Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αθηνά τελειο το νυχτικακι μ αρέσει πολυ που κατεβαίνει οπως τα σουτιεν θηλασμου!like ;)

Εγω εχω νυχτικο που μου εδωσε η ξαδερφη απο caledonia ειναι και ρομπα εχω σατεν δικια μου(το νυχτικο της ουτε καν μου μπαινει φυσικα)

Θα παρω και ενα σετ μπιτζαμες μαζι με ρομπα.Ειναι κοντομανικη η μπλουζα με κουμπια μπροστα στο στηθος.Εμταξει την πρωτη μερα αν ειμαι ρακος θα ειμαι με το νυχτικο,την επομενη θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω να ειμαι λιγο πιο ωραια ρε γαμωτο με την μπιτζαμουλα...

Little star ,και εγω που τα αγορασα λιγες ωρες πριν γενμησω παλι αχρηστα μου βγηκαν γιατι έπρεπε να τα παρω μεγαλυτερο νουμερο..θα αλλαξει το στηθος μολις κατεβει το γαλα..νομιζω τουλαχιστον δυο νουμερα μεγαλυτερο να εισαι και ανετη!Παρε μια δυαδα βρε παιδι μου και βλεπεις οταν βγεις αν σε βολευει και στελνεις τον άντρα σου να σου αγορασει.

boulitsa ξερω τι λες,μην αγχωνεσαι καθολου καθολου το εχω και εγω οταν κουραζομαι ειδικα,ανοιγουμε ρε κοριτσακι παντου!

Sexy με την κοιλια ουτε εγω νοιωθω...να ναι καλα τα παπλωματα :tongue::tongue::tongue:

Νάσια ξερεις τι ελεγα στον αντρα μου χθες ε,οι δικοι μας δεν εκαναν οταν μας ειχαν στην κοιλιτσα τους!!!Ναι μωρε.......αν σας το αρνηθουν μην τους πιστεψετε :tongue::tongue::tongue:

Πες του οτι αντιθετως κανει καλο στο μωρουλι οταν η μαμα........το απολαμβανει!πως να το πω κομψα!!!!!:mrgreen:

Τα νυχτικα ουτε εγω τα μπορω και ουτε έχω, εκτος απο ενα που ειναι πιο ιδιαιτερο καταλαβαινεις!!!

Νομιζω αρκει ενα μωρε αλλα καλο θα ηταν να ανοιγει λιγο μπροστα!

Εγω νυσταξα πολυ σε καποια φαση και κοιμήθηκα γυρω στις2,5 ωρες(συγνωμη Αθηνά)

Το βραδυ παλι δεν θα κοιμαμαι...

Καλα ετσι και μπενανε ολα τα κοριτσια θα ειχαμε γεμισει 200σελιδες...ειμαστε απο τα πιο ησυχα καφε!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες!

Μόλις μπήκα στο γραφείο μετά από την φανταστική εμπειρία με το ΙΚΑ. Εντάξει, μην υπερβάλλω, όλα καλά πήγαν, απλά επειδή τα έχουν κάνει μπάχαλο με το θέμα της οργάνωσης, την βεβαίωση θα πρέπει να τρέχω να την καταθέσω στη Γλυφάδα, ενώ μένω σχεδόν στην Αργυρούπολη. Η Αργυρούπολη όμως δεν έχει διοικητικές υπηρεσίες άρα μαζεύεται όλη η Αν.Αττική στα γραφεία της Γλυφάδας.

Μου έδωσε την βεβαίωση ο γιατρός, την οποία όμως χρειάζεται να υπογράψει μόνο ο εργοδότης, όχι εγώ. Θα πρέπει να την πάω στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ, την ημέρα που θα σταματήσω τη δουλειά. Το πότε θα πρέπει να σταματήσω, το αφησε να το υπολογίσει και να το συμπληρώσει ο εργοδότης. Κατά τα άλλα δεν ήξερε να μου απαντήσει σε τίποτα.

Πάμε για άλλα τώρα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέεεερα... Άντε πάει κι αυτό Βάσω...

Στο μεταξύ να δεις που άλλη βεβαιωση σου δώσαν εσένα... εμενα έχει 3 διακριτά πεδία (βεβαίωση κυοφορίας/υπευθυνη δήλωση ασφαλισμένης/υπευθυνη δήλωση εργοδοτου)...Ούτε η δικιά μου λέει πότε πρέπει να σταματήσω... Αλλά στην υπευθυνη δήλωση τοσο τη δικιά μου όσο και του εργοδότη μένει προς συμπληρωση το πεδίο "διέκοψε την απασχόληση της στην επιχείρησή μου λόγω κυοφορίας την ............ και δεν θα επιτρέψω σε αυτή ννα ααναλάβει εργασίοα προ της παρελευσεως 56 ημερών από τον τοκερτό ή αν δεν μου προσκομίσει το ασφαλιστικό της βιβλιάριο"

θα το σκανάρω μία τώρα και θα το στείλω στο HR να μου που τι πρέπει να κάνω..

Στο μεταξύ αν ήσασταν στη θέση μου θα το στέλνατε με την εσωτερική αλληλογραφία στο άλλο κτήριο ή θα κανονίζατε να πάτε εσείς στο άλλο κτηριο (είναι σχετική ταλαιπωρία αλλά...)...

Είναι "μοναδικό" χαρτί αυτό και δεν ξέρω τι θα γίνει αν παραπέσει/χαθεί...

όσες το έχετε ήδη συμπληρωμένο... Επι τόπου σας το συμπλήρωσε το λογιστήριο/hr ή τους το αφήσατε και το παραλάβατε σε επόμενη μέρα;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλημέεεερα... Άντε πάει κι αυτό Βάσω...

Στο μεταξύ να δεις που άλλη βεβαιωση σου δώσαν εσένα... εμενα έχει 3 διακριτά πεδία (βεβαίωση κυοφορίας/υπευθυνη δήλωση ασφαλισμένης/υπευθυνη δήλωση εργοδοτου)...Ούτε η δικιά μου λέει πότε πρέπει να σταματήσω... Αλλά στην υπευθυνη δήλωση τοσο τη δικιά μου όσο και του εργοδότη μένει προς συμπληρωση το πεδίο "διέκοψε την απασχόληση της στην επιχείρησή μου λόγω κυοφορίας την ............ και δεν θα επιτρέψω σε αυτή ννα ααναλάβει εργασίοα προ της παρελευσεως 56 ημερών από τον τοκερτό ή αν δεν μου προσκομίσει το ασφαλιστικό της βιβλιάριο"

θα το σκανάρω μία τώρα και θα το στείλω στο HR να μου που τι πρέπει να κάνω..

Στο μεταξύ αν ήσασταν στη θέση μου θα το στέλνατε με την εσωτερική αλληλογραφία στο άλλο κτήριο ή θα κανονίζατε να πάτε εσείς στο άλλο κτηριο (είναι σχετική ταλαιπωρία αλλά...)...

Είναι "μοναδικό" χαρτί αυτό και δεν ξέρω τι θα γίνει αν παραπέσει/χαθεί...

όσες το έχετε ήδη συμπληρωμένο... Επι τόπου σας το συμπλήρωσε το λογιστήριο/hr ή τους το αφήσατε και το παραλάβατε σε επόμενη μέρα;;

Καλημέρα κορίτσια,

εμένα μου το έφτιαξε το λογιστήριο και θα πάω η Δευτέρα ή Τρίτη να καταθέσω τα χαρτιά.

Εγώ σταματάω Παρασκευή κανονικά αλλά επειδή έχω μια μέρα άδεια θα σταματήσω την Πέμπτη.

φιλιά!!!!

Rn2Dp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

εμένα μου το έφτιαξε το λογιστήριο και θα πάω η Δευτέρα ή Τρίτη να καταθέσω τα χαρτιά.

Εγώ σταματάω Παρασκευή κανονικά αλλά επειδή έχω μια μέρα άδεια θα σταματήσω την Πέμπτη.

φιλιά!!!!

Αύριο τελευταια μέρα δλδ??? ζηλέεεευω !!!!

Το λογιστήριο στο έφτιαξε επι τόπου ρε συ ή τους το άφησες;;;

Αγχώνομαι λίγο να το αφήσω για αυτό...

[ναι ξέρω όλος ο κόσμος γεννάει και όλοι την ίδια διαδικασία ακολουθούν αλλα΄εγώ αγχώνομαι!:()

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν συμπλήρωσα τίποτα, το έδωσα κατευθείαν στη λογίστρια και θα το συμπληρώσει μου είπε αυτή και θα μου το δώσει σήμερα κιόλας. Την ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα που το χαρτί μου είναι διαφορετικό από αυτό που είχε δώσει άλλο ΙΚΑ σε συνάδελφο και μου είπε πως κάθε ΙΚΑ έχει τα δικά του.

Θα μπορούσαν εξαρχής έχοντας την βεβαίωση του γιατρού μου να μου συμπληρώσουν μία βεβαίωση πότε θα σταματήσω και να την πάω στο ΙΚΑ (ώστε να γλιτώσω το πήγαινε-έλα) αλλά όταν το έκαναν παλαιότερα κάθε ΙΚΑ τους ζήταγε και άλλα πράγματα, κάποια δε τη δεχόταν, οπότε το έχουν αφήσει έτσι.

Πάντως μου τόνισε (και η λογίστρια και από το ΙΚΑ η γραμματεία) ότι στις παροχές για το επίδομα πρέπει να πάω την πρώτη ημέρα από της έναρξης της άδειας των 56 ημερών και όχι νωρίτερα.

Επίσης, στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να πάω στις Παροχές, θα πρέπει να δώσω και βεβαίωση λέει των ενσήμων των 2 τελευταίων ετών. Ρώτησα τη λογίστρια και μου είπε ότι θα μου βγάλει μία βεβαίωση αυτή για να την δώσω.

Αθηνά σκάναρέ το να το έχεις για παν ενδεχόμενο. Δεν ξέρω τη δουλειά σου αλλά όταν δούλευα σε πολυεθνική, πάντα πήγαινα στο HR για να είμαι σίγουρη.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αθηνά σκάναρέ το να το έχεις για παν ενδεχόμενο. Δεν ξέρω τη δουλειά σου αλλά όταν δούλευα σε πολυεθνική, πάντα πήγαινα στο HR για να είμαι σίγουρη.

To σκάναρα ήδη μία και θα πάρω λίγο πιο μετά την κοπελιά στο HR ... αν μπορούν να μου το δώσουν απευθείας θα παώ από κεί (προτιμώ το πάνω κάτω από το να μου ..βγει η ψυχή μέχρι να 'ρθει)... Θα δω...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημεραααααααα

Πω πω χαρτουρα και τρεξιμο!

Υπομονη κοριτσια τελειωνετε!!!!

Βασω μπραβο ξεμπερδεψες και εσυ!

Εμεις ειμαστε σπιτι και κρυωνουμε!Καλα το ειπες οτι στα γεννεθλια σου κανει παντα ψοφοκρυο!Ξεκινησε κι ολας!

Παω να φτιαξω καφε...αργησα σημερα.γιατι ηπιαμε γαλατακι οταν εφυγε ο μπαμπας και κοιμηθηκαμε κανα 3ωρο μετα....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις έκλεισα με το HR (που όπως έμαθα εγκυμονεί κι αυτό αλλά βγαίνει σε άδεια το Γενάρη :tongue:)

Το έστειλα και ο Θεός βοηθός!

Μου επιβεβαίωσαν ότι η τελευταία μέρα που θα γραφτεί είναι 28.12 (Κυριακή) καθώς με βάση το 23.02 η άδεια μου ξεκινάει 29.12.

Το επίσης ιδιαίτερα θετικό ειναι ότι όταν τη ρώτησα για το συσσωρευμένο μειωμένο μου ήταν πολύ cool στο να το πάρω (δλδ το μόνο που μου είπε έιναι ότι δεν κάνω κάτι τώρα για αυτό αλλά όταν μπω στις 63 μέρες "μετά") αλλά δεν φάνηκε να προτίθεται να μου δημιουργήσει πρόβλημα με το θέμα...Καλό :D.

Ανακάλυψα επίσης [μου είπε δλδ] ότι αφού δεν έχω πάρει καθόλου άδεια ασθενείας δικαιούμαι κάτι σε επίδομα ασθενείας που δεν το πιασα αλλά ... χάρηκα χαχαχαχα... έξτρα λεφτά δεν λέμε ποτέ όχι :tongue:

Έφτιαξε η μέρα μου τώρα!!! :cool:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις έκλεισα με το HR (που όπως έμαθα εγκυμονεί κι αυτό αλλά βγαίνει σε άδεια το Γενάρη :tongue:)

Το έστειλα και ο Θεός βοηθός!

Μου επιβεβαίωσαν ότι η τελευταία μέρα που θα γραφτεί είναι 28.12 (Κυριακή) καθώς με βάση το 23.02 η άδεια μου ξεκινάει 29.12.

Το επίσης ιδιαίτερα θετικό ειναι ότι όταν τη ρώτησα για το συσσωρευμένο μειωμένο μου ήταν πολύ cool στο να το πάρω (δλδ το μόνο που μου είπε έιναι ότι δεν κάνω κάτι τώρα για αυτό αλλά όταν μπω στις 63 μέρες "μετά") αλλά δεν φάνηκε να προτίθεται να μου δημιουργήσει πρόβλημα με το θέμα...Καλό :D.

Ανακάλυψα επίσης [μου είπε δλδ] ότι αφού δεν έχω πάρει καθόλου άδεια ασθενείας δικαιούμαι κάτι σε επίδομα ασθενείας που δεν το πιασα αλλά ... χάρηκα χαχαχαχα... έξτρα λεφτά δεν λέμε ποτέ όχι :tongue:

Έφτιαξε η μέρα μου τώρα!!! :cool:

Αυτο με το επιδομα ασθενειας με ενδιαφερει και μενα διοτι δεν εχω παρει καθολου αδεια ασθενειας ουτε εγω .Απο που το παιρνουμε?ικα η εργοδοτη?Για να ξερω να το ζητησω..

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Τελικά κάθε ΙΚΑ έχει τα δικά του.

Σʼ εμένα είπαν να έχω μαζί μου το βιβλιάριο του ΙΚΑ(την πρώτη σελίδα φωτοτυπία-τα χαρτιά που μου συμπλήρωσε το λογιστήριο-φωτοτυπία λογαριασμού Εθνικής.

Για ένσημα δεν μου είπαν κάτι.

Και μου είπε ότι αν δεν έχεις πάρει άδεια ασθενείας το ποσό είναι λίγο μεγαλύτερο.

Εγώ Δευτέρα ή Τρίτη θα πάω να τα καταθέσω,διότι η άδεια μου ξεκινάει από Κυριακή.

Ελπίζω να μπορώ να σας ενημερώσω..

Quinsey Μη ζηλεύεις θα περάσουν οι μέρες γρήγορα.

Greta Που να δεις το μετά χαρτουρα που έχει.

Φιλιά!!!!

Rn2Dp2.png

Αυτό με τα χρήματα που παίρνεις αν δεν έχεις πάρει καθόλου άδεια ασθενείας, το έχω ακούσει και εγώ (και από τη συνάδελφο που βγήκε σε άδεια) αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω τίποτα ξεκάθαρο.

Αθηνά, δε νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα να στο δώσουν μαζεμένο το μειωμένο, έτσι και αλλιώς. Σε αυτά τα θέματα, οι πολυεθνικές προτιμάνε να δίνουν όλες τις επιλογές στους υπαλλήλους.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

@Little_star

ΑΝ κατάλαβα καλά χάρηκα τόσο που θα πάρω έξτρα λεφτά που αυτό ΔΕΝ το σημείωσα :oops:) η εταιρία μου θα μου το δώσει...

Δλδ έτσι όπως μου το είπε η κοπέλα μόλις βγω σε άδεια πρέπει να τους πάω πίσω το χαρτί για να πάρω αυτά τα χρήματα...

και έτσι όπως μου το κατάλαβα θα μου το καταβάλλει η εταιρεία μου ΑΦΟΥ τους πάω το χαρτί του ΙΚΑ (η κοπέλα μου είπε "πήγαινε όποτε θέλεις αλλά καλύτερα πήγαινε στις 29.12 για να μας το φέρεις αμέσως να προλάβει να μπει το επίδομα στη μισθοδοσία του μήνα")

Αλλά δεν στο λέω με σιγουριά γιατί δεν είμαι σίγουρη ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

@Little_star

ΑΝ κατάλαβα καλά χάρηκα τόσο που θα πάρω έξτρα λεφτά που αυτό ΔΕΝ το σημείωσα :oops:) η εταιρία μου θα μου το δώσει...

Δλδ έτσι όπως μου το είπε η κοπέλα μόλις βγω σε άδεια πρέπει να τους πάω πίσω το χαρτί για να πάρω αυτά τα χρήματα...

και έτσι όπως μου το κατάλαβα θα μου το καταβάλλει η εταιρεία μου ΑΦΟΥ τους πάω το χαρτί του ΙΚΑ (η κοπέλα μου είπε "πήγαινε όποτε θέλεις αλλά καλύτερα πήγαινε στις 29.12 για να μας το φέρεις αμέσως να προλάβει να μπει το επίδομα στη μισθοδοσία του μήνα")

Αλλά δεν στο λέω με σιγουριά γιατί δεν είμαι σίγουρη ...

Sorry, σε έχασα. Ποιο χαρτί πρέπει να πας πίσω στην δουλειά σου;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...