Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

αχ μην μας λες τέτοια!!!

Εγώ έλεγα που εσείς οι 2ο (+) μάνες θα είστε πιο cool από μας τις πρωτομάνες που πάμε...στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (!)

Ναι γι αυτο και θα το απολαυσετε!Ειναι πιο ωραιο σου λεω να μην ξερεις που πας!!Δεν ξερεις τι σε περιμενει...ενω εγω ξερω!

Και ΔΕΝ θελω να σας αγχωσω πραγματικα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα..............τι καλημερα δηλ που μεσημεριασε!!!!!!!!!!!!!!!!Βλεπω πολυλογια και πολυ χαιρομαι!!!!!!!Καλως ηρθαν και τα διδυμακια μας.....τι τελεια!!!Με το καλο!!!!

Βασω τα ιδια εχω και εγω τραβηγματα και πονακια κ το βραδυ το να γυρισω πλευρο εχει γινει το χειροτερο μου....φανταζεστε τι εχει να γινει σε κανα μηνα.....ποποποποπο!!!

Αγχωθηκα με τις μανουλες ιανουαριου ρε κοριτσια....βιαστικα τα μωρακια τους,ευτυχως απ'οτι ειδα ολα καλα πηγαν για ολες τις μανουλες κ τα μωρακια αλλα ....αγχος!!!!!!

Να σας ρωτησω και κατι τωρα που το θυμαμαι....πρεπει να βρουμε παιδιατρο?απο τωρα εννοω,πριν γεννηθει το μωρο?ποτε πρεπει να ερθει στο σπιτι να δει το μωρο πρωτη φορα?η μπορουμε να το παμε κ εμεις?

Με τον ύπνο δε τα πάω και πολύ καλά και φταίτε εσείς! Μου θυμίσατε το Candy Crash και παίζω πριν κοιμηθώ στο κινητό και μετά αντε να με πάρει ο ύπνος. Με στραβοκοιτάει και ο άντρας μου :mrgreen: Πέρα από την πλάκα τώρα, μάλλον μεγαλώνει η κοιλιά, έχω τραβήγματα και ψιλοπονάκια στα πλάγια και δυσκολεύομαι. Με το κατούρημα το ψιλοκοντρολάρω στη μία φορά το βράδυ.

Καθε φορα που το ανοιγω λεω αχ βρε Αθηνά τι μας εκανες!!!Δεν φτανει αυτο εχω κατεβασει και το καινουριο του candy crush!!οποτε γινετε πανικος!!Χαζευει και ο μικρος και γελαει!!!

Οχι κοιταξτε τι ωρα ειναι και εγω χαζολογαω στα τηλεφωνα χαζευω στο parents παιζω candy crush....

Τι θα φαμε σημερα ωεοοο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

A

Αθηνά ζηλεύω απίστευτα που σταματάς! Δουλεύω μέχρι και Δευτέρα, άντε να περάσουν οι μέρες. Όσο για το θέμα του γαμπρού το σκέφτεσαι τελείως λάθος :tongue: Ίσα ίσα, αγόρια θέλω να έρθουν, να έχει οι κόρες μας να διαλέγουν χα χα :tongue:

χαχα, κράτα λίγο ζήλεια δεν σταματάω ακόμα :tongue:

την άλλη εβδομάδα εδώ θα είμαι...

Αλλά η sister και ο ανηψιός τώρα μπορούσαν να έρθουν [και όχι για Χριστουγεννα] οπότε πήρα 3 μέρες για να τους δω (ζουν μακρυά και δεν έρχονται πολύ συχνά... και τώρα αν δεν ήμουν εγκυος δεν ήταν στο πλάνο να έρθουν καθόλου δλδ--εδώ μάλλον δεν θα καταφέρουν αν έρθουν όταν με το καλό γεννήσω :( ]

όσο για το γκρουπ με τις (sic) χοντρες που χρειάζονται γυμναστική και δίαιτα βάλτε με κι εμένα μέσα από το Μάρτη και μετά! ... Βλέπω την κυτταρίτιδα και τα πόδια μου γενικώς και με πιάνει απελπισία :mad::eek:

Συγγνώμη για το candy crush δεν το ήήήήθελαααααα :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλημερα..............τι καλημερα δηλ που μεσημεριασε!!!!!!!!!!!!!!!!Βλεπω πολυλογια και πολυ χαιρομαι!!!!!!!Καλως ηρθαν και τα διδυμακια μας.....τι τελεια!!!Με το καλο!!!!

Βασω τα ιδια εχω και εγω τραβηγματα και πονακια κ το βραδυ το να γυρισω πλευρο εχει γινει το χειροτερο μου....φανταζεστε τι εχει να γινει σε κανα μηνα.....ποποποποπο!!!

Αγχωθηκα με τις μανουλες ιανουαριου ρε κοριτσια....βιαστικα τα μωρακια τους,ευτυχως απ'οτι ειδα ολα καλα πηγαν για ολες τις μανουλες κ τα μωρακια αλλα ....αγχος!!!!!!

Να σας ρωτησω και κατι τωρα που το θυμαμαι....πρεπει να βρουμε παιδιατρο?απο τωρα εννοω,πριν γεννηθει το μωρο?ποτε πρεπει να ερθει στο σπιτι να δει το μωρο πρωτη φορα?η μπορουμε να το παμε κ εμεις?

Κανονικη λογοδιαρροια αλλα ειναι ωραια....

Αντε να σταματησουν κ οσες δουλευουν και θα γινεται χαμος!!!

Παιδιατρο εγω στον μεγαλο μου γιο ειχα παρει στις 2εβδ πρωτη φορα.

Ηρθε η κυρια και μολις μπηκε μου εδωσε συγχαρητήρια!!

Γιατί??

Γιατι λεει ειναι ο πιο σωστος χρονος.Να μαθεις το μωρακι σου να δεις τι αποριες εχεις να συζητησουμε να ρωτησεις να μαθεις κτλ!

Με περνουν λεει μολις φτασουν σπίτι με το μωρο και με ρωτανε τι να κανουν!

Πρέπει να μαθεις λιγο το μωρο σου και μετα να καλεσεις τον παιδιατρο!

Δεν ταιριαξαμε βέβαια για αλλους λόγους και στις 40ημερες καλεσα τον τωρινο παιδίατρο!

Και μετα στα εμβολια,1φορα τον μηνα!

Δεν τρελάθηκα ποτε με το βαρος,ποσο πινει?ποσο πηρε?Ημουν ψυχραιμη και τωρα καπου εκει στον μηνα θα τον ξανακαλεσω πιο πολυ για να το εξετασει.

Ααα!τωρα πια σου λενε υποχρεωτικο ελεγχο σε ορθοπεδικο και καρδιολογο.

(Τελευταιο μνμ φευγω)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχαχα ρε Greta με έκανες κ γέλασα!

Καλε τι φοβάσαι;; Τωρα π ξέρεις πως είναι τωρα φοβάσαι;

Τα Δευτέρα παιδιά είναι πιο εύκολα! Θα έχει τον μεγάλο σ να τον χαζεύει κ δεν θα γκρινιάζει! Τα μεγάλα παιδιά θα μας σώζουν! Θα μας βοηθανε όταν λέω βοήθεια εννοώ φέρε κανα Παμπερς κανα μωρομαντηλο κ δεν το εννοώ σαν δουλακια αλλά θα το κανουν με μεγάλη ευχαρίστηση! Τα μικρά αναγκαστικά θα μάθουν να κοιμούνται με φασαρία όποτε θα είναι κ σε αυτο πιο εύκολα αργότερα όσο μεγαλώνουν θα βλέπουν τον μεγάλο που θα τρώει θα τρώνε κ αυτα κ το αντίστροφο! Μην φοβάσαι για το μετά καθόλου!!

(Για κάποιο λόγο το μετά το εχω πολύ εύκολο στο μυαλό μου στην πράξη βέβαια δεν ξέρω πως θα είναι. Κ αν μετά την γεννά θ είμαι ακόμα τόσο αισιόδοξη) ελπίζω!!!!!

Greta όταν μας πεις ότι πας για γεννά θα κλαίω από συγκίνηση....!

Και θα προσεύχομαι όλα να πάνε τέλεια!

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Εμένα την άλλη Πέμπτη έχει γενέθλια ο μικρός γίνεται 3 κ οι μέρες μου θυμίζουν την ημέρα που γέννησα...τις επόμενες που περάσαμε στο σπιτι... Ώρες ώρες μελαγχολώ!

KMwEp3.png

όσο για το γκρουπ με τις (sic) χοντρες που χρειάζονται γυμναστική και δίαιτα βάλτε με κι εμένα μέσα από το Μάρτη και μετά! ... Βλέπω την κυτταρίτιδα και τα πόδια μου γενικώς και με πιάνει απελπισία :mad::eek:

Εγω εχω σταματησει να με βλεπω!Δεν καθομαι στον ολοσωμο καθρευτη περα απ το οταν ισιωνω τα μαλλια μου!!!!

Εφυγααααα :tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μιας και μαζευτήκαμε παρέα, βρήκα αυτά για να γελάσουμε λίγο...

Όλες εμείς που είμαστε συνδεδεμένες με υπολογιστές, tablet, κινητά, ας προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο...

dig18_0.gif

Για τις εργαζόμενες, πολύ φοβάμαι ότι ισχύει το παρακάτω:

preg7.gif

Χθες πριν πέσουμε για ύπνο, βγαίνω από το μπάνιο μετά από ντους με τη κοιλιά φόρα παρτίδα. Σχόλιο του άντρα μου: "Μια χαρά είσαι πάντως. Μόνο κοιλιά έχεις. Σαν τη Ντέμι Μουρ στη φωτογράφιση που είχε κάνει τότε στο Vanity Fair"

Χάρηκα εγώ...

Μπαίνω σήμερα να δω ποια φωτογράφιση έλεγε. Παναγία μου!!!! Αυτή έχει διπλάσια κοιλιά και βυζί από εμένα!! Ξανά έξω από το μπάνιο, μόνο ντυμένη!

Adamanda, εμάς η οικογενειακή παιδίατρος μας είπε να την πάρουμε τηλέφωνο να περάσει από το σπίτι όταν γυρίσουμε από το μαιευτήριο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μαλιστα...καταλαβα...μπερδεμα και το θεμα γιατρων δηλαδη!!!!

Θερμη παρακληση για τιςς Αγιες Μερες που ερχονται....μην μιλαμε για κιλα,γλυκα,κυτταριτιδα και ολα τα σχετικα......και η γυμναστρια της παρεας ας ετοιμαζει ηδη καποιο προγραμμα για το γκρουπ ,,γιατι μου φαινεται θα εχει πολλη δουλεια αν δεχτει να μας αναλαβει δηλαδη!!!!!!!!

Μαλιστα...καταλαβα...μπερδεμα και το θεμα γιατρων δηλαδη!!!!

Θερμη παρακληση για τιςς Αγιες Μερες που ερχονται....μην μιλαμε για κιλα,γλυκα,κυτταριτιδα και ολα τα σχετικα......και η γυμναστρια της παρεας ας ετοιμαζει ηδη καποιο προγραμμα για το γκρουπ ,,γιατι μου φαινεται θα εχει πολλη δουλεια αν δεχτει να μας αναλαβει δηλαδη!!!!!!!!

:lol: :lol:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Ξαναηρθα!Μα δεν μπορω χωρις εσας!Μου εχετε γινει απαραιτητες!!Καταλαβαινουμε η μια την αλλη και αυτο ειναι υπεροχοοοο

kashmam ωραια τα εχεις στο μυαλο σου ελπιζω να γινουν ετσι και στην πραγματικότητα!!!

Το γιατι φοβαμαι δεν μπορω να στο πω εδω γιατι θα τις φρικαρω ολες και δεν θελω!!!

Βάσω που τις βρισκεις αυτες τις εικόνες??? Κατ αρχην πες μου πως τις ανεβαζεις και φαινονται κατ ευθειαν εχω και εγω κατι ωραια αλλα θα σας πρηξω μετα :tongue:

adamanda στην πρωτη εβδομαδα παρε τοντηλ να ερθει μια και ειναι και το πρωτο σου και θα εισαι λιγο"τρομαγμενη"

Μετα θα σε καθοδηγησει εκεινος!

Γυμνστρια της παρεας πρέπει να μας ετοιμασεις διατροφη σιγα σιγα :P :p :P

Και καμμία ασκησουλα!:)

Εγω εβαλα πουρε!Εβαλα ενα πλυντηριο ,μαζεψα μα τι νοικοκυρα :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, βρίσκω την εικόνα που θέλω στο google ψάχνοντας το θέμα που με ενδιαφέρει + τη λέξη cartoon ή comic ή meme

Μετά ανοίγω σε άλλο παράθυρο μόνο την φωτογραφία ώστε να έχω εύκαιρο το link της. To κάνω copy και στο φόρουμ πάταω το εικονίδιο που δείχνει εικόνα (αυτό το τετραγωνάκι με τα βουνά και τον ήλιο). Στο πλαίσιο διαλόγου που μου πετάει, κάνω paste το link της εικόνας.

Όσο γράφεις το κείμενο, την εικόνα δεν την βλέπεις μόνο το link πλαισιωμένο από τις ενδείξεις IMG.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Bασω τελειες οι φωτο,,,,,to the point!!!!!

Καλε ποτε προλαβες εσυ μαζεψες,εβαλες πλυντηριο κ πουρε?????ΘΕΑ!!!

οκ αυτο θα κανω,,,θα ρωτησω ενα φιλικο ζευγαρι που μενουν σχετικα κοντα και εχουν 2 παιδακια ποιο παιδιατρο εχουν να μου τον συστησουν για να εχω μια ασφαλεια .....γιατι απο τρομο αλλο τιποτα πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω το σαββατο που περασα κ την καταθλιψαρα μου για να μην ξεχνιομαστε....ζυγιστηκα και βλεπω +2 κιλα ακομη...λεω λοιπον στον αντρα μου ''πηρα αλλα 2 κιλα''με μισος οπως καταλαβαινετε λες κ φταιει εκεινος...μου΄λεει ''Μα που τα βαζεις ηθελα να ηξερα?''Βγαζω τη πετσετα κοιταζομαι στο καθρεφτη''''''''θριλερ''''''''τι που τα βαζω καλε???παντου εχουν παει,δεν εχουν αφησει κ τιποτε.....ειδικα το στηθος Παμελα στα καλυτερα της...μπουφαν δεν κουμπωνει περισσοτερο λογω στηθους παρα κοιλιας!!!!!!!

Α!Τωρα που το θυμηθηκα 3-01 εχω γαμο πολυ στενου φιλικου μας ζευγαριου.....τι βαζουμε οεο?

mnEwp2.png

Α!Τωρα που το θυμηθηκα 3-01 εχω γαμο πολυ στενου φιλικου μας ζευγαριου.....τι βαζουμε οεο?

Kαταρχάς τους κόβουμε από φίλους που πάνε και παντρεύονται ενώ εμείς είμαστε κατηγορία "ντουλάπα" :tongue:

Εγώ είχα κάτι γάμους το Σεπτέμβρη [και γκρίνιαζα για την κοιλια που είχα και βλέπω τώρα τις φώτος και ... γελάω που έκλαιγα άδαρτη :rolleyes:] και είχα βάλει μακρύ φουστάνι που "έδενε" κάτω από το στήθος...

Στον έναν από τους 3 γάμους που είχα τότε καθόμουν στο ίδιο τραπέζι με άλελς 2 έγκυες (εκ των οποίων η μία γέννησε 3 εβδομάδες μετά ήταν δλδ στη ... μεγάλη εκδοχή της) είχε φορέσει μάυρο παντελόνι εγκυμοσύνης και ένα πουκάμισο εγκυμοσύνης και ίσιο παπούτσι.

Η άλλη είχε φορέσει κι αυτή μακρύ φουστάνι με κόψιμο ψηλά (κάτω από το στήθος).

Εμένα με είχε βολέψει να σου πω την αλήθεια (δεν ήταν εγκυμοσύνης το φουστάνι) δεν με στένευε πουθενά και είχα αρκετή άνεση να κάθομαι όπως θέλω χωρίς να σκεφτομαι αν φαίνεται κάτι ή πως φαίνεται...

Εκείνα βέβαια ήταν πιο καλοκαιρινά αλλά νομίζω υπάρχουν και οι χειμωνιάτικες εκδοχές τους όχι?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ειναι ολοι ιδιοι!!!!:twisted:

Μην τους πιστευετε!!!!Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ελεγε εισαι υπεροχη μωρο μου και ποσο σου παει η εγκυμοσυνη και κατι τετοια.....

Μια μερα δειχναμε φωτο σε φιλικο ζευγαρι απο την ημερα που γεννησα και λεω εγω:Πως ημουν ετσι???Σαν αγελαδα μου απανταει ο συζυγος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ε τι να σου ελεγα μου λεει ρε μωρο μου????

Γι αυτο σας λεω ειναι ολοι ιδιοι δεν εξηγείται αλλιως!!!

Και τωρα φυσικα μου λεει εισαι μια χαρα εγκυος εισαι αγαπη μου!

Ειδες Adamanda???Αμα θελει ο ανθρωπος :tongue::tongue::tongue:

Βασω ευχαριστωωωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...