Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας!Εγω περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τηλεφωνο απο το διαγνωστικο για τα αποτελεσματα του θυρεοειδη..και εχω κατααγχωθει..

Οσο για την βυθοσκοπηση και εγω θα κλεισω ενα ραντβουδακι μεχρι το τελος του χρονου να παω..ειχα ξαανκανει πριν 2-3 χρονια ..δεν μου αρεσει να μου πειραζουν τα ματια, μεχρι και το κολλυριο μου τη σπαει..:mad:

Το καλο της ημερας" ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!"

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Επιτέλους κοιμήθηκε ο μικρός και βρήκα χρόνο να γράψω! Πώς αντέχει αυτό το παιδί να είναι απο τις 7.30 ξύπνιο και duracel ως τις 5?????

Στο μεταξύ η μικρή όλο κουνιέται και η κοιλιά μου είναι πολύ αστεία!

Το Σ/Κ κάναμε βολτίτσες και απολαύσαμε τον ήλιο!!!!! Έτσι ηρέμισα λίγο απο το θέμα του γιατρού. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δίνετε σχετικά με το θέμα, το απόγευμα θα μιλήσω και εγώ με το ιατρείο!

Βάσω,τελευταία μέρα ε? Μπράβο, εύχομαι να απολαύσεις το διάστημα που θα μείνεις εκτός δουλειάς! Και εγώ πλέον τέλος με τη δουλειά!!!! Ώρα για ξεκούραση...

Greta και ο δικός μου μπόμπιρας έχει μυξούλες απο χθες...για ακόμη μία φορά! Απο τον Οκτώβριο έχουμε χαλάσει 1 λίτρο φυσιολογικό ορό!!!

Φιλιά προς το παρόν!

Γεια σας!Εγω περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τηλεφωνο απο το διαγνωστικο για τα αποτελεσματα του θυρεοειδη..και εχω κατααγχωθει..

Οσο για την βυθοσκοπηση και εγω θα κλεισω ενα ραντβουδακι μεχρι το τελος του χρονου να παω..ειχα ξαανκανει πριν 2-3 χρονια ..δεν μου αρεσει να μου πειραζουν τα ματια, μεχρι και το κολλυριο μου τη σπαει..:mad:

Το καλο της ημερας" ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!"

Μήνα αγχώνεσαι, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Εγώ που αντιμετώπισα πρόβλημα με τον θυρεοειδή τον περασμένο μήνα ( tsh 20!!!!) μου είπε η ενδοκρινολόγος οτι τα έμβρυα μετά το α τρίμηνο δεν επηρεάζονται απο της μητέρας!

Εύχομαι να απολαύσεις και εσύ την άδεια σου!!!

Μήνα αγχώνεσαι, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Εγώ που αντιμετώπισα πρόβλημα με τον θυρεοειδή τον περασμένο μήνα ( tsh 20!!!!) μου είπε η ενδοκρινολόγος οτι τα έμβρυα μετά το α τρίμηνο δεν επηρεάζονται απο της μητέρας!

Εύχομαι να απολαύσεις και εσύ την άδεια σου!!!

Δηλαδη δεν σου εδωσε τιποτα?Το αφησε ετσι?Φοβαμαι μην ειναι κανενας υπερβολικος ο δικος μου τοτε..διοτι μου ειπε σε περιπτωση που οντως εχω υπρθυρεοειδισμο κινδυνευει το εμβρυο ακομα και με ενδομητριο θανατο..:confused:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλε ποσα γραψατε!!!!

Κουτσομπολες :tongue::tongue::tongue:

little star μπραβο κοπελα μου αντε απολυσε την αδεια σου τωρα!!!!

Αθηνά καλα αποτελεσματα στο ντοπλερ.μπες να μας ενημερωσεις!!!!

Βάσω τωρα εισαι πλεον αδειουχα!!!!8-)8-)8-):cool:

Απολυσε τοοοο!!!οσο για τις "εξορμισεις"καλα κανετε!Καντε και για μας!!!Εμεις εχουμε καιρο......

Α!!πηγες το Σάββατο εκει?Ποσο ηθελα να ερθω μπλεξαμε στο κ%@ο κεντρο να φτιαξουμε το κιν μου!!!

Estel Τι ενεργεια εχουν μου λες????Τα μπομπιρακια ολη μερα τσιτα!

Πολυ ιωση βρε παιδι μου εμας μας τελειωσε ο μεγαλος ορος για φετος(4μηνες εννοω) πρεπει να παρω αλλον.

Πως φοβαμαι οταν θα γεννησουμε εμεις που εχουμε κ αλλο παιδακι.....

Καλα εδω μαζευτηκαν ολες οι μυωπικες βρε κοριτσια???Και εγω πρεπει να κλεισω για βυθοσκοπηση!

Μην με βρισετε αλλα χαιρομαι που ολες κατι βλεπετε λιγο χιονακια λιγο μυγακια...

Αν σας ελεγα οτι εχω θεμα και με τα ματια λεω θα με πουν τρελη!!!Κατα φαντασιαν ασθενης!

Ολα θα τα παθω στην εγκυμοσυνη αυτη!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πετάω απο χαρά! Η εξέταση της γλυκοζυλιωμένης είναι 5.1 με φυσιολογικά 4.8 με 5.9 άρα τέλεια!!!! Ουφ ηρέμησα και από αυτό! Ο σίδηρος και η αιμοσφαιρίνη έχουν πέσει αλλά δεν ήμουν και πολύ τυπική με τα χάπια του σιδήρου, πλέον πρέπει να στρώσω. Αχ, ηρεμησα λιγάκι!

Tina η επίσκεψη νομίζω ότι είναι ακριβούτσικη, κάτι του στυλ 60 ευρώ αλλά πραγματικά σε ξετινάζουν, σε περνάνε από ένα σωρό μηχανήματα και μετρήσεις.

Greta πήγα και το επόμενο θα είναι 3/01. Ίσως τα πούμε τότε! Είχε ωραία πορτοκάλια και τις γνωστές πίτες της ομάδας γυναικών Καπανδριτίου που τα σπάνε!

Little_Star μπράβο! Τζάμπα το άγχος τελικά!

Καλή μας ξεκούραση οι αδειούχες :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Little star μπράβο!! Έπιασε η θετική ενέργεια!!! Τέλεια!

Βάσω κ όσες δουλεύετε πολλα συγχαρητήρια! Απορώ με τις αντοχές σας!! Επιτέλους άδεια!!

Αθήναααα τα νέα σου...!!!

Εγώ πάλι σαν να θέλω να γκρινιάζω λιιιιγο.... Βαρέθηκα!! Θέλω να γεννησωωωωω!! Δεν περνάνε οι άτιμες οι εβδομάδες! Κουράστηκα με την κοιλουμπα, με τα κιλα ποσά θα βάλω; Να προσέξω; Τι θ μ πει πάλι ο γιατρός; Ε Άι σιχτιρ πια!! Θέλω να κοιμηθώ μπρούμυτα!!! Θέλω έστω να κοιμηθώ στο πλάι κ να μην με ενοχλεί τπτ!! Γιατι τωρα τελευταία όταν ξαπλώνω στο αριστερό πλάι νιώθω ενα κάψιμο κάτω από το στήθος π ειναι ποοοοολυ σπαστικό!! Θέλω να μπορέσω να παρω μια αγκαλιά σωστή τον γιο μου κ τον αντρα μου!! Θέλω να κάνω σεξξξξ!!

Η κοιλιά μ με ενοχλεί!!! Το περιεχόμενο όχι!!!!

Άφηστε π εχω βαρεθεί όλοι να μ λένε πω πω τι μεγάλη κοιλιάαααα! Πω πω το ενα, πω πω το αλλο! Άντε!

Σας χάλασα την διάθεση εεε;;; Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά ο άντρας δεν μπορει να με νιώσει μ λέει κάνε υπομονή θα περάσει 2 μήνες έμειναν αλλά εμένα δεν μ αρκούν αυτα!! Δεν περνάει ο καιρός!!! Ήθελα να τα πω σε εσάς που με καταλαβαίνετε...

Καληνύχτα σας κ πάλι συγνώμη!!!

KMwEp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κανετε???

kashmam σε καταλαβαίνω κάπως έτσι νοιωθω και εγώ (που και που).

Εγώ σήμερα είχα γιατρό όλα μια χαρά σε ένα μήνα περίπου θα ξανά πάω.

Γνωρίζετε πότε μπαίνουμε στο μήνα μας???

Στις πόσες εβδομαδες???

Καλή αδειουλα στις υπόλοιπες κοπέλες

Φιλιά

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πετάω απο χαρά! Η εξέταση της γλυκοζυλιωμένης είναι 5.1 με φυσιολογικά 4.8 με 5.9 άρα τέλεια!!!! Ουφ ηρέμησα και από αυτό! Ο σίδηρος και η αιμοσφαιρίνη έχουν πέσει αλλά δεν ήμουν και πολύ τυπική με τα χάπια του σιδήρου, πλέον πρέπει να στρώσω. Αχ, ηρεμησα λιγάκι!

Tina η επίσκεψη νομίζω ότι είναι ακριβούτσικη, κάτι του στυλ 60 ευρώ αλλά πραγματικά σε ξετινάζουν, σε περνάνε από ένα σωρό μηχανήματα και μετρήσεις.

Greta πήγα και το επόμενο θα είναι 3/01. Ίσως τα πούμε τότε! Είχε ωραία πορτοκάλια και τις γνωστές πίτες της ομάδας γυναικών Καπανδριτίου που τα σπάνε!

Little_Star μπράβο! Τζάμπα το άγχος τελικά!

Καλή μας ξεκούραση οι αδειούχες :D

Μπραβο βρε Βασω μου!!!μια χαρα τα αποτελεσματα.Οσο για τον σιδηρο θελει προσοχη,δεν πρεπει να το παραμελεις.καλυτερα να ξεχασεις το ασβεστιο παρα αυτο!Ελπιζω να μπαινεις που κ που τωρα πουεχεις αδεια!

Little star μπράβο!! Έπιασε η θετική ενέργεια!!! Τέλεια!

Βάσω κ όσες δουλεύετε πολλα συγχαρητήρια! Απορώ με τις αντοχές σας!! Επιτέλους άδεια!!

Αθήναααα τα νέα σου...!!!

Εγώ πάλι σαν να θέλω να γκρινιάζω λιιιιγο.... Βαρέθηκα!! Θέλω να γεννησωωωωω!! Δεν περνάνε οι άτιμες οι εβδομάδες! Κουράστηκα με την κοιλουμπα, με τα κιλα ποσά θα βάλω; Να προσέξω; Τι θ μ πει πάλι ο γιατρός; Ε Άι σιχτιρ πια!! Θέλω να κοιμηθώ μπρούμυτα!!! Θέλω έστω να κοιμηθώ στο πλάι κ να μην με ενοχλεί τπτ!! Γιατι τωρα τελευταία όταν ξαπλώνω στο αριστερό πλάι νιώθω ενα κάψιμο κάτω από το στήθος π ειναι ποοοοολυ σπαστικό!! Θέλω να μπορέσω να παρω μια αγκαλιά σωστή τον γιο μου κ τον αντρα μου!! Θέλω να κάνω σεξξξξ!!

Η κοιλιά μ με ενοχλεί!!! Το περιεχόμενο όχι!!!!

Άφηστε π εχω βαρεθεί όλοι να μ λένε πω πω τι μεγάλη κοιλιάαααα! Πω πω το ενα, πω πω το αλλο! Άντε!

Σας χάλασα την διάθεση εεε;;; Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά ο άντρας δεν μπορει να με νιώσει μ λέει κάνε υπομονή θα περάσει 2 μήνες έμειναν αλλά εμένα δεν μ αρκούν αυτα!! Δεν περνάει ο καιρός!!! Ήθελα να τα πω σε εσάς που με καταλαβαίνετε...

Καληνύχτα σας κ πάλι συγνώμη!!!

Καλε τι ζητας συγνωμη?Εγω γελαω μου φτιαχνεις την διαθεση γιατι ετσι νοιωθω κ εγω!!Γκρινια ολη μερα και κανεις δεν λεει κιχ εκτος απ την μανα μου!!!!!!!!!!!!

-Στα ελεγα εγω μην βιαστεις να κανεις δευτερο αλλα εσυ δεν με ακουσες!!!Ε ναι βέβαια ποτε με ακουσες για να μ ακουσεις τωρα??Επιλογη σου ειναι ολα!Δεν φταινε τα μωρα!!!!

Η δε μαμα εμεινε εγκυος(φυσικα χωρις να θελουν)στον αδερφο μου οταν εγω ημουν 6μηνων!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πραγματικα δεν μου εχει αναφερει ποτε οτι περασεδυσκολα καιεχω λιγο τυψεις που γκρινιαζω!

Και αυτο με την αγκαλια,ποσο θελω να αγκαλιασω τον μικρο....Ποσο μου λειπει να τρεξω μαζι του προς το παρον παιζουμε και εγω ειμαι καθιστη και με τραβαεινα τον κυνηγησω.... :(

Γεια σας κορίτσια τι κανετε???

kashmam σε καταλαβαίνω κάπως έτσι νοιωθω και εγώ (που και που).

Εγώ σήμερα είχα γιατρό όλα μια χαρά σε ένα μήνα περίπου θα ξανά πάω.

Γνωρίζετε πότε μπαίνουμε στο μήνα μας???

Στις πόσες εβδομαδες???

Καλή αδειουλα στις υπόλοιπες κοπέλες

Φιλιά

Οταν το "κοντερ":tongue: θα γραφει 36 εβδομάδες τοτε θα εισαι επισημα στον 9°!!!!

Greta

Σε ένα μήνα γεννάς απίστευτo !!!!!!! Πως νιώθεις????

Ναι λογω καισαρικης θα γεννησω στις 38εβδομαδες!Ειναι νομος δυστυχως αυτος!!

Πως νοιωθω?????????Αχ θα μπορουσα να γεμισω σελιδες.....

Άγχος, φόβο, τρόμο, χαρα,ανυπομονησία ειναι τοσα πολλα!!!Πιο πολλα απο την προηγουμενη φορα!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το κινητο μου αυτη την στιγμη λέει 3° Κελσίου οτι εχουμε εξω!!!!!!!:shock:

Καλε κοιμαστε?ουτε μια εδω???Μονο εγω εχω αυπνιες παλιιιιι??

Κοιμηθηκα και μια ωρα το απογευμα και την εχω βαψει τωρα....Οι αντρες μου ξεραθηκαν!Δεν σας λεω καληνυχτα ακομα θα περιμενω μπας και εμφανιστει καμμία σας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ εδώ!!

Η Μπέμπα έχει πάθει σοκ δεν ξερω από τι κ δεν με αφήνει να κοιμηθώ έχει κλωτσήσει κάθε σπιθαμη της κοιλιάς μ!

Βασικά μόλις τελείωσε κ με ταινία π βλέπαμε αλλά δεν το κόβω να κοιμάμαι στα κοντα

KMwEp3.png

Εγώ πάλι σε όσες φίλες μ λέω ότι βαρέθηκα την εγκυμοσύνη όλες μ λένε ότι σε αυτές η εγκυμοσυνη ηταν π τους άρεσε παρά ο τοκετός! Εμένα πάλι το αντίθετο γιατι ο τοκετός κράτησε λίγες ώρες κ μετα τελείωσε!!!!

Θυμάμαι ότι όταν γέννησα κ με πήγαν στο δωμάτιο κ κοιμήθηκα 2 πράγματα μ έκαναν τεράστια εντύπωση το πρώτο ηταν ότι δεν σηκώθηκα να κατούρησω όλη νύχτα κ το πρωι δεν κατουριομουνα αμάν κ τι. Κ το αλλο ηταν ότι κοιμήθηκα στο πλάι χωρίς μαξιλάρι κ βολευομουνα! Η αλήθεια ειναι ότι το μπρούμυτα το Φοβόμουνα κ γιατι είχα λίγη κοιλιτσα σαν 4 μηνών περίπου κ νόμιζα πως αν ξαπλώσω μπρούμυτα θα πονέσω όποτε πέρασε το δίμηνο κ μετα κατάφερα σιγά σιγά να βγάλω την ιδέα από το μυαλό μ κ ξάπλωσα μπρούμυτα!!

Εσένα σ έκανε τπτ τέτοιο έτσι εντυπωση?

KMwEp3.png

Ελα καλημερες!

Πω πω kashmam κατα της 3 κοιμηθηκα και δεν ξαναμπηκα γιατι λεω σιγα ολες κοιμούνται!

Ελεγα στον αντρα μου ακριβως το ιδιο πραγμα την Κυριακη,οτι θυμαμαι χαρακτηριστικά οτι με το που γεννησα σταματησα να κατουριεμαι χαχα!!Και μου ελειπε η κοιλια παρα πολυ στο τσακ γλιτωσα την καταθλιψη!Ηταν ωραια εγκυμοσύνη δεν γκρινιαζα οπως τωρα...Την ευχαριστηθηκα ενω αυτην οχι και εχω λιγες τυψεις!Ειπαμε ομως το περιοχομενο το λατρευουμε :P:p

Εμεις χουζουρευουμε στο κρεβατι!Πολυ δυσκολη νυχτα στην ουσια ειμαι αυπνη!

Πρεπει να σηκωθω να φαμε πρωινο και να φτιαξω φασολάδα!!!

Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...