Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλα και ελεγα πως μονο εγω εχω θεμα με το ροχαλητο του αντρα... μου στο ανασκελα δινει ρεστα,,,,,κι αν ξυπνησω ρε γαμωτο τωρα δε ξανακοιμαμαι ευκοολα!!!!Τον λυπαμαι κ εγω που τον ξυπναω αλλα αυτος αποκοιμιεται σε δευτερολεπτα....αλοιμονο σε μας!!!!!!!

Γκρετα να χαιρεσαι το μπαμπα σου....!!!!!!!!!!Πολυχρονος!!!!!

Για το baby planet που με ρωτησετε δε ξερω για λεκεδες στα δικα μας ρουχα που το δοκιμασα χωρις μαλακτικο μου εκανε εντυπωση το ωραιο αρωμα και το οτι αφηνει τα ρουχα απαλα,,,ειχα αμφιβολιες ιατι ειχα δοκιμασει το baby planet υγρο πιατων και ηθελες ενα μπουκαλι για να κανει σαπουναδα....των ρουχων ομως μου αρεσε....

Αθηνα Επτανησια και εσυ ε????ε ρε τρελα και γω τρελοκεφαλλονιτισα....Τελεια τα νησια μας....οχι να το παινευτουμε!!!

Για τις πανες που λεγατε....πρεπει να στοκαρουμε λετε?να κυνηγαμε τις προσφορουλες?

Spourgitaki στα κιλα πανω κατω μαζι πανε τα μπεμπακια μας και μενα χθες στις 30 εβδ 1500γρ ηταν.....Εμενα ρε κοριτσια ο γιατρ ος μου ειπε να κανω το ντοπλερ μετα τις γιορτες 9/1 γιατι αν το κανω τωρα θα το κανω τσαμπα μου ειπε απο τη στιγμη που τα βλεπει ολα καλα....αν αρχισει να ζοριζεται λεει το μωρο θα εινα4η εβδομαδα,ι μετα την33η,34η εβδομαδα γι'αυτο μου ειπε να το κλεισω τοτε.....τι να πω?εγω το περιμενενα πως κ πως να ξαλαφρωσω κ απο αυτο αλλα υπομονη κατι ξερει παραπανω!!!

Adamanda, όντος ίδιο βάρος έχουν, και είναι στο μέσο όρο για την ηλικία τους :). Το ντόπλερ και εγώ 33 εβδ. και θα το κάνω, και ο δικός μου γιατρός αυτό είπε, μετά την 33η-34η εβδομάδα.

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Boulitsa, δυστυχώς παντού στην Ελλάδα το βρίσκω διαθέσιμο από Ιανουάριο του 2015.

To βρίσκω όμως από Αγγλία και μάλιστα με μηδέν μεταφορικά από το prams.net

http://www.prams.net/chicco-next-2-me-bed-side-crib-adaptable-graphite-grey?utm_expid=68760069-0.oLHirGqhSyKy7gNvBXNNJg.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F

208ευρώ και διαθέσιμο για αποστολή σε 1 εβδομάδα.

Μήπως να τους έστελνες ένα μήνυμα;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

boulitsa κατ αρχην ευχαριστω για τις ευχες!!!

Κατα δευτερον νασε βρισω εγω πρωτη??Γιατι κοπελα μου την περνεις αγκαλιά?Δεν φτανουν οσα περασες?

Θα τις αναπληρωσουμε τις αγκαλιες μην αγχωνεσαι!Περνε την καθιστη βρε παιδι μου..Εγω εχω σταματησει καθε φορα που τον επερνα αγκαλια μου ξεκινουσαν οι συσπασεις μαζι με πονο..Δεν γινεται να το κανω αυτο στο αλλο μου μωρακι,να γεννησω προορα και να τρεχω μια ζωη μετα...

Μου ζηταει αγκαλια και του λεει ποναει η μεση μου!Και τωρα κανω τα "αχ" και "βαχ" εγω οπου βρεθω και οπου σταθω και λεει "Μεση Μαμα" χαχαχαχαχα

Οσο για τα γλυκακια σου γεια στα χερια σου και εγω θα κανω αλλά μελομακαρονα μονο γιατι κουραμπιεδες δεν εχω φτιαξει ποτε!Και ελεγα να κανω και την βασιλόπιτα μονη μου,θα δειξει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Bασω χρονια πολλααααααααααα!!!! εγω παντως το εφαγα το γλυκακι μου για παρτυ σου!

spourgitaki αν μαθεις ενημερωσε με!

greta να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου!

εγω ακομη δεν εχω ψαχτει ουτε για παμπερ ουτε απορρυπαντικο για τα ρουχα του μωρου θα δω τις συμβουλεσ σας και θα αποφασισω!εν τω μεταξυ τωρα θα παω με τον αντρα μου βολτα στο mall σας φιλωωωωω

IGvSm12.png

Σε ζηλευω tinaaaaaa θελω και εγω βολτα!!!

Για να δουμε αν θα καταφερουμε να παμε αυριο στο Γκαζι!

Σ ευχαριστώ για τις ευχες σου ανταποδιδω!!Καλη βολτα!

Κοριτσια μολις ξεμπερδεψα απ την κουζινα φυσικα και το φαγητο δεν ειναι ετοιμο...την ακουσε η μεση μου παλι!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!και γω τέλος τέλος φεβρουαρίου γενναω. να σας κανω μια ερώτηση?σε ποια εβδομαδα σας έδωσαν πητ για να καταθέσετε στο ικα?Θα πάω στην 29η.Το ικα της περιοχής μου μου έδωσε μια ασαφής να το πω απάντηση"ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργα".Anyway αυτες της μερες εχω μπερδευτεί πολλή πολλή.Η μια υπηρεσία με στέλνει στην άλλη έχω αλλάξει υπηρεσίες και ραντεβου 2-3 φορες.Ουφφφφφφφφ.....

Γεια σου lilika και με το καλό το μωρακι σου..

Πες μας και αλλά για εσένα να σε γνωρίσουμε!!!!

Για τα αλλά που ρωτάς θα σε κατατοπίσουν τα κορίτσια που δουλεύουν και τα ξέρουν!

Φίλες μου την άκουσα σήμερα :/ μόλις ξαπλωσα και μπήκα να σας γραψω μια καληνύχτα!!

Μουυυυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ωραια!λοιπον ειμαι στην 28 εβδομαδα μετραω τις μερες μεχρι να γεννησω!νιωθω οτι ειμαι εγκυος για παντα!εχω αγορακι!και ειμαι πολλη ευτοχησμενη που θα γινω μανουλα!πρωτο παιδακι!εχουμε βαψει δωματιο και ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!κλοτσαει συχνα καιδυνατα!χεχε

Βάσω μου χρόνια πολλαααα να τα εκατοστήσεις! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε κ με το καλό να έρθει κ το μωράκι σ να συμπληρώσει οοοολη αυτήν την αγάπη!

Greta να τον χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου! Πολύχρονος κ υγειής!

Lilika26 καλώς ήρθες κορίτσι μου! Σ εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου!

Βάσω εγώ κεραστηκα μια κρέπα!κερασα κ τον άντρα μ εκ μέρους σ κ λίγο τον γιο μου!

Άργησα να σας γράψω κ να σας ευχηθώ γιατι εχθές το βράδυ μαλλωσα με τον άντρα μ κ τον έστειλα στον καναπέ κ δεν είχα διάθεση όλη μέρα μέχρι να γυρίσει επιτέλους από την δουλεια κ να το συζητήσουμε! Κ αφού βγάλαμε άκρη κ ζητήσαμε συγγνώμες είμαι καλα!!

Πάντως εδώ μια όμορφη μέρα είχαμε σήμερα κ θα έχουμε κ αυριο με πολύ πολύ ήλιο!! Το ευχαριστήθηκα!

Καλό σας βράδυ νεράιδες...τα λέμε!

KMwEp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες :)

Ωραία, ηλιόλουστη μέρα σήμερα, ότι πρέπει για βόλτα :) Μετά από δυο μέρες βροχής περιμένω πως και πως να βγω έξω :D

Καλώς ήρθες Lilika, με το καλό το μωράκι σου :) και εγώ πρώτη φορά θα γίνω μανούλα, περιμένω κοριτσάκι :) Ούτε εγώ δουλεύω και δεν έχω ιδέα από αυτά.

Λέμε με τον άντρα μου να πάμε να κοιτάξουμε για κρεβατάκι του μωρού κυρίως και για όλα τα υπόλοιπα που χρειαζόμαστε και δεν έχουμε βρει τίποτα ακόμα. Είχα δει στο Mothercare που μου είχαν αρέσει μερικά, αλλά ήθελα να δω και κάποια άλλα να έχω επιλογή λέω. Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα που να φεύγουν τα καγκελάκια μετά και να μετατρέπεται σε προεφηβικό για να το έχουμε μέχρι το παιδί να πάει 4-5 χρονών και μετά βλέπουμε. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Και αύριο θα στολίσουμε και εμείς επιτέλους, δεν πάει άλλο, έως και η πεθερά μου στόλισε, έλεος :D

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλές βόλτες :)

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Greta έχεις δίκιο, αλλα έχω ήδη τύψεις για το χρόνο π δν θα της αφιερώνω μετα λόγω του μωρού κ προσπαθώ να τον αναπληρωςω εκ των προτέρων. Ασε π εμένα ειναι πολυ μικρή ακόμη κ δν καταλαβαίνει, το παίρνει...προσωπικά όταν δν την παίρνω αγκαλιά., προσπαθώ βέβαια ν την ξεγελαω, αλλα δύσκολο...

Βασω με σωζεις! Θα το παραγγειλω σήμερα-αύριο κ θ σ πω! :tongue:

Βλέπω ηρεμία σήμερα,αρα τυχερουλες μάλλον βολτάρετε οικογενειακως! Εμένα ρε γμτ αυτές τις μερες ο άντρας μ δουλεύει παρα πολυ κ είμαστε ολο μέσα! Ασε π αύριο θα φύγει κ εκτός Αθηνών για μια εβδομαδα! Ξέρω ότι δν φταίει, αλλα ξεσπάω πανω τ. Ειναι κ ότι ενώ μέχρι πριν μείνω εγκυος έπαιρνα το παιδί κ πηγαίναμε όπου θέλαμε, τώρα λόγω κατάστασης δν μπορώ ν βγω μονη μ μαζί της ούτε ν οδηγήσω πολυ...σκέφτομαι κ ότι μετα παλι μέσα θ κλειστούμε κ με πιάνουν τα νεύρα μ!:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ωραια!λοιπον ειμαι στην 28 εβδομαδα μετραω τις μερες μεχρι να γεννησω!νιωθω οτι ειμαι εγκυος για παντα!εχω αγορακι!και ειμαι πολλη ευτοχησμενη που θα γινω μανουλα!πρωτο παιδακι!εχουμε βαψει δωματιο και ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!κλοτσαει συχνα καιδυνατα!χεχε

Τελεια lilika!!!Και εγω αγορακι περιμενω και εχω ηδη εναν γιο 2,5 ετων περιπου!!Αλλο πραγμα οι γιοί για τις μανουλες!!Ερωτας!!

Βάσω μου χρόνια πολλαααα να τα εκατοστήσεις! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε κ με το καλό να έρθει κ το μωράκι σ να συμπληρώσει οοοολη αυτήν την αγάπη!

Greta να τον χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου! Πολύχρονος κ υγειής!

Lilika26 καλώς ήρθες κορίτσι μου! Σ εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου!

Βάσω εγώ κεραστηκα μια κρέπα!κερασα κ τον άντρα μ εκ μέρους σ κ λίγο τον γιο μου!

Άργησα να σας γράψω κ να σας ευχηθώ γιατι εχθές το βράδυ μαλλωσα με τον άντρα μ κ τον έστειλα στον καναπέ κ δεν είχα διάθεση όλη μέρα μέχρι να γυρίσει επιτέλους από την δουλεια κ να το συζητήσουμε! Κ αφού βγάλαμε άκρη κ ζητήσαμε συγγνώμες είμαι καλα!!

Πάντως εδώ μια όμορφη μέρα είχαμε σήμερα κ θα έχουμε κ αυριο με πολύ πολύ ήλιο!! Το ευχαριστήθηκα!

Καλό σας βράδυ νεράιδες...τα λέμε!

Και εμεις ειχαμε ενα ωραιοτατο τσακωμο πρωι πρωι!!!

Πραγματικα ενοιωσα ολα αυτα που λεγαμε,ουτε που ανοιξα το στομα μου!Ωρες ωρες θελουν καπου να ξεσπασουν κ αυτοι αλλα στην φαση που ειμαστε το θεωρω απαραδεκτο!!!Βεβαια μετα ζητανε συγνωμη αλλα τι να την κανουμε..εγω χαλστηκα πρωινιατικα!Ειχα και την μαμα μου εδω και δεν γουσταρω καθολου τετοιαα σκηνικα μπροστα σε αλλους οποιοι κ αν ειναι αυτοι!!

Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι φασεις ειναι θα περασουν!!Κιεγω τσακισα τουρτα και γλυκαθηκα :P:p:p

Καλημέρα κοιλίτσες :)

Ωραία, ηλιόλουστη μέρα σήμερα, ότι πρέπει για βόλτα :) Μετά από δυο μέρες βροχής περιμένω πως και πως να βγω έξω :D

Καλώς ήρθες Lilika, με το καλό το μωράκι σου :) και εγώ πρώτη φορά θα γίνω μανούλα, περιμένω κοριτσάκι :) Ούτε εγώ δουλεύω και δεν έχω ιδέα από αυτά.

Λέμε με τον άντρα μου να πάμε να κοιτάξουμε για κρεβατάκι του μωρού κυρίως και για όλα τα υπόλοιπα που χρειαζόμαστε και δεν έχουμε βρει τίποτα ακόμα. Είχα δει στο Mothercare που μου είχαν αρέσει μερικά, αλλά ήθελα να δω και κάποια άλλα να έχω επιλογή λέω. Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα που να φεύγουν τα καγκελάκια μετά και να μετατρέπεται σε προεφηβικό για να το έχουμε μέχρι το παιδί να πάει 4-5 χρονών και μετά βλέπουμε. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Και αύριο θα στολίσουμε και εμείς επιτέλους, δεν πάει άλλο, έως και η πεθερά μου στόλισε, έλεος :D

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλές βόλτες :)

Αυτο με την πεθερα με εκανε και γελασα!!Αντε να στολισετε και εσεις να αλλαξει η διαθεση!!

Για κρεβατακι δεν μπορω να σε βοηθησω με μαρκες αλλα πολυ σωστα σκεφτηκες να παρεις ενα που να ειναι και για λιγο αργοτερα να μην μενει μονο σε κουνια!

Greta έχεις δίκιο, αλλα έχω ήδη τύψεις για το χρόνο π δν θα της αφιερώνω μετα λόγω του μωρού κ προσπαθώ να τον αναπληρωςω εκ των προτέρων. Ασε π εμένα ειναι πολυ μικρή ακόμη κ δν καταλαβαίνει, το παίρνει...προσωπικά όταν δν την παίρνω αγκαλιά., προσπαθώ βέβαια ν την ξεγελαω, αλλα δύσκολο...

Βασω με σωζεις! Θα το παραγγειλω σήμερα-αύριο κ θ σ πω! :tongue:

Βλέπω ηρεμία σήμερα,αρα τυχερουλες μάλλον βολτάρετε οικογενειακως! Εμένα ρε γμτ αυτές τις μερες ο άντρας μ δουλεύει παρα πολυ κ είμαστε ολο μέσα! Ασε π αύριο θα φύγει κ εκτός Αθηνών για μια εβδομαδα! Ξέρω ότι δν φταίει, αλλα ξεσπάω πανω τ. Ειναι κ ότι ενώ μέχρι πριν μείνω εγκυος έπαιρνα το παιδί κ πηγαίναμε όπου θέλαμε, τώρα λόγω κατάστασης δν μπορώ ν βγω μονη μ μαζί της ούτε ν οδηγήσω πολυ...σκέφτομαι κ ότι μετα παλι μέσα θ κλειστούμε κ με πιάνουν τα νεύρα μ!:(

Γι αυτο σου λεω να μπαινεις γιατι ειναι σαν να γραφεις εσυ για μενα!!!:mrgreen::mrgreen:

Για τις βολτες προσπαθησενα το σκεφτείς οπως εγω!Ειναι χειμωνας ετσι κ αλλιως οι βολτες θα ηταν λιγες!!Σκεψου οτι την άνοιξη θα εχουν ηδη ξεπεταχτει αρκετα και το καλοκαιρι θα τρεχουμε στις παραλιες και στις βολτες!!!

Μην απογοητευεσαι...Για την οδηγηση και εγω δραμα αλλα εκει πισμα να οδηγησω οσο πιο πολυ μπορω,του παω κοντρα αλλα η αληθεια εινα οτι δεν μπορω για πολυ ωρα!Σκεφτομαι μετα ποσο θα κανω να οδηγησω...

Τωρα οσο για τις αγκαλιες καταλαβαινουν τα παντα τα ταρζανακια μας!Εγω προφασιζομαι την μεση εσυ ντως δεν μπορείς και πολλα να πεις γιατι ειναι μικρουλα!

Μην εχεις τυψεις τον αδερφουλη της προσεχεις...τον αδερφουλη της θα περνεις αγκαλια μετα οπως επερνες και εκεινη το δικαιούται και το αλλο μωρακι μας.Και μην νομιζεις οτι θα την παραμελησεις κανεις λαθος,με εκεινη θα ασχολεισαι πιο πολυ!Θα στο επιβάλει!

Εγω λεω κριμα για τα μωρακια γιατι δεν θα εχουν ολη αυτη την αποκλειστικοτητα οπως τα πρωτα μας..Αυτα πιστευω θα ειναι πιο παραμελημενα!

Θα τα καταφερουμε,δε μπορεί!!!!:-D

Βάσω πως τα περασες?????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τα δικα μας νεα!!

Πηρα την συνταγη απ τον γιατρο μου κι πηρα τα συμπληρώματα! Μεχρι να γεννησω ειμαι κομπλε απ αυτα!Σημερα το προγραμμα ειχε λαικη σουπερ μαρκετ...κουραση!!Επισης ειμαστε χαλια και εγω και ο αντρας μου απο ιωση μαλλον!Ποναει λαιμος καταρροή μια κοπωη προστεθηκε σε αυτην που ηδη ειχα!!ο μικρος ακομα τιποτα αλλα σιγα μην την γλιτώσει! Ευχομαι να φυγει γρηγορα να μην ταλαιπωριθουμε ειλικρινα δεν θα αντεξω!!!Και αυτο μου λειπει.....

Το απογευμα λεμε να παμε στο Τεχνόπολις στο Γκαζι θα ειναι ωραια για τον μικρο θελω να πιστευω!

Τωρα εχω ξαπλωσει λιγουλακι!!

Επισης ανεβηκα στην ζυγαρια γιατι μ εσερνε η μανα μου

+11 η άτιμη εγραφε!!!!!!!!!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σας πω!!

Σας φιλω προς το παρον

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και γω 11 έχω πάρει κιλά μέχρι τώρα πικρά!σε όλη την εγκυ!οδύνη έπαιρνα 1.5 με 2 Κίλια το μήνα.στον 5 πήρα 6.αααχχχχ!(γιατί το χα ρίξει στα γλυκά)μετα τα κοωα και δεν ξαναξεφυγα...

greta ωραια θα πατε βολτουλα (μαλλον ηδη πηγατε) καλα να περασετε!!

εμεις τωρα γυρισαμε σπιτι πηγαμε για φαγητο εξω σε ενα πολυ ωραιο εστιατοριο λιγο ακριβουτσικο αλλα χαλαλι..α και μας χρεωσαν και κατι εξτρα το οποιο βεβαια το αναφεραμε και το διορθωσαν.δεν ξερω τι εχω παθει αλλα δεν θελω να μενω στο σπιτι ειδικα τετοιεσ μερες γιορτινες εχει τοσα να χαζεψεις εξω και να αγορασεις :-D:-D:-Dαλλα πρεπει να συγκρατηθουμε τωρα μιας και ακομη δεν εχω παρει οσα χρειαζονται για το μωρο!τωρα λεω να κανω ενα μπανακι κ να ξεκουραστω!αληθεια δεν σας ρωτησα facebook εχετε???

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...