Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ευχαριστουμε Βασω μου ηταν πραγματα βασικα που ολο τα αφηναμε τα αφηναμε και τωρα πια ηρθε η ωρα τους κ γινανε....

Πολυ καλη επιλογη ακουγεται το απορρυπαντικο σου....εγω πηρα πριν 2 εβδομαδες....το ειχε προσφορα ο Βεροπουλος....Το planet baby 40 πλυσεις 9.90ευρω....Μυριζει φουλ μωρουδιλα και αφηνει τα ρουχακια απαλα...πολυ μου αρεσε !!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εμένα δόξα τον Θεό ο άντρας μου είναι πολύ υπομονετικός, και αντιθέτως μου φωνάζει συνέχεια να μην κουράζομαι, να ξεκουράζομαι και να μου κάνει αυτός δουλειές. Ίσως επειδή είναι το πρώτο μας...

Προχθές στα γενέθλιά μου μου έφεραν δώρο ένα νυχτικό για το μαιευτήριο (δεν μου άρεσε καθόλου) και πήγα το άλλαξα και πήρα ενα ρομπάκι, το οποίο μπορώ μετά και μέσα στο σπίτι να το φοράω. Τώρα έχω να βρω νυχτικό και πυτζάμες.... αλλά σκέφτηκα να έχω μαζί μου και κανένα ζευγάρι φορμες...συνέχεια με την πυτζάμα θα είμαι ??? Περιμένω και την κουβέρτα αγκαλιάς που παρήγγειλα....Άρχισα σιγα σιγα τα ψώνια :D :D

Σήμερα το βράδυ έχω και γιόγκα .... άντε να ξεπιαστώ λιγάκι!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Νάσια κοιτα στο πρωτο ηταν ολοι αλλιως,στο δεύτερο δεν σου πολυ δινουν σημασια!!!hehe :mrgreen::mrgreen:

Και εμενα μου φωναζει και μου λεει θα τα κανουμε μαζι κτλ κτλ...αλλα δεν παυει να ειναι και λιγο αδιάφορος :tongue::tongue:

Εγω με τον μικρο θελω να ασχολείται και ευτυχως ασχολείται....

Με γεια τα πραγματακια και καλα ψωνια!!!

Γιογκα ακουω και ζηλευωωωωωω

Αdamanda καλως ηρθες και εσυ!!Τι χαμος οντως καποια το είχε πει οτι θα μαζευτουμε ολες σιγά σιγά..

Πολυ καλο βαρος το μωρακι σου,μπραβο σας!

Φτιξατε και το παιδικο ολα μπαινουν στην τελικη ευθεια για ολες σιγα σιγα!

Το baby planet ειναι καλο?πλενει?παντως η τιμη σουπερ!

Βασω που τα βρισκεις βρε κοριτσακι μου ολα???Νομιζα εγω οτι ψαχνω αλλα μπροστα σου δεν πιανω μια :tongue::tongue:

Το θεμα ειναι κοριτσια στους λεκεδες!Εκεί θα μας δω...στον εναν και μοναδικο εχθρο:Την φρουτοκρεμα

Με πανες τι θα κανετε??Θα κανετε stock?pampers θα χρησιμοποιησω παλι και θα ξεκινησω να κανω stock!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαζευομαστε ολες σιγα σιγα βλεπω!greta και εγω μολις εφαγα μια παυλιδης φραουλα ολα τα λεφτα!!!κοριτσια σε αυτο που ειπατε για τους αντρες θα συμφωνησω και εγω στο οτι δεν μπορουν να καταλαβουν τα σκαμπανεβασματα στην ψυχολογια της εγκυου και ολα τους φαινονται περιεργα.περναει ομως ο καιρος με το καλο θα βγουνε τα μωρακια μας και θα επανελθουμε!

Σε οσες εργαζονται και ασχολουνται με την χαρτουρα του ικα ΥΠΟΜΟΝΗ!εγω δεν δουλευω οποτε δεν εχω ασχοληθει αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω για την κλινικη αν τελικα δεν ισχυσει η επισχεση ενα ποσο δεν καλυπτεται απο το βιβλιαριο μας?εγω εχω του δημοσιου που μου το εβγαλε ο αντρας μου αλλιως δεν θα ειχα τιποτα.

Doppler εκλεισα για 3/1 που θα ειμαι 32+5 αργειιιιι και με βλεπω για καμια επισκεψη πιο νωρις.

IGvSm12.png

Νάσια κοιτα στο πρωτο ηταν ολοι αλλιως,στο δεύτερο δεν σου πολυ δινουν σημασια!!!hehe :mrgreen::mrgreen:

Και εμενα μου φωναζει και μου λεει θα τα κανουμε μαζι κτλ κτλ...αλλα δεν παυει να ειναι και λιγο αδιάφορος :tongue::tongue:

Εγω με τον μικρο θελω να ασχολείται και ευτυχως ασχολείται....

Με γεια τα πραγματακια και καλα ψωνια!!!

Γιογκα ακουω και ζηλευωωωωωω

Αdamanda καλως ηρθες και εσυ!!Τι χαμος οντως καποια το είχε πει οτι θα μαζευτουμε ολες σιγά σιγά..

Πολυ καλο βαρος το μωρακι σου,μπραβο σας!

Φτιξατε και το παιδικο ολα μπαινουν στην τελικη ευθεια για ολες σιγα σιγα!

Το baby planet ειναι καλο?πλενει?παντως η τιμη σουπερ!

Βασω που τα βρισκεις βρε κοριτσακι μου ολα???Νομιζα εγω οτι ψαχνω αλλα μπροστα σου δεν πιανω μια :tongue::tongue:

Το θεμα ειναι κοριτσια στους λεκεδες!Εκεί θα μας δω...στον εναν και μοναδικο εχθρο:Την φρουτοκρεμα

Με πανες τι θα κανετε??Θα κανετε stock?pampers θα χρησιμοποιησω παλι και θα ξεκινησω να κανω stock!

Καλησπερα! Τι βροχη ειναι αυτη ρε κοριτσια?Ανοιξαν οι ουρανοι! Σχετικα με τα Pampers επειδη και εμενα με νοιαζει, θα αρχισετε stock? Οσο για νουμερο, τι να παρουμε και απο ποσα κουτια? Δεν εχω ιδεα.....:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Greta, που θα πάει, θα σε μυήσω στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου! Μετά βέβαια θα με καταριέσαι που θα είσαι με άδειο πορτοφόλι, αλλά δε πειράζει! Απορρυπαντικά, αποσμητικά, σαπούνια, σαμπουάν και τέτοια ψωνίζω από το www.iherb.com Επίσης έχει τα καλύτερα πινέλα για make-up που έχω δοκιμάσει. Τα ίδια εδώ τα έχει το Gallerie de beaute αλλά πολύ ακριβότερα. Αργούν λιγάκι τα πράγματα να έρθουν γιατί είναι Αμερική αλλά έχει γελοία μεταφορικά ($4) και οι τιμές του στα οικολογικά προϊόντα είναι πολύ φθηνότερες από ότι εδώ. Όποια θέλει, να της δώσω κωδικό για έκπτωση $5 (θα σας βγουν δωρεάν τα μεταφορικά βασικά).

Με τις πάνες δηλώνω παντελή άγνοια. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω αυτή τη νέα εταιρία από Θεσσαλονίκη (Agnotis), που σου τις στέλνει σπίτι (έχουν και ωραίο design) αλλά δεν έχω βρει πουθενά καμια μαμά να τις έχει δοκιμάσει για να μου πει αν όντως αξίζουν. Η μάνα μου και ο άντρας μου θυμούνται ακόμα τις Babylino. Εγώ θυμάμαι από την ξαδέλφη μου τις Libero. Θα δούμε...

adamanda το planet θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί μου αρέσει και το όλο concept τους, αν μυρίζει και όμορφα ακόμα καλύτερα!

Nasia, καλοπαντρεύτηκες φαίνεται, μπράβο :D Μη γκρινιάζω μωρέ, και ο δικός μου βοηθάει και μου λέει ξεκουράσω, ότι του πω το κάνει. Σήμερα όλο τηλέφωνα ήταν στο γραφείο, τι κάνω και αν είμαι καλά. Απλά κάποιες φορές νομίζω ξεχνάει τι υποχρεώσεις έχουμε και προγραμματίζει έξοδα που εγώ δεν τα θεωρώ άμεσης ανάγκης. Π.χ. πρέπει να κάνει μία επέμβαση στο ένα του μάτι και το αφήνει (ή ίσως θέλει να το ξεχνάει) και βάζει άλλα μπροστά.

Γιόγκα ε; Ζηλεύω! Καλά να περάσεις!

Tina νομίζω έληξε η επίσχεση άρα όλα είναι όπως πριν. Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι ασφαλισμένη σε άλλον :(

Τέλος, για όλες τις σοκολάτες που έχετε φάει, τώρα θα σας δείξω εγώ!

healthychoices.jpg

Ορίστε μας!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα! Τι βροχη ειναι αυτη ρε κοριτσια?Ανοιξαν οι ουρανοι! Σχετικα με τα Pampers επειδη και εμενα με νοιαζει, θα αρχισετε stock? Οσο για νουμερο, τι να παρουμε και απο ποσα κουτια? Δεν εχω ιδεα.....:roll:

Πολυ λιγα νουμερα ενα!Την ειχα πατησει στον μικρο και μου ειχαν μεινει 3συσκευασιες ν.1

Αν σκεφτεις οτι ειχαν περασει και 3εταιριες απ το μαιευτηριο με κανονικες συσκευασιες ειχα παρει και εγω και εγινε χαμος.

Εγωθα παρω 2 πακετα ν.1 και τα υπολοιπα ν.2

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, που θα πάει, θα σε μυήσω στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου! Μετά βέβαια θα με καταριέσαι που θα είσαι με άδειο πορτοφόλι, αλλά δε πειράζει! Απορρυπαντικά, αποσμητικά, σαπούνια, σαμπουάν και τέτοια ψωνίζω από το www.iherb.com Επίσης έχει τα καλύτερα πινέλα για make-up που έχω δοκιμάσει. Τα ίδια εδώ τα έχει το Gallerie de beaute αλλά πολύ ακριβότερα. Αργούν λιγάκι τα πράγματα να έρθουν γιατί είναι Αμερική αλλά έχει γελοία μεταφορικά ($4) και οι τιμές του στα οικολογικά προϊόντα είναι πολύ φθηνότερες από ότι εδώ. Όποια θέλει, να της δώσω κωδικό για έκπτωση $5 (θα σας βγουν δωρεάν τα μεταφορικά βασικά).

Με τις πάνες δηλώνω παντελή άγνοια. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω αυτή τη νέα εταιρία από Θεσσαλονίκη (Agnotis), που σου τις στέλνει σπίτι (έχουν και ωραίο design) αλλά δεν έχω βρει πουθενά καμια μαμά να τις έχει δοκιμάσει για να μου πει αν όντως αξίζουν. Η μάνα μου και ο άντρας μου θυμούνται ακόμα τις Babylino. Εγώ θυμάμαι από την ξαδέλφη μου τις Libero. Θα δούμε...

adamanda το planet θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί μου αρέσει και το όλο concept τους, αν μυρίζει και όμορφα ακόμα καλύτερα!

Nasia, καλοπαντρεύτηκες φαίνεται, μπράβο :D Μη γκρινιάζω μωρέ, και ο δικός μου βοηθάει και μου λέει ξεκουράσω, ότι του πω το κάνει. Σήμερα όλο τηλέφωνα ήταν στο γραφείο, τι κάνω και αν είμαι καλά. Απλά κάποιες φορές νομίζω ξεχνάει τι υποχρεώσεις έχουμε και προγραμματίζει έξοδα που εγώ δεν τα θεωρώ άμεσης ανάγκης. Π.χ. πρέπει να κάνει μία επέμβαση στο ένα του μάτι και το αφήνει (ή ίσως θέλει να το ξεχνάει) και βάζει άλλα μπροστά.

Γιόγκα ε; Ζηλεύω! Καλά να περάσεις!

Tina νομίζω έληξε η επίσχεση άρα όλα είναι όπως πριν. Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι ασφαλισμένη σε άλλον :(

Τέλος, για όλες τις σοκολάτες που έχετε φάει, τώρα θα σας δείξω εγώ!

healthychoices.jpg

Ορίστε μας!

Δεν με πιάνουν οι τύψεις εμενα για τις σοκολάτες..:mrgreen::mrgreen:

Μωρέ όλοι απ το ίντερνετ ψωνίζουν πια,εφ όσον συμφερει καλά κάνεις!!

Εμείς προς το παρόν είμαστε στα ανταλλακτικά αυτοκ/κινητών τέτοια πραγματα!

Τις πάνες που λες δεν τις ξέρω,Εγώ τα δοκιμασα όλα σχεδόν και κατέληξαν στα Pampers και σας τα προτείνω ειλικρινά είναι απαλά είναι τέλεια για μένα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Βάσω και Greta, λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σας και μάλιστα να την εφαρμόσω και άμεσα :) θα μπαίνω να γράφω και ας είναι για γκρίνια, εξάλλου, κάθε φορά που μπαίνω να σας διαβάσω, νιώθω τόσο οικία όλα αυτά που σας απασχολούν που ξεχνάω τα δικά μου :)

Από ύπνο χόρτασα και σήμερα :tongue: από 11:30 μέχρι 04:30, 5 ώρες καλά είναι :) Ροχαλίζει ο καλός μου καμιά φορά όλη τη νύχτα και με ξυπνάει, στην αρχή νευρίασα και άρχισα να τον σκουντάω, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν φταίει αυτός, και ότι έχει να ξυπνήσει χαράματα να πάει στη δουλειά του και έφυγα ήσυχα να μην τον ξυπνήσω :(

Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο, βοηθάει πολύ, βάζει και σκούπα :D όταν βλέπει ότι εγώ δεν μπορώ, και ότι του πω το κάνει, καμιά φορά με γκρίνια του στιλ: τώρα πρέπει να το κάνουμε αυτό? :D Τον στέλνω και στο σούπερ μάρκετ (η χειρότερή του :D) αλλά πρέπει να μιλάμε όλη την ώρα για να του λέω σε ποιο διάδρομο είναι το κάθε τι.....μετά λες, καλύτερα να πήγαινα μόνη μου :D Είναι υπερπροστατευτικός και εμένα αυτό με τσιτώνει, λες και από μόνη μου δεν προσέχω αρκετά. Πιστεύω το πράγμα χειροτέρεψε όταν στις αρχές της εγκυμοσύνης με είχαν τρακάρει, καταλαβαίνεται την αγωνία και τη τρέλα που τον έπιασε...

Πήγαμε στο γιατρό χτες το βράδυ. Όλα καλά η μπεμπούλα μας, 1530 γραμμάρια έχει πάει, πλακούντας καλά, αμνιακό υγρό καλά, μετρήσεις επίσης καλές. Κινητικότατη, όλο σβούρες κάνει, κάναμε και το τοκογράφο, όλα καλά :) Μάλλον αποφασίσαμε και το μαιευτήριο, Ιασώ κατά 99%. Για το Dopler δεν κλείσαμε ραντεβού ακόμα, θα το κάνουμε την τελευταία εβδομάδα του 14, 29 ή 30/12.

Α, μας είπε ο γιατρός κορίτσια ότι η επίσχεση έχει λήξει επίσημα...

Tina και εγώ μέσω του άντρα μου έχω το ΙΚΑ, μέχρι στιγμής όλες οι εξετάσεις καλύπτονται κανονικά όπως στους άμεσους ασφαλισμένους, λες να μην καλύπτεται το μαιευτήριο? Θα πρέπει να το ρωτήσω αυτό όταν πάμε για το Dopler.

1S7cp2.png

Καλημέρα παρεούλα!

Σήμερα κερνάω λόγω γενεθλίων, φάτε όλες μία σοκολάτα στην υγειά μου :D

recipe-image-legacy-id--373469_11.jpg

Αισίως κλείσαμε τα 36 και πάμε στα 37!

Χθες κορίτσια πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη. Πήρα ταξί για να γυρίσω σπίτι, και γλυτώσαμε το γερό τρακάρισμα για κλάσματα δευτερολέπτου. Ευτυχώς που πάτησε έγκαιρα ο οδηγός το φρένο και δεν έτρεχε πολύ γιατί μόλις είχα μπει, δεν είχα προλάβει να βάλω ζώνη και αν είχε μεγαλύτερη ταχύτητα θα εκσφενδονιζόμουν! Και όλα αυτά γιατί μια καλή κυρία αποφάσισε να ξεπαρκάρει και να βγει στο δρόμο μη ελέγχοντας, λες και ήταν στο ιδιωτικό δρομάκι της βίλας της στο Aspen! Μετά μας βρίζουν τις γυναίκες οδηγούς και λέμε "μα γιατί";

Spourgitaki μια χαρά σας βρίσκω! Ολόκληρο κορίτσι έχεις κάνει! Και εμένα ροχαλίζει, ειδικά όταν είναι ανάσκελα, αλλά μου έχει πει να τον σκουντάω γιατί αν σηκωθώ ξυπνάει και δε θέλει να κοιμόμαστε χώρια. Εντάξει, άντρας και σούπερ μάρκετ είναι έννοιες ασύνδετες.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!

Βασούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!!!!!!

(έστω και ...τρομοκρατημένη... Άγιο είχες πωπω....Και τι να πεις... "πρόσεχε"? Ευτυχώς το σωσε ο ταρίφας πωπω....)

Γιορτάζει και το νησί μου σήμερα και (όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα) νιώθω έντονότερα τη νοσταλγία για τον τόπο μου... :|...

Spourgitaki μια χαρά σας βρίσκω! Ολόκληρο κορίτσι έχεις κάνει! Και εμένα ροχαλίζει, ειδικά όταν είναι ανάσκελα, αλλά μου έχει πει να τον σκουντάω γιατί αν σηκωθώ ξυπνάει και δε θέλει να κοιμόμαστε χώρια. Εντάξει, άντρας και σούπερ μάρκετ είναι έννοιες ασύνδετες.

Χαχα, σας έχω τη λύση αλλά δεν σας την προτίνω... Εμένα οι έννοιες "αντρας" και "σουπερ μάρκετ" συνδέθηκαν όταν ήμουν στην παλιά μου τη δουλειά που δούλευα κάθε μέρα 9:30 με 20:00 και σχεδόν κάθε σαββατο :?

(ναι εγώ έφυγα τρέχοντας από κει αλλά στο ενδιάμεσο είχε καταφέρει να εκπαιδευτεί στο σούπερ μάρκετ διαφορετικά δεν θα είχε το σπίτι ΤΠΤ!)

Δουλεύει (και με έχει σώσει αυτόν τον καιρό :cool: ) αλλά δεν σας το προτίνω με τπτ!! :mrgreen:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα παρεούλα!

Αισίως κλείσαμε τα 36 και πάμε στα 37!

Χθες κορίτσια πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη. Πήρα ταξί για να γυρίσω σπίτι, και γλυτώσαμε το γερό τρακάρισμα για κλάσματα δευτερολέπτου. Ευτυχώς που πάτησε έγκαιρα ο οδηγός το φρένο και δεν έτρεχε πολύ γιατί μόλις είχα μπει, δεν είχα προλάβει να βάλω ζώνη και αν είχε μεγαλύτερη ταχύτητα θα εκσφενδονιζόμουν! Και όλα αυτά γιατί μια καλή κυρία αποφάσισε να ξεπαρκάρει και να βγει στο δρόμο μη ελέγχοντας, λες και ήταν στο ιδιωτικό δρομάκι της βίλας της στο Aspen! Μετά μας βρίζουν τις γυναίκες οδηγούς και λέμε "μα γιατί";

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Βάσω, να τα εκατοστίσεις :) Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία, πολύ αγάπη και και ότι άλλο επιθυμείς. Με το καλό να κρατήσεις και τη μπεμπούλα σου στην αγκαλιά :)

1S7cp2.png

Καλημερα στα κοριτσια!

Βασω Χρονια Πολλαααααααααα οτι επιθυμεις κοριτσακι μου σου ευχομαι χιλιοχρονη και με το καλο το μωρο σου!!!

Θα φαω οπωσδηποτε σοκολατα θα εχω εναν λογο :):)

Δεν θελω να σχολιασω αυτο που σου συνεβη γιατι θα βρισω τα ζωα που κυκλοφορουν και εχουν και διπλωμα!!!!!!!

Τελος καλο,ολα καλα!

Spourgitaki Ετσι μπραβο να μπαινεις :-D :grin: Στην αρχη ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα μετα μαθαινουν!Αλλα νταλον αγοραζε και ο δικος μου στις αρχες,τωρα εχει μαθει ευτυχως δεν θα εχω θεμα!Και λαϊκή κανει κ απ ολα πια :mrgreen::mrgreen:

Για το ροχαλητο τωρα που λετε και εμενα δυστυχώς ροχαλιζει οταν ειναι ανασκελα(Βασω) και πλεον τρωει καμμια κλοτσιτσα και γυρναει στο πλαι!!Παλια δεν με πειραζε τωρα δεν μπορω να τον ακουω,αφηστε που τον πιανει μολις παω να κοιμηθω λες και μου το κανει επιτηδες νοιωθω.Παντως πιο παλια στις αρχες δηλαδη,δεν ροχαλιζε!!

Αθηνά Χρονια Πολλα στο νησακι σου!

Καλα κανεις και τον εχεις εκπαιδευσει στο σουπερ γιατι δεν θα μπορεις να πηγαινεις οταν θα εχεις το μωρο σπιτι.μεχρι να ανοίξει λιγο ο καιρος να κανουμε και κανενα εμβολιο δυατυχως τετοια μερη απαγορεύονται για τα μωρα!!!

Καλε φιλες τι βροχη ειναι αυτη???Γιατι δεν σταματαει???

Τα νευρα μου!!Θελω στεγνωτηριο!!!

Σημερα εχει γεννεθλια ο μπαμπας μου και θα μαζευτουμε εδω σπιτι μου αλλα για βραδινο.Οποτε περα απο ρεβυθια που θα κανω για μεσημερι θα πρέπει να ετοιμασω και το βραδινο.Θα φτιαξω χοιρινο ρολο γεμιστο(ειναι ετοιμο)το μονο που μενει ειναι να ολοκληρωσω την συνταγη και να βρω με τι να το συνοδεψω!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...