Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εντάξει με τη διατροφή το ξεπέρασα μέσα μου μπορω να πβ.γενικά ανχωνομαι πολλή εύκολα και δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες αλλά νιώθω παρα πολλή ευάλωτη...εσείς έχετε ψυχολογικές διακυμάνσεις?

Ουυυυυυ αν εχουμε λεει......χαμος!!!

Μην δινεις σημασια σε μικροτητες κοριτσι μου!Ευχαριστησου εκει την εγκυμοσυνη σου και ασε τους αλλους να λενε!!

Να σας ενημερώσω και για το εξής. Σας έχω πει για κάτι νέες ελληνικές πάνες που λέγονται Agnotis και σου τις στέλνουνε σπίτι. Βγαίνουνε στα 22-24 λεπτά η πάνα στην παραγγελία 3 πακέτων. Εμένα πολύ μου αρέσουν, και γιατί είναι ελληνικές και γιατί φαίνονται πολύ καλαίσθητες αλλά από ποιότητα... ιδέα δεν έχω, ούτε μπορώ να κρίνω.

Εσείς όμως που είστε ήδη μανούλες, αν τους στείλετε ένα email στο [email protected] μπορείτε να τους ζητήσετε να σας στείλουν δωρεάν δείγματα (το προτείνουν οι ίδιοι και στη σελίδα τους στο facebook). Απλά τους στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και ότι ενδιαφέρεστε για δοκιμή. Μήπως να δοκιμάζατε να μας πείτε καμιά γνώμη; Τα σχόλια από κοπέλες στο facebook είναι πολύ θετικά αλλά είναι και άγνωστες οι κοπέλες. Η τιμή τους είναι καλή νομίζω (αν είναι μάλιστα να βολεύουν και να μην έχουμε το κυνήγι της προσφοράς).

Lilika, ξεαγχώσου κορίτσι μου! Θυμάμαι ότι είχες και με τη διατροφή μεγάλο άγχος αλλά δεν υπάρχει λόγος. Όλα καλά πάνε άλλωστε! Όσο για την πεθερά, γιατί δίνεις σημασία; Μεγάλοι άνθρωποι είναι, θα σου πουν ουκ ολίγες βλακείες. Κάντε εκεί με τον άντρα σου ό,τι σας αρέσει και μη σκέφτεσαι βλακείες για γρουσουζιές κλπ. Αν ήταν να χαλάνε οι εγκυμοσύνες από μάτια, κατάρες και προλήψεις, δε θα γεννιόντουσαν παιδιά :D

Βασω δηλ ψαχνουμε την σελιδα στο Facebook και στελνουμε μνμ απο εκει?Μονο στις δευτερομανες στελνουν δειγματα?Εσενα δηλαδη δεν μπορουν να σου στειλουν?

Κοριτσια ακουσα λιγο ειδησεις και ειπαν οτι ενα κοριτσακι στην Κρητη 11ετων πηγε χθες στο νοσοκομειο με συμπτωματα τοκετου και τελικα γεννησε ενα κοριτσακι......ηταν έγκυος!!!!!!

Οχι δεν την βιασαν υπαρχει και πατερας ανηλικος!!!Επαθα σοοοοκ :shock::shock::shock::shock::shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλα την Κυριακη εκανα πολλες δουλειες και το μωρο αφαντο ολη μερα και εμενα!Το βραδυ αρχισε να κουνιεται λιγο που ξαπλωσα!Και σημερα τα ιδια ελαχιστα το νοιωθω!Οχι δεν θα αγχωθω θα ξαπλωσω τωρα και θα κουνηθει!!!Ειμαι και αρρωστη και λεω μηπως το νοιωθει???(μουτζωστε με :P)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βλεπω ολες οι τρελες εδω εχουμε μαζευτει,,,,,,μια απο τα ιδια.....μα τι επαθαν το σκ τα μωρακια μας,,,?????ξεκουραση ηθελαν???

Το σαββατο ο δικος μου απο το πρωι δεν μου ειχε δωσει ουτε ενα σημαδι....με επιασε λοιπον ενα αγχος,φοβος ,νευρα,κλαματα που φυσικα ξεσπασα ατον αντρα μου....επειτα απο την καταθλιψαρα λοιπον αυτη εκανα ενα μπανιο...ξαπλωσα και ο καημενουλης ξεκινησε να βαραει,δωστου λοιπον εγω παλι κλαμα απο την ανακουφιση που ενιωσα με το πρωτο χτυπημα....ξαγρυπνη εμεινα ολη νυχτα,,,τη κυριακη αποφασισα να βολταρουμε γιατι αν εμενα μεσα σιγουρα τα ιδια θα περναγα .......καταλαβενετε ΤΡΕΛΑ,ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!το μονο που με παρηγορει ειναι οτι βλεπω οτι αν χρειαστω νοσηλεια σε ψυχιατρειο θα εχω παρεα....χαχαχχαχαχα!!ΓΕλαω μεχρι να με ξαναπιασει.....ετσι δεν κανουν οι τρελοι???????

Βασω δηλ ψαχνουμε την σελιδα στο Facebook και στελνουμε μνμ απο εκει?Μονο στις δευτερομανες στελνουν δειγματα?Εσενα δηλαδη δεν μπορουν να σου στειλουν?

Όχι βρε, τους στέλνεις απευθείας ένα email, δε χρειάζεται μέσω facebook. Σε όλες στέλνουν δείγματα αλλά εγώ να πάρω, άνευ μωρού τι να καταλάβω; Γι'αυτό έλεγα να ζητήσετε εσείς που έχετε μωρά που είναι ακόμα με πάνα, που θα μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα αν όντως είναι καλές.

Θα ζητήσω βέβαια και εγώ, για να τις έχω στο μαιευτήριο αλλά αν κάποια γνωστή μου πει ότι είναι καλές, θα παραγγείλω 3 πακέτα Ν2, να μη τρέχω super market.

Τι λες βρε παιδί μου! 11 ετών!!! Παιδάκι με παιδάκι!

Η αλήθεια είναι ότι με γυναικολόγους που έχω μιλήσει, μου είπαν οτι ο μέσος όρος ηλικίας που αδιεθετούν πλέον τα κορίτσια έχει πέσει πάρα πολύ. Εκεί που στη γενιά μου το σύνηθες ήταν γύρω στα 13, τώρα έχει πέσει στα 9-11! Θυμάμαι συμμαθήτριες της κόρης μου στην Α' Γυμνασίου, να φαίνονται κανονικές γυναίκες, σχηματισμένες.

Πάντως την κολλήτη της μάνας μου, η μαμά της την είχε κάνει στα 13! Και της έλεγε χαρακτηριστικά ότι άφηνε το μωρό στα κρυφά για να πάει να παίξει λάστιχο!!! Τι να πω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Adamanda, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καλή παρέα! Διπλανά δωματιάκια με λευκά φορεματάκια μας βλέπω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θέλω να πάει 5:00 να σχολάσω ΤΩΡΑ! Δεν την παλεύω σήμερα στη δουλειά, με τίποτα.

Σήμερα έχει τονοσαλάτα το πρόγραμμα και μετά μαγείρεμα μπάμιες (που έχω στον καταψύκτη). Και σκέφτομαι κανά γιουβαρλάκι τις επόμενες ημέρες (εύκολο και γρήγορο). Η λεμονιά μας είναι γεμάτη, οπότε, ότι πρέπει! Επίσης να ατμομαγειρέψω μερικά κολοκυθάκια και καρότα της υγιεινής διατροφής + κανένα αυγουλάκι. Και να κάνω και κανά ψητό φιλέτο κοτόπουλο.

Α να σας ρωτήσω, έχει καμιά σας αυτό το μαραφέτι (η παρόμοιο); Μου το έφερε η αδελφή μου, είναι λέει για πλύσιμο και στέγνωμα σαλάτας...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

greta με έπεισες, πάω να ζυμώσω να ψήσω ψωμάκι, δεν αντέχω άλλο αυτό το μαύρο :) Με επισκληρίδιο μου είπε ο γιατρός. Οπότε, ούτε η ημερομηνία ισχύει, πιθανά να είναι και το Γενάρη.

Βάσω, δεν έχω τέτοια λεκάνη που να στεγνώνει τα μαρούλια, κανονικά τα μουλιάζω και τα στύβω με το χέρι.

Lilika να μην ακούς κανέναν και τίποτα από όλα τα χαζά, θετικά να σκέφτεσαι, όλα καλά θα είναι. Και η δικιά μου καμιά φορά πετάει κάτι τέτοια αλλά έχω μάθει να μην την ακούω και να κάνω το δικό μου ;)

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

μπαίνω καθυστερημένα στη συζήτηση... Περιμένω δίδυμα κοριτσάκια οπότε η ημερομηνία δε μου είναι πολύ ξεκάθαρη ακόμα! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι 15 Φλεβάρη. Εύχομαι με το καλό σε όλες! :)

Καλώς και τα πρώτα διδυμάκια της παρέα!!! Τι ωραία! Καλώς μας βρήκες!

Εγώ είμαι η Βασω και περιμένω το πρώτο μου, κοριτσάκι.

ΠΗΤ σου έχουν δώσει 15/02? Πω πω πολλές μαζεύτηκαν στις 15/02! Πες μας αν θέλεις και σε ποιο μαιευτήριο, για να σε βάλω στο πινακάκι μας.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσορίζω τα νέα μέλη της παρέας! Lulux, διδυμάκια ε? Με το καλό! Σήμερα έκανα το doppler, όλα μια χαρά! Το μόνο προβλήματακι είναι ότι το βάρος της μικρής υπολογίστηκε σχεδόν 2.200! Σήμερα είμαι 31 εβδ και 1 ημ, και αν συνεχίσουμε έτσι η μικρή θα φτάσει 4 κιλά!!!!!!!! Φρίκαρα! Ο γιατρός συνέστησε να σταματήσω τα γλυκά, τα οποία εγώ τσακίζω σε καθημερινή βάση, και συγκεκριμένα μου είπε το εξής: τώρα στις γιορτές προσοχή στα γλυκά, φάε ένα το μεσημέρι των Χριστουγέννων και ένα την Πρωτοχρονιά!!!!!!::evil:

Επομένως όπως καταλαβαίνετε, θα πάθω στερητικό σύνδρομο το επόμενο διάστημα. Χαλάλι όμως, απο το να έχω δύσκολο τοκετό το προτιμώ!!!!!!

Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα φυσιολογικά πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, ζύγιζε 2.670 και γεννήθηκε λίγο πρόωρα (35 εβδ και 6 ημ)! Όμως η εμπειρία του τοκετού ήταν πολύ καλή, οπότε ας προσέξω λίγο μπας και είμαι τυχερή και τη δεύτερη φορά!

Καλό βράδυ σε όλες!

γεια σου Βάσω! καλώς σας βρήκα!

μπα, εγώ υπολογίζω ότι τότε θα 'μαι γύρω στις 38 βδομάδες. Τα δίδυμα δυστυχώς σπάνια φτάνουν τις 40 βδομάδες και θα μάθω ημερομηνία λίγες μέρες πριν. Η ΠΗΤ μου είναι 3 Μαρτίου, ελπίζω να μη διώξετε γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την πιάσω! :)

Ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ.

Οποτε θέλω να κουνηθεί τρώω επίτηδες σοκολάτα.έτσι δεν ανχωνομαι για αυτό...

Και εγω εφτιαξα κρεπες πριν και γινετε χαμος τωρα!

Βλεπω ολες οι τρελες εδω εχουμε μαζευτει,,,,,,μια απο τα ιδια.....μα τι επαθαν το σκ τα μωρακια μας,,,?????ξεκουραση ηθελαν???

Το σαββατο ο δικος μου απο το πρωι δεν μου ειχε δωσει ουτε ενα σημαδι....με επιασε λοιπον ενα αγχος,φοβος ,νευρα,κλαματα που φυσικα ξεσπασα ατον αντρα μου....επειτα απο την καταθλιψαρα λοιπον αυτη εκανα ενα μπανιο...ξαπλωσα και ο καημενουλης ξεκινησε να βαραει,δωστου λοιπον εγω παλι κλαμα απο την ανακουφιση που ενιωσα με το πρωτο χτυπημα....ξαγρυπνη εμεινα ολη νυχτα,,,τη κυριακη αποφασισα να βολταρουμε γιατι αν εμενα μεσα σιγουρα τα ιδια θα περναγα .......καταλαβενετε ΤΡΕΛΑ,ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!!το μονο που με παρηγορει ειναι οτι βλεπω οτι αν χρειαστω νοσηλεια σε ψυχιατρειο θα εχω παρεα....χαχαχχαχαχα!!ΓΕλαω μεχρι να με ξαναπιασει.....ετσι δεν κανουν οι τρελοι???????

Ειμαστε ολες για δεσιμο ε???

Όχι βρε, τους στέλνεις απευθείας ένα email, δε χρειάζεται μέσω facebook. Σε όλες στέλνουν δείγματα αλλά εγώ να πάρω, άνευ μωρού τι να καταλάβω; Γι'αυτό έλεγα να ζητήσετε εσείς που έχετε μωρά που είναι ακόμα με πάνα, που θα μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα αν όντως είναι καλές.

Θα ζητήσω βέβαια και εγώ, για να τις έχω στο μαιευτήριο αλλά αν κάποια γνωστή μου πει ότι είναι καλές, θα παραγγείλω 3 πακέτα Ν2, να μη τρέχω super market.

Τι λες βρε παιδί μου! 11 ετών!!! Παιδάκι με παιδάκι!

Η αλήθεια είναι ότι με γυναικολόγους που έχω μιλήσει, μου είπαν οτι ο μέσος όρος ηλικίας που αδιεθετούν πλέον τα κορίτσια έχει πέσει πάρα πολύ. Εκεί που στη γενιά μου το σύνηθες ήταν γύρω στα 13, τώρα έχει πέσει στα 9-11! Θυμάμαι συμμαθήτριες της κόρης μου στην Α' Γυμνασίου, να φαίνονται κανονικές γυναίκες, σχηματισμένες.

Πάντως την κολλήτη της μάνας μου, η μαμά της την είχε κάνει στα 13! Και της έλεγε χαρακτηριστικά ότι άφηνε το μωρό στα κρυφά για να πάει να παίξει λάστιχο!!! Τι να πω...

Ενταξει μπορεις να γελασεις ελευθερα με την παρτυ μου!!:mrgreen:αφου δεν το χω...

Οσο για την μικρη τι να πω και τι να σχολιασω......

Ναι Adamanda, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καλή παρέα! Διπλανά δωματιάκια με λευκά φορεματάκια μας βλέπω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θέλω να πάει 5:00 να σχολάσω ΤΩΡΑ! Δεν την παλεύω σήμερα στη δουλειά, με τίποτα.

Σήμερα έχει τονοσαλάτα το πρόγραμμα και μετά μαγείρεμα μπάμιες (που έχω στον καταψύκτη). Και σκέφτομαι κανά γιουβαρλάκι τις επόμενες ημέρες (εύκολο και γρήγορο). Η λεμονιά μας είναι γεμάτη, οπότε, ότι πρέπει! Επίσης να ατμομαγειρέψω μερικά κολοκυθάκια και καρότα της υγιεινής διατροφής + κανένα αυγουλάκι. Και να κάνω και κανά ψητό φιλέτο κοτόπουλο.

Α να σας ρωτήσω, έχει καμιά σας αυτό το μαραφέτι (η παρόμοιο); Μου το έφερε η αδελφή μου, είναι λέει για πλύσιμο και στέγνωμα σαλάτας...

Ζουρλομανδια ολες ε???Αυτο το λευκο φορεματακι που δενεις τα χερια πισω...αυτο θα σου φορεσω λεει ο αντρας μου αχαχα!!

Αυτο το πλαστικο για την σαλατα που γυριζει γυρω γυρω??το εχω δει αλλα δεν ξερω αν ειναι εύχρηστο!το δοκιμασες?λεει τιποτα?

greta με έπεισες, πάω να ζυμώσω να ψήσω ψωμάκι, δεν αντέχω άλλο αυτό το μαύρο :) Με επισκληρίδιο μου είπε ο γιατρός. Οπότε, ούτε η ημερομηνία ισχύει, πιθανά να είναι και το Γενάρη.

Βάσω, δεν έχω τέτοια λεκάνη που να στεγνώνει τα μαρούλια, κανονικά τα μουλιάζω και τα στύβω με το χέρι.

Lilika να μην ακούς κανέναν και τίποτα από όλα τα χαζά, θετικά να σκέφτεσαι, όλα καλά θα είναι. Και η δικιά μου καμιά φορά πετάει κάτι τέτοια αλλά έχω μάθει να μην την ακούω και να κάνω το δικό μου ;)

Ζυμωσες ψωμακιιιιι?????Αααχ να δουμε εγω ποτε θα πειραματιστω να φτιαξω...

Να ρωτησω και κατι αλλο?εχετε και σεις πως νατο πω αιμοροιδες???γιατι εμενα με εχουν πεθανει!

Πονεμενο θεμα!!Υποφερω ναι!!Μιλαμε για αιμα οχι αστεια και δεν ειχα ποτε μου θεμα τετοιο ουτε καν στην πρωτη μου εγκυμοσύνη. Τωρα υποφερω

Καλησπέρα,

μπαίνω καθυστερημένα στη συζήτηση... Περιμένω δίδυμα κοριτσάκια οπότε η ημερομηνία δε μου είναι πολύ ξεκάθαρη ακόμα! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι 15 Φλεβάρη. Εύχομαι με το καλό σε όλες! :)

Καλως ηρθες και με το καλο τα διδυμακια σου!!Ειναι τα πρωτα του καφε μας!!!

Για πες μας πως ειναι να εχεις δυο μωρακια μεσα σου??

Να μας πεις και αλλα για εσενα!!

Κοριτσια μπηκα να σας γραψω μια καληνυχτα!

Πολυ βαρετη η Δευτερα αυτο εχω μονο να πω!!!!

Μουυυυτς στις κοιλιτσες σας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...