Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εντάξει είναι επίσημο μου έχει γίνει το κεφάλι καζάνι...

[ξαναδιάβαζα τα διαδικαστικά]...

Ουφ...άκρη δεν έβγαλα...

Κι εγώ άλλαξα μισθό μέσα στο 2014 και...πάλι δεν κατάλαβα τι σημαίνει πρακτικά στα χρήματα που δικαιούμαι...

(που σιχαίνομαι τα διαδικαστικά το ανέφερα ε?)

πφφφ... καλύτερη η συζήτηση για τις ...ανασκαφές της Αμφίπολης τελικά :-P

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little_Star ιδέα δεν έχω και εγώ! Θα το μάθω μάλλον όταν θα πάω ξανά στο ΙΚΑ με τη βεβαίωση με την υπογραφή του εργοδότη. Εκεί νομίζω σου υπολογίζουν και σου λένε τι ποσό θα πάρεις. Πάντως θα έχω μαζί μου τελευταίες μισθοδοσίες για παν ενδεχόμενο! Η σύμβαση δεν τους επηρεάζει απ'όσο ξέρω, για το ύψος του μισθού ενδιαφέρονται. Πάντως αυτό που βλέπω να γράφεται παντού είναι "Τα επιδόματα μητρότητας που καταβάλλονται για αυτές τις 119 ημέρες (περιλαμβάνονται και οι αργίες) υπολογίζονται βάσει του μέσου όρου των αποδοχών των τριάντα (30) τελευταίων ημερών ασφάλισης του προηγούμενου χρόνου". :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Δηλαδη 12ου του 2013..αλλα εμας μας πιανουν αυτες οι 119 μερες και απο το 2015, που σημαινει οτι ειναι 12ος του 2014! Ετσι το καταλαβαινω, οτι θα ειναι με το νεοτερο μισθο μας..

F4oIp2.png

Δηλαδή τον ένατο μήνα έχεις κανονικά επαφές????:confused:

Τώρα που διανύω την 31 εβδομάδα πλέον λέω ότι είμαι 8 μηνών???:rolleyes:

Όταν ρώτησα τον γιατρό μου , μου είπε ότι μετράνε με τις εβδομάδες.

Rn2Dp2.png

Αννα ναι μετρανε με τις εβδομαδες!

Αλλα εσυ τωρα μπηκες στον 8°,διανύεις τον 8°...θα εισαι 8οταν πας 36 εβδομαδων!

Τωρα για τις επαφες ρωτα τον γιατρο σου αλλα συνηθως αν δεν εχεις προβλημα σου λενε να κανεις ελευθερα να μαλακωσει ο τραχηλος,το σπερμα εχει μια ιδιοτητα βοηθαει να ξεκινησει ο τοκετος!ελπιζω να βοηθησα λιγο..

Κοριτσια πραγματικα ζορι με τις αδειες σας!!!!μπερδευουεϊ η κατασταση

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Πιανει λενε ρε γαμωτο!

Εγω θα το εφαρμοσω σιγουρα γιατι θα ηθελα εστω να σπασουν τα νερα και ας κανω καισαρικη να νοιωσω "κατι" απ τον φυσιολογικο τοκετο....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι κάνετε;;

Εγώ νυστάζω

Χτες έκανα και μια αγορά (για μένα :tongue:)

πήρα αυτό.

Μοιάζει βολικό, για να το έχω σε μαιευτήριο και λογικά και για μετά...

(καλά εγώ δεν είμαι όπως η κοπελιά βέβαια προφανώς :P)

Παντού διαβάζω ότι χρειαζόμαστε νυχτικό [εγώ έχω μόνο πυτζάμες γενικά] οπότε είπα να πάρω ένα και αυτό μου φάνηκε μια χαρά :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

έτσι επειδή είχαμε καιρό να το δούμε :P

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

τι να κάνουν οι "χαμένες" μαμάδες άραγε;;;

Ας ελπίσουμε ότι θα "επαναπατριστούν" όσο πλησιάζει ο καιρός ;)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω, ωραιο το νυχτικακι αλλα μηπως παραειναι λεπτο για την εποχη που γενναμε? Εγω κοιταζα κοντομανικα..

Βασικά το πήρα για το μαιευτήριο σε πρώτη φάση που με οσες έχω μιλήσει μου είπαν ακριβώς το ίδιο (ότι μόνο με τιραντάκι μπορούσαν να "σταθούν" από τη ζέστη) και έχω στο πλάνο να πάρω/δω αν με βολεύει μια που έχω ήδη, ρόμπα για να χρησιμοποιώ...

Το υλικό σαν υλικό μοιάζει με μακό μπλουζάκι πάντως δεν είναι τελείως φτερό στον άνεμο αν βοηθάει...

Σκέτο σίγουρα δεν είναι να κυκλοφορώ με αυτό αλλά νομίζω με μαι ρομπα από πάνω θα είναι μια χαρά... μάλλον :confused:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Α, οκ τοτε!Εγω τ ο Σαββατο θα παω Oysho για τα του μαιευτηριου...2 πιτζαμες και μια νυχτικια θα παρω..ρομπα εχω μια σατεν, λογικα οκ θα ειναι.. σουτιεν θηλασμου απο h&m , ποτε να παω?Οταν θα μπαινω στο μηνα μου?Οχι τιποτα αλλο, μην παρω λαθος νουμερο..

F4oIp2.png

Αθηνά, μπράβο, καλά έκανες! Και εγώ ένα τέτοιο θέλω να πάρω μαζί με μία ρόμπα. Κορίτσια, βράζει ο τόπος στα μαιευτήρια, μη το συζητάτε για πιο βαριά... Θυμήθηκα ότι έχω ένα παρόμοιο με ρόμπα, σετάκι, θα τα βγάζει τα λεφτά του :D

Έχουμε χάσει πολλά κορίτσια από την παρέα, όντως! Ελπίζω να είναι όλες καλά :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κ εγώ έχω ακούσει ότι σκάει ο τζιτζικας στο μαιευτήριο, αν κ δν έχω εμπειρία γτ το μωρο μ το γέννησα Μάιο. Απο την άλλη το Σεπτέμβριο π νοσηλεύτηκα για ενα βράδυ λόγω κολικου αν θυμάστε, θυμαμαι ότι η θερμοκρασία ήταν όπως κ εξω... Τεσπα, θ παρω κατι μέτριο κ βλέπουμε...

Εγώ παλι ρε γμτ νιώθω τη μπεμπα σαν να κλωτσάει χαμηλά κατω κ πονάω στα ...Γεννητικα όργανα απο μέσα, δν ξέρω πως να το εξηγήσω, αν κ το μωρο ειναι με το κεφάλι κατω... Όσο για επαφές, θελουμε κ οι δυο, αλλα φοβόμαστε κ έτσι σπάνια κάνουμε κατι... Εγώ παλι δν νιώθω κ τόσο sexy έτσι σαν μπαλόνι π ειμαι, οπότε δύσκολο...:roll::roll::roll:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?? Εδώ έχει κρύο κρύο!!! Όσο για τις επαφές, εμάς δεν μας το έχει απαγορέψει ο γιατρός αλλά ο δικός μου φοβάται πολύ για το παιδί ότι θα κάνει κακό, δεν ξέρω τι να κάνω.... και οι ορέξεις έχουν αυξηθεί... :P :p :P

Και πήγα σήμερα μια βόλτα στα μαγαζιά για νυχτικό - πυτζάμα. Θέλω να σας ρωτήσω, θέλουμε με οπωσδήποτε κουμπιά μπροστά και νυχτικό??? Εγώ δεν τα μπορώ καθόλου τα νυχτικά... και πόσα θέλουμε???

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...