Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια, καλή χρονιά!!!!!!!!!! Με το καλό τα μωράκια μας! Δεν μπορώ να μπαίνω και πολύ συχνά, αλλά σας σκέφτομαι! Εύχομαι σε όλες με έναν πόνο και να π΄νε όλα καλά! Εμείς είμαστε σε φάση που μόλις ξεμπερδέψαμε από το κατέβασμα-πλύσιμο των μωρουδιακών. Τα χοντρά (κούνια, καρότσι- πορτ μπεμπε) είχαν πολλή δουλίτσα, αν και τα είχα κρύψει καθαρά, αλλά τελικά έφυγε η παταρίλα και έγιναν πάλι σαν καινούρια. Τη βαλίτσα μαιευτηρίου ακόμα δεν την έχω φτιάξει όμως. Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη, ούτε να γεννήσω, ούτε να θηλάσω. Θα προτιμούσα να παρατείνω την εγκυμοσσύνη για κανένα δίμηνο ακόμα, όπως οι ελέφαντες...χιχιχι...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια! Λοιπον, τι μου εχει μεινει απο δουλειες:

1.πλυντηριο για τα ρουχα μαιευτηριου δικα μου και 3-4 ρουχαλακια ακομα του μωρου και να φτιαξω τη βαλιτσα (αυριο θα παρω και 2 σουτιεν θηλασμου να εχω)

2.Να ανεβασω το πορτ μπεμπε απο την αποθηκη και να το στρωσω. Την κουνια την στρωσαμε (ετσι για εφε περισσοτερο!) αλλα ρε κοριτσια, δεν στρωνεται οπως το δικο μας κρεβατι...τι εννοω, λογω των καγκελων το πανοσεντονο και το κουβερλι δεν μπαινουν ομορφα μεσα...ετσι ειναι το σωστο?:roll: Δεν εχω ιδεα..

3.Να πλυνω τα μπιμπερο..( 1 ωριτσα δουλεια, μεχρι να τακτοποιησω αποστειρωτη και θερμαντηρα, να υπαρχουν καλου κακου..)

4. Ενα τηλ.στην παιδιατρο που μου προτειναν και ειναι κοντα μας και κατι τελευταια χαρτια (εξουσιοδοτηση στον συζυγο για μετα, για το επιδομα λοχειας και του ΟΑΕΔ το συμπληρωματικο)..

Βασει υπερηχου, 7/1 μπαινω στον μηνα μου (ΠΗΤ 11/2 και επειδη ο 9ος ειναι 5 εβδομαδες)..η ημερολογιακη ΠΗΤ μου ειναι 17/2, αλλα ο γιατρος που μου εκανε β επιπεδου και doppler ειπε οτι πρεπει να παιρνω την υπερηχογραφικη ΠΗΤ...απο την αλλη, πολυ χαλαρο βρισκω τον γυναικολογο μου...το doppler εγινε στις 18/12 και επομενο ραντεβου εχω στις 15/1..Κουβεντα για ωριμανση τραχηλου κλπ... και αν γεννησω πριν τις 15??Δεν θα μου εχει κανει ουτε αυτην την περιβοητη κολπικη εξεταση..:rolleyes:

F4oIp2.png

Καλημέραααα!

Μετά από απουσία τόσων ημερών, επανήλθα! Χρόνια πολλά σε όλες σας, σας εύχομαι το 2015 να είναι γεμάτο ευτυχία, τύχη, υγεία, αγάπη και ήρεμα-καλόβολα μπεμπάκια ;) Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είμαι τελείως μόνη, ο καλός μου δουλεύει και οι γονείς μου έφυγαν χθες (θα ξανάρθουν βέβαια λίγο πριν γεννήσω). Η μίνι ανακαίνιση του μπάνιου ολοκληρώθηκε και έγινε πραγματικά πολύ καλό, άρεσε σε όλους. Πλέον απέκτησα ντουλάπια για απορρυπαντικά, καλλυντικά κλπ και δε θα τα βλέπω εδώ και εκεί. Έκανα μια εκκαθάριση στα ρούχα της μεγάλης και πρέπει πλέον να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με πλυσίματα των μωρουδιακών (έπλυνα μόνο τα καλύμματα του relax). Με τη βαλίτσα μου δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, περιμένω τις 12/01 που έχω τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θα πάω στο νοσοκομείο, να μου πουν τι θα χρειαστώ. Στο μεταξύ είμαι και κρυωμένη (τρέχει η μύτη).

Από το ΙΚΑ πληρώνομαι 16/01 και την εξουσιοδότηση για το επίδομα κύησης σκέφτομαι να την κάνω λίγο πριν γεννήσω, μη του πουν του άντρα μου τίποτα κουλό του στυλ "είναι παλιά και δεν την δεχόμαστε".

Το μενού σήμερα έχει χυλοπίτες με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα σας καλε!!! Που είστε;!;!

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός κ ειπα να μπω να σας πω τα νέα μας.

Από την γαστρεντερίτιδα συνέρχομαι σήμερα ευτυχώς δεν έκανα τπτ ούτε εμετό ούτε τουαλέτα. Πήγαμε κ στο γιατρό για το Doppler ολα μια χαρά η μπουμπού με την σωστή θέση

2200γρ. Αλλά η ρουφιανα μας ειχε γυρισμένη πλάτη κ δεν είδα λίγο τα μούτρα της!

Τωρα θα ξαναπάω σε 3 εβδομαδες ακριβώς!

Καληνύχτα κοπελιές γιατι κουράστηκα κ εγω σήμερα την πέφτω για ύπνο! Τα λέμε αυριο!!!

Φιλάκια πολλα!!!!

KMwEp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!!!!!ΟΞΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕς ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΝΤΙΒΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ!!!!!!ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!!!!!!!!!!ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!

Διαφημίσεις

Βάσω με γεια το καινουριο σας μπανιο!!!

Αχ και.εγω εχω ρουχα που πρεπει να πλυθουν αλλα.με εχει πιασει βαρεμαρα δεν ξερω γιατι..Πρεπει να οργανωσω και την ντουλαπα την παιδικη αλλιως(ευτυχως ειναι μεγαλη) και δεν εχω ορεξη!!!

kashmam ευτυχως που εισαι καλυτερα κοριτσακια!Τελειο.και το.βαρος της σουπερ!Ανυπομονω και εγω για το ραντεβου με τον γιατρο σε λιγες μερες να δω το βαρος του και γενικα τον δω γιατι εχω 1μηνα περιπου!

Ευαγγέλια μου πω πω τρεχαματα!Εμεις περυσι παθαμε πυώδη αμυγδαλίτιδα και δεν μας εδωσαν και.αντιβιωση!Ειμασταν στο παιδων 5μερες!Δεν θελω να τα θυμαμαι...περαστικα σας ταλαιπωρείται η μικρουλα!

Αυτα σκεφτομαι βρε κοροτσια με εμας που εχουμε αλλο ενα παιδακι!!!

Να αρρωσταίνουν τα μεγαλα και να κολλανε τα βρεφη!!!

Οσο για τα μαιευτηρια ναι εχουμε αποφασισει νομιζω σχεδον ολες εχουμε και λιστα που σιγουρα θα σε προσθεσει η Βάσω

Εγω φιλς απο χθες εχω καούρες!!! Δεν υπαρχει αυτο!μπορει να εμφανιστουν τωρα η φταιει οτι εχω φαει βλακειες αυτες τις μερες?

Οι αυπνιες ειναι μονιμες πια αλλα εχω και παρεουλα!εχει αλλαξει το προγραμμα του μικρου λογω εορτων και παει 12:30να κοιμηθει..πρέπει να μην τον βαλω ενα μεσημερι για υπνο ωστε να κοιμηθεί νωρις!

Και επισης τι παγωνια ειναι αυτη μου λετε?????:shock:

Την καληνυχτα μου κοριτσια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες!! Για αϋπνίες λέμε;; Εδώ κ 5 μέρες ανεξάρτητα από το τι ώρα θα πέσω 5:30 το μΑτι γαρίδα... Μια ομορφιά!! Έχει κ αυτό το διαβολεμένος κρύο όποτε κουκούλωμενη στα σκεπάσματα μένω αγκαλιά με το κιν.!!θελω να δω κι αν το έριξε χιόνι το βράδυ κ δεν τολμώ να ξεμύτισω Από το πάπλωμα!!

Γκρέτα λογικά θα Συζητήσετε για το ραντεβού σου σε αυτήν την επίσκεψη ε;;; Φτάνει ο καιρός πωπω... Πάντως Αναφορικά με τις αρρώστιες θυμάμαι τη μαμά μου να λέει ότι όλες τις παιδικές με την αδερφή μου τις περάσαμε μαζί (οκ ήμουν κάπως πιο μεγάλη εγώ τύπου 4+,εγώ είμαι η "μικρή")κ ήταν βολικό (όσο βολικό μπορεί να είναι να έχεις 2 πιτσιρίκια με άνεμοβλογια!) ίσως κάτι ξέρει!!

Kashmam κ ο δικός μου στο Doppler πάλι με το χέρι μπροστά του ήταν κ δεν τον είδαμε έσκασα κι εγώ από το κακό μου σε καταλαβαίνω!!!

ΦιλιΆ σε όλες θα προσπαθήσω να μπω κ αργότερα!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια :)

Χρόνια πολλά σε όλες, υγεία, ευτυχία και με το καλό να γεννηθούν τα μωρά μας, να είναι γερά και τυχερά στη ζωή!!!

Χρόνια πολλά Βάσω για την ονομαστική σου γιορτή!

Greta, οι καούρες είναι ότι χειρότερο έχω περάσει, και δεν πρέπει να το αφήσεις, μπορεί να σου κάνει ζημιά στον οισοφάγο. Αν δεν σου περάσουν σύντομα υπάρχει ένα τζελ που μου έδωσε ο γιατρός μου, Riopan λέγεται, με τα πρώτα δυο φακελάκια ηρέμησα.

Όντος πολύ κρύο σήμερα, για χιόνια δεν ξέρω αλλού αλλά σε μας πάγωσε ο τόπος, φαίνεται έβρεξε τη νύχτα και έχει παγώσει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων :? Κατά τα άλλα έχει ήλιο :)

1S7cp2.png

Γεια σας μελλουσες μανουλες,

κανω ενα guest απο τις μανουλες Μαρτιου.

Εχω μια ερωτηση. Τωρα με αυτο το χαος ΕΟΠΥΥ & ΠΕΔΥ απο τι γιατρο πηρατε βεβαιωση για την δουλεια σας για να ξεκινησει η αδεια τοκετου?

Στο προηγουμενο μωρο ειχα παει στο ΙΚΑ... αλλα τωρα τι?

Ελπιζω καποια απο εσας να δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και να εχει απαντηση.

C03Cp3.pngeYkOp3.png

Γεια σας μελλουσες μανουλες,

κανω ενα guest απο τις μανουλες Μαρτιου.

Εχω μια ερωτηση. Τωρα με αυτο το χαος ΕΟΠΥΥ & ΠΕΔΥ απο τι γιατρο πηρατε βεβαιωση για την δουλεια σας για να ξεκινησει η αδεια τοκετου?

Στο προηγουμενο μωρο ειχα παει στο ΙΚΑ... αλλα τωρα τι?

Ελπιζω καποια απο εσας να δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και να εχει απαντηση.

Καλημέρα καλημέρα!!!

Πάλι στο ΙΚΑ πας αλλά πλέον δεν το λέμε ΙΚΑ το λέμε ΕΟΠΥΥ... :tongue:

Κλείνεις ραντεβού μέσω τηλεφώνου στα γνωστά 5ψηφια (14884 κτλ) με γυναικολόγο (του ΕΟΠΥΥ, δλδ του ΙΚΑ) και εφόσον υπάρχει στην περιοχή σου κέντρο μάνας και παιδιού [ που πλέον το λένε "Σταθμός Προστασίας Μητέρας Παιδιού και Εφήβου" (!)] σε στέλνουν εκεί (αν δεν υπάρχει δεν ξέρω εμένα σε τέτοιο με στείλαν).

Άπο εκεί και πέρα η διαδικασία είναι ακριβώς όπως την ξέρεις. Συμπληρώνει το χαρτί ο εργοδότης και ... στην ουρά στις παροχές του ΙΚΑ μόλις βγεις σε άδεια :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο παραπάνω και διάβασα τα τελευταία σας μηνύματα!

Από ότι βλέπω τα μπεμπάκια της παρέας μεγαλώνουν όλα κανονικά και υγιή! Μπράβο! Γενικά πολύ αρρώστια έπεσε μέσα στα Χριστούγεννα, μάλλον κάποια ίωση κυκλοφορεί. Σε εμάς αρρώστησαν όλοι (μαμά-μπαμπάς-σύζυγος-κόρη) εγώ έμεινα τελευταία, αλλά η χαρτοπετσέτα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της μύτης :(

Από κρύο, μάλλον έχει πολύ έξω, η αλήθεια είναι ότι έχω να βγω μέρες (και δεν έχω και καμία όρεξη για να πω την αλήθεια). Χθες βέβαια με έπιασε ένα "μήπως να πάω στη δουλειά για καμιά εβδομάδα" αλλά μου πέρασε :wink: Ευτυχώς έχουμε λιακάδα 2 μέρες τώρα, φυσάει και ότι έχω πλύνει στεγνώνει. Σήμερα άπλωσα όλα τα φορμάκια και αρκετές φανελένιες πετσέτες και μου έχουν μείνει για πλύσιμο τα σελτεδάκια, μερικές κουβέρτες και τα καλύμματα του καροτσιού. Τα πράγματα της βαλίτσας μου λέω να τα ψωνίσω από εβδομάδα με τις εκπτώσεις όπως και κάτι τελευταία μωρουδιακά (τύπου αποστειρωτή, κλπ)

Από αϋπνία δεν έχω αλλά δυσκολεύομαι πολύ μέχρι να βρω στάση που να βολεύει και να μην πονάει κάτι. Επίσης έχω το εξής θέμα. Ενώ έχουμε κανονική θερμοκρασία στο δωμάτιο, γύρω στις 2 ώρες από τη στιγμή που θα πέσω για ύπνο, γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα! Φοράω ένα τιραντάκι και ένα κοντομάνικο και σκεπάζομαι με μία μάλλινη κουβέρτα. Πέρυσι με λιγότερο κρύο είχα κατεβάσει το πάπλωμα! Τι κουλό και αυτό!

Με τα μάτια όλα καλά, επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι η επέμβαση έγινε τέλεια από τους Κουβανούς και μπορώ άφοβα να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό.

Greta, τα orchestra τα έχω κοντά μας και παλιά ψώνιζα στην κόρη από εκεί. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο για την κάρτα, προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα σχέδια του next. Για όσες δεν έχετε αγοράσει ακόμα βρεφικά, να σας πω ότι τα καλύτερα ποιοτικά που μου ήρθαν είναι από μία ελληνική εταιρία που λέγεται Pretty baby. Δεν ξέρω που τα βρίσκει κανείς (εμένα μου τα έφεραν από το πρατήριο των στρατιωτικών στην Θεσσαλονίκη) αλλά η ποιότητά τους είναι ασύγκριτη! Το βαμβάκι τους τρομερά απαλό και ελαστικό αλλά όχι χαχόλικο και με όμορφα σχέδια. Αν τα ήξερα, όλα από εκεί θα τα έπαιρνα! Ηλεκτρονικά τα βρήκα εδώ http://www.ecotton.gr/kormakia-konto-maniki/suskeuasia-tem-maniki-34468

Ευαγγελία, καλώς μας βρήκες και με το καλό το μπεμπάκι σου. Θα σε προσθέσω στο πινακάκι μας, για να έχουμε όλα τα κορίτσια μαζί!

Aik, έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο κοπέλα μου αλλά λίγο έμεινε πια! Σκέψου θετικά, τα μωρά μας μπορούν πρακτικά να γεννηθούν και τώρα και να είναι ασφαλή. Όλα καλά θα πάνε!

Sad_sam όπως ακριβώς στα είπε η Quinsey (εξπέρ έχεις γίνει Αθηνά χα χα). Και ακολούθησε ότι οδηγίες σου δώσουν από εκεί, γιατί το κάθε ΙΚΑ (που θα πας στη συνέχεια) έχει τα δικά του τερτίπια. Η δική μου εμπειρία ήταν απαγοητευτική, να σας πω μόνο ότι πήγα 2 φορές στο τμήμα παροχών γιατί την πρώτη φορά δεν τα δέχτηκαν λόγω μίας διευκρίνισης που είχε γράψει το λογιστήριο στη βεβαίωση (διευκρίνιση που σε άλλες εργαζόμενες την είχαν ζητήσει οι ίδιοι να αναγράφεται!). Κάτι που δεν ήξερα είναι ότι έχουμε προτεραιτότητα παντού. Οπότε, μη μασάτε, πηγαίνετε απευθείας στα ταμεία και μην ταλαιπωριέστε με ουρές. Στη Γλυφάδα που ανήκω, αν δεν ήμουν έγκυος, ακόμα θα περίμενα!

Σήμερα το μενού έχει μπάμιες γιατί το παραξηλώσαμε με τα κρέατα τόσες μέρες!

Πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Ευαγγελία σε έβαλα με ΠΗΤ στις 10/02 αφού ξέρεις ότι θα είναι προγραμματισμένο! Στο Παπαγεωργίου θα είσαι και πάλι?

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μπηκα να πω μια καλημερα!!

Βασω μου ελλειψαν τα μνμ σου βρε παιδι μου!

Μην χανεσαι!!

Βρε κοριτσια να ρωτησω???μηπως οντως εχω μπει στον μηνα μου?Αφου ο 9ος εχει5 εβδ?Αν το παρουμε ετσι τελικα νομιζω εχω μπει στον 9°!!

Εσεις τι λετε?

Χθες λοιπον μιλησα με ενα ξαδερφο γυναικολογο(που μου συστησε τον δικο μου) και μου ειπε οτι αν ολα ειναι και τοτε μπορω να καθυστερησω τον τοκετο μεχρι 39η εβδ!!!Αναμένεται και το ραντεβου με τον ντοκ και θα δειξει...

Σας αφηνω να κανω καμμια δουλεια και θα ξαναμπω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπηκα να πω μια καλημερα!!

Βασω μου ελλειψαν τα μνμ σου βρε παιδι μου!

Μην χανεσαι!!

Βρε κοριτσια να ρωτησω???μηπως οντως εχω μπει στον μηνα μου?Αφου ο 9ος εχει5 εβδ?Αν το παρουμε ετσι τελικα νομιζω εχω μπει στον 9°!!

Εσεις τι λετε?

Χθες λοιπον μιλησα με ενα ξαδερφο γυναικολογο(που μου συστησε τον δικο μου) και μου ειπε οτι αν ολα ειναι και τοτε μπορω να καθυστερησω τον τοκετο μεχρι 39η εβδ!!!Αναμένεται και το ραντεβου με τον ντοκ και θα δειξει...

Σας αφηνω να κανω καμμια δουλεια και θα ξαναμπω ����

Ναι εχεις μπει στον 9ο! Ειναι οντως 5 εβδομαδες.Βασει υπερηχου που το μωρο βγαινει 1 εβδομαδα μεγαλυτερο, σημερα μπηκα και εγω στον 9ο.Θα φτιαξω την βαλτισα μαιευτηριου σημερα και θα στρωσω το πορτ μπεμπε.Δεν πειραζει αν τα εχω απο τωρα ετοιμα, σωστα? Θελω να δω επισης ποτε θα παρω το επιδομα κυοφοριας απο το ΙΚΑ, η 8/1 η 16/1 νομιζω ειχαν πει..

F4oIp2.png

Καλημέρα μανούλες :)

Βλέπω οι ετοιμασίες καλά κρατούν :)

Greta είσαι στο μήνα σου, αφού η 35η εβδομάδα είναι στον 9ο :D

Βάσω όταν ξαναδιορθώσεις το πινακάκι μας βάλε και σε μένα το μαιευτήριο, στο Ιασώ θα γεννήσουμε τελικά, αν και δεν ισχύει και η ημερομηνία, αφού θα γεννήσω με καισαρική πολύ νωρίτερα από τις 11/2.

Εμείς προχωράμε σιγά σιγά, τα ρουχαλάκια θα έρθουν λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας από το Next, έχω να πάρω στρωματάκι για το λίκνο και μερικά κατωσέντονα για τη κούνια. Τη κούνια τη στήσαμε κιόλας αλλά δεν τη στρώνω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Σήμερα έπλυνα και τη τσάντα του μαιευτηρίου, από αύριο θα αρχίσω να την ετοιμάζω. Ξαναδοκίμασα σήμερα τα νυχτικά και της πυτζάμες που έχω αγοράσει και δεν μου άρεσε τίποτα πια, έχω χάσει κάθε σχήμα του παλιού μου σώματος :(

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...