Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

ΓΕΙΑ σας κ απο μενα!Eγω πειναω συνεχως..που θα φτασει αυτο δεν ξερω..κρυο πολυ,αλλα σημερα εβγαλε λιγο ηλιο κ εβαλα τις κουβερτες του μωρου..μου μενουν τα ρουχα του να πλυνω..ερωτηση,το στρωμα απλα το αεριζω;κ την παντα κ πορτ μπεμπε κ καθισμα απλα ενα περασμα με βετεξ καλα δεν ειναι;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σας μερα κοριτσαρες!!

Ευαγγελία μου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια!!

Γκρέτα μου ακόμα χαλί μαύρο είμαι! Δεν ευχαριστήθηκα τπτ! Ούτε να φάω ούτε να πιω! Έχασα κ 1,5 κιλό!! Κ οσο δεν μπορω τους εμετούς τόσο σε μενα έρχονται ρε παιδί μου!!!

Ευτυχώς έχουμε ακόμα τον μπαμπά μας στο σπιτι κ με βοηθάει... Τι με βοηθάει δλδ που ολα αυτός τα κανει εγω απλά τον κοιτάω!

Εχω να γκρινιάζω ουουουου σελίδες ολόκληρες αλλά δεν θα το κάνω!! Ακόμα... Την Δευτέρα εχω γιατρό για doppler θα γκρινιάξω από τότε κ μετα!

Φιλάκια όμορφες!

KMwEp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΚΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΝΕΙΣ!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΕς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕς Κ ΟΙ ΔΥΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΗΣΑΝ!!!!!!

Ωχ και εσεις με ιωση???:(

Ελπιζω να την περασετε οσο πιο ελαφρια γινεται..Ποσο ειναι η μπουμπου σου?

ΓΕΙΑ σας κ απο μενα!Eγω πειναω συνεχως..που θα φτασει αυτο δεν ξερω..κρυο πολυ,αλλα σημερα εβγαλε λιγο ηλιο κ εβαλα τις κουβερτες του μωρου..μου μενουν τα ρουχα του να πλυνω..ερωτηση,το στρωμα απλα το αεριζω;κ την παντα κ πορτ μπεμπε κ καθισμα απλα ενα περασμα με βετεξ καλα δεν ειναι;

Εγω παλι καμμια πεινα!Ισα ισα τρωω λιγο και νοιωθω λες και εφαγα ενα γουρουνι ολοκληρο!

Τωρα την παντα του κρεβατιου εγω την ειχα βαλει στον πλυντήριο αλλα συνηθως δεν την βαζουν,οποτε κανε οπως θελεις!

Εγω θα τα πλυνω ολα καθισματα πορτ μπεμπε ολα γιατι βγαίνουν!

Καλή σας μερα κοριτσαρες!!

Ευαγγελία μου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια!!

Γκρέτα μου ακόμα χαλί μαύρο είμαι! Δεν ευχαριστήθηκα τπτ! Ούτε να φάω ούτε να πιω! Έχασα κ 1,5 κιλό!! Κ οσο δεν μπορω τους εμετούς τόσο σε μενα έρχονται ρε παιδί μου!!!

Ευτυχώς έχουμε ακόμα τον μπαμπά μας στο σπιτι κ με βοηθάει... Τι με βοηθάει δλδ που ολα αυτός τα κανει εγω απλά τον κοιτάω!

Εχω να γκρινιάζω ουουουου σελίδες ολόκληρες αλλά δεν θα το κάνω!! Ακόμα... Την Δευτέρα εχω γιατρό για doppler θα γκρινιάξω από τότε κ μετα!

Φιλάκια όμορφες!

Καλε γκρινιαζε οσο θες!!!!Μην αγχωνεσαι καθολου!

Γι αυτο ειμαστε εδω!!

Περαστικα με την κ%&ο γαστρεντερίτιδα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕς ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΑΝ ΒΗΧΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΝΕ!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!

Σοβαρα τωρα??Τοσο ασχημα οπου εβαλε μασκα??

Μα αν ειναι δυνατον γιατι επιτρεπεις να ερχονται αρρωστοι??

Και οι αλλοι που πανε ρε γαμωτο δεν σκεφτονται???

Anyway η μπουμπου σου ειναι ιδια ηλικία με τον γιο μου!!Εμενα εχει γεννηθει 08/08/2012 :):):)

Κορίτσια κανει κρύο τα κλιματιστικα δουλυουν φουλ!!!

Η Δεη θα μας τα παρει χοντρα φετος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ!!!!!!ΕΣΕΙς ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Καλημέρα όμορφες!! Μόλις άνοιξα τα μάτια χτες ανακάλυψα τη στάση "ορθή γωνία" για ύπνο κ παραδόξως ηταν από τις πιο βολικές των τελευταίων ημερών (!)

Αν καταφέρω να σηκωθώ σήμερα θα πάμε μια βόλτα από ήρα λητω κτλ νομίζω αισίως είμαστε οι τελευταίοι που ούτε καρότσι έχουμε ούτε που θα κοιμόμαστε στην αρχή ξέρουμε :s

Χτες που η γκρετΑ είπε ότι στο μήνα αυτό γεννάει (ΕΣΥ φταις Γκρέτα χαχαχα :P) συνειδητοποίησα ότι σε 20 μέρες μπαίνω στο μήνα μου κ ... Αγχώθηκα!!

Την καλημέρα μου σε όλες!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

μην αγχωνεσαι!!!!!!απο ολα θα παρεις!!!!!!!!!εγω ρετσι χαλια που ειμαι ακομη δεβ βγηκα για τα ψωνια του μπεμπη αλλα δεν αγχονωμαι!!!!καστε να γινουμε καλα κ μετα βλεπουμε!!!!!!ευτυχως κρεβατακι και καροτσι 3 σε ενα εχω απο την μικρη!!αλαξιες κ φορμακια κ θηλες θελω για τον μικρο!!!!!εμεις ουτε ενα μγζι εγκυμοσυνης δεν εχουμε!!!!!!!θα πρεπει να παω στα τζαμπο να δω!!!!γιατι κ τα μγζια με τα βρεφικα ειναι πολυ ακριβα:roll:!!!!!!

μην αγχωνεσαι!!!!!!απο ολα θα παρεις!!!!!!!!!εγω ρετσι χαλια που ειμαι ακομη δεβ βγηκα για τα ψωνια του μπεμπη αλλα δεν αγχονωμαι!!!!καστε να γινουμε καλα κ μετα βλεπουμε!!!!!!ευτυχως κρεβατακι και καροτσι 3 σε ενα εχω απο την μικρη!!αλαξιες κ φορμακια κ θηλες θελω για τον μικρο!!!!!εμεις ουτε ενα μγζι εγκυμοσυνης δεν εχουμε!!!!!!!θα πρεπει να παω στα τζαμπο να δω!!!!γιατι κ τα μγζια με τα βρεφικα ειναι πολυ ακριβα:roll:!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!! ΤΙ κάνετε??

Εγώ έκανα δουλειές σήμερα και κατάλαβα ότι έχω βαρύνει.... με το παραμικρό πονάει η μέση... πώς θα περάσει 1,5 μήνας ακόμη???????

Σήμερα έκανα κοτόσουπα.... και θα αρχίσουμε το απόγευμα να φτιάξουμε το δωμάτιο του μπεμπάκου μας!!! Και εγώ Quinsey μέσα στη βδομάδα θα πάω να ψωνίσω, θα πάμε να πάρουμε την κούνια, θα παραγγείλουμε το καρότσι και ότι ρουχαλάκια χρειάζονται. Παρήγγειλα και από τα NEXT τα περιμένω μέσα στη βδομάδα.... :mrgreen:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απ ολα κ με το καλο τα μωρακια μας!!

vtgian βασω χρονια πολλα και για την γιορτη σου προχτες!!

Σημερα εκανα doppler ολα καλα 2 κιλα η μικρη και εκτιμηση βαρους οταν γεννηθει 3, 3 κ κατι και σαν κ εσενα βασω κ εγω λιγο χαμηλο αμνιακο αλλα στα φυσιολογικα μου ειπε ο γιατρος οτι εγω δεν θεωρω οτι θα υπαρχει προβλημα αλλα σε 2-3 βδομαδες να το ξαναελενξω!εχει παρει θεση ειναι πολυ χαμηλα μου ειπε κ μου ελενξε τραχηλο 2,8 κ μου λεει ολα καλα!αυτα..

Quinsey και εγω ετσι κοιμαμαι η καλυτερη σταση θεωρω !κ εμεις δεν ετοιμασαμε τιποτα ακομη απο βδομαδα..

Ευαγγελια σκ καλως ηρθες!με το καλο το παιδακι σου!ο αντρας μου ειναι απο σερρες κ ερχομαι συχνα πυκνα!οντως δεν εχεις κ πολλες επιλογες αλλα ηθελα να σου πω να κοιταξεις στα λητω απεναντι απο τα jumpo γιατι ξεπουλανε κ ειναι μιση τιμη!εγω πηρα σεντονακια !δεν ξερω αν τα προλαβεις ομως!

Greta ποσο σε ζηλευω που γεννας αυτο τον μηνα!πραγματικα θελω να ερθει ο καιρος πια!!!!

IGvSm12.png

Αχ ναι ρε βασωωωωω χρόνια πολλα!!!

Οι άρρωστες με τα Άρρωστα παιδάκια τι κανουν; Εύχομαι καλυτερα!!

Εγω συνέρχομαι σιγα σιγα!

Σήμερα πάντως χάλια η μερα μου! (Ειπα δν θα γλρινιαξω να μην σας χαλάσω την διάθεση μέρες που ειναι αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω)

Θέλω να γεννήσω!!! Δεν αντέχω αλλο! Τα εχω παίξει, η κοιλιά τεράστια με τραβάει προς τα κάτω, αφού ώρες ώρες την κρατάω κ περπατάω γιατι με τραβάει πολύ! Τουμπανιαζει ξαφνικά χωρίς να εχω φάει απαραίτητα πολύ φαγητό κ δεν μπορω να κουνηθώ ούτε ανάσα να παρω! Κ ενώ ειναι τουμπανιασμενη μετα από λίγο πεινάω! Κ τρώω πχ μια φέτα κασέρι κ τουμπανιαζει πιο πολύ κ πονάει!

Εγω δεν την ήξερα ετσι την εγκυμοσυνη από τον γιο! Ηταν πιο εύκολη! Πήγα να πλένω πίατα κ αναγκαστικά τα έπλενα πλαγίως, κ κουραζόταν περισσότερο η μέση! Τα εχω παίξει! Κουράστηκα τοοοοοσο πολύ!!ευτυχως μετα που με πιάνουν τα κλάμματα ξαλαφρώνω κάπως...

Από την άλλη φοβάμαι κιολας επειδή το λέω συνέχεια ότι θέλω να γεννήσω μην γίνει κ τπτ κ γεννήσω κ πρόωρα κ έχουμε κι αλλά.

Εσείς πως νιώθετε ρε κορίτσια την κοιλιά σας; Νιώθει καμία αυτο το τουμπανιασμα;

Α ρε Γκρέτα! Ποσο σε ζηλεύω (πάντα με την καλή έννοια)!! Άντε να περάσει ο καιρός να γεννήσουμε όλες με το καλό τα μωράκια μας!!

KMwEp3.png

Καλημέρα!! Χρόνια Πολλά!! Καλή Χρονιά!!!

Σας διαβαζω οποτε μπορω αλλά δεν μπορω να γραφω καθημερινα!!

Συνεχιζω τα utrogestan και τα trofocard για να αποφυγουμε τις πολλες συσπασεις,πινω το σιδηρο μου και το φυλλικο οξυ, εκανα τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου μηπως και γεννησω προωρα.

Συνεχιζω να κανω ινσουλινη για το διαβητη κυησης που μου προεκυψε, μετραω καθημερινα το ζαχαρο μου!

Ευτυχως εγω δεν κανω πολλες δουλειες σχεδον καθολου διοτι δεν μπορω!! Στην 3η ομως εγκυμοσυνη μου, που περιμενα την κορη μου θυμαμαι και ενοιωθα οτι θα μου φυγει απο κατω το μωρο, τον τελευταιο μηνα ημουν καθιστη εως και ξαπλα διοτι με πιεζε παρα πολυ!! και δεν θα ηθελα με τιποτα ενα προωρο μωρο!

Τελειωσα και την βαλιτσα επιτελους!!! την ειχα ψιλοετοιμασει και τωρα την ολοκληρωσα!!

Καντε λιγο υπομονη σε λιγο το 'βασανο' αυτο τελειωνει!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα όμορφες!! Μόλις άνοιξα τα μάτια χτες ανακάλυψα τη στάση "ορθή γωνία" για ύπνο κ παραδόξως ηταν από τις πιο βολικές των τελευταίων ημερών (!)

Αν καταφέρω να σηκωθώ σήμερα θα πάμε μια βόλτα από ήρα λητω κτλ νομίζω αισίως είμαστε οι τελευταίοι που ούτε καρότσι έχουμε ούτε που θα κοιμόμαστε στην αρχή ξέρουμε :s

Χτες που η γκρετΑ είπε ότι στο μήνα αυτό γεννάει (ΕΣΥ φταις Γκρέτα χαχαχα :P) συνειδητοποίησα ότι σε 20 μέρες μπαίνω στο μήνα μου κ ... Αγχώθηκα!!

Την καλημέρα μου σε όλες!!

Εγω να δεις πως αγχωνομαι....σε μια εβδ μπαινω στον μηνα μου :shock:

Οσο για τον υπνο αστο τραγικο!!!

Και εγω ευτυχως ψωνια μηδεν τα εχω ολα απο τον μικρο μιας και ειναι και ιδιο φυλο!

Αλλα οι βαριες δουλειες δεν εχουν γινει ακομα και.αρχιζω κ αγχωνομαι,πρεπει να πλυθουν καθισματα πορτ μπεμπε κτλ και δεν βοηθαει και ο καιρός!:roll:

Ειχα παρει δοκιμαστικα κατι φορμακια για τον μικρο και δεν μου ειχαν αρεσει.κανενα h&m η zara δεν εχετε?εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα!

Καλησπέρα κορίτσια!! ΤΙ κάνετε??

Εγώ έκανα δουλειές σήμερα και κατάλαβα ότι έχω βαρύνει.... με το παραμικρό πονάει η μέση... πώς θα περάσει 1,5 μήνας ακόμη???????

Σήμερα έκανα κοτόσουπα.... και θα αρχίσουμε το απόγευμα να φτιάξουμε το δωμάτιο του μπεμπάκου μας!!! Και εγώ Quinsey μέσα στη βδομάδα θα πάω να ψωνίσω, θα πάμε να πάρουμε την κούνια, θα παραγγείλουμε το καρότσι και ότι ρουχαλάκια χρειάζονται. Παρήγγειλα και από τα NEXT τα περιμένω μέσα στη βδομάδα.... :mrgreen:

Μετο καλο να φτιαξετε το ομορφο δωμάτιο και να ερθουν τα ρουχαλακια!

Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απ ολα κ με το καλο τα μωρακια μας!!

vtgian βασω χρονια πολλα και για την γιορτη σου προχτες!!

Σημερα εκανα doppler ολα καλα 2 κιλα η μικρη και εκτιμηση βαρους οταν γεννηθει 3, 3 κ κατι και σαν κ εσενα βασω κ εγω λιγο χαμηλο αμνιακο αλλα στα φυσιολογικα μου ειπε ο γιατρος οτι εγω δεν θεωρω οτι θα υπαρχει προβλημα αλλα σε 2-3 βδομαδες να το ξαναελενξω!εχει παρει θεση ειναι πολυ χαμηλα μου ειπε κ μου ελενξε τραχηλο 2,8 κ μου λεει ολα καλα!αυτα..

Quinsey και εγω ετσι κοιμαμαι η καλυτερη σταση θεωρω !κ εμεις δεν ετοιμασαμε τιποτα ακομη απο βδομαδα..

Ευαγγελια σκ καλως ηρθες!με το καλο το παιδακι σου!ο αντρας μου ειναι απο σερρες κ ερχομαι συχνα πυκνα!οντως δεν εχεις κ πολλες επιλογες αλλα ηθελα να σου πω να κοιταξεις στα λητω απεναντι απο τα jumpo γιατι ξεπουλανε κ ειναι μιση τιμη!εγω πηρα σεντονακια !δεν ξερω αν τα προλαβεις ομως!

Greta ποσο σε ζηλευω που γεννας αυτο τον μηνα!πραγματικα θελω να ερθει ο καιρος πια!!!!

Μια χαρα η μπεμπουλα σου!Μπραβο σας!

Και ο τραχηλος καλος ειναι!Για το αμνιακο υγρό ισχυει που λενε να πινεις νερο?ο εμβρυολογος παντως μου ειχε πει να μην το παρακανω να πινω οσο μπορω οχι παραπάνω!

Αχ ναι ρε βασωωωωω χρόνια πολλα!!!

Οι άρρωστες με τα Άρρωστα παιδάκια τι κανουν; Εύχομαι καλυτερα!!

Εγω συνέρχομαι σιγα σιγα!

Σήμερα πάντως χάλια η μερα μου! (Ειπα δν θα γλρινιαξω να μην σας χαλάσω την διάθεση μέρες που ειναι αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω)

Θέλω να γεννήσω!!! Δεν αντέχω αλλο! Τα εχω παίξει, η κοιλιά τεράστια με τραβάει προς τα κάτω, αφού ώρες ώρες την κρατάω κ περπατάω γιατι με τραβάει πολύ! Τουμπανιαζει ξαφνικά χωρίς να εχω φάει απαραίτητα πολύ φαγητό κ δεν μπορω να κουνηθώ ούτε ανάσα να παρω! Κ ενώ ειναι τουμπανιασμενη μετα από λίγο πεινάω! Κ τρώω πχ μια φέτα κασέρι κ τουμπανιαζει πιο πολύ κ πονάει!

Εγω δεν την ήξερα ετσι την εγκυμοσυνη από τον γιο! Ηταν πιο εύκολη! Πήγα να πλένω πίατα κ αναγκαστικά τα έπλενα πλαγίως, κ κουραζόταν περισσότερο η μέση! Τα εχω παίξει! Κουράστηκα τοοοοοσο πολύ!!ευτυχως μετα που με πιάνουν τα κλάμματα ξαλαφρώνω κάπως...

Από την άλλη φοβάμαι κιολας επειδή το λέω συνέχεια ότι θέλω να γεννήσω μην γίνει κ τπτ κ γεννήσω κ πρόωρα κ έχουμε κι αλλά.

Εσείς πως νιώθετε ρε κορίτσια την κοιλιά σας; Νιώθει καμία αυτο το τουμπανιασμα;

Α ρε Γκρέτα! Ποσο σε ζηλεύω (πάντα με την καλή έννοια)!! Άντε να περάσει ο καιρός να γεννήσουμε όλες με το καλό τα μωράκια μας!!

Δικιο εχει βρε παιδι μου και εγω ετσι λεω δεν μπορω αλλο!Εχω κουραστει,ισως γιατι εχουμε αλλο ενα μπομπιρακι απο πισω και δεν μας αφηνει πολλα περιθώρια... Αλλα θα γεννησουμε θα τελειωσει τοσο γρηγορα!Ευχομαι μονο να μην μου λειπει μετα και μετανιωνω που φερομουν ετσι!

Στην ιδια κατασταση με σενα ειμαι μετραω μερες!Επισης πονανε ολα πια!!!Δεν μπορω να βολευτω πουθενά! Ανασκελα με πλακωνει μου κοβει την ανασα!Στα δεξια με κλοτσαει τοσο ασχημα που θελω να βαλω τα κλάματα απ τον πονο χωρις υπερβολη,δεν γουσταρει καθόλου!!Αριστερα λιγο καλυτερα αλλα μετα πονανε ολα πλευρα απο κατω μου αστα να πανε!Η μεση δε νομιζω θα μεινω καμμια ωρα....

Καλημέρα!! Χρόνια Πολλά!! Καλή Χρονιά!!!

Σας διαβαζω οποτε μπορω αλλά δεν μπορω να γραφω καθημερινα!!

Συνεχιζω τα utrogestan και τα trofocard για να αποφυγουμε τις πολλες συσπασεις,πινω το σιδηρο μου και το φυλλικο οξυ, εκανα τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου μηπως και γεννησω προωρα.

Συνεχιζω να κανω ινσουλινη για το διαβητη κυησης που μου προεκυψε, μετραω καθημερινα το ζαχαρο μου!

Ευτυχως εγω δεν κανω πολλες δουλειες σχεδον καθολου διοτι δεν μπορω!! Στην 3η ομως εγκυμοσυνη μου, που περιμενα την κορη μου θυμαμαι και ενοιωθα οτι θα μου φυγει απο κατω το μωρο, τον τελευταιο μηνα ημουν καθιστη εως και ξαπλα διοτι με πιεζε παρα πολυ!! και δεν θα ηθελα με τιποτα ενα προωρο μωρο!

Τελειωσα και την βαλιτσα επιτελους!!! την ειχα ψιλοετοιμασει και τωρα την ολοκληρωσα!!

Καντε λιγο υπομονη σε λιγο το 'βασανο' αυτο τελειωνει!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!

Χαιρομαι που εισαι καλα!!!Δεν θα γεννησεις πρόωρα μην φοβασαι!Οσο προσεχεις ολα θα πανε καλα!!Αυτο λεω και εγω βασανο μεν αλλα γλυκο βασανο!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερααααα!

Τι κανετε?Εμεις σπιτι σημερα ο μπαμπάς μας εφαγε "χωσιμο" και δουλευει!!!

Εβγαλα λιγο μοσχαράκι να κανω γιουβετσι και δεν θελω να κανω τιποτα αλλο!

Χθες γυρναγαμε ολη μερα!!!Διπλωσα σε καποια φαση!Καναμε ενα διαλειμμα να κοιμηθει ο μικρος το μεσημερο απογευμα(ο οποιος ξυπνησε σχεδον 20:00:shock:) και μετα βγηκαμε παλι για κρεπες αλμυρες στο Παραμυθι στην Γλυφαφα!Και γυρισαμε 00:30!!!!!!Περασαμε ωραια ομως...

Αλλαξαμε και κατι δωρα του μικρου(ρουχα)

Πηγα πρωτη φορα στο orchestra και μου αρεσαν πολυ τα ρουχα τους και οντως με την καρτα αξιζει κοριτσια αλλιως ειναι πανακριβα κοριτσια,τουλαχιστον για εμενα!

Επισης να σημειωσω οτι η καρτα χρεωνεται δεν ειναι δωρεαν,για εναν χρονο 30? για δυο νομιζω 55? μου ειπε δεν θυμαμαι καλα!

Εγω δεν κανω γιατι το μωρο θα εχει ρουχα απο τον μικρο τα οποια ειναι σε παρα πολυ κατασταση!

Δεν θυμαμαι τι αλλα.ειχα να σας πω!

Ααααααα Βασω ειμαι απαραδεκτη!Συγνώμη για την καθυστέρηση σου ευχομαι χρονια σου πολλα για την γιορτη σου!(Που χαθηκες???:roll:)

Σας φιλω οοοολες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...