Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερούύύύύδια!!!!!!

1 και σήμερα στη δουλειά :D

Το παιδί μου είναι αισίως 1700 gr με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω (κάτω από το στήθος). Είναι επίσημο κλωτσιές μου δίνει όχι κουτουλιές :tongue: .

Κατά τα άλλα είναι όλα μια χαρά (όλα αυτά τα σημαντικά που δεν καταλαβαίνω είναι ακριβώς στο.. κέντρο πιο μέσος όρος δεν γίνεται αυτό το παιδί :tongue: )

Επίσης έχουμε μαλλάκια!!!!

Κατά τα άλλα είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι πήραμε το τετράγωνο πρόσωπο της μαμάς μας (κάτι που έχει ενθουσιάσει και τα 2 σόγια - ο μπαμπάς έχει τριγωνικό πρόσωπο χωρίς γωνίες - ΕΚΤΟΣ από τη μαμά που πέρασε πολλά χρόνια να ...συμβιβαστεί με τις γωνίες του προσώπου της και της έχει έρθει κάπως απότομο :rolleyes::tongue: ) ..

και φάνηκαν και χείλάκια και ματάκια και ..φυσικά είχε πάλι το χέρι στο πρόσωπο (σαν τον μπαμπά του χαχαχα!!)...

Ο γιατρός μας υπολογίζει για τρικιλο όταν φτάσει η ώρα μας και όπως μας είπε τα στοιχεία δειχνουν ότι αν αποφάσιζε για κάποιο λόγο να γεννηθεί.. σήμερα κατά 99% δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα :D

Παρόλαυτα το καλό που του θέλω να κάτσει μερικές εβδομάδες ακόμα εκεί μέσα :tongue:

Επόμενο ραντεβού 21/1 και καμία ιδιαίτερη οδηγία για το φαγητό των γιορτών :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλή ξεκούραση στα κοριτσάκια που βγαίνουν σε άδεια!!!!

Εγώ τώρα έχω αρχίσει να αισθάνομαι δύσκολα με την κοιλιά....μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα και μπορώ να πω όταν κουνιέται ο μπεμπάκος αισθάνομαι τόσο όμορφα και ας με ξυπνάει!!! Νιώθω ότι μου μιλάει :-D

Εμενα συνεχίζει το πρόβλημα με τον θυροειδή... η TSH 8,20 περιμένω και τα αποτελέσματα απο το μαιευτήριο.... μακαρι να μην δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με το παιδί.

Σημερα δουλειές στο σπίτι γιατί αύριο έχω νυχια, μαλλια, καφέ κτλ κτλ.... χα χα χα χα

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μπραβο Αθηνά μεγαλωσε και το δικο σου μπεμπακι!!!Πολυ γελασα με την περιγραφη σου!

Νασια αρχιζουμε και βαραινουμε σιγα σιγα,εγω ηδη δεν εζω αντοχες!οι 5εβδ που μου απομενουν μου φαινονται αιωνας!

Και εγω ξεκινησα δουλειες σημερα!Εχω ηδη ξεσκονισει και κανει τζαμια!Θελω να αλλαξω σεντονια παπλωματοθηκες κτλ και να χωσω τον αντρα μου να βαλω ηλεκτρικη οοοοοταν ερθει!

Σας ζηλευω που κανετε νυχια εγω δεν τολμω!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου αντε με το καλό!!! Εγώ μόνη τις δουλειές.... ο άντρας μου θα είναι στο μαγαζί με συνεχόμενο ωράριο!!!!! Είπα να φτιάξω τα νύχια για τα Χριστούγεννα και μετά τέλος θα ετοιμαστούμε για τον τοκετό!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γεια σας κοριτσια!Εγω πρωτη μερα αδειας σημερα, πηγα το πρωι στο ικα και εκανα τα χαρτια μου για το επιδομα κυοφοριας. Επισης πηγα στο δημαρχειο για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου και το πιστοποιητικο οικογ.καταστασης που θα χρειαστουν στο μαιευτηριο. Τωρα μου μενουν λιγα πραγματακια...να κλεισω ενα ραντεβου στον οφθαλμιατρο (μπρρρ..) ενα με την παιδιατρο και 5/1 εχουμε ραντεβου-μαθημα με τη μαια του γιατρου μου.Επισης θα παω αρχες του χρονου και στο ΙΑΣΩ στο μαθημα προγεννητικης φροντιδας.. Αν δεν μπορει να ερθει ο συζυγος λογω της δουλειας του, πειραζει?:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Εγω πρωτη μερα αδειας σημερα, πηγα το πρωι στο ικα και εκανα τα χαρτια μου για το επιδομα κυοφοριας. Επισης πηγα στο δημαρχειο για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου και το πιστοποιητικο οικογ.καταστασης που θα χρειαστουν στο μαιευτηριο. Τωρα μου μενουν λιγα πραγματακια...να κλεισω ενα ραντεβου στον οφθαλμιατρο (μπρρρ..) ενα με την παιδιατρο και 5/1 εχουμε ραντεβου-μαθημα με τη μαια του γιατρου μου.Επισης θα παω αρχες του χρονου και στο ΙΑΣΩ στο μαθημα προγεννητικης φροντιδας.. Αν δεν μπορει να ερθει ο συζυγος λογω της δουλειας του, πειραζει?:roll:

Ωχ για κάτσε ...

ΑΛΛΟ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης άλλο η ληξιαρχική πράξη γάμου;;;

Πήγα την παρασκευη και πήρα ληξ.πραξη γάμου αλλά αυτό το άλλο δεν το ξερω(!)... Για πες... :confused:

Επίσης στο ΙΚΑ εκτός από το χαρτί το συμπληρωμένο από τον εργοδότη τι άλλο είχες μαζί;;;

Σου είπαν πότε θα πάρεις τα χρήματα;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ωχ για κάτσε ...

ΑΛΛΟ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης άλλο η ληξιαρχική πράξη γάμου;;;

Πήγα την παρασκευη και πήρα ληξ.πραξη γάμου αλλά αυτό το άλλο δεν το ξερω(!)... Για πες... :confused:

Επίσης στο ΙΚΑ εκτός από το χαρτί το συμπληρωμένο από τον εργοδότη τι άλλο είχες μαζί;;;

Σου είπαν πότε θα πάρεις τα χρήματα;;

Ναι αλλο ειναι το πιστοποιητικο...ειδα οτι το ζητανε στα μαιευτηρια και το εβγαλα καλου-κακου..

Ειχα μαζι βιβλιαριο τραπεζης και φωτοτυπ.το Iban, την πητ μου καλου κακου, το βιβλιαριο ασθενειας και την ταυτοτητα.Το χαρτι που μου εδωσαν γραφει ΜΟΝΟ για το επιδομα κυοφοριας. Μου ειπαν οτι η 8/1 η 16/1 θα μπει το ποσο.Αυτο που δεν ρωτησα η χαζη ειναι για το επιδομα λοχειας, αν τα χαρτια μπορει να τα καταθεσει ο συζυγος στο ΙΚΑ η πρεπει να κανω εξουσιοδοτηση στο ΚΕΠ..και τι να γραφει η εξουσιοδοτηση..:confused:

F4oIp2.png

Έλα να κάνουμε παρέα ... κι εγώ φοβάμαι και έχω να τα βάψω από το 1821 (ή τελος πάντων εμένα τόσο παλιά μου φαίνεται :tongue: )

Χαχαχα!!!Μετα που θα θηλαζουμε παλι δεν θα τα βαψουμε τον πρωτο καιρο εστω....

Εν τω μεταξυ οι γιατροι λενε δεν υπαρχει προβλημα η κουμπαρα μου ομως(αισθητικός) μου ειπε οχι καλυτερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά ναι ειναι αλλο το ενα χαρτι και αλλο το αλλο!

Μπραβο little star ξεμπερδευεις με την χαρτουρα σιγα σιγα!

Ετοιμες οι δουλειες και τωρα τρωμε φρουτάκια εμεις!

Τι κρυο ειναι αυτο εξω??Ευτυχως εχει λιγο ηλιο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

πφφφ..

δλδ πρεπει να ξαναπαω στο δημαρχείο...

thx girlz ... θα ξαναπάω απο βδομάδα που θα βγαίνω σε άδεια...

Στο μεταξύ μόλις ανακάλυψα ότι η γραμματέας του γιατρού μου ξέχασε να μου επιστρέψει την κάρτα μου (αυτή που μου είχαν στειλει από ΕΟΠΠΥ που γράφει το ΑΜΚΑ μου επάνω) που της την έδωσα για να μου γράψει τα φάρμακα...

Περιμένω να πάει 3 που ανοιγει το ιατρείο για να πάρω να δω ότι όντως την έχουν εκεί και δεν την έχασε (γιατί αν την έχασε μπορεί να κάνω και ΦΟΝΟ!)

αλλά .. αν είναι δυνατόν... οκ εγω baby brains δεν της τη ζήτησα όταν μου έδωσε το χαρτί της συνταγής...

αυτή που είχε το μυαλό της?!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;;;

Ωραία μέρα σήμερα αλλά το έχει το κρύο του...

Greta σε ρώτησα για την ημερομηνία επειδή είμαστε σχεδόν μαζί και εγώ θα πάω στο γιατρό στις 16/1 που θα έχω μπει στο μήνα μου και με άγχωςε λίγο αυτό.

Γιατί έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω.

Δηλαδή και στην δεύτερη εγκυμοσύνη πάλι άγχος....έλεγα μήπως στη δεύτερη είναι καλύτερα τα πράγματα ήρεμα.....

Littler star όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είπαν η πληρωμή θα γίνει. 8/1 και για τα χαρτιά λοχείας αν πάει ο σύζυγος θέλουν εξουσιοδότηση.

Επίσης τι χαρτί χρειάζεται για μαιευτήριο.....οικογενειακής κατάστασης;;;;;

Επίσης νύχια βάφω κανονικά - μαλλιά άνταυγειες μήπως και μαζευτούν λίγο....

Φιλιά......

Rn2Dp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;;;

Ωραία μέρα σήμερα αλλά το έχει το κρύο του...

Greta σε ρώτησα για την ημερομηνία επειδή είμαστε σχεδόν μαζί και εγώ θα πάω στο γιατρό στις 16/1 που θα έχω μπει στο μήνα μου και με άγχωςε λίγο αυτό.

Γιατί έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω.

Δηλαδή και στην δεύτερη εγκυμοσύνη πάλι άγχος....έλεγα μήπως στη δεύτερη είναι καλύτερα τα πράγματα ήρεμα.....

Littler star όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είπαν η πληρωμή θα γίνει. 8/1 και για τα χαρτιά λοχείας αν πάει ο σύζυγος θέλουν εξουσιοδότηση.

Επίσης τι χαρτί χρειάζεται για μαιευτήριο.....οικογενειακής κατάστασης;;;;;

Επίσης νύχια βάφω κανονικά - μαλλιά άνταυγειες μήπως και μαζευτούν λίγο....

Φιλιά......

http://www.reamaternity.gr/page.aspx?id=1004 anna το λεει εδω για το πιστοποιητικο οικογ.καταστασης.. Στην εξυοσιοδοτηση τι γραφουμε?Οτι εξουσιοδοτουμε τον συζυγο να ακταθεσει τα χαρτια για το επιδομα λοχειας αντι ημων?

F4oIp2.png

Αννα χειρότερα η ευτερη εγκυμοσύνη! Πιο πολυ αγχος ευχομαι οταν γεννησουμε να χαλαρωσουμε!Και εγω θα παω οταν μπω στον μηνα μου,μετα τις γιορτες μου ειπε συγκεκριμενα.Απλα παω για καισαρικη γι αυτο και θα γεννησω τελος Ιανουαρίου! Στις 38εβδ.

Αθηνά βρεθηκε η καρτα?Λογικα εκει θα την εχεις ξεχασει μωρε μην αγχωνεσαι!

Παω να απλωσω ενα πλυντηριο και να κοιμησω τον μικρο(μα δεν μπρω να τον λεω μεγαλοοοο)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...