Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλημέεερα όμορφες!!!

lilika καλώς ήρθες!! Με το καλό το μωράκι σου!!!

Κι εγώ ένα πτώμα είμαι.. το σαββατο ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την αδερφή μου με τον ανηψιό μου [ 5 ώρες καθυστέρηση η πτήση τους(!) ] και όταν ήρθαν μεχρι να παίξουμε, να μιλήσουμε να.. να ... πέρασε η μέρα

Την Κυριακή ήρθαν για φαγητό στο σπίτι, πήγαμε στο πάρκο και μετά στο mall..

εδώ έχω να κάνω μια παρένθεση...

όσες έχετε παιδάκι μικρό (<5) ΚΑΙ είστε έγκυες τώρα χαρά στο κουράγιο σας!!!

ΔΕΝ ήμουν η μαμά του, αλλά προσπάθησα να ... ακολουθήσω το πρόγραμμα και... είναι επίσημο... τα έφτυσα... Σταματάω να γκρινιάζω για το συνδυασμό δουλειά+εγκυμοσύνη ένα ... αεικίνητο 4χρονο βάζει κάτω όλα τα 8-ωρα δουλειάς του κόσμου!!

Αλλά... την πατήσαμε και πλέον είμαι σε ..καραντίνα (και είμαι να ... ΣΚΑΣΩ!) κυκλοφορεί κάποια ίωση που μοιάζει με γαστρεντερίτιδα αυτόν τον καιρό? [και αν ναι πόσες μέρες κάνει να κάνει τον κύκλο της?].. Από χτες το βράδυ (γύρισε πτώμα σπίτι αλλά εικάσαμε ότι είναι λόγω της κούρασης γιατί πραγματικά δεν... έκατσε κάτω στιγμή από την ώρα που ξύπνησε!) έχει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας το καημένο... και είμαι να σκάσω τελείως...

πρώτον γιατί το'χω...τύψεις που πήγαμε στο mall [έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κόλλησε κάτι εκεί], δεύτερον γιατί η αδερφή μου και ο ανηψιός μου μόνο για 8 μέρες ήρθαν αν είναι άρρωστος ο μικρος και σε αυτούς θα βγει από τη μύτη και εγώ δεν θα τους δω καθόλου (είπαμε είμαι ήδη σε ...καραντίνα]...

Έφυγε και ο άντρας σήμερα το πρωί για εξωτερικό με τη δουλειά (επιστρέφει παρασκευή βράδυ) και νιώθω μια ... ανασφάλεια γενικώς...

Ουφ(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά , έγραφα τόση ώρα και σβήστηκαν :(

Ξανά .....

Βάσω, με γεια τα καινούρια σας πραγματάκια, καλοχρησιμοποίητα νάναι :)

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, και εγώ από την σάιτ θα παραγγείλω, μου έρχεται πιο εύκολα.

Greta να χαίρεσαι τον αδελφό σου, πολύχρονος :)

Εγώ τσάι με μέντα έφτιαξα σήμερα, τέλειο είναι...

Quinsey ναι, κυκλοφορεί μια τέτοια ίωση, τη πέρασε το μωρό μιας φίλης, 16 μηνών, με διάρροια, εμετούς, κατάπτωση και δεν έτρωγε τίποτα. 3-4 μέρες νομίζω του κράτησε. Περαστικά στο μικρούλι σας ....

1S7cp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες :)

Καλή εβδομάδα :)

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο μας έκανε καλό καιρό και είδαμε λίγο ήλιο, γιατί σήμερα πάλι συννεφιά βλέπω :(

Για τις αγορές έχω αγχωθεί λίγο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πάρει τίποτα μα τίποτα και το δωμάτιο είναι ακόμα έτσι, άφτιαχτο. Ερχονται και οι γιορτές και μετά δεν μου μένει και πολύς καιρός. Συν τις άλλης, δυσκολεύομαι πλέον και στης δουλειές και κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και αν τα περιμένω από τον άντρα μου να μου τα κάνει σώθηκα :) Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, με καισαρική θα γεννήσω, είναι το πρώτο μου παιδάκι αλλά σε αυτή την ηλικία ο γιατρός θεωρεί ότι θα είναι καλύτερα. Έχω και τις άσχημες εμπειρίες γέννας από τη μαμά μου σε μένα και τη πεθερά μου στον άντρα μου, που και οι δυο κινδύνεψαν σοβαρά και δεν λέω κουβέντα....:?

Με καισαρικη ε?Ποσο εισαι αν επιτρέπεται? Συγνωμη που ρωταω αλλα μου έκανε εντυπωση που στο εχει πει ο γιατρος αυτο.Ρωταω πραγματικά γιατι δεν το εχω ξανα ακουσει

καλημέεερα όμορφες!!!

lilika καλώς ήρθες!! Με το καλό το μωράκι σου!!!

Κι εγώ ένα πτώμα είμαι.. το σαββατο ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την αδερφή μου με τον ανηψιό μου [ 5 ώρες καθυστέρηση η πτήση τους(!) ] και όταν ήρθαν μεχρι να παίξουμε, να μιλήσουμε να.. να ... πέρασε η μέρα

Την Κυριακή ήρθαν για φαγητό στο σπίτι, πήγαμε στο πάρκο και μετά στο mall..

εδώ έχω να κάνω μια παρένθεση...

όσες έχετε παιδάκι μικρό (<5) ΚΑΙ είστε έγκυες τώρα χαρά στο κουράγιο σας!!!

ΔΕΝ ήμουν η μαμά του, αλλά προσπάθησα να ... ακολουθήσω το πρόγραμμα και... είναι επίσημο... τα έφτυσα... Σταματάω να γκρινιάζω για το συνδυασμό δουλειά+εγκυμοσύνη ένα ... αεικίνητο 4χρονο βάζει κάτω όλα τα 8-ωρα δουλειάς του κόσμου!!

Αλλά... την πατήσαμε και πλέον είμαι σε ..καραντίνα (και είμαι να ... ΣΚΑΣΩ!) κυκλοφορεί κάποια ίωση που μοιάζει με γαστρεντερίτιδα αυτόν τον καιρό? [και αν ναι πόσες μέρες κάνει να κάνει τον κύκλο της?].. Από χτες το βράδυ (γύρισε πτώμα σπίτι αλλά εικάσαμε ότι είναι λόγω της κούρασης γιατί πραγματικά δεν... έκατσε κάτω στιγμή από την ώρα που ξύπνησε!) έχει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας το καημένο... και είμαι να σκάσω τελείως...

πρώτον γιατί το'χω...τύψεις που πήγαμε στο mall [έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κόλλησε κάτι εκεί], δεύτερον γιατί η αδερφή μου και ο ανηψιός μου μόνο για 8 μέρες ήρθαν αν είναι άρρωστος ο μικρος και σε αυτούς θα βγει από τη μύτη και εγώ δεν θα τους δω καθόλου (είπαμε είμαι ήδη σε ...καραντίνα]...

Έφυγε και ο άντρας σήμερα το πρωί για εξωτερικό με τη δουλειά (επιστρέφει παρασκευή βράδυ) και νιώθω μια ... ανασφάλεια γενικώς...

Ουφ(!)

Αθηνά τι κριμα ρε γαμωτο..Περαστικα στον μικρουλη αλλα αν ειναι γαστρεντεριτιδα δεν εχει σημασια ποσο θα του κρατησει.Γιατι κολλαει στην αρχη αλλα και στο τελος των συμπτοματων!Δαλαδη μπορει ο μικρουλης την 3η μερα να ειναι ηδη καλα αλλα την 6η μπορει να κολληει κάποιον αλλον χωρις εκεινο να εχει συμπτωματα.Αν και οι χωροι αυτοι(mall,παιδοτοποι)οντως ευθυνονται για ιωσεις αλλα δεν σημαίνει οτι κολλησε απαραιτητα εκει.Μπορει να κολλησε εως και 72 ωρες πριν νομιζω απ την στιγμη

που παρουσιασε τα συμπτωματα.Θα περασει το μονο σίγουρο.. Απλα προσεχε εσυ γιατι δεν θα εινι καθολου καλο να κολλησεις..

Οσο για τα 4χρονα που να δεις τα 2χρονα....Εγκυμουνη και νηπιο δεν πανε μαζι αλλα καμμια φορα να που πανε!!:roll::roll::roll:

Καλε σε ολες φευγουν οι αντρες σας?Τι γινετε?Υπομονη υπομονη

Καλά , έγραφα τόση ώρα και σβήστηκαν :(

Ξανά .....

Βάσω, με γεια τα καινούρια σας πραγματάκια, καλοχρησιμοποίητα νάναι :)

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, και εγώ από την σάιτ θα παραγγείλω, μου έρχεται πιο εύκολα.

Greta να χαίρεσαι τον αδελφό σου, πολύχρονος :)

Εγώ τσάι με μέντα έφτιαξα σήμερα, τέλειο είναι...

Quinsey ναι, κυκλοφορεί μια τέτοια ίωση, τη πέρασε το μωρό μιας φίλης, 16 μηνών, με διάρροια, εμετούς, κατάπτωση και δεν έτρωγε τίποτα. 3-4 μέρες νομίζω του κράτησε. Περαστικά στο μικρούλι σας ....

Σ ευχαριστω σπουργιτακι!Και μενα σβηνονται συχνα!Κανε μια αντιγραφή πριν πατησεις αποστολη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά τι κριμα ρε γαμωτο..Περαστικα στον μικρουλη αλλα αν ειναι γαστρεντεριτιδα δεν εχει σημασια ποσο θα του κρατησει.Γιατι κολλαει στην αρχη αλλα και στο τελος των συμπτοματων!

Κατάλαβα... Ευχαριστώ και τις 2 σας για τα περαστικά, μίλησα με τη μαμά μου πριν λίγο εξαντλημένο είναι το καημένο αλλά χωρίς έξτρα παρατράγουδα από τις 4 τα ξημερώματα ως τώρα ...

Αν ισχύει δε αυτό με τις 72 ώρες... well το Σάββατο λόγω της καθυστέρησης το πέρασε σχεδόν όλο στο αεροδρόμιο και μετά στο αεροπλάνο, άλλα υπερ σοσ μέρη για να κολλήσει κάτι... :S

Δεν ξέρω αν πρέπει να τον πάνε και σε παιδιάτρο αν συνεχιστεί, θα του βγει κι αυτουνού του καημένου από τη μύτη το ταξίδι (κι ήταν τόσο καλός χτες να μου πιάνει την κοιλια και να μου λεει

"την άλλη φορά που θα ρθω (σσ. το Πάσχα) θα φέρω και μερικά από τα παιχνιδια μου για το μωρό"

ή μπήκαμε σε mothercare/prenatal και να μου δείχνει πράγματα κι να μου λεει "αυτό για το μωρο"/"εκείνο για το μωρό"

Τι καλά που είναι τα παιδάααακια--ναι τώρα μου βγαίνει εμένα της χαζομαμάς (χαζοθείας συγκεκριμένα αλλά still!) :( )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνά, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Το Σάββατο είχαμε τον γαμπρό :mrgreen: σπίτι (14 μηνών) και τα είδα όλα. Και να σκεφτείς ότι είναι από τα πιο καλόβολα παιδάκια που έχω δει (αγκαλίτσας, ήρεμος, χαμογελαστός) αλλά μόνο το πήγαινε έλα (είναι σε φάση εξερεύνησης βλέπεις) δε σε αφήνει στιγμή ήσυχη. Αχ πως θα την παλέψουμε οι γεροντομάνεεεεες..... Έτσι μας βλέπω

6a0133f30ae399970b0192ac407f6a970d-pi.jpg

Σπουργιτάκι, και ο δικός μου γιατρός που είναι υπέρ του φυσιολογικού αποδεδειγμένα, σε φίλη μου που είναι στα 42 και η εγκυμοσύνη της ήρθε με μεγάλο κόπο (πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές, κοντός τράχηλος, διαβήτης κύησης) της πρότεινε με γνώμονα την ασφάλεια του μωρού να κάνει καισαρική. Ο φυσιολογικός τοκετός είναι σίγουρα καλύτερος για την μητέρα από πλευράς ανάρρωσης αλλά από την πλευρά του μωρού με την καισαρική οι επιπλοκές μηδενίζουν. Έτσι, όταν μία γυναίκα μάλλον αποκλείεται να ξαναμείνει έγκυος (είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω άλλων δυσκολιών) οι γιατροί προτιμούν να εξασφαλίσουν την κύηση. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Greta, το μυστικό στον πουρέ είναι να ρίξεις λίγο βούτυρο φρέσκο. Εγώ παίρνω ένα βούτυρο χύμα που είναι μισό αγελαδινό, μισό πρόβειο (είναι και για τσουρέκια). Το βάζεις και γυαλίζει ο πουρές. Επίσης μπορείς να ρίξεις χορτοκύβους ή αν έχεις ζουμάκι από μαγειρεμένο κρέας. Τρελαίνομαι για πουρέ πατάτας!

Το δώρο της Pharmasept που μου φέρανε είναι αυτό: http://www.pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/tol-velvet/vrefiki-peripoiisi/new-born-care-kit-detail Σου λέω μοσχοβολάει μωρουδίλα, αυτή την μυρωδιά του ταλκ, που εγώ τουλάχιστον τη λατρεύω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βάσω, τέλειο το σκίτσο, εγώ σίγουρα έτσι θα είμαι...:roll:

Greta 41 είμαι, δεν με κάνεις με τίποτα αλλά η βιολογική ηλικία είναι αυτή που μετράει. Ούτε σε μας ήρθε εύκολα η εγκυμοσύνη αυτή, είχαμε θέματα και οι δύο, συν το άγχος μου που περνούσε ο καιρός και δεν γινόταν τίποτα. Μετά στην αρχή είχα αίμα και το πρώτο τρίμηνο σχεδόν την έβγαλα στο κρεβάτι με ενέσεις και άπειρα φάρμακα. Γενικά έχω μια δυσκολία σε όλη την εγκυμοσύνη. Αν η καισαρική μου αποκλείει κάθε δυνατό κίνδυνο είτε για το μωράκι μου, είτε για μένα, δεν έχω πρόβλημα, ας είναι...

1S7cp2.png

Αχ κοριτσια εχω θεμα με το ιντερνετ.

Λοιπον Αθηνα δεν πιστευω οτι χρειαζεται παιδιατρος.Το μονο που θα πει ειναι να τρωει(φυσικα κουταλακι κουταλακι) οσο μπορει να μην παθει αφυδάτωση γιατι εκει θα σε στειλει νοσοκομειο.αλλα αφου λες εχει απ της 4 να κανει κατι νομιζω θα το γλιτωσετε!!

Βασω αχ και εγω λατρευω τον πουρε.ο αντρας μου οχι με το ζορι τον τρωει...Μην μου λες βουτυρο αγελαδας το μονο που μου ρχετε στο μυαλο ειναι ψωμι ζεστο ψημενο κι βουτυρο απο πανω!Αχχχχχχχχχ

Σπουργιτακι μια χαρα εισαι!!!Και ναι οπως λεει και η Βασω συμφωνω καλυτερα η καισαρικη σε αυτην την περιπτωση!Πρωτα απ ολα προεχει η ασφαλεια της μαμας και του μωρου!

Μην αγχωνεσαι για την καισαρικη?ολικη θα κανεις?η επισκληριδιο??

Υ.Γ.Βασω ελα μια βολτα απο δω στον γιο μου που είναι και γλυκουλης και χαμογελαστος και καλος(κουκουβα χαχα)αλλα πολυυυυυυ ζωηρος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

28/2 έχω Πητ...στεναχωρηθηκα και σημερα.έχουμε βάψει το δωματιο και λέω εγώ στην πεθερά μου να παρουμε το ενα και το άλλο να το ψιλογεμισουμε.πραγματα έχουμε και να οργανωθουμε λίγο.και για κάποιο λογο φρικαρε και αρχισε να λέει έμεινε ς στο χωριό μετα τη γέννηση τα φτιάχνουμε και μια συνάδελφός στην δουλεια της παλιά (το 83) της έμεινε το δωμάτιο..εγώ εσκασα τοτε και φάνηκε και το άλλαξε τελείως και μου είπε οτι αυτά γίνονταν παλιά και τώρα όλα ελέγχονται.γενικά είναι υπέροχος άνθρωπος και τα πάμε τέλεια αλλά είναι πολλή ανχωτικη και ανχωνομαι και γω...φοβαμαι μη γίνει κάτι κακό έτσι και αλλιως στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αυτές οι συζητήσεις δεβοηθανε.(μαιαυτηριο δε ξέρω ακόμα,ο γιατρος μου είναι σε δυο-ιδιωτικα)

Νέο πινακάκι! Κάποιο μαιευτήριο έχω ξεχάσει σίγουρα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο :(

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

lilika26 μου μην στεναχωριέσαι, οι μαμάδες το έχουν αυτό.... και εμένα η δικιά μου τα ίδια μου λέει, να μην φτιάξουμε το δωμάτιο για να μην γρουσουζέψουμε κτλ.. Εμείς είχαμε περιστατικό ενός ξαδέρφου μου αλλά προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου. ΠΡοσπάθησε να μην σε επηρεάζουν όλα αυτά!

spourgitaki όλα καλά θα πάνε! Σημασία έχει οτι το παιδάκι σας έχει κρατηθεί και τώρα είναι στο τέλος να το πάρετε στην αγκαλιά σας. Ότι σας πει ο γιατρός θα κάνετε για να πάνε όλα καλά!

Κορίτσια χάζεψα τα NEXT, τι ωραία ρουχαλάκια που έχουν!! Θα παραγγείλω και εγώ κάποια για αρχή...... :D :D :D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Να σας ενημερώσω και για το εξής. Σας έχω πει για κάτι νέες ελληνικές πάνες που λέγονται Agnotis και σου τις στέλνουνε σπίτι. Βγαίνουνε στα 22-24 λεπτά η πάνα στην παραγγελία 3 πακέτων. Εμένα πολύ μου αρέσουν, και γιατί είναι ελληνικές και γιατί φαίνονται πολύ καλαίσθητες αλλά από ποιότητα... ιδέα δεν έχω, ούτε μπορώ να κρίνω.

Εσείς όμως που είστε ήδη μανούλες, αν τους στείλετε ένα email στο [email protected] μπορείτε να τους ζητήσετε να σας στείλουν δωρεάν δείγματα (το προτείνουν οι ίδιοι και στη σελίδα τους στο facebook). Απλά τους στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και ότι ενδιαφέρεστε για δοκιμή. Μήπως να δοκιμάζατε να μας πείτε καμιά γνώμη; Τα σχόλια από κοπέλες στο facebook είναι πολύ θετικά αλλά είναι και άγνωστες οι κοπέλες. Η τιμή τους είναι καλή νομίζω (αν είναι μάλιστα να βολεύουν και να μην έχουμε το κυνήγι της προσφοράς).

Lilika, ξεαγχώσου κορίτσι μου! Θυμάμαι ότι είχες και με τη διατροφή μεγάλο άγχος αλλά δεν υπάρχει λόγος. Όλα καλά πάνε άλλωστε! Όσο για την πεθερά, γιατί δίνεις σημασία; Μεγάλοι άνθρωποι είναι, θα σου πουν ουκ ολίγες βλακείες. Κάντε εκεί με τον άντρα σου ό,τι σας αρέσει και μη σκέφτεσαι βλακείες για γρουσουζιές κλπ. Αν ήταν να χαλάνε οι εγκυμοσύνες από μάτια, κατάρες και προλήψεις, δε θα γεννιόντουσαν παιδιά :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εντάξει με τη διατροφή το ξεπέρασα μέσα μου μπορω να πβ.γενικά ανχωνομαι πολλή εύκολα και δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες αλλά νιώθω παρα πολλή ευάλωτη...εσείς έχετε ψυχολογικές διακυμάνσεις?

Εντάξει με τη διατροφή το ξεπέρασα μέσα μου μπορω να πβ.γενικά ανχωνομαι πολλή εύκολα και δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες αλλά νιώθω παρα πολλή ευάλωτη...εσείς έχετε ψυχολογικές διακυμάνσεις?

Μια και δυό??? :tongue:

Στην αρχή (μέχρι το τρίμηνο) τό' χα σίγουρο που θα αποβάλλω, μετά έτρωγα φρίκες "γιατί αυτήνής (της όποιας) κλωτσάει κι εμένα τπτ?", "πώς θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά?" κτλ κτλ κλτ

γενικά τα ψυχολογικα μου ανεβοκατεβαίνουν σαν...ασανσέρ αλλά προσπαθώ να το ρίχνω στην πλάκα και να αυτοσαρκάζομαι αλλιώς θα καταλήξω... νευρωτική :tongue:

Την τελευταία φρίκη την πέρασα την Παρασκευή που μας πέρασε που ο μπέμπης ... δεν ειχε κέφια για κλωτσομπουνιεςκουτουλιές και η αγχωτικιά πρωτομάνα κόντεψε να πέσει σε κατάθλιψη :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματά μας θα δεις ότι λίγο πολύ, όλες έτσι είμαστε. Οι ορμόνες όντως δεν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί και όλα τα αισθανόμαστε "υπερβολικά".

Ειδικά με άγχος, το στοίχημα είναι να μπορούμε να αξιολογούμε κάθε φορά αν πράγματι υφίσταται λόγος ανησυχίας ή είμαστε απλά υπερβολικές. Μη νομίζεις, τα γράφω για να τα ακούω και εγώ :wink:

Χαίρομαι που χαλάρωσες με τα μη και τα πρέπει της διατροφής :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Την τελευταία φρίκη την πέρασα την Παρασκευή που μας πέρασε που ο μπέμπης ... δεν ειχε κέφια για κλωτσομπουνιεςκουτουλιές και η αγχωτικιά πρωτομάνα κόντεψε να πέσει σε κατάθλιψη :tongue:

Την ίδια φρίκη πέρασα την Κυριακή! Όλο τη κοιλιά μου έπιανα, μπας και κουνηθεί η μπέμπα, η οποία εννοείται ότι μετά τη καταθλιψάρα που πέρασα τις τελευταίες μέρες και την κούραση, απλά ήθελε το καημένο να ξεκουραστεί λιγουλάκι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...