Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Επιτέλους μαζευτήκαμε στο σπίτι :)

Πήγαμε ωραία βόλτα σήμερα, ωραίος καιρός, λιακάδα και ζεστούλα :) Πρώτα για καφεδάκι, μετά φαγάκι και μετά στα μαγαζιά. Ευτυχώς ήταν ακόμα ανοιχτά και έτσι κατάφερα να δω μερικά πράγματα. Το κυριότερο, το κρεβατάκι του μωρού. Δεν κλείσαμε αλλά νομίζω ξέρω τι θα πάρουμε. Πάντως, αν θες ένα κρεβατάκι, να είναι και προεφηβικό και ξύλινο και όμορφο, δεν είναι και φτηνά.

Α, ήθελα και χαλί, είχα βρει κιόλας ένα στη Βιοκαρπέτ που μου άρεσε πολύ αλλά δεν συμφωνεί ο άντρας μου, λέει να μην το πάρουμε για φέτος τουλάχιστον που θα είναι νεογέννητο για τις αλλεργίες...Ισχύει αυτό?

Και αναρωτιέμαι εγώ, πως θα ζεσταθεί το δωμάτιο που είναι και βορινό και έχει και καταπαγωμένο πλακάκι? Βέβαια καλοριφέρ βάζουμε αλλά αν δεν έχεις καλυμμένο το πλακάκι δεν ζεσταίνει τόσο καλά.

Greta περαστικά σας βρε κορίτσι μου, τη πατήσατε και οι δύο ε? Πολλές ιώσεις ακούω ότι κυκλοφορούν, από πυρετούς με καταρροή μέχρι γαστρεντερίτιδες. Πως το φοβάμαι μην κολλήσω κάτι...

Από κιλά καλά είμαι ακόμα, 8 έχω πάρει και η κοιλιά μου τώρα τελευταία φάνηκε, αφού ο άντρας μου θέλει να κάνει δίαιτα και το έχουμε ρίξει στο μαύρο ψωμί και τυράκι με 4% λιπαρά :evil: εγώ τι φταίω δηλαδή?

Tina ναι, είχα ανοίξει παλιά αλλά το βαρέθηκα και δεν μπαίνω καθόλου :|

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει ειχα γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο και σβηστικε παλι οτι να ναι....

Θα γραψω αυριο το πρωι δεν εχω κουραγιο!!

Φιλακια κοιλιτσες και καλο βραδυ ευχομαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τελικα χθες παρα τα νευρα μ πήγαμε για φαγητό το βράδυ, τον έπιασαν κ οι τύψεις τον άντρα μ π δν βγαίνουμε... Σήμερα ομως φεύγει κ με εχει πιάσει το άγχος, δν μ αρέσει καθόλου ν ειμαι μονη μ με το παιδί αυτόν τον καιρό.... Εσείς, θα πάτε βολτιτσα σήμερα?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

καλημερααααα!λοιπον εμεις πριν λιγο ξυπνησαμε και να πω την αληθεια ακομη χουζουρευουμεε ειναι πολυ γλυκο το παπλωμα:D

boulitsa σου εστειλα ελπιζω να το πηρες γιατι δεν εχω ξαναστειλει!

εχει καλη μερα σημερα και τα μαγαζια ανοιχτα ολο και καμια βολτουλα λεμε να παμε!απο φαγητο δεν εκανα τιποτα πολυ γαιδουρα:roll: κατι ευκολο και προχειρο ετσι για να μην λεει οτι δεν μαγειρεψα!

IGvSm12.png

Γεια σας και απο εμας!!

Τι μου κανετε κοριτσαρες μου??

Εμεις σπιτι ειμαστε δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα!Ευτυχως ηρθε ο μπαμπας μου και εβγαλε λιγο τον μικρο!

Απο φαγητο φτιαχνω κοκορα κρασατο και μαλλον θα τον συνοδεψω με μακαρονια!!

boulitsa μου τι καλα που βγηκατε οι δυο σας!

Καταλαβαινω το να φευγει ειναι δυσκολο αλλα μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσακι μου γιατι δεν βγαζει πουθενα!Ειναι μονιμη αυτη η κατασταση στο να φευγει η προσωρινη?

tina χουζουρεμα ε???ειμαι λάτρεις..... Αλλα με τον μικρο πολυ δυσκολο πια!!Θα κανω χρονια να χουζουρεψω ξανα!!;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα την πρωτη μου ραγαδα σημερα...κατακοκκινη στην ακρη της κοιλιας...πικρα...ελεγα αφου δεν εχω βγαλει μεχρι τωρα(7ο μηνα) δε θα βγαλω...τρωω και πολυ και πρεπει να το κοψω...ψυχολογια πεσμενη...

Κορίτσια καλησπέρα :)

Ελπίζω όλες να είσαστε καλά :)

Μια ερώτηση, έχει καμιά σας αγοράσει ρουχαλάκια για το μωρό από το NEXT? Αν ναι αξίζουν? τα νούμερά τους πως είναι? Είδα σήμερα που χάζευα στο internet κάτι πολύ γλυκά κορμάκια και φορμάκια σε πολύ καλές τιμούλες και μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι, αν είναι να τα παραγγείλω όλα από εκεί να γλυτώσω και το ψάξιμο :tongue:

1S7cp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα! Χτες αγορασα 2 πυτζαμες και ενα νυχτικο,(για το μαιευτηριο και για μετα) oysho και h&m,ενταξει τιμες μπορω να πω..

Ρουχαλακια Mothercare Θα παω το σαββατο που μας ερχεται..Ακομα δεν θερω για 2 πραγματακια.Αν θα παρω και newborn (μου ειπαν στο μαγαζι αν το μωρο γεννηθει κατω των 3 κιλων θα τα χρειαστει-αραγε στο doppler μεθαυριο θα μπορουν να μου κανουν προβλεψη??) και αν θα παρω και μακριμανικα εσωρουχακια..

Οσο για χαλι, εμεις θα αογρασω τον Σεπτεμβρη, μεχρι τοτε ο μικρος δεν θα μπυοσουλαει οποτε..Εξαλου, τους πρωτους μηνες θα κοιμαται στο port bebe μαζι μας και εχουμε 2-3 χαλακια κρεβατοκαμαρας, λεπτα μην φανταστειτε...αλλα απο τη στιγμη που στο δωματιο θα υπαρχει θερμανση δεν υπαρχει προβλημα με τα πλακακια! Αν ο μικρος μεταφερθει πχ στο δωματιο του μαιο, περαν του οτι θα εχει γλυκανει ο καιρος, θα εχει το βραδυ θερμοπομπο αν ειναι κρυο, οποτε λυση υπαρχει..:D

F4oIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εμάς το σ/κ ήταν πολύ γεμάτο... πριν λίγο ήρθαμε σπίτι και έχω ξαπλώσει στον καναπέ, περιμένω να αρχίσει ταινία στην nova!!

Εγώ λέω για τις αγορές με τον καινούργιο χρόνο για ρούχα του παιδιού , δεν είναι αργά έτσι ??? Όσο για χαλι σκέφτομαι να βάλω από τώρα γιατί η πόλη μας είναι πολύ κρύα και θέλω να είναι ζεστό το δωμάτιό του...αφήστε που θέλω να ναι και από όλα έτοιμο το δωμάτιο.

Lilika φαίνεται τόσο ??? Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάποια... Βάζεις τίποτα ?? Εγώ αμυγδαλελαιο κάθε βράδυ

Spourgitaki δυστυχώς δεν τα ξέρω τα NEXT, οι δευτερομανουλες να μας πουν :D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

lilika βαζεις τιποτα για τις ραγαδες?

Η κρεμα simulcium (νομιζω ετσι γραφετε θα το.διορθοσω αυριο αν το γραφω λαθος)ειναι πολυ καλη!!Και στις ηδη υπαρχουσες ραγαδες κανει θαυματα!

Και εγω αμυγδαλελαιο βαζω μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καινούρια!

spourgitaki εχω ψωνισει τα ξερω αλλα οχι πολυ μην φανταστεις.ειναι αρκετα καλα και περα απο το ιντερνετ υπαρχει καταστημα στο εμπορικο river west

little star ναι αν το μωρο ειναι κατω των 3κιλων φυσικα και θα χρειαστει μικρα ρουχαλακια αλλα παλι οχι πολλα γιατι πέρνει γρηγορα βαρος.Στο ντοπλερ ναι θα σου πουν αλλα υπαρχει αποκλιση σιγουτα.Στο περιπου παντως θα ξερεις

Νασια οχι δεν ειναι αργα για τα ψωνια σου τοτε..Για το χαλακι στο παιδικο δεν ξερω τι να σου πω.Οι παιδιατροι λενε οχι τον πρωτο χρονο η αν ειναι τοσο αναγκη και πρεπει συζητησε με τον παιδιατρο μηπως σου επιτρεψει τάπητα.

Η ωρα 01:00 και εγω χαζευω την εκπομπη της Μελετη!Εχει θεμα το πορνο!!Καλε τι μαθαινω βραδιατικο!!!απαππα :oops::oops::oops::oops::oops:

Παω να κοιμηθω σιγα σιγα.....Καλο βραδυ κοιλουμπες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα και από την εξαφανισμένη εορτάζουσα :D

Γεμάτο αυτό το ΠΣΚ και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και το καλύτερό μου από πλευράς κούρασης. Την Παρασκευή τελείωσα από τη δουλειά κομμάτια, πήγαμε μέχρι το MetroMall για να πάρουμε ένα δώρο για μια φίλη της κόρης και να μου πάρουν κάτι για τα γενέθλιά μου. Τελικά κουράστηκα και δε βρήκα τίποτα απολύτως να μου κάνεις κέφι. Δεν ξέρω αν ήταν κρίση ηλικίας ή απλά κούραση αλλά με έπιασε μία καταθλιψάρα και μου έφταιγαν όλα. Γενικά, όχι καλή ημέρα.

Το Σάββατο ξύπνησα κάπως καλά και είπα να κάνω καμιά δουλειά. Έπλυνα, άπλωσα, σιδέρωσα, έφτιαξα σουτζουκάκια με πατάτες στο φούρνο και είπα να κάνω λίγο πουρέ (που λατρεύω, αλλά τρώω μόνο εγώ). Τελικά ενώ ήταν τέλειος, καταλάθος έριξα πάρα πολύ πιπέρι και δεν τρωγόταν με τίποτα! Μετά μας ειδοποίησαν κάτι φίλοι ότι θα έρθουν να μου φέρουν πραγματάκια για το μωρό και έψησα κουλουράκια, έκανα ένα κέικ, συμμάζεψα λιγάκι και όταν ήρθαν κατά τις 7:00 απλά ήμουν πτώμα. Τα παιδιά μου έφεραν ένα relax της chicco (οπότε πάει και αυτό) ένα μεγάλο mobile που θα το ευχαριστηθεί η μπέμπα, μία κουβέρτα που γίνεται σάκος, διάφορα ρουχαλάκια και ένα τέλειο σετ της Pharmasept που έχει αφρόλουτρο (σώμα+μαλλιά), κρεμούλα, λαδάκι και μαντηλάκια. Μυρίζουν απίστευτη μωρουδίλα και τα συστατικά τους είναι πολύ καλά. Η κοπέλα είναι φαρμακοποιός και μου είπε ότι είναι από τα καλύτερα.

Τη Κυριακή απλά σερνόμουν από καναπέ σε καναπέ γιατί ένιωθα εξάντληση. Η μπέμπα μάλλον τα είχε φτύσει από την κούραση τη δική μου (πνευματική και σωματική) και κουνιόταν ελάχιστα και φυσικά εγώ ανησυχούσα περισσότερο. Ευτυχώς σήμερα το πρωί ξεκίνησε τον χορό και ησύχασα.

Spourgitaki εγώ έχω πάρει από τα ΝΕΧΤ πολλά πραγματάκια, ολόσωμα φορμάκια, εσωρουχάκια, μπουρνούζι, σκουφάκι κ.α. Τα έχω πάρει όλα μέσω internet γιατί οι τιμές σε σχέση με το κατάστημα είναι πολύ φθηνότερες. Σε 2-3 μέρες το πολύ σου έρχονται σπίτι και δεν έχει μεταφορικά αν η παραγγελία σου είναι >20ευρώ. Ποιοτικά είναι πολύ καλά και τα νούμερά τους είναι σαν του mothercare. Γενική συμβουλή για τα μακρυμάνικα εσώρουχα, το ραβδωτό βαμβακερό έχει πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα και είναι πολύ πιο εύκολο στο βάλε-βγάλε.

lilika26 καλώς ήρθες και εδώ (εμείς τα έχουμε πει ήδη στο parents). Πες μας ακριβώς την ΠΗΤ σου και σε ποιο μαιευτήριο γεννάς, για να σε βάλουμε στο πινακάκι μας. Με το ΙΚΑ, καλή υπομονή :D

Τελικά είναι οι μέρες μου φαίνεται και οι άντρες μας είναι στον κόσμο τους! Υπομονή κορίτσια :) Εγώ το Σαββατο τον έστειλα σουπερ μάρκετ και για μαναβική και ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες χε χε. Που θα πάει, θα μάθει :)

Για τις ραγάδες δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Άμα το έχει το δέρμα σου, ότι και να βάλεις, θα τις πάθεις. Μπορούμε απλά να το κρατάμε αρκετά ενυδατωμένο ώστε να έχουμε την λιγότερη ζημιά. Εγώ έβαζα σκέτο αμυγδαλελαιο από την αρχή και η αλήθεια είναι ότι τίποτα άλλο δε μου φαίνεται τόσο βολικό. Οι κρέμες με κρυώνουν (γελάστε ελεύθερα) και μυρωδιές δεν ανέχομαι εύκολα. Προς το παρόν το μόνο άρωμα που δέχομαι είναι του Korre (Λευκό Τσάι, Περγαμόντο & Φρέζια). Μέχρι και με το αφρόλουτρο, με πιάνει μια αηδία :(

Με γεια στα πραγματάκια σας όσες ψωνίσατε, καλοχρησιμοποίητα :D

Τελευταία εβδομάδα δουλειάς αυτή, ανυπομονώ να περάσει :mrgreen:

Και πάλι καλημέρα και καλή εβδομάδα :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και καλη εβδομάδα φουσκιτσες!

Μ εχει τσακισει αυτη η ιωση,ο μικρος ειναι καλα αλλα δε ξερω για ποσο...

Σημερα δεν εχει δουλειες,φαγητο εχω απο χτες,ενα πιλαφι θελω να κανω αν και μου γυαλισε και ο πουρες της Βάσως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βασω με γεια τα πραγματακια σας!Τελικα ξεμπερδεψες και με τα καλλυντικά της μικρης..εγω ακομα δεν εχω αποφασισει!

Παω να κανω εναν καφε η ενα χαμομήλι δεν εχω αποφασισει ακομα :tongue::tongue:

Α!!!Και να μην ξεχνιομαστε σημερα εχει γεννεθλια ο αδερφος μου,αυτος ο μηνας για εμας ειναι φουλ στα γεννεθλια!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες :)

Καλή εβδομάδα :)

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο μας έκανε καλό καιρό και είδαμε λίγο ήλιο, γιατί σήμερα πάλι συννεφιά βλέπω :(

Για τις αγορές έχω αγχωθεί λίγο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πάρει τίποτα μα τίποτα και το δωμάτιο είναι ακόμα έτσι, άφτιαχτο. Ερχονται και οι γιορτές και μετά δεν μου μένει και πολύς καιρός. Συν τις άλλης, δυσκολεύομαι πλέον και στης δουλειές και κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και αν τα περιμένω από τον άντρα μου να μου τα κάνει σώθηκα :) Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, με καισαρική θα γεννήσω, είναι το πρώτο μου παιδάκι αλλά σε αυτή την ηλικία ο γιατρός θεωρεί ότι θα είναι καλύτερα. Έχω και τις άσχημες εμπειρίες γέννας από τη μαμά μου σε μένα και τη πεθερά μου στον άντρα μου, που και οι δυο κινδύνεψαν σοβαρά και δεν λέω κουβέντα....:?

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...