Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Tina, είναι ισοθερμική η θήκη του μπιμπερό. Συνολικά έχει τα εξής:

-Μία ξεχωριστή ισοθερμική θήκη για μπιμπερό

-Ιμάντα για τον ώμο

-Ξεχωριστό πορτοφολάκι

-Αδιάβροχο στρωματάκι αλλάγματος

-Αδιάβροχη νάυλον θήκη αποθήκευσης (π.χ. για βρεγμένο ρουχάκι)

Επίσης λέει ότι είναι και εσωτερικά αδιάβροχη.

Επίσης μου άρεσε πολύ και αυτή: http://www.ebay.com/cln/tomboy78/Baby-stuff/133625637011

Αλλά και αυτή που μπαίνει στην πλάτη

http://www.ebay.com/itm/New-Pretty-Baby-Diaper-Nappy-Bag-Backpack-Tote-mummy-bag-Free-Shipping-ZM0006-/331396132302?pt=US_Diaper_Bags&var=&hash=item4d28bfadce

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!

Έμαθα πριν απο λίγο ότι ο γιατρός μου δυστυχώς έφυγε απο τη ζωή! Έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί ήταν πραγματικά ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας καταξιωμένος επιστήμονας. Ταυτόχρονα έχω αγχωθεί, την Κυριακή μπαίνω στη 32η εβδομάδα.... Θα περιμένω ως την Δευτέρα να επικοινώνησω με το ιατρείο του μήπως μου προτείνουν κάτι απο εκεί. Όπως και να 'χει δεν είναι ό,τι καλύτερο σε αυτή την φάση...

Κορίτσια καλησπέρα!

Έμαθα πριν απο λίγο ότι ο γιατρός μου δυστυχώς έφυγε απο τη ζωή! Έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί ήταν πραγματικά ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας καταξιωμένος επιστήμονας. Ταυτόχρονα έχω αγχωθεί, την Κυριακή μπαίνω στη 32η εβδομάδα.... Θα περιμένω ως την Δευτέρα να επικοινώνησω με το ιατρείο του μήπως μου προτείνουν κάτι απο εκεί. Όπως και να 'χει δεν είναι ό,τι καλύτερο σε αυτή την φάση...

Πω, πω συλλυπητήρια! Δύσκολη φάση αυτή αλλά μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης ή συνεργάτης του. Αν θυμάμαι καλά, στο Αρεταίειο θα γεννήσεις; Αν ναι, μπορούν να σου προτείνουν και από εκεί κάποιον. Φυσικά, αν θέλεις μπορείς να δεις και τον δικό μου γιατρό, επίσης σε δημόσιο. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, στείλε μου μήνυμα!

αα ρε βασω πως διαλεγω το χρωμα που θελω??

Είναι το Νο 2 το ροζ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Πω, πω συλλυπητήρια! Δύσκολη φάση αυτή αλλά μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης ή συνεργάτης του. Αν θυμάμαι καλά, στο Αρεταίειο θα γεννήσεις; Αν ναι, μπορούν να σου προτείνουν και από εκεί κάποιον. Φυσικά, αν θέλεις μπορείς να δεις και τον δικό μου γιατρό, επίσης σε δημόσιο. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, στείλε μου μήνυμα!

Είναι το Νο 2 το ροζ!

Βάσω, ναι στο Αρεταίειο θα γεννούσα κανονικά. Τώρα δεν ξέρω.... Είμαι πολύ προβληματισμένη αυτή τη στιγμή, ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο απο βδομάδα. Θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες σε προσωπικό μνμ στοιχεία για το δικό γιατρό. Στο Έλενα δεν είναι ο δικός σου?

Κορίτσια καλησπέρα!

Estel τωρα μολις το διαβαζα οτι απεβιωσε ο χασιακος.κριμα!απ οτι ηξερα απο μια γνωστη εξαιρετικος γιατρος.Μην στεναχωριεσαι σιγουρα θα υπαρχει καποιος που θα σε αναλαβει.θα σου προτεινα τον γιατρο μου εδω που ειναι κ στρατιωτικος γιατρος αλλα δεν ειναι σε δημοσιο δυστυχως αν παλι σε ενδιαφερει πες μου.

IGvSm12.png

Μόλις έμαθα οτι απεβίωσε ο κ.Χασιακος..

Επαθα πλάκα κορίτσια!Η ξαδέρφη μου χάρη σ αυτον έχει τον γιο της.Πραγματικα αν δεν ηταν αυτός δεν θα γινόταν μαμά.,είναι πολύ χαλιά φυσικά!

Εστέλ λυπαμαι πολύ,βλέπω ηταν και γιατρός σου.

Στο fun club του γίνεται πανικός...Τι να πω ,κρίμα να φεύγουν τέτοιοι ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!

Καλό βράδυ κοριτσια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εγω δυστυχως θα σας χαλασω λιγο τα κεφια, δεν ειμαι πολυ καλα..βγηκαν κατι αιματολογικες που εκανα την πεμπτη με το doppler και η tsh μου στα καλα καθουμενα ηταν 0.005..δηλαδη σχεδον μηδενικη και ο γιατρος με παρπεμψε αμεσως σε ενδοκρινολογο και τωρα την δευτερα θα ξαναπαω για αιματολογικες..το καλο ειναι οτι ο ενδοκρινολογος που ειδα εκτακτως σημερα πιστευει οτι μαλλον ειναι εργαστηριακο λαθος,διοτι η εικονα μου δεν συμβαδιζει με το μηδενικο tsh...τι να πω... τρομοκρατηθηκα η αληθεια ειναι, διοτι θα πρεπει στα καλα καθουμενα να ξεκινησω χαπι αν εχω κατι..

τον ιουλιο που το ειχαμε δει, η tsh ηταν τελεια...τι να εγινε τωρα..?:?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι,δυστυχώς ο θυρεοειδής παίζει παιχνίδια στην εγκυμοσύνη! Και εγώ έχω θέμα... Αυτό που μου είπαν και εμένα 2 ενδοκρινολογοι είναι ότι η μέτρηση της Tsh επηρεάζεται από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και είναι πλασματικη η μέτρηση της. Πρέπει να έχει πολύ καλά μηχανήματα και να κάνει σωστή μέτρηση. Πρέπει να βρεις ένα πολύ καλό μικροβιολογικο που να δίνει σωστές μετρήσεις. Εγώ παιδευτηκα μέχρι να το βρω...

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εγω δυστυχως θα σας χαλασω λιγο τα κεφια, δεν ειμαι πολυ καλα..βγηκαν κατι αιματολογικες που εκανα την πεμπτη με το doppler και η tsh μου στα καλα καθουμενα ηταν 0.005..δηλαδη σχεδον μηδενικη και ο γιατρος με παρπεμψε αμεσως σε ενδοκρινολογο και τωρα την δευτερα θα ξαναπαω για αιματολογικες..το καλο ειναι οτι ο ενδοκρινολογος που ειδα εκτακτως σημερα πιστευει οτι μαλλον ειναι εργαστηριακο λαθος,διοτι η εικονα μου δεν συμβαδιζει με το μηδενικο tsh...τι να πω... τρομοκρατηθηκα η αληθεια ειναι, διοτι θα πρεπει στα καλα καθουμενα να ξεκινησω χαπι αν εχω κατι..

τον ιουλιο που το ειχαμε δει, η tsh ηταν τελεια...τι να εγινε τωρα..?:?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μην αγχώνεσαι,δυστυχώς ο θυρεοειδής παίζει παιχνίδια στην εγκυμοσύνη! Και εγώ έχω θέμα... Αυτό που μου είπαν και εμένα 2 ενδοκρινολογοι είναι ότι η μέτρηση της Tsh επηρεάζεται από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και είναι πλασματικη η μέτρηση της. Πρέπει να έχει πολύ καλά μηχανήματα και να κάνει σωστή μέτρηση. Πρέπει να βρεις ένα πολύ καλό μικροβιολογικο που να δίνει σωστές μετρήσεις. Εγώ παιδευτηκα μέχρι να το βρω...

Πηγες σε καποιο γνωστο,πχ βιοιατρικη?

F4oIp2.png

Πηγες σε καποιο γνωστο,πχ βιοιατρικη?

Δυστυχώς κοριτσάκι μου μένω επαρχία. Βρήκα ένα τοπικό εδώ και για να σιγουρευτουμε την τελευταία φορά ο γιατρός μου ζήτησε να πάω ή στο Ρεα ή στο Ιασω να κάνω τις εξετάσεις και να τις συγκρίνουμε (ο γιατρός είναι Αθήνα και θα γεννησουμε εκεί). Περιμένω την Δευτερα για να δω τι έγινε.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα χριστουγεννιάτικα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Κουραστικό αυτό το Σ/Κ, μπόλικες δουλειές, ήρθαν οι γονείς μου, μαγειρέματα, αλλά όλα ευχάριστα. Σήμερα το πρωί πήγα για τις γενικές αίματος/ούρων, αύριο θα έχω τα αποτελέσματα, να δούμε πως πήγαμε.

Ζυγίστηκα το Σάββατο, με έδειξε 77,5 που πάει να πει ότι η δίαιτα απέδωσε και ησύχασα κάπως! Αύριο πρωί doppler. Ανυπομονώ!!!

Estel μίλησα με φίλη μου που είχε τον γιατρό σου και είναι και συγγενής και μου είπε ότι έχει αφήσει λίστα με τις γυναίκες που παρακολουθούσε και ποιος γιατρός θα τις αναλάβει. Άλλωστε ο άνθρωπος ήξερε την κατάστασή του και σίγουρα δε θα σας άφηνε έτσι!

Little_Star κάνει επαναληπτικές σε κάποιο άλλο εργαστήριο πριν αγχωθείς γιατί λάθη γίνονται πάντα. Ο σύζυγος είχε κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα πριν άπειρα χρόνια σε ένα συνοικιακό εργαστήριο και του είχαν πει ότι έχει 1 σπερματοζωάριο! Όχι, 500, 1000, ένα!!! Και φυσικά πήγε αλλού και έκανε επαναληπτικό και ήταν απολύτως φυσιολογικά όλα. Λάθη γίνονται.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Φάγατε πολλά μελομακάρονα;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καληηηη μεραααα κ από μένα!

Εμείς όμορφα κ ήσυχα το περάσαμε το ΣΚ μας με τον γιο το Σάββατο να έχει θεατρικό με τον παιδικό! Έκλαψα πολύ από χαρά όταν είπε τα λογάκια του!

Εγώ πάλι τωρα μόλις γυρίστηκα 61,5 (8,5κιλα) για ποτέ μπήκε το μισό κιλό χαμπάρι δεν πηρα! Ελπίζω να το κρατήσω έτσι για κανα 2 εβδομάδες (δυσκολαααα)

Βάσω από τι ώρα σηκωθηκες κ έκανες κιόλας τις εξετάσεις; Άντε αυριο κ το Doppler να μας πεις τα νέα!!

Little star οι εξετάσεις σ ειναι λάθος!!! (Θετική σκέψη)

Εγώ το Doppler το εχω 5/1 (33εβδ)

Πως λέτε να μας πάει η εβδομάδα;; Εύχομαι πολύ καλα για όλες! Έχει κ λιακάδα κ σ φτιάχνει το κέφι!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...