στο Ιπποκράτειο να σε βοηθήσει. Λογικά, αφού είναι δημόσιο, θα χρειαστείς τα πάντα για εσένα και για το μωρό. Υπάρχουν πολλές σελίδες που θα σε βοηθήσουν, η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις απευθείας τον γιατρό σου ή ένα τηλέφωνο στο τμήμα μαιών του νοσοκομείου. Αυτοί θα ξέρουν να σου πουν σίγουρα. Στα δημόσια αν δεν είσαι σε μονόκλινο, συνοδός άντρας δεν επιτρέπεται. Στα δημόσια μαιευτήρια της Αθήνας, επιτρέπεται συνοδός στα δίκλινα (ίσως και στα υπόλοιπα αλλά δεν το ξέρω) αλλά μόνο γυναίκα.

Νάσια, ε πες Αρκαδία! Εκεί φέτος σας πάγωσε για τα καλά!

Little Star νομίζω ότι αυτό που λέει η Greta είναι υπέραρκετό. Δηλαδή, στρώμα-σελτεδάκι-σεντονάκι φτάνουν. Εμένα τα στρώματα της καλαθούνας έχουν αδιάβροχο κάλυμμα από μόνα τους οπότε ο παραπάνω συνδυασμός είναι υπέραρκετός!

Σήμερα δεν ξέρω τι να μαγειρέψω :? Ίσως να κάνω καμιά ομελέτα με λουκάνικα... Πάω να σιδερώσω τα στεγνωμένα μωρουδιακά τώρα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!

vtgian ναι Αρκαδία .... μας πάγωσε κυριολεκτικά!!!!!

Σήμερα θα πηγαίναμε να πάρουμε τα πραγματα του παιδιού αλλά θα έλειπε η κοπέλα που μας εξυπηρετεί και έτσι θα πάμε αύριο :mad:

Πρέπει να ήρθαν τα ρούχα από την Next θα πάει το μεσημέρι ο άντρας μου να τα πάρει.... τα περιμένω πως και πως..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.... Έχω να μπω κανένα αιώνα... Τι κάνετε???

Λίγο που διάβασα τα νέα σας βλέπω ότι όλες έχετε αρχίσει ίσως και τελειώσει τις "προετοιμασίες" και λέω ότι είναι καιρός να αρχίσω μάλλον και εγώ που όλο λέω σήμερα - αύριο και όλο το αναβάλλω...!!!

Ήθελα να σας πω τα νέα μου. Πήγαμε χθες στον γιατρό και η μπουμπού μας κάνει κόλπα. Δεν έχει γυρίσει ακόμα (είναι σχεδόν εγκάρσια) και πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες να γυρίσει! Τελοσπάντων αφού βέβαια είναι όλα καλά, είναι το τελευταίο που με απασχολεί!

Φιλάκια σε όλες και καλό υπόλοιπο....!!!

Nasia σε καταλαβαινω μωρε....εμεις με το δευτερο μπεμπε ειμαστε πιο χαλαρα!!

Σας παγωσε εσας να δεις μεας τι μας εκανε!Δεν υπαρχει αυτη η παγωνια!Δεν θυμαμαι κατι τετοιο προσφατο,εχει πολλα χρονια να κανει τέτοιο κρυο!

fotini καλως ηρθες και παλι!μην ανησυχεις για την μπεμπουλα σου αν και δεν ξερω την πητ σου υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που γυρνανε ακομα και τελευταια στιγμη!

Απορω παλια που δεν εκαναν καισαρικες και τα μωρα δεν ειχαν γυρισει,τι στο καλο κανανε???

Τεσπα,εμεις τωρα θα φαμε ψαροσουπα!

Εχω τοσες δουλειες να κανω και δεν την παλευω!Δεν ειμαι εγω ετσι εχω βαρεθει....με το παραμικρο νοιωθω οτι θα λιποθυμισω,ταχυπαλμιες λες και τρεχω σε μαραθωνιο!

Γκρινιαξα,φευγω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι!

Τελείωσα με το σιδέρωμα και με έχει πιάσει το άγχος. Μήπως τελικά έχω λίγα; Ή είμαι εντάξει; Ουφ, τα νεύρα μου! Τεσπα, εκπτώσεις θα έχει από Δευτέρα.

Fotini καλώς μας βρήκες και πάλι! Μην ανησυχείς για τη θέση του μωρού, ο εμβρυολόγος μου είπε ότι μέχρι και την 36η εβδομάδα όλα μπορούν να αλλάξουν αλλά και πάλι, αν και δυσκολότερα, ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει θέση το μωρό. Εμένα πάντως ακόμα όρθια είναι και με πονάει το ηλιακό πλέγμα :(

Λέτε να έχει τόσο κρύο όταν γεννήσουμε; Θα παγώσουν τα έρμα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ευαγγελία κορίτσι μου στο Ιπποκρατειο στη Θεσσαλονίκη θα γεννήσεις; Εκεί γέννησα εγω τον γιο μου. Τι θέλεις να μάθεις; Να σε πω εγω ότι θες!

Πεθαινω με αυτα τα:Να σε πω και να με πεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βασω μην αγχωνεσαιιιιιι τα μαγαζια θα ειναι ανοιχτα(και το ιντερνετ) θα δεις τι θα σε βολεψει και θα ψωνισεις!Η οπως λες και στις εκπτωσεις παρε καμμια 5αδα!

Σκεφτειτε και κατι αλλο εσειςε τον Φ.Τ.μπορει να παρετε ολο τον μηνα και να βγαλετε κανενα μωρο 4κιλα τα φορμακια αυτά τα πρωτα θα τα χρησιμοποιησετε πολυυυυ λιιιιιγο!

Μην κανετε ασκοπες αγορες!!!(Νοιωθω σαν δασκαλα τωρα λες και τα ξερω ολα :tongue::tongue:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοπελουδες, τι κάνετε; Χάθηκα, τ ξέρω, αλλα ήμασταν απο τραπέζι σε τραπέζι αυτές τις μέρες με τελευταίο το δικό μ χθες π γιόρταζα...

Επισήμως νομίζω Γκρέτα οτι κ εγω εχω μπει στο μήνα μ κ το άγχος όλο κ αυξάνεται. Απο βδομάδα θ πάω στη γιατρό για ν με δει κ ανυπομονώ γτ ν πω την αλήθεια δν αισθάνομαι πολυ καλά... Εχω σουβλιες απο κάτω κ που κ που κατι πεντάλεπτα με συσπασεις π λέω παίζει ν γεννήσω κ τώρα. Γενικά με τς ρυθμούς π έχω κυνηγώντας τη μικρή π θέλει κ συνέχεια αγκαλιά, νομίζω οτι δν θ φτάσω στ ραντεβού....

Ένα τ μεταξύ ειμαι κ κρυωμενη κ εγω κ το μικρό κ ταλαιπωρουμαστε...

Κ εγω όλο λέω ν φτιάξω τη βαλίτσα κ όλο το αναβάλλω... Βλέπω ν μ τα φέρνουν ένα ένα τα πράγματα στο μαιευτήριο...:rolleyes:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...