Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια :)

Βροχή, βροχή και κρύο σήμερα, να έριχνε και λίγο χιονάκι, μην παγώνουμε τζάμπα :tongue: Nasia, σε ζηλεύω, θέλω και εγώ χιόνι, λόγω της κατάστασης φέτος δεν πάμε πουθενά και μου λείπει.....

Έχω το doppler σήμερα το βράδυ, άντε να δω το μωράκι μου επιτέλους :)

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nasia χιονιζειιιιιιι???Αχ τι καλαααα!Θελω και εγω χιονι παγωνουμε που παγωνουμε!!

Spourgitaki τι ωραιο τικερακι ;)

Καλη επιτυχια στο doppler μπες να μας γραψεις νεα!!

Εμεις φαγαμε την χταποδομακαροναδα μας(δεν κολλαει βεβαια με τον καιρο)και τωρα ξαπλωσαμε.

Σας φιλω ευχομαι ενα ομορφο απόγευμα,καλες βολτες και καλες αγορες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσια! Ειχα παει ΙΑΣΩ για το μαθημα προγεννητικου, καλα ηταν αλλα τα περισσοτερα τα ηξερα απο σεμιναριο θηλασμου της πατσουρου στο youtube! Χαμος στο ΙΑΣΩ, κοσμος στα δωματια, γενικοτερα panic....

Ολα οκ κ με την βυθοσκοπηση...με κολλυριο εγινε αλλα ενταξει, αντεξα!!:D

F4oIp2.png

Καλημερα φιλεναδες!Που χανεστε βρε?:P

Ευαγγελια καλως ηρθες στην παρεα μας!Μαμα Φεβρουαρίου και εσυ?Το πρωτο σου ειναι?Μην αγχωνεσαι για το βαρος εξ αλλου απο τωρα και μετα περνουν αρκετο βαρος!

Πες μας και αλλα για εσενα..Ποτε εχεις πητ?

little ναι τωρα επικρατει πανικος.αυτο μου ελεγε και ο γυναικολογος μου,οταν θα γενναμε εμεις θα ειναι αλαρα...

Κοριτσακια δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω αργοτερα λογω ετοιμασιων...

Ευχομαι σε ολες μας Καλη χρονια να εχουμε και να μας βρει το νεο ετος με γερα μπεμπακια στις αγκαλιες μας!

Τις ευχες μου σε καθε μια χωριστα!!

Πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μενα!!

Εγω θα κάνω αλλαγή με γαστρεντερίτιδα εμετούς κ τα λοιπά!!

Ευαγγελία καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!!

Εύχομαι σε όλες μας τα καλυτερα!! Με καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!

Οι δεύτερομανες να χαίρομαστε τα ζουζούνια μας όλο υγεία!

Για τα μωρά π θα έρθουν εύχομαι τα καλυτερα! Να είναι ήσυχα, φαγάνα, να κοιμούνται... Όλες οι ευλογίες επάνω σε οοοολα τα παιδιά!!

Φιλάκια πολλα κούκλες να έχετε μια υπέροχη χρόνια με τις οικογένειες σας!

KMwEp3.png

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΕΙΑ ΕΧΩ 26/2 15 ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙς 10/2 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1700 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗΝ34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΙς ΣΕΡΡΕς Ο ΓΦΙΑΤΡΟς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑ!!!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΕΝΕΣΕΙς ΙΝΟΧΕΠ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕς ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΩΣΤΕ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ!!!!!ΤΟ ΠΡΠΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες!

Ευαγγελια μου μην αγχωνεσαι εφ οσον ολα πηγαν καλα την πρωτη φορα που δεν καταλαβατε εγκαιρα το προβλημα ολα θα πανε καλα τωρα και το μωρακι σου ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειομηνο!

Να σου ζησει η κορη σου και με το καλο ο γιος σου!!!

Εφ οσον εκανες και την ενεση για τους πνευμονες εισαι καλυμενη!!

Κοριτσακια πως περνατε?Βλεπω το γλεντατε ακομα :tongue:

Εμεις χαλαρωσαμε σημερα!

Ειλικρινα δεν την παλευω αλλο απο ετοιμασίες με βοηθησε λιγο η μαμα μου χθες αλλα κατα τ αλλα σχεδον ολα μονη μου τα εκανα!

Εκανα και κανταΐφι και βασιλοπιτα(επαθαν πλακα ολοι ακομα και εγω),αλλα τετοια κουραση δεν θυμαμαι να εχω τραβηξει!Χαλαλι ομως αλλα τωρα δεν θα κανω τιποτα για πολλες μερες!

Δυστυχως ο μπαμπας μας δουλευει αυριο οποτε αναμενουμε το σ/κ

Επισης το κρυο δεν παλευεται απλα!Η μομη μου βολτα ειναι στο μπαλκονι για απλωμα-μαζεμα!!

Σας φιλω καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κ από μενα!!

Εγω θα κάνω αλλαγή με γαστρεντερίτιδα εμετούς κ τα λοιπά!!

Ευαγγελία καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!!

Εύχομαι σε όλες μας τα καλυτερα!! Με καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!

Οι δεύτερομανες να χαίρομαστε τα ζουζούνια μας όλο υγεία!

Για τα μωρά π θα έρθουν εύχομαι τα καλυτερα! Να είναι ήσυχα, φαγάνα, να κοιμούνται... Όλες οι ευλογίες επάνω σε οοοολα τα παιδιά!!

Φιλάκια πολλα κούκλες να έχετε μια υπέροχη χρόνια με τις οικογένειες σας!

Περαστικα βρε κοριτσακι ελεος εσενα βρηκε η γαστρεντεριτιδα?

Παντως πολυς κοσμος χαλια...ευχομαι ηδη να εισαι καλυτερα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερούδια όμορφες!!!!

Τι κάνετε;;;

Πρώτη μέρα μόνη στο σπίτι σήμερα για μένα (ο μπαμπάς μας δουλεύει κανονικά ξανά από σήμερα) και εγώ συνειδητοποίησα αυτό που μου λέγανε...

Είπα να βάλω μια τάξη στο σπίτι ( λόγω κρυολογήματος ο άντρας ήταν στον καναπέ εδώ και 5 μέρες οπότε το σαλόνι δεν βλέπόταν :tongue: ) και η ... καλή νοικοκυρά (που σηκώθηκε στις 11 χαχαχαχα!) είπε να τακτοποιήσει και... ε αυτό που έλεγα θεωρητικώς "βάρυνα" και "βάρυνα".. ε το κατάλαβα πρακτικώς... ενώ ένιωθα ξεκούραστη σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα [και έχοντας κάνει ελάχιστα πράγματα] άρχισα να λαχανιάζω και να κουράζομαι... πάει σαράβαλο τελείως :tongue:...

Το έφτιαξα το σαλόνι τελικά αλλά μια δουλειά ενός μισαώρου το πολύ κόντεψε να μου πάρει δίωρο(!)

Ωραία θα περάσουμε από δω και μπρος μου φαίνεται!!! :rolleyes:

Ευαγγελία καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!! Όλα καλά θα πάνε έστω και με λίγη ταλαιπωρία παραπάνω(!)...

Σας φιλώ γλυκά όλες !!

(άντε αφήστε τους κουραμπιέδες κάτω και να ξαναμαζεύομαστε σιγά σιγά!! :D)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα Αθηνα!

Μια απ τα ιδια και απο δω μολιςεκατσα στον καναπέ και νοιωθω λες και ετρεχα καμμια ωρα!!

Και εγω δουλιτσες σημερα αλλα με δοσεις!

Εβαλα και φασολαδα να κανουμε αποτοξίνωση απ το κρεας!!

Εγω πλεον αρχιζω και μετραω αντιστροφα...Μεσα στον μηνα αυτο γενναω!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΚΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΝΕΙΣ!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΕς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕς Κ ΟΙ ΔΥΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΗΣΑΝ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...