Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσορίζω τα νέα μέλη της παρέας! Lulux, διδυμάκια ε? Με το καλό! Σήμερα έκανα το doppler, όλα μια χαρά! Το μόνο προβλήματακι είναι ότι το βάρος της μικρής υπολογίστηκε σχεδόν 2.200! Σήμερα είμαι 31 εβδ και 1 ημ, και αν συνεχίσουμε έτσι η μικρή θα φτάσει 4 κιλά!!!!!!!! Φρίκαρα! Ο γιατρός συνέστησε να σταματήσω τα γλυκά, τα οποία εγώ τσακίζω σε καθημερινή βάση, και συγκεκριμένα μου είπε το εξής: τώρα στις γιορτές προσοχή στα γλυκά, φάε ένα το μεσημέρι των Χριστουγέννων και ένα την Πρωτοχρονιά!!!!!!::evil:

Επομένως όπως καταλαβαίνετε, θα πάθω στερητικό σύνδρομο το επόμενο διάστημα. Χαλάλι όμως, απο το να έχω δύσκολο τοκετό το προτιμώ!!!!!!

Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα φυσιολογικά πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, ζύγιζε 2.670 και γεννήθηκε λίγο πρόωρα (35 εβδ και 6 ημ)! Όμως η εμπειρία του τοκετού ήταν πολύ καλή, οπότε ας προσέξω λίγο μπας και είμαι τυχερή και τη δεύτερη φορά!

Καλό βράδυ σε όλες!

Τελεια τα νεα!Μην ανησυχεις για το βαρος. υπαρχει παντα μια αποκλιση στο ντοπλερ μπορει να ειναι και λιγοτερο!!

Τι εννοει ενα τα Χριστουγεννα και ενα την Πρωτοχρονια??1κιλο??????:tongue::tongue:

Αααχχ αν μου το ελεγε εμενα αυτό τι θα εκανα αραγε:roll::roll::confused::confused:

Δυσκολη η εγκυμοσυνη μεσα στις γιοτες...:mrgreen:

γεια σου Βάσω! καλώς σας βρήκα!

μπα, εγώ υπολογίζω ότι τότε θα 'μαι γύρω στις 38 βδομάδες. Τα δίδυμα δυστυχώς σπάνια φτάνουν τις 40 βδομάδες και θα μάθω ημερομηνία λίγες μέρες πριν. Η ΠΗΤ μου είναι 3 Μαρτίου, ελπίζω να μη διώξετε γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την πιάσω! :)

Ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ.

Δεν συστηθηκα εγω ξεχασα :oops::oops:

Ειμαι η Γκρέτα, εχω ενα αγορακι 28μηνων και περιμενω παλι αγορακι!!!

Καλε δεν σε διωχνουμε τι ειναι αυτα που λες???:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν καταλαβαίνω λέει...Τι να κανεις όμως!!!Οι θυσίες της μάνας βλέπεις,..Πάντως πέρα απο την πλάκα πρεπει να τα κόψω και εγώ γιατί το έχω παρακάνει...και έχω να φτιαξω και μελομακάρονα αυτή την εβδομάδα.. Μα πως να κρατηθω???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Lulux σε έβαλα με ΠΗΤ στις 15/02 αντί για 03/03 αφού ξέρεις ότι θα γεννήσεις νωρίτερα! Αχ τι ωραία, τα πρώτα μας διδυμάκια :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κααααλημέρα κοιλουμπινάκια, μικρά και μεγάλα!

Ακόμα μια μουχλιασμένη ημέρα ξεκινά, αλλά ευτυχώς τα πλυμένα μου έχουν στεγνώσει και έχω ησυχάσει :D

Lilika, τέτοιο πρόβλημα ευτυχώς δεν έχω αποκτήσει ακόμα αν και τις τελευταίες εβδομάδες, το πρόγραμμα έχει αναστατωθεί λιγάκι και δεν ξέρω που θα οδηγήσει. Υπομονή και πολλά ακτινίδια..

Κομμένα τα γλυκά ε; χε χε χε γύρισε ο τροχός :twisted:

1d18b871dabd9337ba36f13d41a9c1f7ccbc16960f3440b079cb2c5436cc773d.jpg

Που σας άκουγα τόσο καιρό να μου τσακίζετε τις σοκολάτες και να κάνετε μελομακαρονένια όνειρα... Πέρα από την πλάκα, γμτ πως γίνεται Χριστούγεννα και να μη φας γλυκά; Εγώ πάντως του είπα του άντρας μου: Στο μαιευτήριο θα μου φέρεις ένα καφάσι μπύρες, πολλούς αλμυρούς ξηρούς καρπούς και μία τάρτα με φράουλες. Άχτι το έχω!

Greta δε το δοκίμασα ακόμα, η αδελφή μου μου είπε ότι πετάει όλο το νερό και η σαλάτα γίνεται πολύ τραγανή + κάθεται καλύτερα ότι dressing βάλεις. Σήμερα θα το δοκιμάσω.

Τελικά χθες μας είχε κρατήσει φαγητό η πεθερά μου, χοιρινό με πατάτες τηγανιτές. Έφαγα το χοιρινό, ελάχιστες πατάτες και μπόλικη σαλάτα. Άρα, η τονοσαλάτα μετατίθεται για σήμερα (να δοκιμάσω και το εργαλείο).

Estel, όντως τα doppler και οι υπέρηχοι δίνουν εκτίμηση και έχουν απόκλιση. Κάνε όμως κράτει, καλό και για σένα θα είναι και για το μωρό.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετίζω τα όμορφα κοριτσόπουλα της παρέας! Παλιά κ νέα! Καλώς μας ήρθες lulux!!

Πω πω δίδυμα;! Χαρά στο κουράγιο σου! Σ εύχομαι να φτάσεις ακόμα πιο κοντά στην πητ!

Όλα θα πάνε τέλεια!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εγώ εχθές πήγα το πρωι στο cosmos κ πηρα μερικά από τα δώρα τον Χριστουγέννων!

Ευχαριστήθηκα την βόλτα μ! Όμορφα στολισμένο το cosmos κ δεν είχα να κυνηγάω τον γιο μου (καθώς πήγα πρωι π το παλικάρι μ ηταν στον παιδικό)! Θα το ευχαριστιομουν ακόμα περισσότερο αν ηταν κ ο άντρας μ μαζι αλλά είχε δουλεια! Μπορει όμως την άλλη εβδομάδα να καταφέρουμε να πάμε μαζι!

Estel κ εγώ 4020 τον έβγαλα τον γιο μια χαρά φυσιολογικά. Μην αγχώνεσαι όσον αφορά τα κιλά τ παιδιού εγώ θεωρώ ότι καλύτερα ενα μεγάλο μωρό παρά ενα μικρούλη! Αλλά έχω μια ερώτηση σε κορίτσια παίζει δλδ ρόλο ποσά κιλα θ βάλει η μαμά με τα κιλα τ παιδιού; Γιατι η κόυμπαρα μ 25 έβαλε κ έβγαλε μωράκι 3500 κιλα. άρα γιατι σ είπε να κόψεις τα γλυκά;

Ρε συ Γκρέτα σ έμειναν 8 εβδομάδες;;;; Κ είπες θα γεννήσεις κ νωρίτερα άρα πόσες εβδομάδες σ έμειναν; Κοντευεις!!!! Σε ζηλεύω!!!! Τέλεια!!!

Φασολάκια για σήμερα...

ΚαλημερααΑαα

KMwEp3.png

Lulux καλωσοριςες κ με το καλό τα παιδάκια σ! Αν επιτρέπεται, ήταν φυσιολογική η συλληψη η οχι? πάντα ήλπιζα σε δίδυμα γιατί ειναι ο μπαμπάς μ διδυμος, αλλα μετα έμαθα ότι η κληρονομικότητα μετράει μόνο απο τις γυναίκες, δλδ μαμά, γιαγιά κτλ... Πως ειναι εγκυμοσύνη σ? εμείς με ενα κ τα έχουμε φτυσει...

Βρε κοριτσάκια χάζευα χθες στο καφέ Ιανουαρίου κ είδα ότι άρχισαν τα γεννητουρια...πολυ αγχώθηκα ρε γμτ... Οι επόμενες είμαστε εμείς! Όσο πλησιάζει ο καιρός χαίρομαι, αλλα φρικαρω κιόλας γτ ξέρω τι με περιμένει τόσο στο χειρουργείο όσο κ μετα... Χίλιες φορές η άγνοια της πρώτης φοράς... Βλέπω ότι όλες πανω κατω έχουμε τα ψυχολογικά μας κ χαίρομαι κ εγώ π θ εχω παρέα στο τρέλαδικο...

Έν τω μεταξύ χθες π έκανα μπανιο τη μικρή όταν την έντυνα μ έριξε μια κλοτσια κατευθείαν στην κοιλια ξεγυρισμενη, τα είδα ολα.... Φοβήθηκα....:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέεεερα!!!

lulux διδυμάκια ε??? Καλώς ήρθες!!!! Κι έλεγα, τι στο καλό το μόνο καφέ χωρις δίδυμα θα είμαστε??? :tongue:

Βάσω πες την αλήθεια είδες τα δύσκολα με όλους τους "γαμπρούς" στο καφέ και ξεκίνησες εκστρατεία "μαμάδες κοριτσιών Φλεβάρη μαζευτείτε!" :tongue::tongue::tongue:

Τι κάνετε όμορφες;; Εγώ σωματικώς είμαι χάλια, με πονάει τρελά η πλάτη μου και δεν μπορούσα να βολευτώ με τπτ χτες, ήμουνα και μόνη στο σπίτι κατέληξα να κοιμηθώ 6 το πρωί (μα δεν έχει ΤΠΤ η τηλεόραση τη νύχτα!!! :tongue:) αλλά έχω τρελή χαρά γιατί έχω 3 μερούλες άδεια τώρα οπότε πρακτικά...τελείωσε η (εργάσιμη) εβδομάδα για μένα :cool: (οκ σε 7 ώρες αλλά still!)

O ανηψιός ευτυχώς είναι μια χαρά οπότε όλα καλά :) (φτου φτου να μην το ματιάσω!)

Στο μεταξύ κοίταζα το countdown στο app μου στο κινητό το πρωί και σκεφτόμουν ακριβως αυτό boulitsa ότι το δικό μου έπιασε ... μονοψήφιο αυτή την εβδομάδα και εγώ είμαι και μετά τα .. μισά του μήνα οι πρώτες πρώτες κοπέλες (papagalia, Greta) έχουν μπει σε τρελό ...countdown...

Εγώ το 'χω πει του άντρα μου ότι από τη στιγμή που η πρώτη εδώ μέσα στείλει σήμα "κορίτσια γέννησα" με τα ... υπογλώσσια θα με έχει :cool::rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα δε δουλεύω και απολαμβάνω το πρωινό χουζούρεμα στον καναπέ!:tongue: Ωραία η δουλειά δε λέω , αλλά και λίγο σάπισμα δε βλάπτει!!! Ειδικά όταν συμβαίνει μετά απο πολύύύύ καιρό!!!!

Κashman, πραγματικά μου δίνεις κουράγιο! 4.020! Μπράβο, αυτό ήταν ολόκληρο παιδάκι!!!!

Εμένα ο μικρός με 2.670 ήταν σαμιαμιδάκι, αλλά υγιέστατος! Νομίζω ότι η απαγόρευση στα γλυκά σχετίζεται με το ότι το μόνο που προσφέρουν στο έμβρυο είναι περιττό λίπος και τίποτα περισσότερο, οπότε στη δική μου περίπτωση κάτι τέτοιο δεν το χρειάζεται η μικρούλα! Σε γενικές γραμμές έχω προσεγμένη διατροφή και γυμνάζομαι ( είμαι γυμνάστρια), έχω πάρει 9 κιλά αλλά τα γλυκά και κυρίως η σοκολάτα, είναι η αδυναμία μου.. Υπομονή, θα πάρω και εγώ την εκδίκηση μου μετά τη γέννα! Vtgian θα κάνω και εγώ λίστα μου φαίνεται !!!!! Η κάθε επίσκεψη για το μωρό να συνοδεύεται απο συγκεκριμένο γλυκάκι!::mrgreen:

Ώρα να μαγειρέψω τις ωραίες μου φακές....καλημέρα!!!!

Διαφημίσεις

Ρε συ Γκρέτα σ έμειναν 8 εβδομάδες;;;; Κ είπες θα γεννήσεις κ νωρίτερα άρα πόσες εβδομάδες σ έμειναν; Κοντευεις!!!! Σε ζηλεύω!!!! Τέλεια!!!

Οχι,οχι μου μενουν 6εβδ γιατι ειμαι με καισαρικη!!!

Τωρα ζηλευε χαχαχαχα :tongue::tongue:

Βρε κοριτσάκια χάζευα χθες στο καφέ Ιανουαρίου κ είδα ότι άρχισαν τα γεννητουρια...πολυ αγχώθηκα ρε γμτ... Οι επόμενες είμαστε εμείς! Όσο πλησιάζει ο καιρός χαίρομαι, αλλα φρικαρω κιόλας γτ ξέρω τι με περιμένει τόσο στο χειρουργείο όσο κ μετα... Χίλιες φορές η άγνοια της πρώτης φοράς... Βλέπω ότι όλες πανω κατω έχουμε τα ψυχολογικά μας κ χαίρομαι κ εγώ π θ εχω παρέα στο τρέλαδικο...

Έν τω μεταξύ χθες π έκανα μπανιο τη μικρή όταν την έντυνα μ έριξε μια κλοτσια κατευθείαν στην κοιλια ξεγυρισμενη, τα είδα ολα.... Φοβήθηκα....:(

Τα γεννητουρια του Ιανουαριου εχουν ξεκινησει πρόωρα γαμωτο!Αστα!!

Οσο για τις κλοτσιες της κορης σου δεν φαντάζεσαι ποσες εχω φαει!!Ξεκινησε κι ολας παλι και κοιμαται μαζι μας οποτε καταλαβαινεις τελευταια κλοτσια ηταν γυρω στις 5το πρωι οπου πετρωσε η κοιλια μου και το μωρουλι κουνιοταν.Το λυπηθηκε η ψυχη μου,θα το τρελανουμε το μωρο αυτο!Θελει πολυ προσοχη αλλα τα παιδακια μας δεν καταλαβαίνουν

Τι κάνετε όμορφες;; Εγώ σωματικώς είμαι χάλια, με πονάει τρελά η πλάτη μου και δεν μπορούσα να βολευτώ με τπτ χτες, ήμουνα και μόνη στο σπίτι κατέληξα να κοιμηθώ 6 το πρωί (μα δεν έχει ΤΠΤ η τηλεόραση τη νύχτα!!! :tongue:) αλλά έχω τρελή χαρά γιατί έχω 3 μερούλες άδεια τώρα οπότε πρακτικά...τελείωσε η (εργάσιμη) εβδομάδα για μένα :cool: (οκ σε 7 ώρες αλλά still!)

O ανηψιός ευτυχώς είναι μια χαρά οπότε όλα καλά :) (φτου φτου να μην το ματιάσω!)

Στο μεταξύ κοίταζα το countdown στο app μου στο κινητό το πρωί και σκεφτόμουν ακριβως αυτό boulitsa ότι το δικό μου έπιασε ... μονοψήφιο αυτή την εβδομάδα και εγώ είμαι και μετά τα .. μισά του μήνα οι πρώτες πρώτες κοπέλες (papagalia, Greta) έχουν μπει σε τρελό ...countdown...

Εγώ το 'χω πει του άντρα μου ότι από τη στιγμή που η πρώτη εδώ μέσα στείλει σήμα "κορίτσια γέννησα" με τα ... υπογλώσσια θα με έχει :cool::rolleyes:

Αθηνα ευτυχως παει περασε η ιωση!Μπορει να μην ηταν και γαστρεντεριτιδα ποιος ξερει...

Και εγω δεν κοιμαμαι τις νυχτες χθες μεχρι της 2 γυρναγ απο δω γυρναγα απο κει χαμος!Μετα πηρα το ταμπλετ και χαζευα!Ξυπνησε ο αντρας μου και με κοιταγε καλα καλα....

Αχ και βαχ εγω σηκω για τσισα ξανασηκω να φυσηξεις μυτη ,πονανε ολα μου πια λεκανη πλευρα πλατη μεση ποδια ειλικρινα δεν αντεχω αλλο ωρες ωρες...

Οσο για τα γεννητουρια και την αντίστροφη μετρηση σας ζηλευω εσας τις πρωτο μανουλες που στην ουσια δεν ξερετε τι σας περιμενει!!Το αγχος μας θα το καταλαβατε οταν κ αν με το καλο κανετε και δευτερο παιδακι!Δεν υπαρχει μιλαμε νοιωθεις μονιμως λες και καποιος σε σφιγγει στον λαιμο σου και δεν μπορεις να παρεις ανασα!!!

Σκεφτομουν χθες την ημερα που θα σας στειλω μνμ το πρωι να σας χαιρετισω....και βουρκωσα!!!!

Φοβαμαιιιιιιιιιιιιι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ξέχασα να αναφέρω για τις πάνες agnotis!!! Έστειλα mail για δείγμα προκειμένου να τις δοκιμάσω στον μπόμπιρα, αλλά δυστυχώς στέλνουν μόνο για νεογέννητα! Οπότε οι δευτερομανούλες πρέπει να παραγγείλουν κανονικά για να έχουν άποψη!

Πάντως εγώ στον μικρό ξεκίνησα με libero και κατέληξα σε babylino. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και μην αγχώνεστε για στοκ, γιατί όλα τα super market σε τακτά διαστήματα βάζουν προσφορές! Φιλιά!!!

estel καλα κανεις το ιδιο κανω και εγω και το σπιτι ειναι.............μην πω!!!!!!!!

Επισης δεν ξερω τι να μαγειρεψω δεν εχω βγαλει τιποτα!

Μαλλον θα κανω πουρε με στηθος κοτόπουλου... Θα δω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σκεφτομουν χθες την ημερα που θα σας στειλω μνμ το πρωι να σας χαιρετισω....και βουρκωσα!!!!

Φοβαμαιιιιιιιιιιιιι

αχ μην μας λες τέτοια!!!

Εγώ έλεγα που εσείς οι 2ο (+) μάνες θα είστε πιο cool από μας τις πρωτομάνες που πάμε...στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ax κρίμα για τις πάνες Estel! Θα αναγκαστώ να τις δοκιμάσω τελευταία στιγμή λοιπόν :(

Γυμνάστρια είσαι πουλάκι μου; Τέλεια! Να κάνουμε ένα group λοιπόν, να μας αναλάβεις μετά τη γέννα, να ξαναγίνουμε άνθρωποι :D Με τα κιλά και τα γλυκά ισχύει αυτό ακριβώς που είπες. Καλό είναι να αποφεύγονται γιατί δημιουργούν περιττό λίπος στο μωρό. Αυτό είναι και το πρόβλημα με τον διαβήτη κύησης. Ότι οι υδατάνθρακες που καταναλώνουμε μετατρέπονται σε λίπος στο μωράκι και γίνονται επικίνδυνοι. Το θέμα είναι ότι τους τελευταίους μήνες τα κιλά μπαίνουν αέρας και ακόμα και κανονικές καμπύλες ζαχάρου μπορούν να μετατραπούν σε παθολογικές επειδή το ρίξαμε λίγο έξω (τάδε έφη η ενδοκρινολόγος μου). Οπότε οι γιατροί σε κυνηγάνε ένα παραπάνω...

Αθηνά ζηλεύω απίστευτα που σταματάς! Δουλεύω μέχρι και Δευτέρα, άντε να περάσουν οι μέρες. Όσο για το θέμα του γαμπρού το σκέφτεσαι τελείως λάθος :tongue: Ίσα ίσα, αγόρια θέλω να έρθουν, να έχει οι κόρες μας να διαλέγουν χα χα :tongue:

Kashmam ζήλεψα και με το Cosmos, πρώτα Χριστούγεννα φέτος μακρυά από την πατρίδα :( Του χρόνου όμως, θα πάρω την κόρη και θα την γυρίσω παντού. Θα οργώσουμε την πόλη! Να μαθαίνει την καταγωγή της...

Εγώ ρε κορίτσια μέχρι στιγμής άγχος για τη γέννα δεν έχω. Το σκέφτομαι ότι στο νοσοκομείο θα είμαι, αν είναι να συμβεί κάτι θα αντιμετωπιστεί, μηχανήματα υπάρχουν, γιατρό έχω, οπότε κάπως θα βγει και αυτό το μωρό. Τώρα είναι που είμαι μέσα στο άγχος που ότι κάνω (φαγητό δλδ) επηρεάζει το μωρό.

Με τον ύπνο δε τα πάω και πολύ καλά και φταίτε εσείς! Μου θυμίσατε το Candy Crash και παίζω πριν κοιμηθώ στο κινητό και μετά αντε να με πάρει ο ύπνος. Με στραβοκοιτάει και ο άντρας μου :mrgreen: Πέρα από την πλάκα τώρα, μάλλον μεγαλώνει η κοιλιά, έχω τραβήγματα και ψιλοπονάκια στα πλάγια και δυσκολεύομαι. Με το κατούρημα το ψιλοκοντρολάρω στη μία φορά το βράδυ.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...