Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βαραίνουμε ε; Μια από τα ίδια και εδώ αλλά σαφώς πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Το ρεκόρ ήταν χθες που πήγα Leroy & IKEA και περπατούσα από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 με ένα διάλειμμα για φαγητό όπου η ουρά στο ΙΚΕΑ ήταν ανεπανάληπτη. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα!

Στα θετικά, έκλεισα έπιπλα για το μπάνιο, βρήκα μια γωνιακή ντουλαπίτσα που ήθελα και τελικά ένα έπιπλο που είχαμε μετατρέπεται σε ντουλαπάκια και συρτάρια και πολύ χάρηκα που δε θα χρειαστεί να αγοράσω έξτρα συρταριέρα. Περιμένω τώρα να έρθουν για να αρχίσουμε τη συναρμολόγηση (το καλύτερό μου).

Αυριο έχει ΙΚΑ για κατάθεση δικαιολογητικών, Δήμο για έκδοση πιστοποιητικών, εφορία για διόρθωση λάθους. Ευχηθείτε μου καλό κουράγιο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Πως είστε;; Ελπίζω να ξεκουραστηκατε λίγο αυτές τις ημέρες!!! Ο καιρός χάλασε για τα καλά περιμένουμε χιόνια αύριο!!

Εμένα η πλάτη μου είναι καλύτερα μπορώ να πω... αλλά τώρα το απόγευμα με έχουν πιάσει κάτι καούρες... δεν περιγραφονται!!!

vtgian καλή επιτυχία αύριο... ελπίζω να τελειώσεις γρήγορα!!! Εγώ θα πάω για δώρο στο βαφτιστηρι του άντρα μου,γιορτάζει την πρωτοχρονιά!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, μου λείψατε :)

Πολύ βαρετή μέρα σήμερα, από το πρωί παρακάλαγα τον άντρα μου να πάμε καμιά βόλτα, αλλά τίποτα, δεν μπόρεσα να τον ξεκουνήσω. Από αύριο δουλεύει και ήθελε να ξεκλέψει και τα τελευταία λεπτά ξεκούρασης...

Με γεια τα καινούρια σας έπιπλα Βάσω, φαντάζομαι τη χαρά σου, και εγώ σαν παιδάκι κάνω όταν αγοράζω κάτι καινούριο για το σπίτι. Και, μόνο εγώ τα συναρμολογώ!!!! αλλά όχι τώρα που δεν μπορώ ούτε να σκύψω :(

Από αύριο ξεκινάμε και εμείς εντατικές ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο και τα πραγματάκια της μπεμπούλας μας. Το πρωί θα αδειάσουμε το δωμάτιο από τα πράγματα που έχουμε μέσα για να υποδεχτεί το κρεβατάκι της μπέμπας που θα μας το φέρουν μεθαύριο. Παραγγείλαμε και το καρότσι, αυτό θα αργήσει βέβαια λίγο, μέσα Γενάρη μας είπαν, αλλά δεν βιαζόμαστε για το καρότσι. Στρώμα, μπανάκι, βάση, θα έρθουν μαζί με το κρεβατάκι. Αλλαξιέρα αγόρασα της προάλλες. Τα ρουχαλάκια της ακόμα να τα παραγγείλω η γαιδούρα, άλλαξε και η κολεξιόν του Next και έχω ξενερώσει με τα καινούρια. Μένουν οι κουρτίνες που θέλω να τις αλλάξω, δεν ταιριάζουν αυτές που έχουμε.

Μεθαύριο έχουμε και Doppler, επιτέλους ήρθε και η σειρά μου :)

Σας φιλώ όλες, καλό βράδυ :)

1S7cp2.png

Αχ Nasia, αυτές οι καούρες δεν περιγράφονται, εγώ υποφέρω καθημερινά, σχεδόν από το μεσημέρι και μετά, μόνο στον ύπνο μου ησυχάζω...

Βάσω καλή δύναμη αύριο, τουλάχιστον θα τελειώσεις από αυτά :)

1S7cp2.png

Αχ Nasia, αυτές οι καούρες δεν περιγράφονται, εγώ υποφέρω καθημερινά, σχεδόν από το μεσημέρι και μετά, μόνο στον ύπνο μου ησυχάζω...

Βάσω καλή δύναμη αύριο, τουλάχιστον θα τελειώσεις από αυτά :)

Με είχαν αφήσει για λίγο αλλά ξανάρχισαν σήμερα :(

Και εγώ έλεγα να παραγγείλω από την Next και είδα ότι άλλαξε η collection... αλλά λέω να παραγγείλω κάποια που μ' άρεσαν να τα δοκιμάσω να

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα!!

Εμείς 4 μέρες τωρα απλά απολαμβάνουμε τον μπαμπά μας που τον έχουμε αποκλειστικότητα!!!

Ειδικά ο γιος τον έχει κατα ευχαριστηθεί!

Από βόλτες αλλο τπτ στο cosmos στο jumbo στο ikea παντού!!

Το βράδυ βέβαια πονάω τρέλα αλλά εχω να ευχαριστηθώ τον σύζυγο τόσο πολύ...ουουουου....κατι μήνες!!

Εμένα έχει 3-4 μέρες που τουμπανιαζει η κοιλιά μου τόσο πολύ που νομίζω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω κ κρατάει πολύ! Δεν εχω προσέξει ομως αν φτάσει κατι που τρώω ή πίνω. Ο αντρας μ λεει μήπως φταίει η κόκα κολα αλλά δεν νομίζω...

Επίσης πονάω στη γραμμή του μπικίνι δεν ξερω πως λέγεται εκείνο το σημείο.

Ακόμα νιώθω πίεση εκεί...στην έξοδο τ παιδιού κ καμία φορά όταν πάω να κάτσω θαρρείς κ ειναι τόσο χαμηλά που καθώς κάθομαι την σπρώχνω προς τα μέσα,άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Το νιώθει καμία σας αυτο;;;

Βάσω με γεια τα έπιπλα φαντάζομαι την χαρά σ! Εδώ μια βλακεία παίρνω από τα jumbo και χαζόχαιρομαι! Ποσο μάλλον να έπαιρνα ότι κ εσυ!

Greta... Υπάρχει άνθρωπος εδώ στο φόρουμ που σε περνάει έστω κ μια μερα κ πάλι πρώτη ε εσυ θα γεννήσεις! Δεν παίζεσαι με τίποτα! Χαχαχαχα

4 εβδομαδες εεεε;; Πως νιώθεις; Είσαι έτοιμη;;

Να σε ρωτήσω με τον μικρό πως τα κανονισατε ποιος θα τον έχει την ημέρα; Την νύχτα; Γιατι ενέος ακόμα ψαχνόμαστε! Δεν θέλω να δείξω σε κανέναν ότι τον εχω ανάγκη αλλά σκέφτομαι κ τον αντρα μου ότι θα ταλαιπωρηθεί πολύ να τον έχει αυτός κ μονο αυτός! Εύχομαι να ειναι καλα ο γιος τουλάχιστον τα πρωινά να ειναι σχολείο κ θέλω τα βραδιά να κοιμάται σπιτι μας οχι στη γιαγιά κ τον παππού... Ιδέα δεν εχω...

KMwEp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!

Τι κάνετε? Πως είστε?? Εγώ από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι οι πόνοι στην πλάτη είναι από την εγκυμοσύνη και έτσι δεν αγχώνομαι!! Οι καούρες συνεχίστηκαν για τα καλά το βράδυ, και όσο έσπρωχνε ο μικρός τόσο πιο πολύ τις αισθανόμουν!!!!

Little Star είχα κάνει πριν την επέμβαση του Laser... δεν την θυμάμαι όμως καλά... νομίζω δεν είναι και κάτι συγκλονιστικό, ένα κολλήριο βάζουν για κάποια ώρα και μετά σε κοιτούν. Όλα καλά να πάνε!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημερα καλημερα

Kashmam αφου ειμαι με καισαρικη βρε!Αλλα νομιζω και η papagalia οχι μονο εγω!το σιγουρο οτι θα γεννησω απ τις πρωτες!

Δεν ειμαι ετοιμη απο καμμια πλευρα....

Τον μικρο θα τον εχω με την μαμα μου εδω σπιτι μας!Ειναι καλο να μην αλλαζουν περιβάλλον, θα εχω τον αντρα μου στο μαιευτηριο συνεχεια μαζι μου.Ουτε εκει θελω αλλον ουτε στο σπιτι με τον μικρο,ειδικα με τον μικρο δεν εχω εμπιστοσύνη καμμια.

Εχω σκεφτει κ το αλλο,αν ολα πανε καλα και είμαστε οκ με το μωρακι θα ζητησω να φυγω νωριτερα,θα υπογραψω δεν υπαρχει λογος να καθησω 4μερες εκει!

Little star ναι εχω κανει εγω δεν ειναι τιποτα μα τιποτα,μην αγχωνεσαι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα καλημερα

Kashmam αφου ειμαι με καισαρικη βρε!Αλλα νομιζω και η papagalia οχι μονο εγω!το σιγουρο οτι θα γεννησω απ τις πρωτες!

Δεν ειμαι ετοιμη απο καμμια πλευρα....

Τον μικρο θα τον εχω με την μαμα μου εδω σπιτι μας!Ειναι καλο να μην αλλαζουν περιβάλλον, θα εχω τον αντρα μου στο μαιευτηριο συνεχεια μαζι μου.Ουτε εκει θελω αλλον ουτε στο σπιτι με τον μικρο,ειδικα με τον μικρο δεν εχω εμπιστοσύνη καμμια.

Εχω σκεφτει κ το αλλο,αν ολα πανε καλα και είμαστε οκ με το μωρακι θα ζητησω να φυγω νωριτερα,θα υπογραψω δεν υπαρχει λογος να καθησω 4μερες εκει!

Little star ναι εχω κανει εγω δεν ειναι τιποτα μα τιποτα,μην αγχωνεσαι.

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Greta & kashman κ εμένα τ μεγαλύτερο άγχος μ ειναι τι θ γίνει με τ παιδί τόσες μέρες π θ ειμαι νοσοκομείο.... Εχω σκεφτεί όλες τις λύσεις κ παλι με τπτ δεν νιώθω καλά... Ασε π θέλω ν εχω κ εγω κάποιον στ μαιευτήριο... Ακόμη δεν εχω αποφασίσει...

Κ εγω εχω βαρύνει πολυ κ το δέρμα στην κοιλιά όλο με τραβάει.. Παρόλο π βάζω κ αμυγδαλελαιο κ το bio oil οι ραγαδες εμφανίστηκαν... Απο την άλλη πλησιάζει ο καιρός κ δν ειμαι καθόλου έτοιμη ούτε πρακτικά απο ετοιμασίες στ σπίτι ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa μου αστα να πανε για τα οικονομικα,μην το συζητας καθολου!Δυσκολευουν πολυ τα πραγματα...

Αλλα ας μην αγωνομαστε γιατι πραγματικα εχουν αλλες ασχολιες και δεν πρεπει το μυαλο μας να ειναι στα οικονομικά!

Ευχομαι η νεα χρονια να ειναι καλυτερη για ολους μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοπελιες!καλες γιορτες να εχουμε αντε βγαινει ο χρονος σιγα σιγα!!!

little star εκανα κ εγω σημερα βυθοσκοπηση με κολλυριο ετσουξε λιγακι για κατι δευτερολεπτα αλλα μια χαρα τελειωσε και αυτο!

Σαββατο εχω και doppler επιτελους!!!εν τω μεταξυ εγω δεν εχω πονακια στην κοιλια αλλα εχω πολυ σπανια 1-2 φορες μου ετυχε πονους περιοδου κ αρκετους πονοκεφαλους εντονους θα ελεγα κ παρακολουθω λιγο την πιεση αλλα πιστευω οφειλεται στο αγχος!για τα οικονομικα κοριτσια ας μην το συζητησουμε καλυτερα !

IGvSm12.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Εγώ ήσυχα χτες ξεκίνησε επισήμως η άδεια μου κ έκανα κ τη ... Γνωριμία μου με το τμήμα παροχών του ΙΚΑ (περίμενα χειρότερα να πω την αλήθεια!!) σε 1 με 1.5 μήνα βέβαια μου είπαν ότι θα κατατεθούν τα χρήματα ας ελπίσουμε (!)... Κουτσουρεμένα όμως μου τα βγάλανε κ θέλω να ψάξω να βρω γιατί μιας κ η διαφορά είναι αρκετά μεγαλη... Ας ελπίσουμε ότι κάτι έχω υπολογίσει εγώ λάθος θα το ξαναδώ...

Κατα τα αλλά χτες ένιωθα καλά όποτε άρχισα τις βολτες για τα τελευταία δώρα έχει πάρει κ ο άντρας μου άδεια 3 μέρες όποτε πήγαμε μαζί ωραία ήταν :)

Αν κ...αρρώστησε όποτε σήμερα είναι εξοστρακισμενος στο σαλόνι κ εγώ έχω το διπλό κρεβάτι για πάρτη μου αν κ ...όπως βλέπετε από την ώρα δεν μπορώ να βρω πλέον ΚΑΜΙΑ θέση που να βολεύει ...όλα τΑ σημεία του σώματος μου όποτε.... :(

Αν είμαι κ σήμερα καλά λέμε να συνεχίσουμε τις βόλτες (μέχρι να μην μπορώ πάλι!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερααααααααααα

little ενταξει με την βυθοσκοπηση?

Βάσω με γεια τα πραγματα σας!!τι ωραιες που ειναι οι αλλαγες.....πρεπει να γινονται που και που!

tina η πιεση σου ειναι φυσιολογική? Πες το και στον γιατρό σου να το ξερει.Καλη επιτυχια για το doppler.

Αθηνά σε ζηλευω ολο το κρεβατι για παρτυ σου..Εγω ουτε την μερια που μου ανηκει δεν εχω..Μας σπρωχνει ο μικρος και τους δυο θα γκρεμοτσακιστουμε καμμια ωρα....ουτε λογος για το κρεβατι του!Θελω μιση ωρα να σηκωθω απ τους πονους!

Οσο για το Ικα ευχομαι να βρεις ακρη!

Κοριτσια τι παγωνια ειναι αυτη!Ειχαν θολωσει ολα τα τζαμια οταν ξυπνησαμε!εχει 5° !Βγηκα να απλωσω ενα πλυντηριο και κοντεψα να μεινω αγαλμα!

Κατα τ αλλα καλα!Ξεκινανε ετοιμασιες για Πρωτοχρονια,θα φτιαξω και κανταΐφι και βασιλοπιτα λεω!Θα μαζευτουμε εδω στο σπιτι μου και θα ερθουν και οι δικοι μου.χαλαρα θα ειμαστε!

Καλα οι Μανουλες Ιανουαρίου ξεκινησαν και γεννανε,εχουν παρει φορα μιλαμε.....

Ειμαστε οι επομενες κοριτσιαααααα!!!

Καλα το αλλο το κουφο 25/01 εκλογες!!!!!!!!!!!Θα γενναω και δεν ξερω αν θα πληρωσω με ευρω η δραχμες!!!!:shock::shock::shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε??? Κρυώνετε??? Εγώ δεν βγήκα από το σπίτι σήμερα... χιονίζει και έχει αρχίσει να το στρώνει! Έκανα κάποιες δουλειές και το απόγευμα θα βγω να δω να ψωνίσω για την παραμονή που θα μαζευτούμε σπίτι μας!

ΑΑαααααχχχχ Greta άρχισαν του Ιανουαρίου και εμένα χθες με έπιασε ενα άγχος για τον τοκετό!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...