Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta, αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος! Μην "εκτεθώ"! Και δε βοηθάει η καταραμένη η εγκυμοσύνη :oops::oops::oops:

Χαχαχα τι γέλιο σήμερα!!!!σουπερ η διάθεση μου να'στε καλά βρε κορίτσια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλωσορίσματα! Να 'στε καλά κορίτσια!

Για κοιλιά εδώ δεν συζητάμε, είναι τεράστια... Δε βαριέσαι, εγώ το χω πάρει απόφαση, προς το παρόν προτεραιότητα έχουν τα μωράκια και κάποια στιγμή θα μαζέψει κι αυτή! Προς το παρόν γελάω με τα χάλια μου, γιατί ήδη δυσκολεύομαι να σηκωθώ από τον καναπέ πχ ή περπατάω σαν κότα. Γενικά είμαι σε αχρηστία γιατί κουράζομαι πολύ εύκολα, λαχανιάζω, έχω δύσπνοιες, καούρες, ένα δράμα! :D

Νταξει σκέφτομαι εγκυμοσύνη είναι, να χω να λέω κι εγώ μετά κάτι! ;)

Vtgian, είδες τι κάνει η ταύτιση? Δεν πειράζει: φάλαινες ενωμένες, ποτέ απογοητευμένες! Εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι πως ,εκτός απροόπτου, δε θα έχω την ευκαιρία να με ξαναδώ έτσι, οπότε το απολάμβανω!

Καλό βράδυ σε όλες!

Γεια σας!σήμερα έφαγα πολλα μελομακάρονα και 1 κομματι μιλφειλ !!!τρωγωωωω....

Αχ, τι ωραιαααα... εγω 1 μελομακαρονο την ημερα τρωω, προσπαθω να κρατιεμαι..δεν τρωω γλυκα και εχω παρει και τοσα κιλα...φανταστειτε να ετρωγα κιολας...:roll::roll:

και τωρα τις γιορτες ηθελα να τα τσακισω ολα, μελομακαρονα, διπλες, βασιλοπιτα (μιααααααμ) κ οτι αλλο βρεθει στο διαβα μου..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Διάβαζα τώρα τα χθεσινά σας μνμ κ μ φτιάξατε τη διαθεση!

Κ εγώ χθες έφαγα 3 κουραμπιέδες- π κανονικά ούτε να τους δοκιμάσω- κ το βράδυ πιτςα... Καλά λένε ότι το αγόρι ζητάει γλυκά, το κοριτςι ξινα... Επιςης, έχω ν ζυγιστω κανένα μηνα, δν το παίρνω απόφαση....

Greta σε νιώθω, κ εγώ δν θελω να αναλύσω τους λόγους π αγχώνομαι για να μην αγχωσω όσες ειναι ευτυχισμένες στην άγνοιά τους....προσπαθώ ν μν τα σκέφτομαι κ ν παω σαν ν μν ξέρω... Αλήθεια, σ εχει πει ο Γιατρος ποτε θ γεννήσεις? εμένα 10 μερες πριν την πητ, δλδ1-2 Φεβρουαρίου περίπου...

Βασω σήμερα θα έκανα την παραγγελία απο το site π μ είπες για το chicco next to me, αλλα χθες π είχα παει στο avenue βρήκα ενα τελευταίο κομμάτι κ το καπαρωσα, πολλή χαρά! Όσο για το κατουρημα, εισαι πολυ τυχερή... Εγώ περίπου 4 φορές μέσα στη νύχτα...η πλάκα ειναι μέσα στη μέρα π θελω κάθε μια ωρα κ λέω της μικρής για ν μάθει ν χρησιμοποιεί την τουαλέτα ν έρχεται μαζί μ... Παλιά το έβλεπε σαν παιχνίδι, αλλα τώρα εχει βαρεθεί κ όταν της το λέω, μουτρωνει κ δν θελει ν έρθει.... :P:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Α, ξέχασα ν σας πω, μάλλον ο δικός μ άντρας ειναι ο χειρότερος στο θέμα αντιδράσεων.... Όταν με βλέπει γυμνή,-σπάνια αυτόν τον καιρό- μ λέει "πο πο τι γινεται, ολα εξέχουν, κοιλια β@@ζια, κ@@λος, Παναγία μ..." Ε, νομίζω ειναι ο χειρότερος, τους ξεπέρασε τους δικους σας... Δν το λέει με κακιά, μάλλον πραγματικά τ κάνει εντύπωση το σώμα μ κ δν τον αδικώ... Στην πρωτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο...μαζεμένη.:?:rolleyes:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα κορίτσαροι!

Χθες την έκανα την ατασθαλία μου, έφαγα λίγη τάρτα. Και σήμερα το πρωί το παράκανα έφαγα ένα κομμάτι κέικ, ένα κουλούρι πολύσπορο και ένα μικρό κουτάκι γάλα φρέσκο (και φυσικά τώρα βαρυγκομάω). Μελομακάρονα και κουραμπιέδες δεν έχουν μπει στο σπίτι, ευτυχώς κάνει η πεθερά μου και όσοι θέλουν πάνε εκεί και κάνουν τις βρωμιές τους :D

Στη συνέχεια όμως έχει αποτοξίνωση. Για μεσημέρι, γιαούρτι και βραστά λαχανικά και για βράδυ βραστά λαχανικά και φιλέτο στήθος κοτόπουλο λεμονάτο που έκανα χθες.

Χθες το βράδυ τρέχαμε γιατί μάλλον ο φούρνος της κουζίνας μου έχει κάποιο πρόβλημα και ρίχνει κάποιες φορές την ασφάλεια του πίνακα. Χθες βέβαια έπεσε η ασφάλεια του ρολογιού της ΔΕΗ και ευτυχώς ήρθαν γρήγορα και το έλυσαν. Στο μεταξύ,ο φούρνος έχει πυρόλυση, την οποία όταν αποφάσισα να χρησιμοποιήσω διαπίστωσα ότι α) δεν δουλεύει β) έχει περάσει η εγγύηση. Και από την αντιπροσωπεία μου είχαν πει ότι θέλουν 80ευρώ μόνο για την επίσκεψη και τελικά το άφησα έτσι. Αλλά τώρα δε το γλυτώνω το έξοδο μου φαίνεται...

Boulitsa, ελπίζω να σου έρθει η παραγγελία χωρίς κανένα πρόβλημα! Όσο για τον άντρα σου, μη δίνεις σημασία, έχετε χρόνια μπροστά σας... Και η μάνα μου στα 22 που παντρεύτηκε τον μπαμπά μου, έναν κούκλο πήρε! Κορμί φέτες, μακρύ μαλλί μπούκλα (ήταν και χίπης βλέπεις, έπαιζε και μουσική σε συγκρότημα). Και στα 40 είχε σκεμπεδάκο και φαλάκρα. Η μαμά όμως έκανε 2 κόρες και από σώμα, καλύτερο από το δικό μου! Θα γυρίσει ο τροχός...

Estel πλήρης ταύτιση! Σήμερα το πρωί κοιταζόμουν στον καθρέφτη και μονολογούσα "μεγάλωσε η κοιλιά..." Ε σταμάτα να κοιτάς την κοιλιά σου βρε, μου λέει ο άντρας μου. Ε μήπως θα την ξαναδώ ποτέ έτσι; του λέω.

Για όσες είναι των νοτίων προαστίων να ενημερώσω ότι το Σάββατο γίνεται η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, στον χώρο του παλιού αεροδρομίου. Εγώ πάω κάθε μήνα γιατί πραγματικά τα προϊόντα που φέρνουν είναι πολύ καλά ποιοτικά (τα έχω δοκιμάσει πολλές φορές), ασύγκριτα φθηνότερα και στη τελική πληρώνεις κατευθείαν τον παραγωγό. Δε χρειάζεται να κάνετε παραγγελία ούτε να πάρετε μεγάλες ποσότητες, μόνο να πάτε σχετικά νωρίς το πρωί. Σας βάζω το link, για να δείτε τι πουλάνε: http://kinimapolis.blogspot.gr/2014/12/37-20-2014.html

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Τι μουντός καιρός είναι αυτός???

Τώρα σας διάβαζα απο χθες...χαίρομαι πολύ που ανέβηκε λίγο το forum μας!!!! Εγώ χθες έφτιαχνα μελομακάρονα με τη μαμά μου... τώρα θα ξαναπάω να τα μελώσουμε...

Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο. Γυρνάω μια χαρά και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να πάει μπρούμυτα...

Αύριο έχουμε γιατρό και μάλλον θα μου κάνει και Doppler ... για να δούμε :-D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!

Επίσης μόλις πέρασε συνάδελφος να μας ανακοινώσει ότι στις κουζίνες υπάρχουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες για όλους :shock::shock::shock:

sugar-sugar-everywhere.jpg

Καλή επιτυχία Νάσια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

boulitsa με γεια το λικνο!!!

Νασια καλη επιτυχια ολα θα πανε καλα!

Τι κανετε κοριτσια?εκτος απ το να τρωτε γλυκα,χαχα!!!

Εγω σημερα εκανα εναν υπνο τρελα..γυρω στο 12ωρο ξυπνησα βεβαια για τουαλετα μην ξεχνιομαστε!

Τωρα καθομαστε με τον γιο και ακουμε μουσικη αγκαλιτσα!Τρελενεται για ουσικη ολη μερα θελει να ακουει,ουτε παιδικα ουτε τιποτα!

kit-kat-lasagnabreakfast.jpg

Να γελασουμε λιγο... :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βασω ποσα πολλα προϊόντα έχει... Και τι τιμες!Πολυ θα ηθελα να παω.

Αν θέλεις στείλε μου σε ποια περιοχή μένεις να ψάξω να δω αν υπάρχουν ανάλογες δράσεις στην γειτονιά σας. Ξέρω ότι σίγουρα έχει ο Βύρωνας και ο Πειραιάς.

Πάντως εγώ σε κάποια πράγματα έχω σωθεί! Τα λουκάνικά τους είναι καταπληκτικά, το γιαούρτι και οι ελιές το ίδιο, φακές έχω πάρει και ήταν πολύ βραστερές, ρύζι για σούπες επίσης καλό. Είχα δοκιμάσει την τυρόπιτα που κάνει ο σύλλογος γυναικών Καπανδριτίου και ήταν καλύτερη και από σπιτική! Η φέτα ήταν επίσης καλή (για όποιον αγοράζει σκέτη αγελαδινή) και εκεί βρίσκω και το ανάμεικτο βούτυρο (αγελαδινό+πρόβειο). Επίσης έχει τα καλύτερα flakes με σοκολάτα που τρώει η μεγάλη. Απορρυπαντικά δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω και αυτό!

Τι ωραία που είστε σπιτάκι σας! Αυτές οι 4 ημέρες δουλειάς που μου απομένουν θα είναι μαρτυρικές νομίζω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Πειραιά ειμαι αλλα δεν εχω προβλημα να πεταχτω μεχρι εκει.Θα το πω και στον αντρα μου.

Βεβαια αν εχει εδω κοντα δεν με χαλαει αλλα ποιος ξερει ποτε θα γινει.

Πω πω την ακουσα τωρα.Φαγητο μαζεματα πλυντηρια τρεχα απο δω απο κει εχω κατι ταχυπαλμιες μια ταση να λιποθυμισω...

Υ.Γ. 4μερες ενα τιποτα........μετα σκεψου θα εισαι σπιτακι σου!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta το έψαξα για Πειραιά αλλά δεν βρίσκω κάτι. Αν αποφασίσετε να έρθετε, να ξέρεις ότι θα πρέπει να είστε νωρίς για να βρείτε απ'όλα, κατά τις 10:30-11:00 αρχίζουν να εξαντλούνται. Να μου το πεις να βρεθούμε αν είναι! Ηρέμησε και μη το παρακάνεις με τις δουλειές. Για τις ταχυπαλμίες, βαθιές, ρυθμικές αναπνοές...

Μόλις έφαγα τα κολοκύθια μου και τώρα απολαμβάνω ένα γαλλικό... Συνδυασμός που ζηλεύετε όλες, ξέρω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...