Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Και εμενα το μωρο ειναι 6μερες μεγαλυτερο!!

Καλα κανεις και φτιαχνεις βαλιτσα!

Εγω εβαλα πλυντηριο με βρεφικα(ωραιο το προδερμ σκονη) μενει να στεγνωσουν να τα σιδερωσω και να φτιαξω βαλιτσες!Λογω δημοσιου θελω ολο το σπιτι μαζι,στον μικρο ειχα παρει τα παντα και καλα εκανα!Δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει,οταν παω θα ζητησω μηπως εχουν λιστα(χλωμο το κοβω :P)

Το πιο σημαντικο βεβαια δεν εχει γινει,να πλυθουν πορτ μπεμπε κτλ...αυτο με αγχωνει και ο αντρας μου το χει παρει χαλαρα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

spourgitaki μην σε περνει απο κατω!Ολες έτσι ειμαστε!Στρουμπουλες στρουμπουλες!!

Για τις καουρες που μου εγραψες ευτυχως σταματησαν αρα εφταιξαν οι αηδιες που ειχα φαει :oops::oops::oops:

Σας ειπα δεν σας ειπα!!!!Χθες μας πηγε ο μπαμπας βολτα στα χιονια!!Τι τελεια ηταν!!!

Εγω βεβαια δεν κατεβηκα απ το αμαξι φυσικα αλλα ο μικρος τρελαθηκε!!

Λεμε να ξαναπαμε απο πιο νωρις το σ/κ γιατι χθες ξεκινησαμε απ το σπιτι στις4 και νυχτωσε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εμενα το μωρο ειναι 6μερες μεγαλυτερο!!

Καλα κανεις και φτιαχνεις βαλιτσα!

Εγω εβαλα πλυντηριο με βρεφικα(ωραιο το προδερμ σκονη) μενει να στεγνωσουν να τα σιδερωσω και να φτιαξω βαλιτσες!Λογω δημοσιου θελω ολο το σπιτι μαζι,στον μικρο ειχα παρει τα παντα και καλα εκανα!Δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει,οταν παω θα ζητησω μηπως εχουν λιστα(χλωμο το κοβω :P)

Το πιο σημαντικο βεβαια δεν εχει γινει,να πλυθουν πορτ μπεμπε κτλ...αυτο με αγχωνει και ο αντρας μου το χει παρει χαλαρα!!!

Δεν θα πλυνω πορτ μπεμπε και καθισματακι, ειναι καινουργια και τοσο καιρο μεσα στην συσκευασια τους, προστατευμενα..θα τα περασω με ενα βετεξακι και τελος...ας μην ειμαστε υπερβολικες!:D Καλα, το τι σιδερο εχω ριξει αυτες τις μερες....ειμαι στα βορεια της Αττικης και με τον καιρο αυτο δεν στεγνωνε τιποτα και τα εκανα ολα βαζοντας τις απλωστρες μεσα και με αγχος...ουφ... Εντωμεταξυ ακομα δεν εχουμε αποφασισει αν θα παρω απλο δικλινο η το sup. στο ΙΑΣΩ διοτι εμαθα οτι αν η αλλη κοπελα δεν θελει τον συζυγο το βραδυ, τσαμπα θα εχω πληρωσει το πιο ακριβο δωματιο..

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,,,,

Τι κάνετε;;; Καλή χρόνια σε όλες και με το καλό τα μπεμπακια μας.

Εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!!

Άρχισα και εγώ να ετοιμάζω τα πράγματα,γιατί μου είπε ο γιατρός ότι δεν βλέπει να μπαίνω στο Φεβρουάριο.

Σε έσας άρχισαν αυτά τα πονακια;;;;χαμηλά στην κοιλιά

Δηλαδή και εγώ έχω μπει στο μήνα μου :)

Φιλιά!!!!!

Rn2Dp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,,,,

Άρχισα και εγώ να ετοιμάζω τα πράγματα,γιατί μου είπε ο γιατρός ότι δεν βλέπει να μπαίνω στο Φεβρουάριο.

Φιλιά!!!!!

Γεια σου κοριτσι!Ποια ειναι τα πονακια?Δεν μπορω να καταλαβω...εκτος αν δεν τα εχω,ακομα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε??? Ετοιμάζεστε???

Εμείς εδώ είχαμε πολύ κρύο και χιόνια αυτές τις ημέρες και ετσι δεν πήγα πουθενά που ήθελα για ψώνια! Σήμερα βγήκα αισίως παρόλο που είχε -10, αλλά έπρεπε να βγω γιατί ο άντρας μου φωνάζει συνέχεια ότι δεν έχουμε ετοιμαστεί.

Το δωμάτιο το βάψαμε, σήμερα θα πάμε να παραγγείλουμε το χαλί και αύριο θα πάμε να πάρουμε κούνια, καρότσι, ρούχα μωρού κτλ... για να αρχίσω και εγώ να πλένω σιγά σιγά και να τακτοποιώ.

Σήμερα πήρα για το μαιευτήριο ότι χρειάζομαι εγώ (1 νυχτικό και 2 πυτζάμες). Να ρωτήσω χρειαζόμαστε και εσώρουχα μιας χρήσης και σερβιέτες μεγάλες να έχουμε ή θα μας δώσουν στο μαιευτήριο????

Εγώ πονάκια έχω εδώ και πολύ καιρό... με πονάει σαν να αδιαθετώ. Ο γιατρός μου πε οτι η μήτρα προετοιμάζεται...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γεια σας πάλι!

Πονάκια δεν ξέρω αν έχω (τόσο άσχετη). Κατά διαστήματα αισθάνομαι βάρος χαμηλά στη κοιλιά. Πόνο νιώθω το βράδυ στα πλαινά, αλλά νομίζω ότι είναι επειδή δεν βολεύομαι. Πάντως εμένα η μπέμπα είναι ακόμα ψηλά, να δω πότε θα αποφασίσει να κατέβει...

Νάσιαπου είσαι κορίτσι μου και έχει -10; :shock: Εμάς εδώ καλό θα τον έλεγα τον καιρό, εντάξει κρύο έχει αλλά τα ρούχα που άπλωσα το πρωί στέγνωσαν. Καλά ψώνια και μην αγχώνεστε και κάτι να λείπει, το αγοράζετε μετά! Για το μαιευτήριο, γιατί δεν τους ρωτάς να ξέρεις στα σίγουρα; Συνήθως στα ιδιωτικά σου τα δίνουν όλα αλλά σε κάποια έχω ακούσει ότι τα χρεώνουν ακριβούτσικα. Ρώτα να είσαι σίγουρη!

Spourgitaki, από σώμα μη μασάς, είμαι σίγουρη πως όλες είμαστε με τις κοιλούμπες στο στόμα! Κάτι τα κιλά, κάτι η παρακράτηση, άστα να πανε! We shall overcome!

Greta, επανέκαμψα με τα μηνύματα (τώρα που είμαι νοικοκυρά). Χιόνι δεν έχω δει ακόμα, κλαψ! Και μου αρέσει τόσο πολύ! Να πάτε, τα πιτσιρίκια το ευχαριστιούνται τόσο πολύ!

Τι είπα, ότι θα κάνω μπάμιες; Τελικά έκανα ένα ριζότο με γαρίδες και κόκκινη σάλτσα. Είναι μη πω ότι θα κάνω κάτι χα χα χα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας γεια σας!!

Πωπω πολύ γρήγορα προσαρμόστηκα στο να είμαι σπίτι δεν ειναι για καλό αυτό!!θα μου πέσει βαριά η αλλαγή μετα!!

Αυτό με τους πόνους περιόδου το χω νιώσει κ εγω απο καιρό σε καιρό αλλά δεν πολύ εχω δώσει σημασία. Να δώσω λέτε;; Ειναι πολύ αραιά κ που για την ώρα τουλάχιστον...

Στο μεταξύ με το κρύο τπτ δεν έχουμε κανει αύριο θα πάμε για καρότσι τελικά κ στη βαλίτσα...έβαλα το (άδειο) νεσεσέρ :cool:

Ερωτήσεις σχετικές με βαλίτσα:

1. Οταν λέμε σερβιέτες τι εννοούμε; Τις μεγάλες της νύχτας ή υπάρχουν ειδικές; Κ αν ναι απο που τις παίρνουμε;

2. Τι ειναι αυτά τα εσώρουχα μιας χρήσης; Για τι κόστος μιλάμε; Αν πχ πάω κ πάρω 10 εσώρουχα του ευρώ απο τα jumbo (κ τα πετάξω ακόμα ακόμα ) δεν θα μου κάνουν; Έχουν κάτι συγκεκριμένο αυτά τα μιας χρήσης; Κ που τα βρίσκω;;

3. Διαβάζω στις διάφορες λίστες για σαμπουάν/αφρόλουτρα κτλ... Κάνατε μπάνιο/λούσιμο εσείς οσο Μείνατε στο μαιευτήριο;(όσες πάτε για δεύτερο κ μετα εννοώ προφανώς :) )

Επίσης εχω κ μια άσχετη ερώτηση:

Χτες είχαμε παει επίσκεψη. Τέσπα να μην τα πολυλογώ ηταν εκει κ ενα ζευγάρι με μωρο (3 μηνών; Κάπου τόσο) καθώς και οι παππούδες του. Το μωρο (κορίτσι) έκλαιγε αρκετά κάποια στιγμή, το πήρε η μαμά του να το θηλάσει δεν ησύχασε το πάλεψε ο μπαμπάς του τεςπα είχε γκρίνια.. Απο τους παππούδες λοιπόν του παιδιού είδα την εξής συμπεριφορά: παίρνοντας τη Μπέμπα αγκαλιά για να την ηρεμήσουν κ εκει που την κανακαευαν τις λέγαν ατάκες του στυλ "τι έχεις βρε ρουφιανιτσα κ κλαις;" "Γιατί βρε σκροφιτσα δεν ησυχάζεις;" ...

Κανείς δεν σχολίασε (ούτε κ εγω δεν ειχα άλλωστε καμία αρμοδιότητα) αλλά δεν μου άρεσε καθόλου σαν συμπεριφορά (γλυκά το λέγανε καταλάβατε αλλά γιατί αυτές οι λέξεις; ) κ σκέφτηκα οτι αν το κάναν στο δικό μου παιδί θα με τσαντίζε ( δεν ξέρω μπορεί να τσαντίζε κ τους γονείς της μπέμπας αλλά να μην θελαν να το κάνουν θέμα σε εκείνη τη φάση). Ο άντρας μου που του το έλεγα κατα την επιστροφή στο σπίτι μου το υποβίβασε του στυλ "ε νταξει μωρε χαριτωμένα το λέγαν λες να θεωρούν ρουφιάνο το εγγόνι τους;" (Προφανώς όχι!) αλλά επειδή οι εν λόγω παππούδες ειναι φίλοι των πεθερικών μου εγω θορυβήθηκΑ γιατί καμία διάθεση δεν εχω να "κανακευεται" κ το δικό μου το παιδι με αντίστοιχες ατάκες (που για άγορακι δεν μουρχονται τα αντίστοιχα αλλά καταλαβαίνετε ελπίζω τι εννοώ)

Είμαι υπέρ-ευαίσθητη;; Δεν ξέρω δεν θέλω να γίνομαι κ bitch ακόμα δεν το είδαμε το παιδι αλλά μήπως τέτοια πράγματα πρεπει να τα λέω απο νωρίς γιατί άμα τα αφήσω μετα δεν μαζεύονται (χωρίς να "σκοτωθούμε" εννοώ)

Ουφ μήπως να ξαναπάω για ύπνο; Πιο εύκολα ειναι όλα οταν κοιμάμαι :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλησπερα!!!!!!!!οχι αυτη την φορα θα παω στο ιποκρατειο!!!!και θα ηθελα αν γεννησε καμια εκει!!!!!!να με ενημερωσει και για το τι πρεπει να εχω μαζι μου!!!!!!φιλακια

Θεε μου ποσα γραψατε....

little εγω πρεπει να τα πλυνω δεν ειναι καινουρια τα εχω απο τον μικρο(τα ειχα πλυμενα)αλλα τα χρησιμοποιησε και η ξαδερφη μου!

anna αν εννοεις τσιμπηματα πόνοι βαρος γενικα δυσφορια χαμηλα ναι!!!Τοσο εντονα που τρομαζω!Αλλα δεν προσέχω με τον μικρο είναι αδιανόητο αυτο!

Νασια με γεια ολα τα πραγματα σας!ειναι ωραια διαδικασια αλλα χαιρομαι που εγω τα εχω κατα καποιο τροπο ετοιμα!:P:p:p

Βάσω απα απα!!!εγω εκανα πιλαφι με φτερουγες αλλα εσυ με τρελανες τωρα!!!Στειλε ενα πιατο μιαμ μιαμ!

Αθηνά κλαιω μαζι σου!Παλι καλα που εβαλες και το νεσεσερ να εισαι ετοιμη :tongue::tongue::tongue:

1.Σερβιετες εννοούμε τις tena που ειναι πιο μεγαλες απ τις κανονικες για να μην εχουμς διαρροές..

2.Εσωρουχα μιας χρησης παλι εχει η συγκεκριμένη εταιρια!Εμενα τετοια μου εβαλαν μολις βγηκα απ την καισαρικη.αν θυμαμαι καλα ειναι σαν δυχτακι το πανω μερος.Τα βρισκεις στα σουπερ μαρκετ τα βαζουν συχνα σε προσφορες

3.Καλε εγω ειχα παρει καλλυντικα πιστολακι βουρτσες τι να σου πω,λες και πήγαινα εκδρομη lol!!

Τα εστειλα ολα πισω την επομενη!!!Και φυσικα δεν εκανα μπανιο σιχαινομουν τα πάντα δυστυχως δεν ειναι και τοσο καθαρα!

Χρησιμοποιησα χλωρινη μπολικη αλλα αφρολουτρα οχι.μονοτοπικα πλενομουν(απο κατω)και το προσωπο μου!

Τοσο σιχαμα που φαντασου δεν καθομουν στο μπανιο εννοειτε...φανταστειτε εγχειρισμενη πως στεκομουν ορθια ενας Θεος ξερει!

Επισης ο αντρας πρωτη φορα με εβλεπε ο αντρας μου να κανω πιπι,με βοηθουσε γιατι δεν ηθελα να κατσω!Τι τραβηξε ο καημενος 3μερες!!!χιχι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκες μου!!!!!!δεν καταλαβα για αυτο το πινακα που λετε!!!!!!που μπορω να τον δω!!!!!!θελω να με βοηθησετε με την βαλιτσα!!!!τι πραγματα να παρω μαζι μου!!!!!!στην πρωτη τπτα δεν πηρα γιατι βγηκε 34 βδομαδα και την ειχαν 15 μερες στην μοναδα!!!!!!και τωρα φαινομαι σαν μια πρωταρα!!!!!!!!τον μπεμπη θα τον γεννησω στο ιποκρατειο!!!!εκει επιτρεπετε συνοδος?στην μικρη που την εκανα με καισαρικη στο παπαγεωργιου δεν επιτρεποταν!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

Αθηνά σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν και η ίδια βρίζω αρκετά για γυναίκα (όποια έχει κάτσει σε θρανίο με 25 άντρες και είναι η μοναδική γυναίκα ή δουλεύει μόνο με άντρες, επηρεάζεται όσο να πεις) τέτοιες "εκφράσεις αγάπης" τις σιχαίνομαι. Πείτε με σνομπαρία αλλά άνθρωπο που λέει σε μπεμπάκι "σκροφίτσα" τον θεωρώ πολύ χαμηλού επιπέδου. Καθόλου δε μου αρέσει. Δηλαδή, όταν το κορίτσι μεγαλώσει τι θα λένε; Καλώς το το τσουλάκι μας; :roll::roll::roll:

Ευχαριστήσου ζωής housewife τώρα που μπορείς!

Greta, κερνάω, έλα όποτε θέλεις!

Το πινακάκι θα το διορθώσω άμεσα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσια, να ρωτησω να μου πειτε αβ στρωνω σωστα την καλαθουνα?

Στρωμα, σελτες για στρωμα, κατωσεντονο, σελτες (για προστασια κατωσεντονου, να μην το αλλαζω καθε μερα),πανα οπου θα ξαπλωνει πανω το μωρο,πανα σαν πανωσεντονο και κουβερτουλα. Το κατωσεντονο εχει μπει κατω απο το στρωμα,οπως και η πανα. Η κουβερτουλα παρολο που ειναι μεγεθους καλαθουνας ειναι τεραστια..πως σταθεροποιειται στην καλαθουνα??

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,,,,

Φιλιά!!!!!

Οχ, τι πονάκια, έχω κάτι πονάκια, πολύ έντονα, σαν να τσούζει κάτι αλλά από μέσα, περνάνε βέβαια γρήγορα αλλά από χτες με έχουνε πιάσει 2-3 φορές. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο το γιατρό, λέτε να είναι κάποιο σημάδι? :roll::roll::roll:

1S7cp2.png

Εγω αυτο που εχω ειναι οτι νιωθω βαρος πολυ χαμηλα...σαν να ειναι το κεφαλι του εκει κατω..αυτο το νιωθω οταν περπαταω η ειμαι ορθια...κατα τ'αλλα πονους περιοδου γιοκ..τσουξιμο, μαλλον οχι..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...