Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα παρεούλα!

Σήμερα κερνάω λόγω γενεθλίων, φάτε όλες μία σοκολάτα στην υγειά μου :D

recipe-image-legacy-id--373469_11.jpg

Αισίως κλείσαμε τα 36 και πάμε στα 37!

Χθες κορίτσια πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη. Πήρα ταξί για να γυρίσω σπίτι, και γλυτώσαμε το γερό τρακάρισμα για κλάσματα δευτερολέπτου. Ευτυχώς που πάτησε έγκαιρα ο οδηγός το φρένο και δεν έτρεχε πολύ γιατί μόλις είχα μπει, δεν είχα προλάβει να βάλω ζώνη και αν είχε μεγαλύτερη ταχύτητα θα εκσφενδονιζόμουν! Και όλα αυτά γιατί μια καλή κυρία αποφάσισε να ξεπαρκάρει και να βγει στο δρόμο μη ελέγχοντας, λες και ήταν στο ιδιωτικό δρομάκι της βίλας της στο Aspen! Μετά μας βρίζουν τις γυναίκες οδηγούς και λέμε "μα γιατί";

Spourgitaki μια χαρά σας βρίσκω! Ολόκληρο κορίτσι έχεις κάνει! Και εμένα ροχαλίζει, ειδικά όταν είναι ανάσκελα, αλλά μου έχει πει να τον σκουντάω γιατί αν σηκωθώ ξυπνάει και δε θέλει να κοιμόμαστε χώρια. Εντάξει, άντρας και σούπερ μάρκετ είναι έννοιες ασύνδετες.

Καλημέρα!!!!

Χρόνια Πολλά!! Πολύχρονη, ευτυχισμένη και με το καλό το μπεμπάκι σας!!!

Εμένα κορίτσια η δουλειά του είναι σε είδη super market και έτσι πάντοτε του λέω τι θέλω και μου το φέρνει.... έχω να πάω super market πολυυυυυυ καιρό!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Greta μου να χαίρεσαι τον μπαμπά σου, να είναι ευτυχισμένος και υγιής και να χαίρεται τα εγγόνια του (2 αγόρια κιόλας, ποιος τη χάρη του!)

Με το ρολό μπορείς να κάνεις μερικές πατατούλες κυδωνάτες στο φούρνο με πορτοκάλι (ή λεμόνι αν το πορτοκάλι σας είναι έντονο). Επίσης μια συνταγή που κάνω (αλλά θέλει λίγο τον χρόνο της) είναι ότι τρίβω μικρές πατάτες με το σύρμα να φύγουν τα χώματα, τις βράζω για 8-9 λεπτά και μετά τις κόβω και τις αλοίφω με μουστάρδα και αρωματικά και τις ψήνω στον φούρνο. Γίνονται τέλειες!

Για κάτι πιο εύκολο, θα σου πρότεινα ένα πιλάφι με μανιτάρια και καλαμπόκι που σε συνδυασμό με το ζουμάκι από το ρολό, γίνεται υπέροχο! Το μυστικό είναι να βάλεις λίγο φρέσκο βούτυρο για άρωμα.

Αθηνά μου να χαίρεσαι το νησί σου (που είναι και πανέμορφο!) και τώρα με την άδεια να το επισκεφθείτε με τον γιο, να μαθαίνει από τι όμορφο μέρος κατάγεται :wink: Πρώτη φορά είχα πάει όταν ήμουν 13 χρονών, και εκεί είχα δει την ομορφότερη φούξια βουκαμβίλια της ζωής μου. Επίσης ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε καθολικό ναό και άκουσα εκκλησιαστικό όργανο (του οποίου τον ήχο λατρεύω). Τι να πρωτοπώ! Για το πράσινο; τα πλακόστρωτα; αρχοντιά πραγματικά!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες ευτυχισμένες, υγιείς και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας αγκαλια :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Να σαι καλα Βάσω μου για τις ευχες!

Τωρα για τις συνταγες σου μ εστειλες!!!Δεν ξερω τι να πρωτο διαλεξω!!Αν και να πω την αληθεια εχω μια ιδιαιτερη λατρεια στις πατατες!!!!

Σ ευχαριστωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Bασω μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ κ απο μενα,να τα εκατοστησεις.......οτι καλυτερο,αν και ειναι στο δρομο .....ερχεται η μπουμπου σου!!!!!Παω να σας διαβασω γιατι ειχα δουλεια κ δεν προλαβα!!!!!!!!!!!!!

graphics-happy-birthday-175244.gif

Διαφημίσεις

Καλα και ελεγα πως μονο εγω εχω θεμα με το ροχαλητο του αντρα... μου στο ανασκελα δινει ρεστα,,,,,κι αν ξυπνησω ρε γαμωτο τωρα δε ξανακοιμαμαι ευκοολα!!!!Τον λυπαμαι κ εγω που τον ξυπναω αλλα αυτος αποκοιμιεται σε δευτερολεπτα....αλοιμονο σε μας!!!!!!!

Γκρετα να χαιρεσαι το μπαμπα σου....!!!!!!!!!!Πολυχρονος!!!!!

Για το baby planet που με ρωτησετε δε ξερω για λεκεδες στα δικα μας ρουχα που το δοκιμασα χωρις μαλακτικο μου εκανε εντυπωση το ωραιο αρωμα και το οτι αφηνει τα ρουχα απαλα,,,ειχα αμφιβολιες ιατι ειχα δοκιμασει το baby planet υγρο πιατων και ηθελες ενα μπουκαλι για να κανει σαπουναδα....των ρουχων ομως μου αρεσε....

Αθηνα Επτανησια και εσυ ε????ε ρε τρελα και γω τρελοκεφαλλονιτισα....Τελεια τα νησια μας....οχι να το παινευτουμε!!!

Για τις πανες που λεγατε....πρεπει να στοκαρουμε λετε?να κυνηγαμε τις προσφορουλες?

Spourgitaki στα κιλα πανω κατω μαζι πανε τα μπεμπακια μας και μενα χθες στις 30 εβδ 1500γρ ηταν.....Εμενα ρε κοριτσια ο γιατρ ος μου ειπε να κανω το ντοπλερ μετα τις γιορτες 9/1 γιατι αν το κανω τωρα θα το κανω τσαμπα μου ειπε απο τη στιγμη που τα βλεπει ολα καλα....αν αρχισει να ζοριζεται λεει το μωρο θα εινα4η εβδομαδα,ι μετα την33η,34η εβδομαδα γι'αυτο μου ειπε να το κλεισω τοτε.....τι να πω?εγω το περιμενενα πως κ πως να ξαλαφρωσω κ απο αυτο αλλα υπομονη κατι ξερει παραπανω!!!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Μια χαρα τα μπεμπουλινια σας απο βαρος!!

Adamanda τοσο αργα το Doppler ε?εγω το εκανα 30+2

Ενταξει κατι θα ξερει ο γιατρος σου αν κι εχω διαβασει οτι δεν ειναι και τοσο σημαντικο το ντοπλερ καποιοι γιατροι δεν το ζητανε και πολλες μανουλες δεν το κανουν.Δεν ξερω ομως τι ειναι το σωστο!

Οσο για τις πανες κοριτσια καντε stock!!Ξεκινηστε σιγα σιγα θα σωθειτε....

Εγω εβαλα τα ρεβυθια και μαζεψα λιγο το σπιτι!Μου φυγανε τα χερια να τα ξεφλουδισω,ημουν μια ωρα απο πνω τους!Ουφ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για το baby planet που με ρωτησετε δε ξερω για λεκεδες στα δικα μας ρουχα που το δοκιμασα χωρις μαλακτικο μου εκανε εντυπωση το ωραιο αρωμα και το οτι αφηνει τα ρουχα απαλα,,,ειχα αμφιβολιες ιατι ειχα δοκιμασει το baby planet υγρο πιατων και ηθελες ενα μπουκαλι για να κανει σαπουναδα....των ρουχων ομως μου αρεσε....

Θα το δοκιμασω και εγω αυτο προς το.παρον πηρα προδερμ σκονη αλλα την επομενη φορα θα παρω το baby planet!

Α!εω δοκιμσει και το Ariel baby στο παρελθόν και ειχα μεινει ευχαριστημενη!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρεβυθια ε????μμμμμ!!!Μ'αρεσουν τα τραβαει κ ο καιρος.....και εγω δεν απεχω πολυ Φακες εχει το μενου σημερα.......

Ναι ειδες ??τοσο αργα το ντοπλερ...τι να σου πω ...μαλλον επειδη τα βρισκει ολα καλα τωρα δε θεωρει οτι πρεπει να γινει τωρα και γενικα ειναι αυτο που λες δεν πολυκαιγεται για το ντοπλερ.....

Εγω εχω και κατι δειγματακια απο το Persil baby θα το δοκιμασω κ αυτο κ θα σας πω....

οσο για τις πανες δηλ παιρνουμε 2 συσκευασιες ν1 και αρκετες ν2?Για καντε το μου λιανα καθως ειμαι κ ασχετη τελειως!!!!!!ακουσα για μια προσφορα στα lidl στα pampers...

mnEwp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και απο εμενα!

Ωραια, 2 κουτια pampers new baby sensitive no 1 θα παρω εγω και μετα τα υπολοιπααα..

Αντε, ποτε θα σταματησει να βρεχει? Εχω και σουπερ μαρκετ...

F4oIp2.png

Adamanda ναι εχει το lidl αυριο αλλα δεν ξερω αν εχει τα newborn.αν εχει το ν2 παρε 3-4συσκευασιες

Τα ν1 ρε γαμωτο αν το μωρο σου ειναι πανω απο 3κιλα ουτε μηνα δεν θα τα φορεσετε.αρα ξερω γω 2 -3 συσκευασιες λεω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το persil το σιχαινομαι.μου ειχαν δωσει κουπονια για εναν χρονο -1? και ειπα να το δοκιμασω και το μετανιωσα.Εμενα δεν μου αρεσε.

Little star ευχαριστουμε για τις ευχες..

Παρε για αρχη δυο και βλεπεις μετα!

Να σταματησει να βρεχει δεν το βλεπω!

Λονδινο γίναμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σε ευχαριστω Γκρετα μου.....θα στοκαρω σε ν2 λοιπον και για ν1 λιγα πραγματα κ βλεπουμε!!!!!!!!!!Αστα η βροχη εγινε εκνευριστικη πια και το λεω εγω που τρελενομαι για βροχη......αλλα να σταματαει κ λιγο....non-stop κατασταση!!!!!!!!

Χρονια πολλά κ ευτυχισμένα στη Βασουλα μας κ στον μπαμπά της Γκρετας! Με το καλό τα μωράκια σας!

Βρε κορίτσια, εμένα μ αρέσει η βροχή όταν ειμαι σπίτι γτ δν στενοχωριεμαι π δν ειμαι εξω.... Ειμαι πολυ της βόλτας βλέπετε....

Τώρα διάβαζα π λέγατε για γλυκά... Τις δυο προηγούμενες μερες έφτιαξα κουραμπιέδες κ μελομακάρονα κ βγήκαν τελεια! Τώρα ειμαι μεταξύ κουραμπιέ κ σοκολάτας γάλακτος, αλλα βλέπω ν τα τρώω κ τα δυο...

Έν τω μεταξύ, η μέση με εχει τσακισει... Παίρνω κ τη μικρή οοοολη μέρα αγκαλιά κ τα έχω παίξει - εντάξει βριστε με ελεύθερα....

Τα πήρα κ στο κρανίο με το prenatal, όπου υποτίθεται ότι είχα παραγγείλει το chicco next to me.... Μετα απο 5 τηλ. Π τους έκανα μ είπαν ότι δν ξέρουν ποτε θ το φέρουν κ έτσι δν μπορούν ν κρατήσουν παραγγελία κ ν ξανά παρω τον Ιανουάριο! Βρε Βάσω εσυ π εισαι αστέρι στις ιντερνετικες αγορές, ξέρεις αν συμφέρει ν το παρω απο εξωτερικό κ αν ναι απο που? :confused:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...