Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου. Πηγα και εκανα επαναληπτικες σε αλλο διαγνωστικο γνωστο εδω στα βορεια προαστια και το απογευμα θα εχω τα αποτελεσματα..μακαρι να ειναι λαθος, αλλα ψιλοαμφιβαλλω λογω του οτι ειναι το διαγνωστικο με το οποιο συνεργαζεται ο γιατρος, ολες οι εξετασεις γινονται εκει...και αυτη τη φορα ειχα ενα 3σελιδο εξετασεων, γινεται να εγινε λαθος μονο στον θυρεοειδη?ελπζω να το μετραει αλλο μηχανημα και να ετυχε να κολλησε..:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω ξυπνήσει από τις 06:30! 7:30 ήμουν στο μικροβιολογικό και μετά έκανα 20 λεπτά περπάτημα μέχρι τη δουλειά (κουράστηκα αλλά το ευχαριστήθηκα!). Επίσης ήπια τον καλύτερο καφέ που έχει πιεί μέχρι στιγμής, από ένα μαγαζί που λέγεται Coffee Island (κόβουν καφέ επίσης). Τελικά είναι γνωστή αλυσίδα, αλλά εγώ δεν την ήξερα! Αγόρασα και γαλλικό για τον καλό μου, ελπίζω να του αρέσει!

Με το μικροβιολογικό έχω βρει την υγειά μου! Είναι μία αιμολήπτρια που πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι σου παίρνει αίμα και πλέον ζητάω αυτή. Κουνούπι να σε τσιμπήσει πιο πολύ πονάει!

Να τον χαίρεσαι Kashmam, πάντα τέτοιες συγκινητικές στιγμές να έχετε!

Νομίζω ότι έχω κρυώσει λίγο, το βράδυ είχα ένα γρατζούνισμα στον λαιμό και λίγο βήχα! Σήμερα θα έχουμε ψαρόσουπα με πεσκανδρίτσα (να'ναι καλά η μανούλα μου) και ελπίζω να μου περάσει το παλιοκρύωμα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέεερα όμορφες!!!!

Τι κάνετε;;;

Χάθηκα αλλά θα μου το συγχωρήσετε είχα εδώ το μεγάλο μου "έρωτα" (τον 4χρονο ανηψιό μου) που τον βλέπω μια εβδομάδα κάθε εξάμηνο περίπου οπότε ήθελα να τον...χορτάσω :)

Σήμερα πάλι το απόγευμα θα πάω να δω τον άλλο μου "έρωτα" (τον γιο μου ντε :tongue:) μιας και έφτασε επιτέλους η μέρα του doppler :D

Άντε να δουμε πως είμαστε και πόσο μεγαλώσαμε :)

Όπως καταλαβαίνετε δεν ξεκουράστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ (αν και ήταν γλυκιά κούραση) και επίσης συνειδητοποίησα τι με ... περιμένει από πρώτο χέρι :tongue:

Αν και εκεί που ερχόταν και μου φιλούσε την κοιλιά ("γιατί ξέρει το μωρό ότι το αγαπάω καταλαβαίνει!") εγώ τα είχα τα κλάμματα ... έτσι για πλάκα :rolleyes:

Δεν έχω διαβάσει τπτ από τις προηγούμενες μέρες (μόνο πήρε το μάτι μου το θέμα της estel ψυχραιμία κοριτσάκι και σίγουρα ο άνθρωπος θα έχει φροντίσει όπως λέει κ η Βάσω, έχω ακούσει τόσο καλά πράγματα για αυτόν το γιατρό που δεν νομίζω να σας άφηνε έτσι...)

πάω να .. μελετήσω και θα επανέλθω..

(2 και σήμερα για την άδεια yeah!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κ απο εμας!

Τι κανετε?πως ειστε?

little star ευχομαι να ειναι λαθος οι απαντησεις σου,αν δεν ειναι θα το αντιμετωπισεις οπως κανουν κ αλλες..τι να κανεις?!να ειστε καλα κ εσυ και το μωρο κ ολα τ αλλα φτιαχνονται!

kashmam τι ωραιο συναίσθημα θα πρέπει να ενοιωσες!!Σκεφτομαι αυτα που με περιμένουν και τρελενομαι!να τον χαιρεστε τον άντρα σας και να σας κανει παντα περηφανους!!

Βασω τελευταια μερα σημερα ε????

Αντε κοριτσακι καλη αδειουλα σου ευχομαι να ξεκουραστεις γιατι ειναι πακετο για οσες δουλευετε!

Και επισης να ευχαριστηθεις τους δικους να περασετε ομορφα!

Περαστικα στο κρυωμα!

Αθηνά τιποτα δεν εμεινε και για σενα!Πλησιαζει η αδειουλα και για σενα!

Περασες ωραι με τον ανηψιο ε?δεν υπαρχουν τα μικρουλικα σε τρελαινουν απ ολες τις πλευρες :tongue:

Εμεις ειμαστε ησυχα βολταραμε το σ/κ..ειχε τελειο καιρο!

Απλα απ το μεσημερι χθες με επιασε ενας φοβερος πονος αριστερα που με διπλωσε κυριολεκτικα!

Υποψιαζομαι σκωληκοειδητη παλι...(boulitsa)

Σημερα ειναι σαν να εχω πληγη ο πονος,οταν το ακουμπαω με το χερι!

Ο μικρος ευτυχως μονο με μυξα ειναι δεν εχουμε πυρετο!Ευχομαι να ειναι τα τελευταια μας μεχρι να γεννησω!Εχω κουραστει πολυ.....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Απλα απ το μεσημερι χθες με επιασε ενας φοβερος πονος αριστερα που με διπλωσε κυριολεκτικα!

Υποψιαζομαι σκωληκοειδητη παλι...(boulitsa)

Σημερα ειναι σαν να εχω πληγη ο πονος,οταν το ακουμπαω με το χερι!

Ο μικρος ευτυχως μονο με μυξα ειναι δεν εχουμε πυρετο!Ευχομαι να ειναι τα τελευταια μας μεχρι να γεννησω!Εχω κουραστει πολυ.....

Θετική σκέψη!!!!

Άλλωστε τι έμεινε??? Τπτ δεν έμεινε!!!

αυτά είναι τα τελευταια θα περάσετε τέλεια Χριστούγεννα/πρωτοχρονιά και μετά ούτε που θα καταλάβεις πώς θα φτάσει η ώρα να γεννήσεις...

Ξαναπηγες στο γιατρό/σου έδωσε ημέρα για το ραντεβού της καισαρικής;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αθηνα μου μακαρι!!Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!!

Οχι δεν ξαναπηγα μου ειπε να παω αρχες Ιανουαρίου ππυ θα εχω μπει στον μηνα μου!Λογικα θα κανω και nst θα μου γραψει και τελευταιες εξετασεις.Θα ηθελα λογω της καισαρικης να εκανα και αφαιρεση σκωληκοειδητη αλλα δεν ξερω αν θα γινετε στο Αλεξανδρας.Δεν γνωριζω αν εχει γενικο χειρουργο!

Φαντασου να πονας και να εχεις και ενα μωρουλι στην κοιλια να σε κλοτσαει ακριβως εκει!!!!!Τα ποδαρακια του ειναι στα δεξια!Δωστου κλοτσια χθες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ Αθηνα μου μακαρι!!Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!!

Φαντασου να πονας και να εχεις και ενα μωρουλι στην κοιλια να σε κλοτσαει ακριβως εκει!!!!!Τα ποδαρακια του ειναι στα δεξια!Δωστου κλοτσια χθες!

Να σου πω την αμαρτία μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... εμένα η πλάτη μου με πονάει [που με μασάζ ηρεμεί] και είμαι μες στη γκρίνια...

:(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ναι καταλαβαινω τον πονο στην πλατη.Βαζω τον αντρα μου να με τριβει η τον μπαμπα μου και μου περναει!!Αυτο χθες ηταν τρελο παλι!

Δεν το πιστευαμε οτι συμβαινει παλι...και δεν ειχα φαει βαρια η κατι,πολυ ελαφρυ πρωινο και δυο αποξηραμενα συκα!Μετα απο 15' αρχισε να μεποναει το στομαχι τρελα και κατ'ευθειαν η δεξια πλευρα!

Να περασει θελω απλα,τον πονο εχω μαθει και τον διαχειριζομαι!

Σε 5 εβδομαδες ακριβως γενναω κοριτσια!!!!Ανυπομονω

Οι υπολοιπες που ειστε?δωστε παρον!

Εχει και ωραια μερα σημερα,ο μικρος μου πηγε βολτα με τον παππου,φαγαμε κοτοπουλο με πατατουλες και τωρα νανι....

Να εχετε ενα ομορφο μεσημερο-απογευμα....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Gretα υπομονή λίγο έμεινε!ένας μηνας τυχερή!!!!να κάνω μια ερώτησή έχει κάνει καμία σας βυθοσκόπηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης?ξέρετε αν ειναι γενικά αποδεκτό?

IGvSm12.png

Τινα μου εχω κανει εγω αλλ οχι στην εγκυμοσύνη τωρα..Και πρέπει να κανω κ εγω αλλα το εω αμελησει,ντροπη μου.

Δεν νομιζω να μην επιτρέπεται, λιγο κολλυριο σου βαζουν δεν νομιζω να κανει κακο στο μωρακι.Παρε τηλ και ρωτα τον οφθαλμιατρο και θα σου πουν!

(Εγω η χαζη εχω χασει την καρτα της και πρέπει να παω σε εκεινη που μου εκανε το λειζερ)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Gretα υπομονή λίγο έμεινε!ένας μηνας τυχερή!!!!να κάνω μια ερώτησή έχει κάνει καμία σας βυθοσκόπηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης?ξέρετε αν ειναι γενικά αποδεκτό?

tina εμένα με έστειλε ο γιατρός μου για βυθοσκόπηση (θα πάω μετά τις γιορτές) για να δούμε αν θα κάνω αναγκαστικά καισαρική ή όχι (είχα μεγάλη μυωπία -έχω κάνει laser βέβαια αλλά το μάτι παραμένει μυωπικό).

Επίσης πήγε πρόσφατα η μαμά μου στον οφθαλμίατρο μου και όταν ο γιατρός ρώτησε τι κανω του είπε η μαμά του ότι θα τον επισκεφτώ σύντομα γιατί είμαι έγκυος και ο οφθαλμίατρος της είπε αμέσως "ε ναι αφού είναι εγκυος πρέπει οπωσδήποτε να τη δω πριν γεννήσει για γενική εξέταση και βυθοσκόπηση!"

Οπότε θεωρώ ότι επιτρέπεται, δεν θα μου το έλεγε αλλιώς ο γυναικολόγος ούτε ο οφθαλμίατρος θα ήταν τόσο άμεσος στην απάντηση του! :)

edit:

όπως θα δείς και εδώ όχι μόνο δεν απαγορευεται αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που επιβάλλεται κατά την εγκυμοσύνη(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγώ έχω και αστιγματισμό και για καλο κ για κακο λέω να κάνω να ειμαι σίγουρη.κ εγώ μετά τις γιορτές λέω. Άπλα ρε κορίτσια εγώ βλέπω και κάτι σαν μυγακια κ φοβάμαι για τον αμφιβληστροειδή. Α κ επειδή εδώ δεν έχω γιατρό έχετε να συστήσετε κανέναν?διάβασα. για έναν πολυ καλο θεοδοσιαδης λέγεται τον ξέρετε??

IGvSm12.png

Μισή ώρα έμεινε και μετά θα ξαναβρώ το γραφείο μου τον Σεπτέμβρη ούσα μαμά! Δεν το πιστεύω!!! Αθηνά, άντε και στα δικά σου και καλά αποτελέσματα για σήμερα!!!

Tina η βυθοσκόπηση επιτρέπεται κανονικά, εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού για 30/12 (καθώς έχω επίσης μυωπία και έχω κάνει laser).

Greta 5 εβδομάδες!!! Πω πω, πως περνάει έτσι ο καιρός!

Σήμερα η κοιλιά μου πάει να σκάσει! Νομίζω ότι διπλασιάστηκε μέσα σε μια μέρα! Μήπως είναι από το κρύο;

Α! ακούστε και το άλλο! Την Κυριακή το πρωί είχαμε... ορέξεις και είπαμε να το "ρίξουμε έξω". Ε μετά το τέλος των... εκδηλώσεων :oops::oops::oops: παρατηρώ ότι το μωρό έχει μαζευτεί πάνω πάνω δεξιά, σε φάση "ε εγώ να μη σας ενοχλώ". Το τι γέλιο ρίξαμε με τον άντρα μου δε λέγεται... Διακριτική η μπέμπα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγώ έχω και αστιγματισμό και για καλο κ για κακο λέω να κάνω να ειμαι σίγουρη.κ εγώ μετά τις γιορτές λέω. Άπλα ρε κορίτσια εγώ βλέπω και κάτι σαν μυγακια κ φοβάμαι για τον αμφιβληστροειδή. Α κ επειδή εδώ δεν έχω γιατρό έχετε να συστήσετε κανέναν?διάβασα. για έναν πολυ καλο θεοδοσιαδης λέγεται τον ξέρετε??

Μυγάκια βλέπεις ή χιονάκια; Εγώ χιονάκια, έχει καιρό τώρα και θέλω να τους ρωτήσω. Τα βλέπω αν ανοίξω τα μάτια μου μετά από σφιχτό κλείσιμο ή σε απότομο σήκωμα του κεφαλιού.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό που γράφεις, εγώ θα πάω στο Athens Eye Clinic, είναι ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική. Έχει εγχειριστεί εκεί ο πεθερός μου με δύσκολη περίπτωση (και πήγε άψογα) και θα κάνει εγχείριση και ο σύζυγος εκεί. Όλο το προσωπικό είναι πολύ καλό και σε ξετινάζουν είναι η αλήθεια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω τώρα τι να σου πω μυγακια χιονακια μαύρα στιγματακια για να καταλάβεις.κ τα βλέπω σε άσπρο τοίχο κ γενικά σε κατι άσπρο και μόνο από το ένα ματι. Στην κλινική που λες ποσό ειναι η επίσκεψή?γνωρίζεις?

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...