Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

α ρε greta ποσο σε καταλαβαίνω. ..ποσα νευρα εχει πληρωσει ο καημένος ο γιος μ...εμεις τωρα κοβουμε παμπερς κ μ φαινεται τοοοοσο δυσκολο ειδικα τα πρωινα! κουραγιο μας!

αυτο με ενοχλει πιο πολυ απο ολα!!! οτι ξεσπαω πανω του..και εκεινος δεν φταιει καθολου για τιποτα.ειναι μικρος ακομα και μαλλον τον πιεζω κι ολας..ουφ!

ποσο ειναι ο δικος σου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta γιατί να βάλεις κρέμα για ραγάδες; Θα πας στο φαρμακείο και θα πάρεις απλό, άοσμο αμυγδαλέλαιο. Μετά το καθημερινό ντουζάκι, επάλειψη. Δοκιμασμένο από φίλες και οικογένεια και αποτελεσματικότατο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

ποσες συγγνωμες του εχω ζητησει... ειναι 2 & 7 μηνών κ κανει τεραστια υπομονή μεχρι ποτε δεν ξερω! εγω λεω σκ να τον στειλω χωριο με τον παππου και την γιαγιά που μ το ζητησε κιολας κ περναει και τελεια λιγο να ξεκουραστω κ εγω να ξεφυγει και αυτος απο την πολη.

KMwEp3.png

εσενα ποσο ειναι? για τις ραγαδες εγω ειχα ακουσει απο την μενεγακη οτι εβαζε μονο βαζελινη κ εβαλα κ εγω βεβαια εμενα επειδη μ ειχαν πει οτι θα γεννησω προωρα σταματησα να την βαζω κ μετα εκανα λιγες ραγαδες κ εγω σκεφτομαι να βαζω απο τωρα αλλα η βαζελινη μετα κολλάει επανω μ τις μπλούζες κ δεν ανεχομαι τπτ πανω στην κοιλια μ προς το παρον.

KMwEp3.png

kashmam εμενα σε 2 εβδ περιπου κλεινει τα 2! συγνωμες, τυψεις αστα!! σε νοιωθω!και ελεγα μωρε μεχρι να γεννησω θα ειναι 2,5 και θα ειναι καλυτερη η κατασταση αλλα απ οτι λες εσυ δεν νομιζω να αλλαξει και τιποτα.παντως εχω σκεφτει για παιδικο του χρονου αν δω οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη.

Βασω αληθεια λες τωρα? εγω οταν ημουν εγκυος στον μικρο μου εβαζα της freezyderm μονο στην κοιλια ομως γιατι ειναι πανακριβη και τελειωνει αμεσως.στην κοιλια δεν εκανα ραγαδες.εκανα ομως στους γοφους λιγες και ακριβως εκει που ειναι η λεκανη.εκει που κανουμε το "σωσιβιο"που λεμε οταν παχαινουμε και στο στηθος.δεν ξερω αν τελικα βοηθησε η κρεμα που δεν εκανα στην κοιλια.στις αλλες περιοχες που εκανα ραγαδες δεν εβαζα κρεμα..το αμυγδαλελαιο που λες θα το ζητησω ετσι απλα? δηλαδη το γνωριζουν? ποση ποσοτητα πρεπει να παρω? φωτισε με!!! απο τιμη τι λεει ειναι ακριβο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

To αμυγδαλέλαιο το βρίσκετε στα φαρμακεία. Κοστίζει 10 ευρώ το 1 λίτρο (φτάνει για 10 εγκυμοσύνες!). Έχει και η apivita και καλά βιολογικό και πανάκριβο και δεν αξίζει. Βαζελίνη μη βάζετε γιατί είναι παράγωγο πετρελαίου και καλύτερα να το αποφεύγουμε.

Εμένα και ξαδέλφες και κολλητή (που γέννησε πριν 2 μήνες δίδυμα) ούτε σημαδάκι δεν έκαναν με το αμυγδαλέλαιο. Απορροφάται εύκολα και έχει βιταμίνη Ε που μαλακώνει και ενυδατώνει. Και μάλιστα μετά το πρώτο τρίμηνο μπορείτε να προσθέσετε μια δυο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και να μοσχομυρίζετε! Και το χρησιμοποιούμε και στο νέο μπεμπέ μετά το μπανάκι του.

Άμα θέλετε να σας δώσω και συνταγή για κεραλοιφή για να μαλακώνουν οι θηλές.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

To αμυγδαλέλαιο το βρίσκετε στα φαρμακεία. Κοστίζει 10 ευρώ το 1 λίτρο (φτάνει για 10 εγκυμοσύνες!). Έχει και η apivita και καλά βιολογικό και πανάκριβο και δεν αξίζει. Βαζελίνη μη βάζετε γιατί είναι παράγωγο πετρελαίου και καλύτερα να το αποφεύγουμε.

Εμένα και ξαδέλφες και κολλητή (που γέννησε πριν 2 μήνες δίδυμα) ούτε σημαδάκι δεν έκαναν με το αμυγδαλέλαιο. Απορροφάται εύκολα και έχει βιταμίνη Ε που μαλακώνει και ενυδατώνει. Και μάλιστα μετά το πρώτο τρίμηνο μπορείτε να προσθέσετε μια δυο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και να μοσχομυρίζετε! Και το χρησιμοποιούμε και στο νέο μπεμπέ μετά το μπανάκι του.

Άμα θέλετε να σας δώσω και συνταγή για κεραλοιφή για να μαλακώνουν οι θηλές.

Καλα με σωζεις!!! εγω επαιρνα περιπου 20? την κρεμα και εφτανε μονο για μια εβδομαδα! και εβαζα μονο στην κοιλια οπως σου ειπα!! δεν θα παρω 1 κιλο χαχαχα!! σε ευχαριστω πολυυυυυυ! για της θηλες εχω την purelan της medela! και εμενα ηδη ειναι δουλεμενες 14 μηνες..ευχομαι να μην τραβηξω παλι τα ιδια..αιμα εβγαζαν!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χα χα εγώ το λίτρο μου το πήρα, αλλά πήρα και ένα άδειο dispenser από τα Gallerie de Beaute για να βγάζω όση ποσότητα θέλω και να το παίρνω μαζί μου.

H κλασική συνταγή για κηραλοιφή είναι αυτή εδώ και όντως κάνει θαύματα στα συγκάματα και είναι απολύτως φυσική!

Για πληγωμένες θηλές αντικαθιστάς το ελαιόλαδο της συνταγής με σπαθόλαδο (βαλσαμέλαιο) και λάδι καλέντουλας.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα ή φαρμακεία ομοιοπαθητικής.

Η μάνα μου στο σπαθόλαδο ορκίζεται. Για εγκαύματα και πληγές είναι το Νο1 επουλωτικό.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

μωρε με 10? το λιτρο γιατι να μην το παρω και να το εχω! να το βαζω και στα παιδακια μου..πρεπει να το βαζω καθε μερα μετα απο το μπανακι?

Σε ευχαριστουμε πολυυυυυυυ :) :) ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

μωρε με 10? το λιτρο γιατι να μην το παρω και να το εχω! να το βαζω και στα παιδακια μου..πρεπει να το βαζω καθε μερα μετα απο το μπανακι?

Σε ευχαριστουμε πολυυυυυυυ :) :) ;)

Απλά πάρε και κάποιο δοχείο με αντλία να το βάλεις μέσα γιατί με τη μπουκάλα δεν είναι πρακτικό. Μετά το μπάνιο και όπως είναι ακόμα λίγο βρεγμένο το δέρμα, κάνεις ελαφρύ μασαζάκι. Αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας σε στεγνό δέρμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης μαλακώνει παρανυχίδες και πετσάκια και θρέφει τα νύχια.

Βρε αυτά είναι για να τα μοιραζόμαστε ;)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γκρέτα μου, έχουμε πολλά κοινά!!! Νεύρα κι εγώ, μία από τα ίδια, επίσης το χειρότερό μου σε μυρωδιά είναι το αφρόλουτρο, τα αρωματικά σαπούνια και το μαλακτικό!!! Να φανταστείς, πλένομαι με λευκό σαπούνι καραβάκι (χωρίς χαμομήλι), τα ρούχα τα πλένω χωρίς μαλακτικό και μια μέρα όταν πλύθηκε ο άντρας μου και πήγε να με φιλήσει του είπα :"φύγε, βρωμάς αφρόλουτρο!!!" και σκάσαμε κι οι δύο στα γέλια...

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, θυμάμαι ότι μου μύριζε το απορρυπαντικό για τα πιάτα.

Επίσης, όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ, είναι το χειρότερό μου πλέον, μου μυρίζουν άσχημα τα λαχανικά, τα φρούτα και όταν περνάω από τα απορρυπαντικά ή τα αρωματικά κεριά, μόνο που δεν λιποθυμάω:tongue:.

Η κατάσταση χειροτερεύει τα απογεύματα και όταν αγχώνομαι...

Αχ, βρε κορίτσια, χθες με επιασε πάλι το τρελλό το άγχος το εργασιακό...Ξέρετε, τί θα γίνει με τη δουλειά, θα βρω δε θα βρω κλπ...

Και σήμερα ξύπνησα με ένα βάρος στην κοιλιά.

Λέτε το άγχος να κάνει κακό στο μωρό;;; Και πώς να το αντιμετωπίσω;

Θέλω να ρωτήσω το γιατρό, αλλά ντρέπομαι, μην νομίσει ο άνθρωπος ότι του κλαίγομαι για το οικονομικό...:oops:

Άλλο θέμα. Βάσω, τέλεια η ιδέα σου για το αμυγδαλέλαιο για τις ραγάδες! Είχα πάρει όταν είχα το μικρό νεογέννητο και όντως, είναι εντελώς άοσμο, σαν λαδάκι!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Καλημέρα σας!! Αμύγδαλελαιο εεε;;; Και εγώ θα το πάρω!!

Πως είστε σήμερα εγκυουλες; Εγώ σήμερα δεν είμαι και στα καλύτερα μου!

Νεύρα και εγώ Greta k papagalia... Θαρρείς και δεν έχω άλλο κουράγιο κ υπομονή!

KMwEp3.png

Γκρέτα μου, έχουμε πολλά κοινά!!! Νεύρα κι εγώ, μία από τα ίδια, επίσης το χειρότερό μου σε μυρωδιά είναι το αφρόλουτρο, τα αρωματικά σαπούνια και το μαλακτικό!!! Να φανταστείς, πλένομαι με λευκό σαπούνι καραβάκι (χωρίς χαμομήλι), τα ρούχα τα πλένω χωρίς μαλακτικό και μια μέρα όταν πλύθηκε ο άντρας μου και πήγε να με φιλήσει του είπα :"φύγε, βρωμάς αφρόλουτρο!!!" και σκάσαμε κι οι δύο στα γέλια...

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, θυμάμαι ότι μου μύριζε το απορρυπαντικό για τα πιάτα.

Επίσης, όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ, είναι το χειρότερό μου πλέον, μου μυρίζουν άσχημα τα λαχανικά, τα φρούτα και όταν περνάω από τα απορρυπαντικά ή τα αρωματικά κεριά, μόνο που δεν λιποθυμάω

γραψε και αλλο που μοιαζουμε.χρησιμοποιω το ιδιο σαπουνι χααχα!! ο γυναικολογος της μαμας μου της ειχε πει οτι ειναι οτι καλυτερο που υπαρχει για την ευαισθητη περιοχη.

προχθες το βραδυ ηρθε ο αντρας μου επισης να με φιλησει που μολις ειχε βγει απ το μπανιο.τον εσπρωξα φυσικα απλα το θεμα ειναι οτι εκεινος δεν γελαει.. :cry: δεν μπορω να πω καταλαβαινει και βοηθαει αλλα εγω τον αποφευγω συνεχεια (αυτο ειχε συμβει και στην 1η εγκυμοσυνη) και στεναχωριεται :cry:

Σταματα να αγχωνεσαι γιατι φυσικα και επηρεαζεται το εμβρυο.το ιδιο λεω και στον εαυτο μου! εξ αλλου οτι ειναι να γινει θα γινει...:-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα σας και απο εμας!

καλε γιατι μου βγηκε αυτο το χερι εκει πανω στην απαντηση?Papagalia μου μην μου παρεξηγηθεις μαλλον το χω πατησει καταλαθος.σας γραφω απο κινητο και ειναι λιγο δυσκολο..

kashmam ποσο σε καταλαβαίνω αλλα πρεπει να φταινε και οι ορμονες δεν γινεται αλλιως.λοιπον εγω ειδικα με τον μικρο εφαρμοσα αλλο σχεδιο! ΤΙΜΩΡΙΑ! τον βαζω στην γωνια του καναπε οταν κανει κατι που δεν μου αρεσει.τον αφηνω κανενα 3λεπτο και μετα παω του εξηγω γιατι τον εβαλα τιμωρια, του ζηταω να μου πει συγνωμη (δεν ξερει να το πει φυσικα απλα με αγκαλιαζει και με φιλαει) και τον κατεβαζω απ τον καναπε.να σας πω οτι αν και δεν το περιμενα, καθετε και δεν σηκωνεται.δεν ξερω αν καταλαβαινει τωρα ακριβως τι γινεται εκεινη την στιγμη αλλα θεωρησα οτι με τον καιρο θα καταλαβει και δεν θα κανει ζημιες ωστε να μην καθεται τιμωρια.σε κανενα παιδακι δεν αρεσει η τιμωρια.δεν σας κρυβω οτι εχει φαει και χαστουκακι τον εχω μαλωσει εχω φωναξει έχω ουρλιαξει και δεν υπαρχει αποτελεσμα.γινεται χειροτερος.κανει οτι κανω.και φυσικα με χτυπαει..ε με την τιμωρια καταλαβαινει πιο πολλα.και εστω και για λιγη ωρα δεν ξανακανει το ιδιο λαθος.δεν εχω παντα υπομονη ομως.αυτο με εξοργιζει.ο εαυτος μου.πρεπει να ειμαστε σταθεροι με τα παιδια..και αυτος δεν μου φταιει σε τιποτα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...