Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Quinsey αυτο τους το εχω πει ηδη......εχε χαρη που τα παιδια τη συγκεκριμενη ημερομηνια την ειχαν κανονισει ενα χρονο πριν....αλλιως θα κοβαμε κ την καλημερα....Εν τω μεταξυ παντρευονται στη Πατρα απο εκει ειναι τα παιδια και ειχα αμφιβολιες αν θα τα καταφερω να παμε....το συζητησα με το γιατρο μου ομως και μου ειπε να παμε ,,,σιγα σιγα με στασεις αν πιανομαι κ τα σχετικα κ οτι θα μου κανει καλο ,,γιατι μετα θα πεσει πολυ κλεισουρα,,,ετσι μου ειπε...και αποφασισαμε να το δουμε εκδρομουλα να ξεκινησουμε σιγα σιγα και να παμε!!!!!

Ωραιες ιδεες....μμμμ πρεπει να βγω μια βολτα στα μαγαζια...αν παρω κατι θελω να μπορω να το βαλω κ μετα ρε κγαζια οριτσια κ αυτο δεν ξερω αν γινεται στη συγκεκριμενη περιοδο......εν τω μεταξυ καθυστερω την εφοδο στα μαγαζια γιτι φοβαμαι μην παρω κατι που σε 2 εβδομαδες δεν θα μου κανει,,,ετσι οπως εχω παρει τον ανηφορο!!!!!!!!!ουφ δεν ξερω,,,το καλοκαιρι ειναι πιο ευκολο απο θεμα ρουχων τα αερινα φορεματα την κανουν.... τη δουλεια τους τωραααα πρεπει να δω τι θα μπορουσα να βαλω απο πανω....και παπουτσια μαλλον ισια που τα σιχαινομαι με καλο ντυσιμο αλλα δεν ειμαστε για σαβουρες!!!!!!!!!!

Ειναι ολοι ιδιοι!!!!:twisted:

Μην τους πιστευετε!!!!Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ελεγε εισαι υπεροχη μωρο μου και ποσο σου παει η εγκυμοσυνη και κατι τετοια.....

Μια μερα δειχναμε φωτο σε φιλικο ζευγαρι απο την ημερα που γεννησα και λεω εγω:Πως ημουν ετσι???Σαν αγελαδα μου απανταει ο συζυγος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ε τι να σου ελεγα μου λεει ρε μωρο μου????

Γι αυτο σας λεω ειναι ολοι ιδιοι δεν εξηγείται αλλιως!!!

Και τωρα φυσικα μου λεει εισαι μια χαρα εγκυος εισαι αγαπη μου!

Ειδες Adamanda???Αμα θελει ο ανθρωπος :tongue::tongue::tongue:

Βασω ευχαριστωωωωωω

Ημουν σιγουρη οτι ολοι τους ειναι κ ψευτες κ ιδιοι:twisted::twisted::twisted:Εγω αποφευγω τα φλας αυτη τη περιοδο για ευνοητους λογους!!!!:wink:

mnEwp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει δεν υπάρχει έγινα κ επίσημα ηλίθια! Μας ήρθε λογαριασμός τ νερού (ευαθ) κ μπερδεύτηκα νόμιζα ότι ηταν αερίου κ επειδή νόμιζα ότι ηταν τ αερίου νόμιζα πως ηταν κ λάθος! Κ πηρα τηλ στα γραφεία του αερίου κ έκανα παράπονα κ ήμουνα κ θυμωμένη μέχρι π κάποια στιγμή μου ζήτησαν έναν κωδικό τον οποίο δεν μπορούσα να βρω με τίποτα, όποτε με ρωτάει η κοπέλα τι γράφει ο λογαριασμός κ ξεκινάω κ διαβάζω ...υδρευσης... Κ τότε παίρνει ύφος η κοπέλα κ μ λέει ΥΔΡΕΥΣΗΣ! ενέος ήμαστε ΑΕΡΙΟ!

Πω πω εκατό φορές της ζήτησα συγγνώμη... Δεν φάνηκε να τις δέχτηκε τις συγγνώμες μ!

Ρεζίλι!!!

KMwEp3.png

Ααααααα βγηκε???καλοοο?χαχαχαχα χαζευα και βγηκε αυτη και λεω ενταξει θα την ανεβασω να γελασουμε!

kashmam ελα μωρε καλη καρδια χαχαχ

Ξυδακι πες στην κοπελα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εννοείται πως όταν με το καλό γεννηθούν τα μωρά μας και αφού περάσει το πρώτο διάστημα (υπολόγισε 1 μήνα περίπου) που το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί θα είναι το σώμα σου, θα μας βγάζω πρόγραμμα γυμναστικής! Αρκεί να συνεχιστεί το παρεάκι μας και να έχω λίγο χρόνο! Μην ανησυχείτε, η ομοιότητα μας με το αξιολάτρευτο θηλαστικό της φάλαινας θα είναι παροδική!!!!!!!

Τώρα σας αφήνω , ο μπόμπιρας θέλει να κοιμηθεί και χρειάζεται τη μαμά του!!!!

Φιλιά!

Χαχα Αθηνά γελαω μονη μου θα μπορουσα να γεμισω σελίδες..

Το τι έχω βρει....

Κοιμησα τον μικρο και χαζευω..

Κανει κρύοοοο με τι ζεστενεστε κορίτσια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα! Εννοείται πως όταν με το καλό γεννηθούν τα μωρά μας και αφού περάσει το πρώτο διάστημα (υπολόγισε 1 μήνα περίπου) που το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί θα είναι το σώμα σου, θα μας βγάζω πρόγραμμα γυμναστικής! Αρκεί να συνεχιστεί το παρεάκι μας και να έχω λίγο χρόνο! Μην ανησυχείτε, η ομοιότητα μας με το αξιολάτρευτο θηλαστικό της φάλαινας θα είναι παροδική!!!!!!!

Φιλιά!

Εστελ εμενα με ένοιαζε πολύ στην πρωτη εγκυμοσύνη!Τα έχασα πολύ γρήγορα βέβαια,μακάρι να συμβεί το ίδιο και αυτή τη φορα!

Όσο για το παρεακι και εγώ θα ήθελα να συνεχιστεί αλλά λίγο δύσκολο...όχι ακατόρθωτο αλλά θα δειξει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φιλιά!

Χα χα αυτό ακριβώς είχα γράψει στο facebook τις προάλλες. Είχα φτιάξει μαλλί και νύχι και μέχρι εκεί ήταν οι διαφορές με το αξιολάτρευτο θηλαστικό της φάλαινας! Στο μυαλό μου μέσα είσαι estel!

Πολύ χαίρομαι που βλέπω ανεβασμένη διάθεση! Μπράβο κορίτσια μου, έτσι μας θέλω! Με τα άγχη μας βεβαίως αλλά με θετική σκέψη :D

Αθηνά, έτσι μας βλέπω και εμάς τα πρωινά σε λίγο καιρό... Ακόμα βρίσκω τρόπο να γυρίζω, αργότερα ο Θεός βοηθός :-D

Greta, αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος! Μην "εκτεθώ"! Και δε βοηθάει η καταραμένη η εγκυμοσύνη :oops::oops::oops:

Kashmam είσαι ο ορισμός του baby brain! Μην αγχώνεσαι πάντως, έχουν ακούσει και χειρότερα σίγουρα!!

out+of+order.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...