Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αθηνά βρεθηκε η καρτα?Λογικα εκει θα την εχεις ξεχασει μωρε μην αγχωνεσαι!

Υeap εκεί είναι (3 πάει η κοπέλα στο ιατρείο), την φυλάξανε, θα κανονίσω να περάσω να την πάρω.

Ουφ!

:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxa Εύγε!!!:)

Nα ρωτήσω κάτι άσχετο;;;

Όσες οδηγείτε (γενικώς), εξακολουθείτε να οδηγείτε; Αν όχι πότε σταματήσατε;

Αν ναι,

α) Μέχρι πότε ? (πχ μέχρι να ... σταματήσουν να φτάνουν τα χέρια στο τιμόνι?? :cool: )

β) κανονικά όπως πριν (δεν λέω πχ αποστασεις τύπου "2 τετράγωνα από το σπίτι και πίσω") εννοώ μεγαλύτερες αποστάσεις (αν κάνατε ούτως ή άλλως δλδ)

Τον τελευταίο μήνα κατά κανόνα με πηγαινοφέρνει ο σύζυγος στη δουλειά αλλά όσες φορές δεν μπορούσε για κάποιο λόγο πήγα κανονικά μόνη μου, βγήκα εθνική κτλ .. τελευταία φορά οδήγησα την Παρασκευή που μας πέρασε το βραδάκι και ομολογώ ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα να με κουράζει λίγο και αναρωτιόμουν τώρα που βγαίνω σε άδεια και θέλω να κάνω διάφορες δουλειές γενικώς πώς να κινούμαι..

Ο... άντρας δεν πολυθέλει από ότι έχω καταλαβει να οδηγώ (όχι για το αμάξι :tongue: , ούτως ή άλλως είναι το δικό μου που το είχα από πριν παντρευτούμε το δικό του "βαφτίστηκε" οικογενειακό :tongue: ), αλλά δεν θέλει και να με ζορίσει/πιέσει αν εγώ νιώθω την ανάγκη να ... νιώθω ανεξάρτητη, ο γιατρός μου που είπε τη γενική οδηγία "ε στον 9ο καλό είναι να μην είσαι μόνη σου άμα σπάσουν τα νερά", αλλά γενικά είναι της άποψης "με ότι νιώθεις άνετα" οπότε... κάνω γκάλοπ να δω πως το βλέπετε και οι υπόλοιπες :cool:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγω κοριτσι μεχρι και χτες οδηγουσα για να παω στη δουλεια-εθνικη πηγαινε0ελα 22 χλμ..τωρα αποστασεις μεχρι 8 χλμ τις κανω μονη..απο εκει και περα για κατι πιο μακρια αρχιζω και δεν..

F4oIp2.png

Γεια σας κοριτσαρες!!τι κανετε????εμεις πηγαμε μια βολτα στο mall αλλα πολυ μικρη βολτα γιατι δεν αντεξα να περπατησω αλλο γιαυτο και την περισσοτερη ωρα την εβγαλα καθιστη σε καποιο παγκακι.:-Dμετα αποφασισαμε να παμε για ταινια ΑΛΛΑ ηταν ολες οι θεσεις πιασμενες και ειχε μονο στις 12 ε ενταξει δεν θα περιμεναμε τοσο!εν τω μεταξυ σας ειπα??δεν σας ειπα !2 τα τινα..λοιπον πρωτον βγηκε η καλλιεργεια κολπικου και απο κει που ειχα πριν ενα μηνα μυκητες τωρα εξαφανιστηκαν χωρις θεραπεια!!(δεν εκανα γιατι ο γιατρος μου το απαγορευσε διοτι μου ειπε οτι δεν επηρεαζουν καθολου το μωρο και οτι μπορει να εφευγαν μονοι τους αν και αυτο το τελευταιο δεν το πολυπιστευα)και δευτερον επαθα επιπεφικυτιδααα ε ναι !!γιατι οχι??παθαινω συχνα η αληθεια ειναι αλλα ειναι αλλεργικη και μου εμφανιζεται ανοιξη -φθινοπωρο τωρα πως εγινε αυτο???κ αυριο θα παω στο νοσοκομειο για να μου δωσουν και αγωγη...εχει παθει καμια σας?

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πολυάσχολη μέρα σήμερα, πήγαμε για το doppler, για καφέ στο Public και μετά για τα μικροδωράκια των συγγενών.

H μπέμπα μας έχει φτάσει 1900γρ και έχει το κεφάλι ψηλά και τα πόδια χαμηλά. Έχει χρόνο όμως ακόμα να γυρίσει μας είπε ο γιατρός. Μετά τις 36 εβδομάδες είπε ότι υπολογίζουμε ότι είναι δύσκολο να γυρίσει (αλλά όχι ακατόρθωτο). Γενικά όλα καλά, πλακούντας σε πολύ καλή θέση και κατάσταση (Grade A) και εκτίμηση ότι αν συνεχίσει έτσι η ανάπτυξη, θα φτάσει μέχρι 3500γρ. Το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι να αυξήσω την ποσότητα νερού, μου είπε ότι καλό θα ήταν να πίνω 3 λίτρα την ημέρα, γιατί αν και το αμνιακό είναι μέσα στα φυσιολογικά, είναι λίγο κάτω, οπότε έτσι θα το αυξήσω. Θα τρελαθώ στο κατούρημα δηλαδή! Όλα καλά λοιπόν!

Κατά τα άλλα, είμαι ψόφια στη κούραση, νυστάζω και δεν κοιμάμαι καλά. Στο σπίτι ένας μικρός πανικός, η μεγάλη είναι άρρωστη με τον λαιμό της, οι γονείς μου μια ζωή στο άγχος, είναι και η ανακατωσούρα των γιορτών, προβλέπω πήξιμο!!!

Για το αυτοκίνητο που ρωτάτε, προς το παρόν με πηγαινοφέρνει ο άντρας μου αλλά δε νιώθω άβολα να οδηγήσω. Πιο πολύ αυτός αγχώνεται νομιζω...

Σας αφήνω γιατί κοιμάμαι όρθια...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Την καλησπέρα μ κ από μένα!!

Μόλις ξάπλωσα ενα πτώμα και μισό!!!

Γυρισαμε από τον παιδότοπο π κάναμε τα γενέθλια μας (τα οποία ειναι μεθαύριο) αλλά δν γίνεται ν τα κάνω 25! Περάσαμε καταπληκτικά ευτυχώς ο γιος ειναι από αυτα τα παιδιά που βλέπουν αλλά παιδιά κ χάνονται μαζι τους για παιχνίδι είδε κ όλους τους φίλους του μαζεμένους!! Τρελάθηκε! Πέρασε πολύ όμορφα κ το είδα στο προσωπάκι του!

Εγώ ομως σε μια καρέκλα δεν την πάλευα καθόλου τα παιξα! Η μέση μου κομμάτια!

Greta εμένα δν μ έλειπε καθόλου η κοιλιά! Ίσα ίσα με ανακούφισε που έφυγε!

Βάσω μην αγχώνεσαι φυσικά κ έχει μπόλικο χρόνο να γυρίσει όπως πρέπει!! Κ από κιλα τέλεια!!!

Αθηνα ποσο σας ζηλεύω που είδατε τα μπεμπακια σας!! Εγώ εχω ακόμα μέλλον για να την δω! Θέλω κ εγώ να μάθω γραμμάρια! Άψογα όλες!!! Τα καλυτερα νέα!

KMwEp3.png

Αθηνά δεν νοιωθω αβολα να οδηγησω,απλα με ενοχλει οταν ξεκιναει και με ποναει πισω η πλατη!!

Ω ρε γλεντια δεν ξερω τι να κανω εκεινη την στιγμη,γυρναω απο εδω απο εκει χαλια!Ευτυχως δεν χρειάζεται να οδηγαω μακρινες αποστασεις!

Little εισαι ηρωας εσυ!Τοσα χιλιομετρα καθε μερα και εγκυος και καθολου γκρινια??Μωρε μπραβοο,εγω την γκρινια την εχω στο τσεπακι :oops:

Tina και εγω ηθελα να παω σινεμα.με τον αντρα μου αλλα αγχωνομαι τι θα κανω με το κατουρημα κ αν θα αντεξω τα ηχητικά εφε...δε ξερω φοβαμαι αλλα θα θελα.πολυ να βγουμε οι δυο μας γιατι θα κανουμε αρκετο καιρο!Επιπεφυκίτιδα=Ταλαιπωρια σκετη!!!

Κανε υπομονη θα σου δωσουν κολλυρια λογικα!Θα περασει...

Βάσω τελεια νεα για την μικρη μπουμπου!Και μην φοβασαι εχει καιρο να γυρισει!

Πανικος στο σπιτι ε??Περαστικα στην μεγαλη!

(Ασχετο:Το μεταγιον σου ηρθε?Εγώ το βγαζω το βραδυ και το πρωι ξεχναω να το φορεσω,βεβαια το περιεργο θα ηταν να το θυμομουν :confused::roll: δεν με βολευει νομιζω)

Kashmam να χαιρεστε το αντρακι σας!Να ειναι ευτυχισμενος διπλα σας!!

Η κοιλια νομιζω αυτη την φορα δεν θα μου λειπει:tongue::tongue:

Παλι αυπνιες εχω.....μα τι θα γινειιιιι???Προετοιμάζομαι μου φαινεται...

Εμεις πηγαμε σουπερ μετα ηρθα εκανα γιαουρτι σιδερωσα πολλα ρουχα καιαυριο θα παω jumbo για κατι δωρα και ψιλολοΐδια..Ανοιχτα δεν ειναι τα μαγαζια??Μην παω τζαμπα γιατι μεχρι να ετοιμαστοε εδω θα βραδιάσει..

Ο μπαμπας μας δουλευει και αυριο και μετα απο Δευτερα παλι....ευτυχως να κανουμε(κανει) καμμια δουλεια!Πρεπει να πλυθουν καθισματα αυτοκινητου πορτ μπεμπε ριλαξ καροτσι και πολλααααααα αλλα!!!

Αυτα απο μενα λεω να κλεισω τα ματια μου και να μετρησω προβατακια!!

Και ενα προβατακι και δυο προβατακια :lol::lol::lol:

Goodnight ladies

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να τα πούμε;;

Καλην ημέραν αρχοντισσες...και ο νοικοκύρης τ σπιτιού χίλια χρόνια να ζήσει! Κ του χρόνου!

Greta μ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Ανοιχτά ειναι τα μαγαζιά ναι απλά δεν είμαι σίγουρη μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτά.

Οι υπόλοιπες... Τι κάνετε; Τι θα κάνετε σήμερα-αυριο;;

KMwEp3.png

Τι κάνετε κοπέλες; Καλημέρα κ χρόνια πολλα!

Τα δικά μ νεα ειναι ότι τη Δευτέρα πήγα για doppler, όλα φυσιολογικά, ο μικρός ειναι 2070 γρ. Κ ο Γιατρος είπε οτι γύρω στην 38 εβδομάδα π θ γεννήσω θ βγει 3100. Το ξέρω οτι ειναι μια χαρά, αλλα αγχώθηκα γτ η μπουμπού μας είχε βγει 3700 κ μ φαίνεται μεγάλη διαφορα- βριστε με πάλι...

Κατα τα αλλά εχω αρχίσει κ δν νιώθω καλα, μια με πονάει η μέση, μια η κοιλιά-Greta εχω κ εγω τους ίδιους πόνους- μια ζαλιζομαι... Γενικά κλατάρω... Το κρυωμα υπάρχει, ευτυχώς χωρίς πυρετό...

Συνειδητοποίησα δε οτι μ μένει ένας μήνας κ κατι κ εχω αγχωθει...

Δουλεύει κ ο σύζυγος κ δν ένιωσα γιορτές ακόμα... Γκρίνιαξα πάλι πρωι οτι...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοπέλες; Καλημέρα κ χρόνια πολλα!

Τα δικά μ νεα ειναι ότι τη Δευτέρα πήγα για doppler, όλα φυσιολογικά, ο μικρός ειναι 2070 γρ. Κ ο Γιατρος είπε οτι γύρω στην 38 εβδομάδα π θ γεννήσω θ βγει 3100. Το ξέρω οτι ειναι μια χαρά, αλλα αγχώθηκα γτ η μπουμπού μας είχε βγει 3700 κ μ φαίνεται μεγάλη διαφορα- βριστε με πάλι...

Συνειδητοποίησα δε οτι μ μένει ένας μήνας κ κατι κ εχω αγχωθει...

Δουλεύει κ ο σύζυγος κ δν ένιωσα γιορτές ακόμα... Γκρίνιαξα πάλι πρωι οτι...

2070??? Καλέ εσείς είστε μεγάλα παιδιά!!! Μην αγχώνεσαι καλέ κι εγώ 3070γρ γεννήθηκα... Οκ, πρώτο μπόι δεν με λες αλλά κι αδερφή μου που βγήκε 4500(!!) νομίζεις είναι κανά μοντέλο σε ύψος? :tongue:

Επίσης όντως εσείς που είστε αρχές Φλεβάρη πλησιάζετε αλλά από την άλλη...θα κρατήσετε τα μπεμπάκια σας μια ώρα αρχύτερα και θα αφήσετε εμάς να ... αγωνιούμε :D

[

Παλι αυπνιες εχω.....μα τι θα γινειιιιι???

Αυτα απο μενα λεω να κλεισω τα ματια μου και να μετρησω προβατακια!!

Και ενα προβατακι και δυο προβατακια :lol::lol::lol:

Goodnight ladies

χαχαχαχα, Γκρέτα κοιμήθηκες τελικά;;; Τα μαγαζιά σήμερα είναι ανοιχτά ως τις 6 πάντως!!! :D

H μπέμπα μας έχει φτάσει 1900γρ και έχει το κεφάλι ψηλά και τα πόδια χαμηλά. Έχει χρόνο όμως ακόμα να γυρίσει μας είπε ο γιατρός. Μετά τις 36 εβδομάδες είπε ότι υπολογίζουμε ότι είναι δύσκολο να γυρίσει

1900!!!! και μας περνάτε μόλις μια μέρα!!!Wow!!

Θα γυρίσει που θα πάει... της έχω εμπιστοσύνη, να σε παιδέψει θέλει :cool:

kashmam να χαίρεστε το μικρό σας!!! Γερός δυνατός!!!!! Με το καλό να έρθει και η μπουμπού τώρα!!! (δλδ όχι τώρα κατά Φλεβάρη μέριά :D)

Εγώ καλά, είχαμε θέματα χτες όλο το βράδυ αλλα ειδικά 5-7:30 έδωσε ρεσιτάλ κλωτσιών! Εντάξει όμως , μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι για τη δουλειά ηρέμησε το ..σπλάχνο μου δεν μπορώ να πω... τον καλύτερο ύπνο έκανα 7:30 με 8:30..

Και μετά σηκώθηκα να πάω δουλειά (στην οποία φυσικά με αυτά και με αυτα εφτασα πριν 20 λεπτά αλλά εντάξει σήμερα είναι λίγο ... η μέρα του παιδιού.. περιμένουμε να πάει 2 να σκάσει το μαιλ που λεει "αν δεν έχετε επείγουσες εργασίες ή δεν δουλεύτε σε βάρδια μπορείτε να αναχωρησετε στις 3. Καλά Χριστούγεννα!" που σκάει κάθε χρόνο :cool:)

Αν και για μένα θα ήταν... ούτως ή άλλως λίγο η μέρα του παιδιού καθοτι... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σήμερα :D:D:D:D:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημεραααααα

Αθηνά αυτο ηταν τελειωσε!!!

Καλη αδειουλα να ξεκουραστεις!!!!

Κοιμηθηκα τελικα ναι αλλα ξυπνησε ο γιος μου απ το χάραμα με φιλησε μου εδωσε να βαλω τα γυαλια μου(το κανει καθε μερα αυτο χαχα) και μετα μου εδωσε το ποτηρακι του να του κανω γαλα,τωλαααα!!!

boulitsa μου τοσο ηταν ο γιος μου στο doppler και γενηθηκε 38+5 3670γρ!!!Μην αγχωνεσαι εχει αποκλιση πολυ ο υπερηχος κοριτσια!

Απο πονους ζαλαδες αλλο τιποτα!Δεν γραφω πια γιατι λεω θα με περνανε για τρελη εδω μεσα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοπελιες ευχομαι καλα Χριστουγεννα και με το καλο τα μωρακια μας!

Να σας ρωτησω, εχει αποκλειστικη μαια ο γιατρος σας?Με μαθηματα ανωδυνου τι κανατε?πειραζει αν παω μονη?Διοτι ο συζυγος το βρισκει τελειως περιττο να ερθει και εγω δεν εχω καμια ορεξη να το πιεζω, αν δεν το θελει απο μονος του..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...