Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Bάσω εγω αγχώνομαι για το τι θα ... βρω όταν γυρίσω κυρίως όμως γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη ΚΑΘΟΛΟΥ σε αυτόν που θα μείνει πίσω, οπότε φοβάμαι ότι όλα αυτά που "στρώνω" τόσον καιρό θα τα βρω να ... παραπαίουν όταν με το καλό γυρίσω αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι και να κόψω έστω και μισή μέρα από το παιδί μου για να μην μείνει πίσω η δουλειά ελάχιστοι θα το εκτιμήσουν οπότε... Όπως τα "έστρωσα" όταν τα παρέλαβα (δεν έχω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά) έτσι θα τα ξαναστρώσω όταν με το καλό γυρίσω.. Και τέλος η συζήτηση... έχω τόοοσα να αγχωθώ δεν με παίρνει να αγχώνομαι και για αυτα :rolleyes:

Γκρετα τον τελευταίο καιρό θα πω... καλά [ :oops: ] , αν και οι (αχ κάτσε να το πω διακριτικά τώρα... :oops: ) οι ... ανασκαφές κινούνται σε χαμηλά βάθη και/ή χρησιμοποιούνται εναλλακτικές μέθοδοι αναζήτησης θησαυρού :rolleyes:.

Τα "ευρήματα" όμως είναι εντυπωσικά δεν τους τό'χα! :mrgreen::oops::oops::oops:

(τι με βάζεις και γράφω πρωί πρώι!!! :tongue:)

εδιτ:

Το μωρό εμένα όόταν με το καλό γυρίσω [αφού κλείσει 6 μηνών] θα το κρατάει η μαμά μου/οι γονείς μου, η οποία θα έρθει Αθήνα επι τούτου (έχει δικό της σπιτι να μένει) και ίσως κάποιες μέρες και τα πεθέρικά μου (αν και είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν μπορούν για πολύ)... ΔΕΝ ξετρελαίνομαι αλλά... δεν μπορώ να κάνω και τπτ...

Απο κει και πέρα από τη σαιζόν 2016-2017 θα πάει βρεφονηπιακό/παιδικό ή όπως αλλιώς λέγονται (δεν έχω φτάσει τη ... μελέτη μέχρι εκεί :P) και ... βλέπουμε(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τhanks Greta! Αυτό έχω σκοπό να κάνω, μη μπαίνω σε τζάμπα έξοδα με τα σεντόνια. Το θέμα του ποιος θα μου κρατάει το μωρό, ακόμα δεν το πολύ σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Θα χρειαστούμε κάποιον όταν το μωρό είναι 15-16 μηνών. Η δουλειά του άντρα μου έχει παιδικό σταθμό αλλά το παιδί θα πρέπει να έχει καθαρίσει για να πάει εκεί. Τουλάχιστον, θα ξέρουμε ότι το θέμα του παιδικού θα το έχουμε λυμένο αφού με τον μπαμπά της θα πηγαίνει και θα έρχεται. Στο μεσοδιάστημα δεν ξέρω. Ο άντρας μου λέει ότι ίσως θα πρέπει να το αφήνουμε στην μάνα του αλλά εγώ προτιμώ να το στείλω σε βρεφονηπιακό, που μπορεί να αρρωσταίνει αλλά θα ξέρω τι θα τρώει (γιατί η πεθερά μου με την παραμικρή γκρίνια θα το μπουκώνει με ψωμί-τυρί (τα πράσινα τα αποφεύγουμε στα παιδιά βλέπεις). Θα δούμε...

Για το επίμαχο θέμα γκμχ γκμχ άσε πίκρα... Αν θυμάσαι, φοβάμαι πολύ μη δω τίποτα αίμα και δυστυχώς νιώθω τρομερή ευαισθησία εκεί κάτω. Από την άλλη τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανάψει το αίμα μου :oops::oops::oops: και θέλω αλλά δεν μπορώ... Το έχουμε ρίξει στους εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης :oops::oops::oops: (τι λέω η γυναίκα πρωινιάτικα!) αλλά δε τη βγάζουμε έτσι χα χα χα... Στο μεταξύ έχουμε και το άλλο. Τόσα χρόνια ελεύθερα είχαμε καλομάθει. Εγκυμοσύνη δεν ερχόταν, ο άντρας μου πίστευε ότι έχει θέμα, είχαμε βολευτεί! Τώρα, με τη μπουμπούς να δω τι θα κάνουμε, θα πρέπει να προσέχουμε λες και είμαστε 20ηδες, αισταδιάλα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γκρετα τον τελευταίο καιρό θα πω... καλά [ :oops: ] , αν και οι (αχ κάτσε να το πω διακριτικά τώρα... :oops: ) οι ... ανασκαφές κινούνται σε χαμηλά βάθη και/ή χρησιμοποιούνται εναλλακτικές μέθοδοι αναζήτησης θησαυρού :rolleyes:.

Τα "ευρήματα" όμως είναι εντυπωσικά δεν τους τό'χα! :mrgreen::oops::oops::oops:

(τι με βάζεις και γράφω πρωί πρώι!!! :tongue:)

Χαχαχα κλαιω!!!!!!!να σαι καλα κοριτσακι;)

Καλα παμε και εμεις δεν μπορώ να πω :oops::oops::twisted::twisted:

Εγω προσπαθω να το ευχαριστηθω τωρα γιατι μετα μας βλεπω εκει γυρω στο Πασχα!!!Στην Ανάσταση!!!!!

Χαχαχαχαχχαααχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπράβο Αθηνά, μια χαρά έκανες... Ρε γμτ όλοι στο ΙΚΑ τα ίδια και τα ίδια. Όταν είχα πάει μετά την αποβολή στο ΙΚΑ του δήμου μου, πετυχαίνω έναν και του τα λέω και γυρνάει και μου λέει ο τύπος "και συ βρε κοπέλα μου, γιατί πήγες στο Έλενα με τις αλλοδαπές; εμείς γι'αυτό το φτιάξαμε το ΡΕΑ, για να σας εξυπηρετούμε!" Μεγαλομέτοχος βλέπεις ο κύριος στο συγκεκριμένο, έψαχνε πελάτες. Μου έδωσε και το κινητό του, να κλείσω ραντεβού με τη γραμματέα του. Και τον πληρώνουμε και μέσω του ΙΚΑ εγώ και εσύ, κατάλαβες;

Καλά η περιγραφή σου τα σπάει! Εμπρός για τη νέα Αμφίπολη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με τη δουλειά, έπαθα ένα σοκ γιατί μόλις ανακάλυψα ότι όλα τα demoroom τα έχουν μετατρέψει σε testroom (εν αγνοία μου φυσικά) και εγώ πρέπει να εκπαιδεύσω τους νέους στο τι demo θα δείχνουν. Καήκαμε...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασωωωωωωωωωωω εχουν αναψει λεει τα αιματα...αστα!!!!Φωτια και λαυρα η κατασταση!!!

Νομιζω οτι τζαμπα αγχωνεσαι τωρα!Δεν νομιζω να γινει κατι!Κατσε κ απολαυσε το κοπελα μου!;)

Οπως λεει και ο γιατρος μου:Σταση "κουταλα" και με το μαλακο :tongue::tongue:

Ναι πρέπει να προσεχετε γιατι μπορει να βρεθεις προ εκπλήξεως...έχουν συμβει διαφορα τέτοια! Ειδικα στην αρχή πολυ προσοχη κοριτσια και ας μην εχουμε περιοδο,εμας μας το ειχε τονισει!!!

Ωραιο το ελευθερο ρε γαμωτο αλλα παει τωρα...εμεις δεν κανουμε γιατι μας το απαγορεψε!Αλλα μολις μπω στον μηνα μου θα του δωσω να καταλαβει :oops::oops::oops::oops:

Για τα μωρακια σας παλι καλα που υπάρχει καποιος να τα κραταει μεχρι να μεγαλωσουν λιγο!

Βασω καλυτερα βρεφονηπιακό παρα τηγανιτες πατατες!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

αχ και μένα το ΡΕΑ μου ανέφερε ! (με αφορμή την επισχεση και πόσα θα μου παρει ο γιατρός κτλ κτλ )

Στο μεταξύ παλέυω να καταλάβω τώρα ΤΙ πρέπει να συμπληρώσω σε αυτό το χαρτί που μου έδωσαν... Λέω να σταματήσω να προσπαθώ και να περιμένω την καλή μου τη Βασούλα άυριο να το πάρει κι αυτή και να βγάλει το "φίδι από την τρύπα" ήτοι να μου τα εξηγήσει :rolleyes::cool:

Και μετά θα πάρω το hr (που είναι και σε άλλο κτήριο να δω πως θα τους το πάω!) να δω τι θα πουν και απο κεί (δεν πολύ έχω εμπιστοσύνη στις... κορασίδες εκεί)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κοπελιές!!!!

Τι κάνετε;;; Σας διάβαζα εχθές αλλά με το που έμπαινα να γράψω με πετούσε έξω.το έκανα 3-4 φορές κ αφού είδα ότι συνεχίζεται το θεμα, απλά το παράτησα!

Λοιπόν...κ εμάς μας το απαγόρεψε ο γιατρός αλλά τα όνειρα που βλέπω ρε γμτ δεν με αφήνουν να ησυχάσω!! Ο άντρας μ πάλι (μαθημένος από την πρώτη εγκυμοσύνη π είχα αίμα κ επίσης δεν μας άφησαν να κάνουμε τπτ) την βγάζει με εναλλακτικούς τρόπους...ότί μπορώ κάνω! Βέβαια τωρα τελευταία η κοιλιά δεν πολύ βολεύει...(Χαχαχαχαψαχαχααχαχαχαχα)

Αυριο εχω κ γιατρό κ το περιμένω πως κ πως!

Ελπίζω η ομορφιά μ να γύρισε όπως πρέπει...

Πολλή βροχή ρε παιδί μ από χθες! Λίγο ήλιο ρε παιδιά!

Μια ερώτηση (λίγο περίεργη) νιώθετε ποτέ ότι το μωρό σας κλωτσάει πίσω...κ εννοώ εκεί στον πωπω... Από κει που ενεργουμαστε τόσο χαμηλά! Αφήστε π προχθές φτερνίστηκα κ κατουρήθηκα, αρχισαμεεεε...

KMwEp3.png

Καλημερα σας!! πως ειστε; πως τα περνατε;

εγω εκανα τις ενεσεις κορτιζονης για την ωριμανση των πνευμονων του μωρου διοτι προβλεπει ο καθηγητης προωρο τοκετο και θελει να ειμαστε καλλυμενοι απο αυτο το θεμα. Συνεχιζω να κανω ινσουλινη και εχω αλλαξει λιγο τη διατροφη μου , κομμενο αλατι και ζαχαρη!!! ντοπλερ εχω στης 22/12 και μετα απομενουν τα καρδιοτογραφηματα . οι εξετασεις μου ειναι συχνες διοτι εχω χαμηλα αιμοπεταλια!!! Α και μαζι με ολα αυτα εχω και κηλη στη καισαρικη τομη!! Πόνος!!!!! Προσοχη κοριτσια στο 'ελευθερο' και γενικα στο θεμα αυτο. με το ελευθερο μπορει να σπασει ο σακος και με την επαφη μπορει να τσιμπησετε κανενα μικροβιο!!μην κανετε κατι που μπορει να το μετανιωσετε μετα!!!

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ όταν πήγα στο ΙΚΑ ο γιατρός δεν ήθελε να δει κανένα χαρτί από τον γιατρό μου.

Με ρώτησε την τελευταία περίοδο και αποφάσισε μόνος του για την ΠΗΤ, η οποία είναι μια μέρα μετά από αυτή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου.

Όταν του το ανέφερα μου είπε δεν με ενδιαφέρει εγώ έτσι το βγάζω.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να τελειώνω, διότι στο τηλέφωνα όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι καλύτερα θα ήταν να πάω αφού συμπληρώσω και την 30 εβδομάδα για να μου δώσουν το χαρτί και τους είπα μήπως όταν γεννήσω.

vtgian Με τη δουλεία δεν αγχώνομαι γιατί όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος μου έκαναν παράπονα ότι έχει πέσει η απόδοσή μου, όποτε τώρα πια δεν ασχολούμαι.

Greta Πρωί – πρωί……νομίζω ότι όλες έχουμε επιλέξει την εναλλακτική χαχα :tongue::P

Εσείς που είστε δεύτερο – τριτο μανούλες οι ορμόνες αυτό το διάστημα γιατί έχουν βαρέσει κόκκινο…….:oops::roll::confused:

Φιλιά!!!!!

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Αννα ποσο τραγικοι???Μα που ζουμε?Ναμην μπορουμε να κανουμε το αυτονοητο!Μια οικογένεια! Ακου εκει εχει πεσει η αποδοση σου,κοιτα ρε φιλε τι κανουν σε μια εγκυο!!Ζωα ειναι?δεν εχουν οικογενεια?Φουντωσα τωρα!!

Νομιζω καλα κανεις και δεν ασχολεισαι γιατι πραγματικα εχεις κατι πιο σημαντικο να ασχοληθεις!!

Οσο για τις "εναλλακτικες"εκει το εχουμε ριξει ολες χαχα!

αικ ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να μην γεννησεις πρόωρα. Τωρα για το ελευθερο ναι μπορει να μην κανει σε μερικες περιπτωσεις(βλ.δικια μου)αλλα οταν μπαινεις στον μηνα σου στο λεει και ο γιατρος!Εμενα στην 1η εγκυμοσύνη μου το ειχε πει!Σιγουρα ολα με προσοχη ναμην τρεχουμε μετα,αλλα και η αποχη 9μηνες(οταν δεν εχεις θέμα) ειναι σκληρο μετρο!!:P

kashmam καλη επιτυχια για αυριο!Μακαρι να εχει γυρισει η μπεμπ σου!αλλα και να μην εχει γυρισει εχεις καιρο..

Η κοιλια δεν βολευει πουθενα!!

Καλα πεθανα με το φτερνισμα!!Εγω με το γελιο πηγανα παθω κατι...αλλα το προλαβα!!Τραγικο!!

Για τις κλοτσιες απο "πίσω" στο εχω ξαναπει εγω το παθαινω,δεν ξερβ το μικρουλη μου τι ειδους ανσκαφες κανει αλλα νοιωθω συχνα εντονη πιεση εκει κατω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εγώ Greta, τον τελευταίο μήνα περιμένω να ευχαριστηθούμε λιγάκι γιατί με τους εναλλακτικούς τρόπους δε βολεύει και η κοιλιά που λέει και η Kashmam :D

Αχ θα τη φάω την ήττα μου αύριο στο ΙΚΑ, είμαι σίγουρη αλλά ότι μάθω θα σας τα πω. Το χαρτί αυτό που λες Αθηνά, το είχα δει από τη συνάδελφο που βγήκε σε άδεια πριν από εμένα. Η κοπέλα το συμπλήρωσε στο λογιστήριο πάντως. Α και θυμηθείτε, ότι χαρτιά καταθέτετε ή δίνετε να τα έχετε και σε αντίγραφο γιατί πιθανόν να χρειαστούν για το συμπληρωματικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ. Εμένα με έχει πιάσει άλλο άγχος τώρα. Διάβασα ότι το επίδομα υπολογίζεται βάσει της μισθοδοσίας του τελευταίου χρόνου. Εμένα το 2014 ήταν χαμηλότερο από ότι το 2015. Λίγο αλλά μικρότερο πάντως. Άραγε πως θα μου το υπολογίσουν; Θα πάρω μαζί μου για καλό και για κακό τις τελευταίες μισθοδοσίες.

Κορίτσια αυτό με το φτάρνισμα είναι η μόνιμη αγωνία μου. Παραλίγο να το πάθω αλλά όχι με φτάρνισμα. Με χαμηλή κλωτσιά της μπέμπας. Κάποιες μέρες νιώθω λες και μου κλωτσάει την κύστη! Πίσω δεν την έχω νιώσει ακόμα. Αυτές τις μέρες παίζουμε. Με πειράζει στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς όπως κοιμάμαι και την πειράζω και εγώ και δώσ'του κούνημα χα χα!

Καλά Άννα, τελείως τραγικοί οι δικοί σου! Ε ναι, έτσι δεν αξίζει να αγχώνεσαι για τίποτα.

Aik υπομονή και κοντεύουμε... Να της κάνεις τις ενέσεις, βοηθάνε πολύ έχω ακούσει. Όλα καλά να σας πάνε σου εύχομαι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγραψα μήνυμα και σβήστηκε :(

Ελεγα Βάσω οτι δεν σε φοβαμαι μια χαρα θα τα πας αυριο και καλα κανεις που βγαζεις φωτοτυπίες και γενικα να εχεις χαρτια μαζι σου γιατι δεν ξερεις που θα πεσεις και τι μπορεί να σου ζητησουν!

Έλεγα επισης ότι και εγω πειραζω τον μικρουλη και μου σκαει κλοτσιτσα και παιζουμε ωρες ωρες και ανυπομονω πολυ να τον γνωρίσω!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Good morning!

Πως μου ειστε κοριτσαρες?

Αθηνά τα καταφερες?περιμενουμε νεα σου!

Βάσω εγω δεν αγορασα οχι,εβαζα της κουνιας απλα διπλωμενα οπως λες.αυτα και αν ειναι τσαμπα λεφτα.

Για την δουλειά ενταξει εχεις ενα δικιο που αγχωνεσαι βρε παιδι μου γιατι οι καιροι ειαι αστα να πανε αλλα δεν νομιζω να γινει κατι!Ολα καλα θα πανε!!

Ασχετο κοριτσια ποιος θα κραταει τα μωρακια οταν θα χρειαστει να επιστρεψετε στις εργασιες σας?

Και κατι αλλο(πρωι πρωι:oops:) με τις επαφες πωωωως τα πατε :oops::oops::oops:?????

Λοιπον, εμεις ως προς τις επαφες, δεν εχουμε κανει τπτ..:roll: ο συζυγος φοβαται, οποτε τη βγαζουμε χειρονακτικα! Οταν με το καλο γυρισω στη δουλεια, θα ειναι ο μικρος 9-10 μηνων και θα εχω γυναικα μεχρι τον Μαιο λεω που ανοιγει ο καιρος και μετα στο σταθμο..Η μαμα δουλευει και η πεθερα ειναι μεγαλη και αρρωστη οποτε δεν θελω να της δωσω τετοια ευθυνη για ολοκληρο 8ωρο, αν και λεει οτι μπορει.. Α, επισης ο μικρος τωρα που γραφω κλωτσαει σαν τρελος και ψηλα, κατω απο το στηθος!

F4oIp2.png

Και εγώ Greta, τον τελευταίο μήνα περιμένω να ευχαριστηθούμε λιγάκι γιατί με τους εναλλακτικούς τρόπους δε βολεύει και η κοιλιά που λέει και η Kashmam :D

Αχ θα τη φάω την ήττα μου αύριο στο ΙΚΑ, είμαι σίγουρη αλλά ότι μάθω θα σας τα πω. Το χαρτί αυτό που λες Αθηνά, το είχα δει από τη συνάδελφο που βγήκε σε άδεια πριν από εμένα. Η κοπέλα το συμπλήρωσε στο λογιστήριο πάντως. Α και θυμηθείτε, ότι χαρτιά καταθέτετε ή δίνετε να τα έχετε και σε αντίγραφο γιατί πιθανόν να χρειαστούν για το συμπληρωματικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ. Εμένα με έχει πιάσει άλλο άγχος τώρα. Διάβασα ότι το επίδομα υπολογίζεται βάσει της μισθοδοσίας του τελευταίου χρόνου. Εμένα το 2014 ήταν χαμηλότερο από ότι το 2015. Λίγο αλλά μικρότερο πάντως. Άραγε πως θα μου το υπολογίσουν; Θα πάρω μαζί μου για καλό και για κακό τις τελευταίες μισθοδοσίες.

Κορίτσια αυτό με το φτάρνισμα είναι η μόνιμη αγωνία μου. Παραλίγο να το πάθω αλλά όχι με φτάρνισμα. Με χαμηλή κλωτσιά της μπέμπας. Κάποιες μέρες νιώθω λες και μου κλωτσάει την κύστη! Πίσω δεν την έχω νιώσει ακόμα. Αυτές τις μέρες παίζουμε. Με πειράζει στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς όπως κοιμάμαι και την πειράζω και εγώ και δώσ'του κούνημα χα χα!

Καλά Άννα, τελείως τραγικοί οι δικοί σου! Ε ναι, έτσι δεν αξίζει να αγχώνεσαι για τίποτα.

Aik υπομονή και κοντεύουμε... Να της κάνεις τις ενέσεις, βοηθάνε πολύ έχω ακούσει. Όλα καλά να σας πάνε σου εύχομαι!

Πανω στα της μισθοδοσιας, εγω που αλλαξα συμβαση και μισθο τον ιουνιο που μας περασε τι θα ισχυει? Θα παρω ειδομα βασει του προηγουμενου μισθου η αυτου?:confused:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...