Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ενταξει θ δω μηπως ερθω απο κει!!!ωραια θα ηταν να βρεθουμε!!Εχω ξαπλωσει στον καναπε δεν κουνιεμαι...

Και εγω εκανα εναν γαλλικο.Θα ηθελα βεβαια και ενα μελομακαρονο να το συνοδεψω με τον καφε!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που χαθηκατε κοριτσια??

Εμεις φαγαμε ωραια και καλα!μαζεψαμε, πλυναμε απλωσαμε και ενα πλυντήριο και τωρα χαζευω λιγο Μενεγακη μεχρι να νυσταξει ο μικρουλης μου και η κοιλια της ειναι τουρλα,δεν πίστευα οτι ειναι εγκυος!!!

Αλλα πρεπει να ειναι 5μηνων σιγουρα.

Anyaway βρεχει πολυ εδω δεν εχει σταματησει καθολου!

Καλο μεσημεροαπογευμα σε ολες σας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φαίνεται, ήταν βαρύ το πάπλωμα σήμερα Greta και οι φιλενάδες μας παρακοιμήθηκαν :D

Στο μεταξύ διαβάζω "άρθρο" για την Θεοφανία Παπαθωμά, είναι λέει στον μήνα της! Καλέ πότε πρόλαβε; μαζί ήμασταν! Η Μπόσνιακ πάντως την έχει την κοιλιά της επίσης :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου :) Τι βροχή είναι αυτή και σήμερα :roll:

Ευτυχώς χτες που είχε πιο καλή μέρα ξεπόρτισα και σήμερα μέσα δεν με πειράζει και τόσο :) Πήγα στο Factory, IKEA και Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο. Το ευχαριστήθηκα το περπάτημα :) αφού πόνεσαν οι πατούσες μου:) Ψώνισα μόνο από το ΙΚΕΑ, δυο τουρτιέρες, κουτάλες ξύλινες και ένα σετ σερβιρίσματος σαλάτας , έτσι για να πω ότι πήρα και κάτι όλη μέρα έξω :) Βάσω είδα και ένα σουρωτήρι λαχανικών που έχουν, φαντάζομαι μάλλον παρόμοιο με αυτό που έχεις εσύ αλλά δεν το πήρα, δεν ξέρω αν με βολέψει.

Είδα και τα ρουχαλάκια Orchestra, τέλεια είναι και πολύ οικονομικά αν βγάλεις τη κάρτα, αλλά δεν νομίζω ότι μας κάνουν τα κορμάκια και τα φορμάκια τους, μου φάνηκαν πολύ μακρυά και πολύ στενά.

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Με γεια τα ψώνια Σπουργιτάκι!

Αχ, το ΙΚΕΑ το λατρεύω και ο άντρας μου το μισεί. Μπορώ να τα ξεσηκώσω όλα από κει μέσα! Ευτυχώς βρίσκω σύμμαχο την αδελφή μου και πάμε παρέα :)

Από τα Οrchestra έπαιρνα παλιά ρούχα στην μεγάλη, αλλά τα βρεφικά τους δεν τα ξέρω καθόλου. Έχω ακούσει μόνο ότι είναι στενή η φόρμα τους αλλά ποιοτικά είναι καλά...

Και εδώ ακόμα βρέχει, αμάν τόσο νερό πια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω ΙΚΕΑ το λατρεύω!! Υπαρχουν πολλα ππυ τα θελω και αλλα πολλα που τα θεωρω άχρηστα!

Ο αντρας μου:Τι θελεις μωρο μου??Παπλωμα?οκ παμε στα παπλωματα και φυγαμε...δεν με αφηνει να χαζεψω να γυρισω το βλεμμα μου χερι-χερι παμε και με τραβαει...οχι απλα μισος δεν γουσταρει κα-θο-λου!!!!

Μονο τα hot dog θελει!Πιο πολυ καθομαστε να φαει παρα να χαζεψουμε!Άχτι το χω να παω μια μερα και να κατσω ενα 5ωρο....να χω και γεματο πορτοφολι ;);)

Σπουργιτακι με γεια τα πραγματα σας!

Τα ρουχα του orchestra δεν τα χρησιμοποιησα στον γιο μου.αυτη την φορα μου εχουν δωσει καποια βρεφικα μια χαρα μου φαινονται.

Και εδω ακομα βρεχει βρε κοριτσια,δεν στεγνωνουν τα ρουχα αμαν!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε κοριτσια ειναι δυνατον να εμφανιστει τωρα διαβητης κυησης?που εχω κανει κ καμπυλη ζαχαρου κ ο γιατρος μου ειπε δεν προκειται να κανεις ποτε ζαχαρο?και πριν 10 μερες εκανα γενικη ολα καθαρα απλα επειδη ενοιωθα πιεση εκει κατω κ οτι θελω συνεχεια τουαλετα πηγα για να σιγουρευτω.πηγα σε ενα αλλο μικροβιολογικο γιατι εβρεχε κ πηρα κ μου ειπαν εχετε ζαχαρο.τωρα περιμενω τηλ απο τον γιατρο.γνωριζει καμια περι του θεματος?υπαρχει περιπτωση λαθους?γτ θα τρελαθω

IGvSm12.png

Τινα τι λες κοριτσι μου σοβαρα?δεν ξερω πως γινεται αυτο?

Τι εννοει εχετε ζαχαρο?Το νηστειας ηταν αυξημενο?Νηστικη ησουν?δεν ξερω τι να πω..μην αγχωνεσαι ομως μεχρι να τα δεις και να μιλησεις με τον γιατρο σου..γραψε μας παλι οταν εχεις νεα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Tina μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά ο διαβήτης κύησης μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή! Η ενδοκρινολόγος στο νοσοκομείο αυτό ακριβώς μου είπε. Ότι έχουν περιπτώσεις εγκύων που ενώ έχουν καλές καμπύλες ζαχάρου, τους τελευταίους μήνες, λόγω παραμέλησης της διατροφής σε συνδυασμό με αυξημένη όρεξη, χαλάνε το πρόγραμμά τους, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν διαβήτη. Στην περίπτωσή μου, ενώ μόνο μία από τις τιμές είναι στο όριο (δεν το έχει ξεπεράσει) και δεν θεωρείται ότι έχω διαβήτη, μου έδωσαν διατροφή ακριβώς για να μην παρουσιάσω αργότερα.

Πέρα όμως από το τι λέω εγώ και η καθεμία, το μικροβιολογικό βάσει ποιας μέτρησης σου είπε ότι έχεις ζάχαρο; Η γενική αίματος έχει συνήθως μόνο μέτρηση ζαχάρου νηστείας που αν έφαγες λίγο παραπάνω την προηγούμενη, μπορεί να δείξει ανεβασμένη. Μίλα καλύτερα με τον γιατρό σου για τα αποτελέσματα και ενημέρωσέ μας :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό της είπα και εγω,.Λογικά το νηστειας είδε η μικροβιολόγος αφού γενική αίματος έκανε αλλά μήπως είχε φαει"καλά"την προηγούμενη??

Καλά Βάσω με αγχωσες τώρα...Εσένα το νηστείας σου πως είναι???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αυτό της είπα και εγω,.Λογικά το νηστειας είδε η μικροβιολόγος αφού γενική αίματος έκανε αλλά μήπως είχε φαει"καλά"την προηγούμενη??

Καλά Βάσω με αγχωσες τώρα...Εσένα το νηστείας σου πως είναι???

Άψογο! Πάντα το νηστείας μου ήταν πολύ καλό και γι'αυτό το είχα ρίξει στις σοκολατίτσες. Ο γιατρός τώρα μου έγραψε στην εξέταση αίματος να μου μετρήσουν και γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, που δείχνει το μέση τιμή γλυκόζης στο αίμα το τελευταίο τρίμηνο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ωραια θα το σημειωσω να μου το γράψει και εμενα στον τελευταιο ελεγχο που θα κανω αρχές του νεου ετους!

Και μενα το νηστειας μου ειναι πολυ καλο και μαλιστα μου ειχε πει οτι δεν θα εχω ζαχαρο αλλα βλεπεις ποτε δεν ξερεις...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα! Μόλις έφαγα σουπίτσα και ετοιμάζω τον μικρό για ύπνο.

Κορίτσια εσείς που απολαμβάνετε τα γλυκά χωρίς περιορισμό, φάτε κάτι και για μένα που προς το παρόν χορταίνω απο τη φωτό της Greta... Πάντως υπερήφανα δηλώνω πως κλείνω δεύτερο 24ωρο χωρίς γλυκό!!!! Για τα δικά μου δεδομένα είναι υπέρβαση, αν σκεφτείτε πως τον τελευταίο καιρό έτρωγα 4 σοκοφρέτες ημερησίως!

Διαβάζω για βολτίτσες σε Ικεα, factory κλπ.... Εγώ, ενώ τρελαίνομαι για βολτίτσες και shopping τέτοιου τύπου, δεν αντέχω με τίποτα κορίτσια! Κουράζομαι πολύ εύκολα... Μπράβο σε όσες αντέχουν!!!

Καλό βράδυ σε όλες!

Λοιπον εκανα παλι γενικη ουρων και ολα μια χαρα και αλλες ποσες εξετασεις που θα βγουν την παρασκευη .την εξεταση ουρων την περιμενα απο την αγωνια μου στο μικροβιολογικο και ΔΕΝ ειχα ζαχαρο.επισκεφτηκα και τον γυναικολογο ο οποιος μου ειπε οτι δεν εχω διαβητη κυησης και αυτο φαινεται κ απο το μωρο οτι ειναι φυσιολογικο στα κιλα τ 1500 σημερα .εν τω μεταξυ πριν παω στο γιατρο περασα να παρω τα αποτελεσματα απο το μικροβιολογικο που μου βρηκαν το ζαχαρο,ο γιατρος ηταν γυρω στα 70?τι να πω και μου λεει ε μπορει να ειναι και βλεννη και να την ξανακανουμε αυριο ενω στο τηλ οριοταν οτι εχω διαβητη κυησης και να το κοιταξω για το μωρο.αυριο που θα παω να παρω και την καλλιεργεια τι να κανω?να τον δειρω?οχι πειτε μου τζαμπα με αγχωσε και πηγα παλι στο γιατρο και πληρωσα και τα μαλλιοκεφαλα μου ελεος δλδ....αυτα !και αφου ηρεμησα και με διαβεβαιωσε οτι δεν εχω τιποτα εφαγα και μια σοκολατα!:-D:-D:-D:-D

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...