Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... μόλις μπήκα σπίτι. Από το πρωί στην Αθήνα στον γιατρό και κατευθείαν πήγα γιόγκα!!

Λοιπόν ο μικρός μας 2000 γρ., έχει πάρει θέση και είναι λίγο πιο κάτω από το κανονικό γι αυτό έχω και κάποιες συσπάσεις. Να συνεχίσω το περπάτημα παρόλο που μπορεί να επιβαρύνει την κατάσταση. Κάναμε και Doppler όλα μια χαρά!!

Αρχές του χρόνου θα κανουμε μαθημα με την μαία, υπέρυχο κτλ και μετά θα με ξαναδεί την 36η - 37η εβδομάδα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και με εκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα!!!!! Μου πε οτι μάλλον με βλέπει προς το τέλος του 9ου να γεννάμε ... Όποτε είναι έτοιμο το παιδάκι μας να έρθει!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.... θα σας διαβάσω σιγά σιγα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και μου πε τα Χριστούγεννα να προσέξω τα γλυκά για να μην πάρουμε απότομα βάρος (8 κιλα έχω πάρει).

Φιλάκια

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασια πολύ όμορφα νέα!! Έγινε 2 κιλα το μπαμπάκι σ ε; Τέλεια!

Πέρασε ο καιρός κοριτσιαααα...!κ μένα μ είπε να προσέξω τωρα στις γιορτές να μην φάω πολλα πολλα για να μην βάλω απότομα κιλα κ εγώ στα 8 είμαι ελπίζω να μείνω στα 8 για καμία βδομάδα ή κ δυο...

Όντως σήμερα ή μερα της σούπας κ εμείς φακές!

Γκρέτα πως είσαι οσο περνάει η ώρα καθόλου καλύτερα;;

Γκρέτααα μπήκα κ εγώ στον όγδοο! (καθώς όπως εχω ξαναπεί 30+3 άρα εχω παρει 3 μέρες από τον όγδοο)!! Γιουπιιιι!!!

(Ο καθένας με τον πόνο τ)

KMwEp3.png

Καλημέρα, τι κάνετε; Ελπίζω καλύτερα απο μένα...

Εγω κρυολόγησα κ είμαι με πυρετό, ευτυχώς κάτω απο 38, αλλα νιώθω απαίσια.. Κρυώνω κ πονάει τ σώμα μ... Είμαι κ μονη με τ παιδί στ σπίτι, δν η γλιτώνει κ αυτή.. Περιμένω ν έρθει η Μαμα μ ν κάτσω λίγο γτ είμαι χάλια...

Νασια υπέροχα νέα, εγω εχω Doppler τη Δευτέρα κ ανυπομονώ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα συνεγκυμονούσες

Το ρίξαμε στην ησυχία πάλι βλέπω...

Σπουργιτάκι, ευχαριστώ για την πρόσκληση, γύρισα σπίτι και έφαγα το λεμονάτο κοτοπουλάκι μου και βραστά λαχανικά και έκανα ένα μπασμάτι για συνοδευτικό για τον άντρα μου (που τα βραστά λαχανικά, ούτε να τα δει). Σήμερα θα φάμε πρόχειρα, ομελέτες με τηγανιτές πατάτες.

Nasia είσαι η θεά μας! 8 κιλά μέχρι τώρα, τα πας τέλεια! Και το μπεμπέ ήδη στα δύο κιλά. Φτού σου κοπέλα μου, μόλις γεννήσεις θα τα χάσεις όλα με την μία. Να δω εμείς οι παχουλοκομψές τι θα κάνουμε :roll:

Kashmam, καλώς όρισες στον 8ο! Μια γκαζιά δρόμος έμεινε πλέον!

Greta πως είσαι σήμερα; Πήγες/μίλησε με τον γιατρό σου; Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Boulitsa περαστικά κορίτσι μου! Κοτοσουπίτσα τώρα, ξέρεις εσύ!

Μόλις τσάκισα ένα πολύσπορο σάντουιτς με κοτόπουλο, ντομάτα, μαρούλι και κίτρινο τυρί. Και τώρα έκανα έναν τεράστιο γαλλικό καφέ (ο μισός με γάλα και χωρίς ζάχαρη). Ξύπνησα με μεγάλη πείνα σήμερα, ελπίζω να συγκρατηθώ για το υπόλοιπο της ημέρας!

Αχ Παρασκευή σήμερα, πάει και αυτή η εβδομάδα! Την Κυριακή έρχονται και οι δικοί μου για όλες τις γιορτές, Δευτέρα τελευταία μέρα στην δουλειά και γενικές εξετάσεις αίματος, την Τρίτη έχω το Doppler. Μίλησα και με το αφεντικό μου, του είπα ότι θα συνεχίσω να έρχομαι στη δουλειά όσο είμαι καλά αλλά μου είπε δε χρειάζεται, αν έχω laptop σπίτι (εννοείται έχω) αν χρειάζονται κάτι θα το κάνω από εκεί.

Κορίτσια με έχει πιάσει μεγάλη ανυπομονησία να δω την μπέμπα μου... Εσείς πως αισθάνεστε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Ευτυχς ειμαι καλυτερα ναι,μα τι ηταν αυτο?Απαισιο πραγμα να γυριζουν ολα γυρω σου!Τον γιατρο δεν τον πηρα οχι,αλλα αν με ξαναπιασει το μονο σιγουρο οτι θα τον καλεσω!

Νασια μπραβι το μωρουλινι σου μεγαλωνει,και εσυ μονο 8κιλα!!Αν συνεχισεις ετσι μια εβδ μετα την γεννα δεν θα εχεις ιχνος παραπανισιου κιλου!

Kashmam το ειδα ναι τρελη αν και εχω την εντυπωση οτι 31 εβδ μπαινεις στον 8° αλλα θα σου κανω την χαρη να πω πως μπηκες στον 8° χαχαχαχα :tongue::tongue:

boulitsa τι επαθες βρε κοπελα μου?και με την μικρη μονη???Αχ σε νοιωθω φιλεναδα τι να σου πω...

Μακαρι να ερθει η μαμα σου οσο το δυνατον πιο γρηγορα!Περαστικα σου(α!και μην το λες μπορει και να την γλιτωσει η μικρη,εμεις μια εβδ σχεδον αρρωστοι και ο μικρος τιποτα,βεβαια δεν ειχαμε τον πυρετο)

Βασω σταματας Δευτερα σοβαρα???Τι ωραια...ποτε το ελεγες και να ηρθε η μεγαλη μερα!Θα ερθουν και οι δικοι σου τελεια!!!Τι αλλο θες???;);)

Κοριτσια καλη επιτυχια στα ντοπλερ σας

Μπηκαμε στην τελικη ευθεια.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με έχει πιάσει μεγάλη ανυπομονησία να δω την μπέμπα μου... Εσείς πως αισθάνεστε;

Πολλα τα συναισθηματα!!Ανυπομονησία χαρα φοβος αγχος γι τον μικρο πως θα το αντιμετωπισει..ουφ!

Αλλα σκεφτομαστε συνεχεια με τον αντρα μου τα μουτρακια του..πως θα ειναι?θα μοιαζει στον αδερφο του?(γιατι ειναι αγορι παλι οποτε το σκεφτεσαι και αυτο)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα σήμερα! Μήπως άλλαζες μήνα και αισθανόσουν έτσι. Έχω παρατηρήσει ότι στις αλλαγές του μήνα πάντα αισθάνομαι κάπως.

Αυτό το "πως θα μοιάζει" είναι που περιμένω περισσότερο. Ο άντρας μου λέει ότι από τη Β' επιπέδου που την είδαμε 3D φαίνεται να μοιάζει σε εμένα αλλά εγώ με τα μωρά ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον μοιάζουν. Συνήθως μου φαίνονται το αντίθετο από ότι είναι :roll:

Στο μεταξύ, το σπίτι έχει γεμίσει με μωρουδιακά που δεν έχω ακόμα τακτοποιήσει και μου φαίνεται τόσο περίεργο. Από εκεί που είμαστε σπίτι ενηλίκων και αρκετά "ροκ" θα έλεγα, να βρίσκεις κουκλάκια και μωροπράματα παντού. Περίεργο πολύ :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Οχι ρε Βασω δεν αλλαζω μηνα ακομα.δεν ξερω τι σ@%#* ηταν αυτο!Και το εχω περασει στην πρωτη εγκυμοσυνη στον ιδιο καιρό περιπου!Αυτο μου κάνει πολυυυυ εντυπωση!!

Ναι καταλαβαινω πως το λες....και τι εννοεις!Γιατι εμεις δεν εχουμε φυγει απο την φαση αυτη και το εχουμε συνηθίσει. Θυμαμαι ομως την πρωτη φορα ,καροτσι κουνια ρουχα προικα και σου φαινονται ολα περιεργα,δεν μπορεις να διανοηθεις τι σε περιμενει...

Εμεις χαζευαμε το καροτσι και λεγαμε ποιο μουτρακι θα κοιμαται εκει?

Τωρα ενταξει λιιιγο πιο χαλαρα!

Εγω παλθ σκεφτομαι αλλο:Οτι θα ειμαι μαμα δυο παιδιων!Δηλαδη δεν μπορω να με φανταστω,ίσως γιατι δεν ηθελα να κανω δυο παιδιά!! Μακαρι να τα πανε καλα μεταξυ τους αργοτερα,να μαθω και εγω απο αυτα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!!! Πολύ πολύ κρύο σήμερα και ομίχλη στην πόλη μας!!!

Σήμερα έφυγα από το πρωί για εξετάσεις θυρεοειδή,αποτρίχωση και τώρα είμαι κομμωτήριο... Ανταύγειες - κούρεμα!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας!!! Μπορώ να πω ότι μετά την χθεσινή εξέταση είμαι πιο ήρεμη :-)

boulitsa περαστικά! Εύχομαι να έχεις γρήγορη ανάρρωση και να μην κολλήσει το παιδάκι σου!!

Εγώ έχω ανυπομονησία για τον ερχομό του παιδιού, θέλω να δω το προσωπάκι του!! Το δωμάτιό του δεν είναι ακόμη έτοιμο, πιστεύω τότε θα με πιάσει αγωνία τόσο πολύ!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Περαστικά στα κορίτσια που υποφέρουν απο κρύωμα, το καταλαβαίνω γιατί δύο φορές το πέρασα.

Έχω βγει σε άδεια εδώ και μια εβδομάδα αλλά τρέχω συνέχεια σε δουλειές που είχα αφήσει.

Το καλό είναι ότι κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ και θα πληρώθω 8/1.

Vtgian στην ίδια κατάσταση είμαστε και εμείς πήραμε κάποια πράγματα και τα κοιτάμε και μας φαίνεται απίστευτο.

Εμείς όταν κάναμε το Doppler είδαμε ότι ο μικρός (μέχρι στιγμής) μοιάζει στο σύζυγο μου.

Τελείωσα και με τον καθαρισμό των δοντιών.

Τη Δευτέρα έχω γιατρό για να δούμε πως πάμε. Σ΄ εμένα δεν έχει αναφέρει τίποτα για το ποτέ βλέπει να γεννάω, έχω μείνει στην ΠΗΤ.

Επίσης έχετε και εσείς πονακια χαμηλά και τραβήγματα.

Φιλιά

Rn2Dp2.png

Anna, καλή ξεκούραση τώρα και προετοιμασία για τον τοκετό. Μακάρι να βγει και το δικό μας επίδομα τόσο γρήγορα! Από τραβήγματα έχω, πιο πολύ το βράδυ. Πονάκια περιστασιακά. Πιο πολύ με ζορίζει το βάρος της κοιλιάς νομίζω.

Nasia, καλό καλλωπισμό! Εγώ περιμένω την μάνα μου να μου κάνει αποτρίχωση, γιατί μόνη μου πλέον δεν μπορώ. Δε φτάνω χα χα χα! Το μαλλί κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη το κόψω πάλι αγορέ, το έχω φτάσει πλέον σε μήκος που πιάνεται αλλά όλο τα μαζεύω γιατί κάτω με ενοχλούν. Μάλλον θα τα κόψω μετά τη γέννα, προς το καλοκαίρι, που δε θα τα αντέχω (και δε θα έχω και χρόνο για στέγνωμα).

Greta εσύ απορείς πως θα είσαι μαμά 2 παιδιών, εγώ πως θα είμαι μαμά ενός βρέφους γενικά :D Με την μεγάλη βλέπεις, δεν την πέρασα αυτή την ηλικία και φυσικά αγνοώ όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας και του τοκετού.

Χαζεύω τσάντες αλλάγματος τώρα, αυτή πως σας φαίνεται; (πιο κάτω έχει αναλυτικές φωτογραφίες)

http://www.ebay.com/itm/6PCS-Waterproof-Baby-Changing-Diaper-Nappy-Mummy-Bag-Bottle-Holder-Handbag-GBW-/171586654673?pt=US_Diaper_Bags&var=&hash=item27f35c91d1

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου :) μόλις διάβασα τα νέα σας.

Bulitsa περαστικά, μακάρι όντος να να την γλυτώσει η μικρή σου, τα παιδάκια υποφέρουν πιο πολύ όταν είναι άρρωστα.

Nasia πολύ ωραία τα νέα σας, άντε, με το καλό και σιγά σιγά όλες μας :)

Greta χαίρομαι που είσαι καλύτερα, ευτυχώς πέρασε γρήγορα :)

Βάσω, και εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τη μπεμπούλα μας :), ο άντρας μου περισσότερο, μου το λέει κάθε μέρα πόσο ανυπομονεί και εγώ που τον ακούω να το λέει συγκινούμαι, δεν θέλω και πολύ βλέπετε :oops:

Εγώ πήγα για εξετάσεις αίματος πρωί πρωί σήμερα, επειδή το εργαστήριο που τις κάνω συνήθως έχει πλαφόν και έπρεπε να τις πληρώσω ολόκληρες, πήγα σε ένα άλλο, στη Βάρη. Μετά πέρασα από μια αποθήκη χαλιών, είδα πολλά παιδικά χαλιά και μοκέτες και αποφάσισα να πάρω χαλί για να έχει και χρώμα. Δεν ξέρω ν φαίνεται

post-35334-14825440894368_thumb.jpg

1S7cp2.png

Anna, καλή ξεκούραση τώρα και προετοιμασία για τον τοκετό. Μακάρι να βγει και το δικό μας επίδομα τόσο γρήγορα! Από τραβήγματα έχω, πιο πολύ το βράδυ. Πονάκια περιστασιακά. Πιο πολύ με ζορίζει το βάρος της κοιλιάς νομίζω.

Nasia, καλό καλλωπισμό! Εγώ περιμένω την μάνα μου να μου κάνει αποτρίχωση, γιατί μόνη μου πλέον δεν μπορώ. Δε φτάνω χα χα χα! Το μαλλί κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη το κόψω πάλι αγορέ, το έχω φτάσει πλέον σε μήκος που πιάνεται αλλά όλο τα μαζεύω γιατί κάτω με ενοχλούν. Μάλλον θα τα κόψω μετά τη γέννα, προς το καλοκαίρι, που δε θα τα αντέχω (και δε θα έχω και χρόνο για στέγνωμα).

Greta εσύ απορείς πως θα είσαι μαμά 2 παιδιών, εγώ πως θα είμαι μαμά ενός βρέφους γενικά :D Με την μεγάλη βλέπεις, δεν την πέρασα αυτή την ηλικία και φυσικά αγνοώ όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας και του τοκετού.

Χαζεύω τσάντες αλλάγματος τώρα, αυτή πως σας φαίνεται; (πιο κάτω έχει αναλυτικές φωτογραφίες)

http://www.ebay.com/itm/6PCS-Waterproof-Baby-Changing-Diaper-Nappy-Mummy-Bag-Bottle-Holder-Handbag-GBW-/171586654673?pt=US_Diaper_Bags&var=&hash=item27f35c91d1

Βασω πολυ ωραια η τσαντα!και εγω ψαχνω και ειναι πανακριβες.αυτη και οικονομικη!ρε γαμωτο δεν ξερω καθολου να τα ψαχνω θα ειχαμε γλιτωσει ποσα λεφτα!πως μπορουμε να δουμε αν εχει ισοθερμικη θεση?γραφει καπου χαρακτηριστικα??

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...