Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βάσω η κοπέλα απο το hr μου είπε οτι όταν βγω σε άδεια πρεπει να πάω αυτό το συμπληρωμένο χαρτί του ΙΚΑ στις παροχές ( για να πληρωθώ) και το χαρτί (βεβαίωση;;; )που θα μου δώσουν εκει θα πρεπει να το αφήσω στο hr μας. έτσι εχω σημειώσει τουλάχιστον και αν κατάλαβα καλα ειναι για να πάρω αυτή την παροχή ασθένειας;

Θα την ξαναρώτησω για σιγουριά μόλις μου στείλουν πίσω το χαρτί του ΙΚΑ (λογικά την Παρασκευή)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα ταλαιπωρημένα μανουλια!

Χαρά στο κουράγιο σας! Υπομονή κ πάλι υπομονή σας εύχομαι εγώ!

Γυρίσαμε από τον γιατρό, γύρισε τελικά η ομορφιά μ πάλι όπως πρέπει!

1534γρ γίναμε κ ήμαστε μια χαρά. Έκλεισα κ το Doppler για 5/1!! 33εβδ ακριβώς θα είμαι τότε.

Θέλω ρε γμτ να κάνω γλυκάκια κ δεν την παλεύω καθόλου! Η ορθοστασία με τσακίζει κ μ πιάνει πάλι λιποθυμία! Αφήστε που όσο περνάει ο καιρός τα βραδιά με πιάνει μια μελαγχολία...αλλά δεν ξέρω ακόμα από που προέρχεται...

Merry Christmas to all...

And to all...

And goodnight...

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Βρήκα ευκαιρία να γράψω μετά απο πολύ καιρό! Σας διάβαζα όμως!

Ελπίζω πως όταν θα σταματήσω τη δουλειά (23/12), θα έχω περισσότερο χρόνο...

Έχω doppler στις 15/12, στο μεταξύ υποφέρω και εγώ απο καούρες και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ το βράδυ λόγω της κοιλούμπας!!!!

Στο μεταξύ, νιώθω ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αγχώνομαι... Πώς θα τα καταφέρω με τη μικρούλα και τον μπόμπιρα? Η παιδίατρος μου συνέστησε να διακόψει ο μικρός τον βρεφονηπιακό σταθμό για τους πρώτους δύο μήνες όταν θα γεννηθεί η μικρή.

Οπότε καταλαβαίνετε... θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές!!!!

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλημέρα!

Ρε συ Αθηνά, ξαναρώτα γιατί εμένα δεν μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω κάποιο χαρτί στη δουλειά μου :roll: Μπάχαλο αυτή η χώρα πια, ποτέ δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου :evil:

Kashmam μπράβο σας, μεγαλώσατε και εσείς! Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ, δεν ξέρω γιατί. Μελαγχολία και εξάντληση. Ίσως είναι η κούραση της εβδομάδας. Πάντως βλέπω ότι ενώ ξεκινάω με διάθεση τις Δευτέρες, μέχρι την Παρασκευή είμαι χάλια. Χθες μαλώσαμε και με τον άντρα μου και έβαλα τα κλάματα, στεναχωρέθηκε και αυτός, και κοιμηθήκαμε ανήσυχα και οι δύο. Δε ξέρω, ίσως να είμαι και υπερβολική τώρα με την εγκυμοσύνη αλλά έχω την εντύπωση ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα του όλου πράγματος, παρά μόνο μετά τη γέννα. Εμείς πάλι επειδή το κουβαλάμε και το νιώθουμε συνέχεια, ίσως μας πιάνει το άγχος (για τα οικονομικά, για το σπίτι, για όλα) πολύ νωρίτερα.

Αύριο είναι τα γενέθλιά μου και πρώτη χρονιά που αισθάνομαι ότι το μόνο που θέλω είναι να μπω κάτω από το πάπλωμα και κοιμηθώ μέχρι να γεννήσω.

Estel, αγχώνεσαι και εσύ όπως όλες οι δευτερομανούλες στην παρέα μας. Θα βγει άκρη νομίζω όμως, πάντα βγαίνει :wink:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!

Αχ Βάσω μου πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τπτ! Να σ δώσω ενα παράδειγμα, ο δικός μ ο αντρας μια μέρα κάτι έφαγε κ τον πείραξε το στομάχι κ ένιωθε μια αναγούλα πολύ έντονη κ μ έλεγε σαν να είναι ο εμετός στο λαιμό κ δεν ξέρω θα βγει δεν θ βγει...; Είχε κουλουριαστει στον καναπέ με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Όλο αυτο κράτησε κανα 3 ωρο μονο!! Κ τ λέω πήρες μια ιδέα τ πως ήμουνα 18 εβδομάδες από την ώρα που άνοιγα τα μάτια μου μέχρι την ώρα π θ κοιμομουνα;; Κ μ λέει το θεϊκό οοοχι αποκλείεται να ένιωθες έτσι, αυτο π πέρασα εγώ 3 ώρες ήταν μαρτύριο!

Δεν υπάρχει... Θα τον επνιγα!

Επίσης νομίζει ότι είμαι η μόνη π γκρινιάζω γιατι δεν ακούει καμία άλλη έγκυο να γκρινιάζει κ τ εξηγώ ότι όλες γκρινιαΖουν άλλες λίγο άλλες πολύ αλλά όλες δεν θ γκρινιάξουν στον άγνωστο αλλά στον άντρα τους να γιατι δεν ακούς άλλες έγκυες να γκρινιάζουν! Δεεεεεν...παιδί μου δεεεν καταλαβαίνει πως νιώθουμε!

Δεν πειράζει μωρε! Όταν θ βλέπει την κόρη τ να είναι έγκυος κ να παιδεύεται θα το νιώσει πιο καλά...

Κατα τα αλλά... Άνοιξα το πρωί το ψυγείο να βάλω το γάλα τ παιδιού κ είδα μια lacta! Πως κ πως περίμενα να φύγουν επιτέλους να την φάω! Κ την τρώω...! Ωραίο πράγμα!

Γλυκιά καλημέρα!

Estel για κάποιο περίεργο λόγο εχω την εντύπωση ότι το μετά θα είναι εύκολο ελπίζω αυτήν η εντύπωση εύχομαι να κρατήσει κ να γίνει πραγματικότητα!

Εγώ το τωρα θέλω να περάσει!!!

Κουράγιο σε όλες μας!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Στην ιδια κατασταση ολες!

Βασω μου μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσαρα μου,προσπαθησε λιγο εστω οσο δυσκολο κ αν ειναι!

Οσο για τους αντρες δεν καταλαβαινουν,δεν θελουν να καταλαβουν!Τους τρομαζει ολο αυτο....και μην νομιζεις αγχωνονται και αυτοι και περισσότερο απο εμας και τα κρατανε ολα μεσα τους τουλαχιστον μεχρι να γεννηθει το μωρο!

Ψυχραιμια και θα δεις οτι θα ξανα γινεις η Βασω που ησουν!!!!!

Kashmam χθες τσακισα μια ion ωραιο πραγμα η σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!

estel καλως ηρθες στο κλαμπ του αγχους!!!

Τελικα ολες οι δευτερο-τριτο μανουλες στην ιδια κατασταση!Ενωθειτε!!!!!!:P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ για την υποστήριξη ❤

Εκεί που με πιάνουν τα διαόλια μου είναι στην εξής φάση: Είμαστε έξω με παρέα και με ρωτάνε πως είναι η εγκυμοσύνη μου. Μέχρι τώρα, τους λέω, καλά. Μήπως ψέμματα λέω; Ούτε εμετούς είχα, ούτε πρηξίματα, ούτε τρεχάματα, οι εξετάσεις καλές, ακόμα και ο διαβήτης είναι προδιαβήτης και αντιμετωπίζεται άνευ φαρμάκων. Ε πονάκια όλες έχουμε και ψιλομουγκρίζουμε και για την εξάντληση, λογικό δεν είναι; παιδί φτιάχνεται εκεί μέσα!

Ε με το που λέω ότι έχω καλή εγκυμοσύνη, μου αρχίζει το δούλεμα! Ψέμματα λέει, μη την ακούτε, γκρινιάζει συνέχεια, στην αρχή είχε το στομάχι της, και όλο ουφ και ουφ! Του λέω, είσαι τυχερός που την έχω βγάλει μια χαρά, έπρεπε να με είχεw με ορό από τους πολλούς εμετούς ή να τρέχαμε βραδιάτικα στα νοσοκομεία, να καταλάβεις τι πάει να πει δύσκολη εγκυμοσύνη. Όλα τα ξέρουν πια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Χαχαχααχχα ετσι λεει???

Ελα μωρεεεε ενταξει σε πειραζει!!

Εμενα παλι μου λεει δεν γκαστρωθηκε αλλη στη γη εκτος απο εμενα!!

Και καθε φορα που γκρινιαζω μου λεει?Τι εχεις παιδι μου,γιατι παιδι μου ετσι?

Και του λεω:Helloooooooo ειμαι εγκυος!!!

Χααχαχαχαχ τι πλακα εχουμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεεεερα!!!

Άντε μια μέρουλα ακομα και τη φάγαμε κι αυτή την εβδομάδα!!! :D:D:D

Καλα για παρεξηγήσεις με το έταιρο ήμισυ έχω κι εγώ ιστορίες μπόλικες...

Οι μισές [και βάλε] καταλήγουν με εμένα να πατάω τα κλάμματα (καλά εγώ ομως πλέον τα κλάμματα τα πατάω και επειδή κάποιος πέθανε το grey's anatomy--κι ας το έχω ξαναδει πριν 5 χρόνια που πρωτοπροβλήθηκε στην Αμερική :oops:).

Εντάξει σε κάποιες νομίζω που είμαι εγώ υπερβολική σε κάποιες όμως νομίζω ότι πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι (γιατί ναι, ακόμα και σε μια "καλή" εγκυμοσύνη όπως η δική μου το ότι "σέρνεις" μια κοιλιά που κάνει 'διάφορα' μαζί σου 24/7 χωρίς να μπορείς να την ...αφήσεις ούτε για ένα λέπτό είναι ένα ζόρι!)...

Ίσως απλά αργούν να μπουν στο τριπάκι "θα γίνω πατέρας".. Η αδελφή της κουμπάρας μου που έγινε μάνα το καλοκαίρι που μας πέρασε μου έλεγε ότι ο άντρας της ήταν μέχρι και ..αδιάφορος σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έπρεπε να φτάσει να το ... δει το παιδί όταν πια γεννήθηκε για να ... μεταλλαχθεί πλήρως(!).. ποιος ξέρει...

Υπομονή μπαίνουμε/μπήκαμε στην τελική ευθεία.. :D

(και ναι μετά από 2 βράδια που κοιμήθηκα όπως καταλαβαίνετε με έχει χτυπήσει ένας ελαφρύς αέρας αισιοδοξίας!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αχ βρε Αθηνά να κοιμομουν ενα βραδυ σαν ανθρωπος και τι στον κοσμο!!

Εγω χθες μιλησα με τον γιατρο μου.μου εγραψε φαρμακα και θα περασουμε να τα παρουμε μην παω τζαμπα εκει να περιμένω 3 ωρες!

Οποτε μου ειπε να παω γυρω στις 10 Ιανουαριου εκτος απροόπτου (χτυπα ξυλο)

Και καπου εκει θα ξεκινησω και τα nst μου ειπε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από μια χαμένη μανούλα Φεβρουαρίου :)

Δεν σας ξέχασα, σας διαβάζω τακτικά αλλά πραγματικά είμαι τόσο χάλια που δεν θέλω να να σας χαλάω τη διάθεση. Από γκρίνια θες, από άγχος ατέλειωτο θες, από καούρες φοβερές θες, από παρεξηγήσεις με τον άντρα μου πολύ συχνά, από κάτι υποφέρω κάθε μέρα :( Ε, δεν θέλω να σας γκρινιάζω, δεν μου φταίτε σε τίποτα :)

Κατά τ'άλλα, σήμερα έχω γιατρό, θα μου κάνει και καρδιοτοκογράφημα (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) γιατί κάνω και πολλές συσπάσεις και θα κλείσουμε ραντεβού και για το ντόπλερ μάλλον για την άλλη εβδομάδα.

Από τα πράγματα του μωρού δεν έχω ψωνίσει τίποτα ακόμα, δεν ξέρω τι περιμένω να σας πω την αλήθεια, απλά αυτό το άγχος με έχει κοκαλώσει, δεν με αφήνει και ο άντρας μου να πάω πουθενά μόνη μου, λες και όλες οι έγκυες όλο το εννιάμηνο στο σπίτι τη βγάζουν, τεσπα... και πρέπει να τον περιμένω πότε θα έχει χρόνο να πάμε να δούμε τίποτα....

Βάσω μην στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι άντρες, όχι ότι δεν θέλουν, δεν μπορούν να καταλάβουν πολλά πράγματα από μας, δεν πειράζει, χαμογέλασέ του και όλα θα ξεχαστούν, δεν το κάνουν από κακία :)

Α, σε όλα αυτά βάλτε και την έλλειψη ύπνου, σε όλη την εγκυμοσύνη αν κοιμάμαι μέσο όρο ένα εξάωρο το βράδυ ζήτημα είναι...

1S7cp2.png

Καλώς το το σπουργιτάκι μας!

Κακώς χάνεσαι πάντως, να έρχεσαι να γκρινιάζουμε όλες μαζί παρέα :) Κάθε μέρα και άλλο παράπονο είμαστε όλες, μη νομίζεις. Μία η αϋπνία, μία η δυσπεψία, κάτι τα πονάκια που η κοιλιά μεγαλώνει, κάτι οι πεθερές, ο καιρός, ο ανάδρομος Ερμής, οι άντρες μας, όλο και κάτι βρίσκουμε :mrgreen:

Ξέχασα να σας πω ότι χθες ήρθε και το δέμα με το απορρυπαντικό πλυντηρίου που είχα παραγγείλει για τα ρούχα της μπέμπας και έβαλα ένα πλυντήριο δικό μας λευκά να το δοκιμάσω. Βέβαια τα λευκά εγώ τα βάζω σε θερμοκρασίες τύπου 80-90ο οπότε δύσκολο να μην καθαρίσουν αλλά με εντυπωσίασε που για φυσικό προϊόν μύριζε ακόμα λεβάντα μετά το πλύσιμο και δεν χρειάστηκε μαλακτικό! Άρα κατατάσσεται στις επιτυχημένες αγορές :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσακια και εγω σας διαβαζω,,αλλα τρεεεεεχω και δε φτανω...τωρααα καλυτερα νομιζω ειναι ολα σε μια σειρα θα χαλαρωσω και θα εχω χρονο...ειχα τη δουλεια καναμε μια ψιλοανακαινιση στο σπιτι,ηταν κ εδω οι γονεις μου απο το νησι και δουλιες με φουμτες γενικοτερα.......τωρα ολα ειναι πολυ καλυτερα,,ετοιμασαμε το παιδικο δωματιο...καναμε την ανακαινιση,εφυγαν και οι γονεις μου και μπαινω παλι σε συνηθισμενους ρυθμους...εχω πολυ δουλεια --παντα εχω πολυ πριν τα Χριστουγεννα--αλλα τουλαχιστον εχω μονο αυτη τωρα και ανυπομονω να ερθουν τα Χριστουγεννα να ξεκουραστουμε!!!!!

Τα δικα μας νεα,,,,,Σημερα πηγαμε στο γιατρο ειμαστε 1500 γρ κλωτσαμε ολη μερα και ολα πολυ καλα,,,,,Εγω κοριτσι φτου να μη με ματιασω κοιμαμαι πολυ καλα το βραδυ...εχω ακομη αρκετες δυναμεις και δεν εχω παραπονο το παλευω ακομη.....!οοοσο για τους αντρες...πονεμενη ιστορια,,,απ'οτι βλεπω για να εχουμε ολες τα ιδια ας δεχτουμε οτι ετσι λειτουργουν κ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Βάσω κλαιω χαχααχαα!!!

Δεν ηξερα οτι ειχες παραγγείλει απορρυπαντικο βρεφικο.Ποια μαρκα?

Θα σε συμβουλευα ομως να μην χρησιμοποιείς μαλακτικο στου μωρού (ειμαι σιγουρη οτι το εχεις ψαξει)δεν το προτεινουν καθολου για αλλεργιες..

Σπουργιτακι ελα κοπελα μου να πουμε τον πονο μας ολες μαζι!!!Ειναι καλυτερα να τον μοιραζεσαι πιστεψε με!Εκει που ειμαι στα κατω μου μπινω εδω διαβαζω και αμεσως ανεβαινει η ψυχολογια μου!!!

Σας φιλω προς το παρον να ξαπλωσω λιγο γιατί δεν νοιωθω μεση ποδια χερια....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ναι Greta, είχε περίπου ένα μήνα που το είχα παραγγείλει. Είναι μία αμερικάνικη εταιρία που λέγεται Indigo Wild και παράγει τελείως φυσικά προϊόντα, από αρωματικά χώρου και σώματος, μέχρι καθαριστικά παντώς τύπου, για ανθρώπους με δερματοπάθειες ή αλλεργίες.

Βασικά ήθελα κάτι που να είναι για μωρό αλλά να μην είναι τελείως άοσμο και να μην αφήνει την άσχημη (κατ'εμέ) μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού και να μην κάνει τα ρούχα κετσέ (πολλά ζητάω ε;)

Το συγκεκριμένο που πήρα (λέγεται Wee clean Lullaby Lavender) είναι ειδικά για μωρά, και τα συστατικά του είναι λάδι καρύδας για τους λεκέδες, σόδα για τις μυρωδιές, αιθέριο έλαιο λεβάντας και φυτικά έλαια για μαλακτικούς παράγοντες.

Ξέρω ότι τα μαλακτικά πρέπει να αποφεύγονται στα μωρά. Πάντως αυτό έκανε δουλειά στα ρούχα μας και είναι τρομερά συμπυκνωμένο!

Καλώς την και την άλλη εξαφανισμένη, την Adamanta! Ωραίες δουλειές ακούω, καλορίζικο το σπιτικό σας! Και εγώ από δουλειά έχω μπόλικη αλλά πόσο έμεινε ακόμα; Τίποτα... Αυτά τα Χριστούγεννα πάντως θα είναι σαν τότε που πηγαίναμε σχολείο. Μεγάααλες διακοπεεες :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...