Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Βρε κορίτσια, αμυγδαλέλαιο έβαζα κι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, αλλά κάποιες λίγες ραγάδες γύρω από τον αφαλό τις έκανα.... Δεν ξέρω βέβαια αν θα ήταν χειρότερα αν δεν έβαζα καθόλου..... Μετά που γέννησα για ένα διάστημα έβαζα simulcium και ευτυχώς έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!:tongue: Θα βάζω και αυτή τη φορά και βλέπουμε.....

Κορίτσια πολλή κούραση με τη μπέμπα και το γάμο κλπ.... Λείπει και ο άντρας μου, η μπέμπα θέλει συνέχεια αγκαλιά και έχω φρικάρει.... Σήμερα μέσα στη νύχτα ήθελε αγκαλιά και μόλις την άφηνα έκλαιγε με λυγμούς.... Από τη μία που τελείωσα τις δουλειές και πήγα να ξαπλώσω ως τις 2.30 τη βγάλαμε αγκαλιά με βόλτα μέσα στο σπίτι.... Εννοείται ότι όλη νύχτα πονούσα.... :-(

Εχθές έκανα πρόβα για το χτένισμα, της είπα να μου τα πιάσει πάνω και δεν μου άρεσα καθόλου... Με βλέπω για κάτω, ούτως ή άλλως δεν θα πολυχορέψω....

Papagalia όσον αφορά το άγχος, εννοείται επηρεάζει.... Έχω παρατηρήσει πως όταν αγχώνομαι έχω πονάκια....

Κορίτσια κοιλίτσα έχετε κάνει καθόλου? Αυνπομονώ να φουσκώσει να νιώσω έγκυος, αλλά από την άλλη λέω πώς θα παίρνω μετά το παιδί αγκαλιά?:?

Αφήστε που δεν το έχω πει ακομα στη δουλειά, δεν ξέρω τι να κάνω.... Κανονικά έπρεπε να το έχω πει, έτσι?:confused:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

boulitsa το simulcium τι ειναι? επιτρεπεται και οταν θηλαζεις?

εγω τι να πω που ο δικος μου πρεπει να ειναι γυρω στα 13-14 κιλα και τον παιρνω αγκαλια? η μικρη σου μηπως βγαζει δοντακι και κανει ετσι?

απο κοιλιτσα κατι εχω αλλα οχι εγκυμοσυνης :) εμενα το βραδυ πρήζετε αλλα νομιζω ειναι απο το εντερο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

η simulcium είναι κρέμα για την εξάλειψη των ραγάδων από αδυνάτισμα, εφηβεία ή εγκυμοσύνη. Εμένα με έσωσε και μετά την εγκυμοσύνη και μετά την εφηβεία που είχα ραγάδες στους γοφούς. Είχα ρωτήσει στο φαρμακείο, όπου μου είχαν πει ότι μπορώ να τη βάλω και δεν επηρεάζει το μητρικό γάλα και την έβαλα. Και στο λέω εγώ που είμαι τόσο υστερική με αυτά που δεν θέλω ούτε κρέμα σώματος να βάλω μήπως περνάει στο μωρό....

Βρε κορίτσια, έτσι είχα κι εγώ πρήξιμο που το βράδυ μόνο εμφανιζόταν, αλλά τώρα βλέπω ότι το έχω όλη τη μέρα.... Είναι δυνατόν να έχω κοιλιά από τώρα? Αύριο μπαίνω στη 12η εβδομάδα... Θα με καταλάβουν στη δουλειά και είναι βλακεία, δεν έχω πει τίποτα...:oops:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

κοριτσια εγω εκανα κοιλια που στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα τέτοια κοιλια στον τέταρτο μηνα. καταλαβα κοιλουμπα θα κανω!!

boulitsa πως τα καταφέρνεις σε θαυμαζω! εγω ευτυχως αγκαλια μονο καθιστη τον παιρνω.

KMwEp3.png

Καταρχας ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

Γεια σας! Εγω και κοιλιτσα εχω κανει κ απο ολα τα καλα,οι αναγουλες καλα κρατουν... Βγηκε ο προγεννητικος,ολα καλα!Περιμενω τα αποτελεσματα κυστικης ινωσης και να κανω την αυχενικη στις 7 του μηνος..

Α, εχω κανει και αιματολογικες pap-a, αλλα για τα αποτελεσματα πρεπει να γινει συνδυασμος με την αυχενικη :D

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Boulitsa κορίτσι μου εσύ πως νιώθεις πιο όμορφη και πιο άνετη. Η ημέρα σου είναι, κοίτα να την χαρείς στο έπακρο. Στο θέμα της δουλειάς την γνώμη μου σου την είπα. Είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το πότε θα το πεις. Εγώ το είπα πριν 2-3 εβδομάδες, κυρίως γιατί ένιωθα χάλια κάποιες στιγμές και δεν μπορούσα να πιέζομαι, ούτε μου πήγαινε να λέω δικαιολογίες. Και επειδή πάω από γραφείο σε γραφείο (και μεταξύ ορόφων) θέλω να παίρνω τον χρόνο μου πλέον, δε μπορώ να τρέχω σαν τη τρελή όπως παλιά. Το είπα και ησύχασα και με προσέχουν κιόλας.

Η simulcium είναι εκπληκτική έχω ακούσει. Την έβαζε η μητέρα μιας φίλης και έλεγε ότι δεν υπάρχει καλύτερη. Αλλά αν θυμάμαι καλά παραπονιόταν ότι είναι πολύ ακριβή και σε μικρή ποσότητα. Επίσης στο φαρμακείο μου είπαν για το bio-oil είναι λέει βραβευμένο και επουλωτικό για ραγαδες και σημάδια, οικονομικό αλλά στη σελίδα του λέει μετά τον τρίτο μήνα να χρησιμοποιείται.

Κοιλιά ίσα που πετάγεται λίγο (δε το παρατηρεί κανείς) αλλά το βράδυ τουμπανιάζω. Στο μεταξύ πάλι άρχισαν οι πρωινές ανακατωσούρες, μεγαλώνει το μπεμπί και χαίρομαι. Κορίτσια δε κρατήθηκα, πήγα για ψώνια χθες. Πήρα 2 φορέματα φαρδιά από το attrativo που θα τα ευχαριστηθώ μέχρι Οκτώβρη και 2 σουτιέν από τα Prenatal και ανακουφίστηκα. Χάζευα τα βρεφικά και ρε γαμώτο τα κοριτσίστικα δε συγκρίνονται :cry: Τι φρουφρουδάκια, τι βρακάκια... Με τη μεγάλη μου δε τα χάρηκα τα μπεμπέ γιατί ήταν 2 ετών όταν την γνώρισα. Αχ! σα τη γιαγιά μου (που έχω το όνομά της) θα γίνω. Για κορίτσι πέθαινε, 2 αγόρια έκανε.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καταρχας ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

Γεια σας! Εγω και κοιλιτσα εχω κανει κ απο ολα τα καλα,οι αναγουλες καλα κρατουν... Βγηκε ο προγεννητικος,ολα καλα!Περιμενω τα αποτελεσματα κυστικης ινωσης και να κανω την αυχενικη στις 7 του μηνος..

Α, εχω κανει και αιματολογικες pap-a, αλλα για τα αποτελεσματα πρεπει να γινει συνδυασμος με την αυχενικη :D

Να ρωτήσω κάτι ως άσχετη και πρωτάρα. Κάπου διάβασα ότι τις αιματολογικες pap-a τις κάνουν την ίδια μέρα που κάνουν την αυχενική, γιατί αλλιώς δεν υπολογίζονται σωστά οι πιθανότητες. Ισχύει;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

vtgian αυτό που λες ισχύει, μου το έχει τονίσει η γυναικολόγος μου.

little star ψαξτο λίγο καλύτερα, μήπως χρειαστεί να επαναλάβεις την εξέταση την ημέρα της αυχενικής......

vtgian δηλαδή αν ένιωθες καλά ως τώρα δεν θα το είχες ανακοινώσει ακόμα στη δουλειά σου? Όπως έχω ξαναπεί επέστρεψα από την άδεια μητρότητας μόλις αυτόν τον Φλεβάρη και ξέρω ότι θα φρικάρουν μόλις τους το πω... Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι αντιεπαγγελματικό να το πω σε όλους τη μέρα του γάμου όπως σκοπεύω.... :confused: Μάλλον όμως έτσι θα κάνω....

Δε θέλω να στο χαλάσω, το λέω για να μην κάνεις περιττά έξοδα.... Το στήθος μεγαλώνει πολύ περισσότερο τους επόμενους μήνες και ειδικά προς το τέλος. Τα σουτιέν ελπίζω να τα πήρες μεγαλύτερα για να τα φορέσεις και αργότερα... Εγώ τα είχα πάρει στον όγδοο και στον 9ο και για 3 μήνες αφού γέννησα με στένευαν.... Τώρα για να καταλάβεις είναι πάλι τεράστια για το στήθος μου και δεν μπορώ να τα βάλω ακόμα....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

vtgian δηλαδή αν ένιωθες καλά ως τώρα δεν θα το είχες ανακοινώσει ακόμα στη δουλειά σου? Όπως έχω ξαναπεί επέστρεψα από την άδεια μητρότητας μόλις αυτόν τον Φλεβάρη και ξέρω ότι θα φρικάρουν μόλις τους το πω... Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι αντιεπαγγελματικό να το πω σε όλους τη μέρα του γάμου όπως σκοπεύω.... :confused: Μάλλον όμως έτσι θα κάνω....

Είχα σκοπό να τους το πω μετά τα αποτελέσματα της αυχενικής (εφόσον αυτά βγουν οκ). Και επειδή η εταιρία κλείνει σχεδόν τον Αύγουστο, θα τους το έλεγα από Σεπτέμβρη. Παρόμοια περίπτωση με τη δική σου είναι μία συνάδελφος. Αλλά και αυτή επειδή είχε προβληματάκια στην αρχή (δίκερη μήτρα, αιμορραγίες) το είπε στο 2ο μήνα. Και εμένα θα μου ερχόταν κάπως να το μάθω στο γάμο (και γιατί να έχεις και αυτό το άγχος εκείνη την ημέρα) αλλά ούτε στην εταιρία σου είμαι για να ξέρω τα πράγματα, ούτε τους συναδέλφους σου ξέρω. Όσο για το ότι έμεινες τόσο σύντομα έγκυος σορρυ αλλά κανενός δεν του πέφτει λόγος και αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σκέφτεσαι. Είσαι γυναίκα νέα, παραγωγική και έχεις κάθε δικαίωμα να αραδιάσεις και 7 παιδιά άμα θες. Η μητρότητα είναι πολύ πιο πάνω από οποιαδήποτε εταιρική ανάγκη.

Απλά θα σου πρότεινα όταν το πεις να έχεις έτοιμο και ένα πλάνο (π.χ. εγώ θα προσπαθήσω να πάρω 3,5 μήνες αντί μειωμένου και μετά θα πάρει ο άντρας μου 9 μήνες) Αλλά θα κάνω υποχωρήσεις του στυλ να πηγαίνω στη δουλειά 1-2 φορές την εβδομάδα για λίγες ώρες στο διάστημα αυτό. Είναι όμως η φύση της δουλειάς μου τέτοια που μπορώ να το κάνω.

Δε θέλω να στο χαλάσω, το λέω για να μην κάνεις περιττά έξοδα.... Το στήθος μεγαλώνει πολύ περισσότερο τους επόμενους μήνες και ειδικά προς το τέλος. Τα σουτιέν ελπίζω να τα πήρες μεγαλύτερα για να τα φορέσεις και αργότερα... Εγώ τα είχα πάρει στον όγδοο και στον 9ο και για 3 μήνες αφού γέννησα με στένευαν.... Τώρα για να καταλάβεις είναι πάλι τεράστια για το στήθος μου και δεν μπορώ να τα βάλω ακόμα....

Τα πήρα μεγαλύτερα εννοείται, έχουν περιθώριο, αλλά δεν άντεχα με τα παλιά ρε γμτ με πονούσε το στήθος στη βάση του :-(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

κριμα δεν ηξερα οτι θα μπορουσα να βαλω κατι στις ραγαδες.και μεχρι πριν λιγο διαστημα ηταν κοκκινες οποτε ειχα περιθωριο.γιατι ετσι λενε οσο ειναι κοκκινες κατι μπορεις να κανεις.οταν ασπρισουν ζεις με αυτες.

boulitsa εχεις το δικαιωμα να κανεις οσα παιδις θελεις.κανεις δε μπορει να σου κανει κατι.

Little_Star και εγω εχω την εντυπωση οτι πρεπει να γινονται ταυτοχρονα.η papp-a με την αυχενικη.να ρωτησεις τον γιατρο σου.

Βασω η κορη του αντρα σου ζει μαζι σας και οχι με την μαμα της?

Πω πω βρε κοριτσια ανυποφορη η ζεστηηηηηη σημερααααα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta Όταν ήταν δημοτικό έμενε με τη μαμά της τις καθημερινές (που ήταν κοντά στο σχολείο) και από Παρασκευή μέχρι Κυριακή βράδυ μαζί μας. Τώρα που είναι στο Γυμνάσιο πια (θα πάμε τρίτη φέτος) μένει περισσότερο μαζί μας γιατί πάει σε ιδιωτικό και μπορεί να έρχεται να την παίρνει και να την φέρνει το σχολικό σε εμάς. Επιπλέον το παιδί πλέον θέλει να είναι μαζί μας περισσότερο, στη ίδια πολυκατοικία μένουμε με τι ξαδέλφες της (ίδια ηλικία) και εμείς άλλο που δε θέλουμε να την έχουμε, εννοείται :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

ρε κοριτσια μια ερωτηση σημερα 9w2d νιωθω κατω χαμηλα στην κοιλια δεξια εναν συνεχομενο πονο οχι δυνατο πιο πολυ ενοχλητικό θα ελεγα. ειπα να μην παρω τηλ τον γιατρο μονο αν και αυριο συνεχίστε τοτε να τον παρω. εσεις τι λετε ειναι ασημαντο ή σημαντικο?

KMwEp3.png

kashmam εγω λεω να μην το ρισκαρεις και να παρεις τον γιατρο σου.μπορει να μην ειναι κατι αλλα μπορει και να ειναι.ενημερωσε μας.ευχομαι να σου εχει ηδη περασει.

Βασω ξερεις τι μου κανει εντυπωση? (θα το νοιωσεις και εσυ οταν δεις το μωρακι σου) Πως αντεχει και ειναι χωρις την κορη της.δεν θα αντεχα ουτε λεπτο να μην είναι ο γιος μου μαζι μου.να μηντον προσεχω να μην τον βλεπω καθε μερα.να τον φροντιζω γενικοτερα.δεν την κατακρινω προς Θεου.ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω..δεν ξερεις η ζωη πως τα φέρνει μερικες φορες...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam παρόμοι πόνο είχα κάποια στιγμή μεσα στο σ/κ αλλά τελικά ήταν απλά θέμα εντερικό. Καλύτερα όμως πάρε το γιατρό σου, όπως είπε και η Greta.

Greta, να ήξερες πόσες φορές το έχω αναρωτηθεί αυτό! Εμένα μου λείπει τρομερά η κόρη μας όταν δεν είναι μαζί μας και είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα. Με τον άντρα μου λέμε "επιτέλους θα έχουμε ένα παιδί που δε θα χρειάζεται να αποχαιρετάμε κάθε Κυριακή". Ξέρεις τι σημαίνει να βοηθάς το παιδί στα μαθήματά του τηλεφωνικά; Ευτυχώς που υπάρχουν τα προγράμματα απεριόριστου χρόνου αλλιώς θα είχαμε ξεπαραδιαστεί τόσα χρόνια χα χα χα. Επίσης ξέρω ότι τόσα χρόνια, τα νύχια του παιδιού τα κόβω μόνο εγώ, μπάνιο κάνει μόνο σε εμάς, εμείς είμαστε δίπλα της όταν αδιαθέτησε για πρώτη φορά. Μετά από τόσα χρόνια η πείρα μου έχει δείξει ότι κάποιες γυναίκες απλά δε δένονται και τόσο με τα παιδιά τους, δε νιώθουν αυτή την ανάγκη. Και δε το λέω με καμία κακία αυτό, ούτε το κατακρίνω. Στη δική μας περίπτωση το παιδί είναι τυχερό γιατί έχει μία 2η οικογένεια να στηριχθεί. Ξέρω ότι η βιολογική της μαμά την λατρεύει αλλά τα προβλήματα του παιδιού τα λύνουμε εμείς και αυτό βολεύει όλους. Ξέρω ότι ακούγονται λίγο "εξωγήινα" όλα αυτά...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Δεν ακουγονται εξωγηινα καθολου! απλα μου ειναι δυσκολο να το καταλαβω αυτο.ο εγκεφαλος μου δεν το δεχεται! αλλα απ την αλλη τοσα και τοσα ακουμε! η μανα ειναι μανα ομως! δεν μπορω να διανοηθω την ζωη μου χωρις την μαμα μου! Ευχαριστώ τον Θεο που την εχω διπλα μου! δεν θα μπορουσα να φανταστω να με μεγαλωνει αλλη και η μαμα μου να ειναι απων ενω ζει! να την κανω τι? ισως ακουγομαι σκληρη αλλα ετσι νοιωθω..μπραβο σου παντως! και λεω σου γιατι ξερω πολυ καλα απλα! δεν θα σου πω τιποτα αλλο!

καλο βραδυ σε ολες μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...