Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλέ όχι, δεν ισχύει αυτό με την ΕΤΕ για το ΙΚΑ. Ισχύει μόνο για το επίδομα του ΟΑΕΔ που θα πάρουμε μετά (και ναι, πόσο 1980!) Στο ΙΚΑ δίνεις ότι λογαριασμό έχεις, φωτοτυπία την πρώτη σελίδα λέει του βιβλιαρίου για να φαίνεται το ΙΒΑΝ. Να δω που θα βρω το βιβλιάριό μου... Άραγε δεν τους κάνει εκτύπωση των στοιχείων του λογαριασμού από το e-banking?

Από τη στιγμή που είσαι στην 30η εβδομάδα, μπορείς να πας κανονικά στο ΙΚΑ και άμα σου πουν τίποτα, τους αγριεύεις.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσουπρες....

αυτό με το βιβλιάριο (ετε, alpha, eurobank, πειραιώς ότι προαιρειστε τέλος πάντων :tongue: ) δεν το θέλω ΑΥΡΙΟ που έχω το ραντεβου στο κέντρο μάνας και παιδιού έτσι;;;

Αυριο μόνο ταυτότητα/βιβλιάριο υγείας/β' επιπέδου (καλά εγώ όλο τα φάκελο με τις εξετάσεις κ τους υπερήχους θα πάρω μαζί μου...) χρειάζομαι έτσι!?!?! :roll:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Για να καταθέσεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ μπορείς από την 30 εβδομάδα και μετά????

Δεν το γνωρίζω γιʼ αυτό ρωτάω.

Εγώ μαζί μου είχα το βιβλιάριο και την β' επιπέδου την όποια ούτε καν την είδαν.... για να πάρω το χαρτί από το γιατρό του δημοσίου.

Rn2Dp2.png

Εγώ μαζί μου είχα το βιβλιάριο και την β' επιπέδου την όποια ούτε καν την είδαν.... για να πάρω το χαρτί από το γιατρό του δημοσίου.

δεν την είδαν?

Και πως στη γράψαν? Ό,τι τους είπες εσύ;:confused:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Για να καταθέσεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ μπορείς από την 30 εβδομάδα και μετά????

Δεν το γνωρίζω γιʼ αυτό ρωτάω.

Επίσημα νομίζω ότι πρέπει να έχεις κλείσει την 28η εβδομάδα, αλλά πάντα σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από το σε ποιον θα πέσεις. Στο ΙΚΑ της γειτονιάς μου, μου είπαν να πάω "εκεί κοντά" που θα πρέπει να ξεκινήσει η άδεια και σίγουρα μετά την β' επιπέδου. Το πως προσδιορίζουν το "εκεί κοντά" ένας Θεός ξέρει! Είχα κλείσει λοιπόν στις 16.12 (μία εβδομάδα πριν) αλλά μου το ακύρωσαν και το έβαλα νωρίτερα. Πρακτικά, πας δύο φορές στο ΙΚΑ. Μία για να σε δει ο γιατρός και να σου δώσει το έντυπο που θα υπογράψεις εσύ και ο εργοδότης και μία για να τους το πας συμπληρωμένο αφού έχεις τις υπογραφές.

τσουπρες....

αυτό με το βιβλιάριο (ετε, alpha, eurobank, πειραιώς ότι προαιρειστε τέλος πάντων :tongue: ) δεν το θέλω ΑΥΡΙΟ που έχω το ραντεβου στο κέντρο μάνας και παιδιού έτσι;;;

Αυριο μόνο ταυτότητα/βιβλιάριο υγείας/β' επιπέδου (καλά εγώ όλο τα φάκελο με τις εξετάσεις κ τους υπερήχους θα πάρω μαζί μου...) χρειάζομαι έτσι!?!?! :roll:

Λογικά, όχι δεν το χρειάζεσαι τώρα. Θα πρέπει να το πας, όταν θα καταθέσεις την υπογεγγραμένη από τον εργοδότη σου Υ.Δ. για να εκκινήσουν την διαδικασία πληρωμής.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγω λογω του οτι στο ικα της περιοχης μου δεν εχει γυναικολογο με εστειλαν στο πλησιεστερο μανας και παιδιου...τωρα για να καταθεσω τα συμπληρωμενα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας που παω?Στο ικα η στο κεντρο μανας και παιδιου?:confused:

F4oIp2.png

Κοριτσάκια μ τι κάνετε? μην πέσετε ν με φάτε, ειμαι γαϊδούρα, το ξέρω.... Πραγματικά ομως καλά καλά ούτε να σας διαβάσω δν προλαβαίνω.... Επίσης η ψυχολογία μ δν ειναι στα high της κ δν ήθελα να σας μιζεριασω, αν κ μόλις είδα ότι κι εσείς μια απο τα ίδια ειστε... :(

Λοιπόν, στα δικα μ νεα... Doppler έχω 18 Δεκεμβρίου κ ανυπομονώ. Την αδεια του ΙΚΑ μ την έγραψε ο Γιατρος κ μ έδωσε κ δυο μερες αργότερα πητ, οπότε μια χαρά... Βέβαια περιμένω τηλ απο την επιτροπή για άλλον ενα μηνα αναρρωτική π διαλύω τώρα, αλλα μάλλον τους έχουν πιάσει τα Χριστούγεννα... Στολισμος δν προβλέπεται φέτος, λόγω του θανάτου του παππού του άντρα μου. Στενοχωριεμαι για το παιδί κ έτσι πήρα ενα μικρούλι δεντράκι για να παιζει, αλλα απο την άλλη ειναι ασέβεια. Πήγα τη μικρή βέβαια στη μαμά μ κ στολισαμε εκεί...

Όπως σας έλεγα απο ψυχολογία δν ειμαι πολυ καλά... Έχω αρχίσει κ αγχώνομαι τρέλα για την καισαρικη κ κυρίως για μετα την επέμβαση... Δν θελω να αγχωσω καμία, αλλα η αλήθεια ειναι ότι οι πρώτες 3-4 εβδομάδες δν ειναι και το καλύτερο. Επίσης, θα τα καταφέρω και αυτή τη φορα με το θηλασμο με άλλο ενα παιδί στο σπίτι π εχει συνηθίσει όλη την ωρα μόνο μαζί μ? αισθανόμουν καλύτερα την πρωτη φορα π δν ήξερα τι με περιμένει...

Θα καταφέρω να ασχολούμαι αρκετά κ με τα δυο παιδιά ή θα "ρίξω " τη μεγάλη αναγκαστικά? έν τω μεταξύ, δύσκολο να ειναι με άλλον, καθώς μόνο με εμένα τρωει, κοιμάται, κτλ... εγώ θα την παλέψω ή θα καταρρευσω? σε ολα αυτά προστίθεται ότι ο άντρας μ για τους επόμενους μήνες προβλέπεται ν δουλεύει κυρίως εκτός Αθηνών, κατι π πολυ με ενοχλεί, αλλα με τόσα έξοδα παλι καλά π υπάρχει δουλεια...

Επίσης, έχω αρχίσει κ κλατάρω... Νιώθω πιο βαριά απο την προηγούμενη φορα, σαν ν ειμαι 9 μηνών...

Ξέρω, σας έκανα την καρδιά περιβόλι, απλά ήθελα κάπου να τα πω... :(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Little_Star τα χαρτιά τα πας σε όποιο ΙΚΑ υπάρχει τμήμα μητρώου, σε αυτή τη φάση δεν μπλέκεται γιατρός.

Boulitsa καλά έκανες και μας έγραψες και ας μην είσαι στα καλύτερά σου. Πολλές φορές απλά χρειάζεται να τα βγάλουμε από μέσα μας. Τώρα σου φαίνονται όλα βουνό, είναι και οι ορμόνες και άντε να βγάλεις άκρη. Θα σου πω τα εξής:

α) αν σε νοιάζει στο στόλισμα του σπιτιού, να στολίσεις έστω μόνο ένα δέντρο, κανονικό. Καλά έκανες και πήγες στη μαμά σου. Γιατί να στερείς από το παιδί τόσο όμορφες στιγμές; Είμαι σίγουρη ότι ο παππούς σας θα προτιμούσε να έχει το εγγόνι του χαρούμενο. Βέβαια εμένα οι απόψεις μου είναι κάπως ανορθόδοξες, αλλά νομίζω ότι αυτοί που φεύγουν προτιμάν να τους θυμόμαστε μέσα σε ευχάριστο πλαίσιο (να πίνουμε πχ ένα ποτήρι κρασί στο όνομά τους στο κυριακάτικο τραπέζι) και όχι να καταπιεζόμαστε.

β) όλες οι 2ο-3ο-Χοοο μαμάδες έχουν το άγχος μήπως παραμελήσουν τα πρώτα παιδιά, λόγω των επόμενων. Θα τις βρεις τις ισορροπίες σου, μην ανησυχείς. Εντάξει, η μικρή μπορεί και να ζηλέψει, αλλά και αυτό μέσα στο μάθημα της ζωής είναι.

γ) μην αγχώνεσαι για τον θηλασμό. Αν τα καταφέρεις καλώς αλλιώς δε θα συμβεί τίποτα άσχημο αν δε θηλάσεις. Ειδικά στην κατάστασή σου (επέμβαση, έλλειψης βοήθειας, σύζυγος μακρυά) το σημαντικότερο για τα παιδιά σου είναι να είσαι ψυχικά υγιής. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να είσαι ουσιαστικά δίπλα τους.

δ) όλες νιώθουμε ότι κλατάρουμε από λίγο-λίγο. Πλησιάζει ο καιρός άλλωστε. Θετική σκέψη κορίτσι μου! Πέσε το βράδυ για ύπνο και πες "αύριο θα είναι μια καλή μέρα". Ξύπνησε το πρωί και πες "Θα τα καταφέρω, θα είμαι καλά". Δύσκολο να το πετύχεις αλλά μη σε παίρνει από κάτω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

αχ μωρέ boulitsa δεν σε θέλει η σαιζόν μου φαίνεται :)

στα αγχη σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω προφανώς αλλά διάβαζα χτες το φόρουμ του app που έχω κατεβάσει στο κινητό [ειναι φορουμ από τη Βρετανία] και υπάρχουν ... τουλάχιστον καμιά 10αρια μαμάδες εκεί μεσα με παιδάκια που θα είναι σαν το δικό σου ή μικρότερα όταν γεννηθεί το "μωρό Φεβρουαρίου" τους και φυσικά έχουν φάει φρίκη (σαν κι εσένα :) )

Παλιοτερες μαμάδες όμως που τους απαντάνε λένε πάντα το ίδιο

"Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς πώς τα κατάφερα αλλά τελικά τα κατάφερα! Και το μεγάλο μου παιδί αν και με ζόρισε λίγο στην αρχή προσαρμόστηκε στο ωράριο του μικροτερου παιδιού τόσο καλά που ούτε κι εγώ το πίστευα!"

Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβει και σε σένα :D

Σου εχει δώσει ημερομηνία καισαρικής ο γιατρός ή είναι νωρίς ακόμα;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta Οι καούρες ξεκίνησαν πριν καιρό αλλά κάποιες μέρες δεν την παλεύω. Λες να βγάζει μαλλιά?????

Μου είπε ο γιατρός από την προηγούμενη επίσκεψη ότι έχει πάρει θέση.

Αρα βλακειες λενε για αλλη μια φορα δεν ισχυει..και εμενα εχει παρει θεση και εχει πολυ μαλλι,και επειδη το ιδιο μου ειχε πει και στον μεγαλο μου οταν γεννησα καταλαβα γιατι το τονιζε τοσο!Οταν μου ειπε παλι στο ντοπλερ πολυ μαλλι καταλαβα τι θα αντιμετωπισω παλι!!Μιλαμε για τριχα παντου,δεν ενοιωσα ποτε οτι εχω μωρακι γιατι λογω των μαλλιων φαινοταν μεγαλυτερος ο γιος μου.Τωρα το θεμα ειναι απο που ερχετε τοση τριχα!Βεβαιααπο την μερια μου εχουμε πλουσια μαλλια και ανοιχτοχρωμα αλλα γενικα ειμαστε ατριχοι...Που μοιαζουν????

Αν λοιπον ισχυει αυτο με τις καουρες και τα μαλλιαεγω θα υπεφερα!Ποτε μέχρι στιγμης δεν ειχα καουρα.Υπομονη και ρωτα τον γιατρο μηπως υπαρχει κατι να ανακουφιστεις!

Κοριτσάκια μ τι κάνετε? μην πέσετε ν με φάτε, ειμαι γαϊδούρα, το ξέρω.... Πραγματικά ομως καλά καλά ούτε να σας διαβάσω δν προλαβαίνω.... Επίσης η ψυχολογία μ δν ειναι στα high της κ δν ήθελα να σας μιζεριασω, αν κ μόλις είδα ότι κι εσείς μια απο τα ίδια ειστε... :(

Λοιπόν, στα δικα μ νεα... Doppler έχω 18 Δεκεμβρίου κ ανυπομονώ. Την αδεια του ΙΚΑ μ την έγραψε ο Γιατρος κ μ έδωσε κ δυο μερες αργότερα πητ, οπότε μια χαρά... Βέβαια περιμένω τηλ απο την επιτροπή για άλλον ενα μηνα αναρρωτική π διαλύω τώρα, αλλα μάλλον τους έχουν πιάσει τα Χριστούγεννα... Στολισμος δν προβλέπεται φέτος, λόγω του θανάτου του παππού του άντρα μου. Στενοχωριεμαι για το παιδί κ έτσι πήρα ενα μικρούλι δεντράκι για να παιζει, αλλα απο την άλλη ειναι ασέβεια. Πήγα τη μικρή βέβαια στη μαμά μ κ στολισαμε εκεί...

Όπως σας έλεγα απο ψυχολογία δν ειμαι πολυ καλά... Έχω αρχίσει κ αγχώνομαι τρέλα για την καισαρικη κ κυρίως για μετα την επέμβαση... Δν θελω να αγχωσω καμία, αλλα η αλήθεια ειναι ότι οι πρώτες 3-4 εβδομάδες δν ειναι και το καλύτερο. Επίσης, θα τα καταφέρω και αυτή τη φορα με το θηλασμο με άλλο ενα παιδί στο σπίτι π εχει συνηθίσει όλη την ωρα μόνο μαζί μ? αισθανόμουν καλύτερα την πρωτη φορα π δν ήξερα τι με περιμένει...

Θα καταφέρω να ασχολούμαι αρκετά κ με τα δυο παιδιά ή θα "ρίξω " τη μεγάλη αναγκαστικά? έν τω μεταξύ, δύσκολο να ειναι με άλλον, καθώς μόνο με εμένα τρωει, κοιμάται, κτλ... εγώ θα την παλέψω ή θα καταρρευσω? σε ολα αυτά προστίθεται ότι ο άντρας μ για τους επόμενους μήνες προβλέπεται ν δουλεύει κυρίως εκτός Αθηνών, κατι π πολυ με ενοχλεί, αλλα με τόσα έξοδα παλι καλά π υπάρχει δουλεια...

Επίσης, έχω αρχίσει κ κλατάρω... Νιώθω πιο βαριά απο την προηγούμενη φορα, σαν ν ειμαι 9 μηνών...

Ξέρω, σας έκανα την καρδιά περιβόλι, απλά ήθελα κάπου να τα πω... :(

Καλως την!Κριμα που δεν στολισατε αλλα μην τρελενεσαι κι ολας!Ειναι μικρη δεν καταλαβαινει,εδω ο δικος μου παλι δεν καταλαβαινει γιατι στολιζουμε κτλ...οποτε δεν θα στεναχωρηθει που δεν στολισατε!

Οσο για τα αλλα που λες θα σε μαλωσω!Δεν μας πριζεις επειδη θα γκρινιαξεις.Γι αυτο ειμαστε εδω!Δυστυως υπαρχουν και οι γκρινιες και ολα,ειμαστε άνθρωποι!

Μπαινε βρε κοριτσι μου και γραφε να νιωσεις καλυτερα.Επθσης να νοιωθω και εγω μαζι σου καλύτερα, μα τι μηνυμα ηταν αυτο!!Σαν να το ειχα γραψει εγω!Θελω να βαλω τα κλαμματα..Αγχος νευρα τυψεις!!ΤΥΨΕΙΣ γιατι ο γιος μου δεν φταιει σε τιποτα που εγω εν μπορω να ασχοληθω οσο ασχολιομουν μαζι του.Ππυ του φωναζω γιατι ΔΕΝ εχω υπομονη να του εξηγω 40φορες το ιδιο πραγμα!Τι να πρωτο σχολιασω και τι να πω πανω στο μνμ σου!!

Και το κυριοτερο.....το μετα!!!Κοιταω πως ειμαι τωρα και σκεφτομαι μετα πως θα ειμαι????Πως θα τα καταφερνω??Τι μου φταιει ειναι μικρουλης ακομα...

Ααααχ πραγματικα πολλες φορες σκεφτομαι οτι δεν ηταν η κατάλληλη στιγμη για δευτερο μωρο!Γιατι δεν εχω και βοηθεια και ο αντρας που θα ερχετε στις 7 τι θα κανει???

Σειρα μου να ζητησω συγνωμη αλλα αν δεν τα λεγα ακομα μια φορα θα εσκαγα :mad::mad::(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλως την!Κριμα που δεν στολισατε αλλα μην τρελενεσαι κι ολας!Ειναι μικρη δεν καταλαβαινει,εδω ο δικος μου παλι δεν καταλαβαινει γιατι στολιζουμε κτλ...οποτε δεν θα στεναχωρηθει που δεν στολισατε!

Οσο για τα αλλα που λες θα σε μαλωσω!Δεν μας πριζεις επειδη θα γκρινιαξεις.Γι αυτο ειμαστε εδω!Δυστυως υπαρχουν και οι γκρινιες και ολα,ειμαστε άνθρωποι!

Μπαινε βρε κοριτσι μου και γραφε να νιωσεις καλυτερα.Επθσης να νοιωθω και εγω μαζι σου καλύτερα, μα τι μηνυμα ηταν αυτο!!Σαν να το ειχα γραψει εγω!Θελω να βαλω τα κλαμματα..Αγχος νευρα τυψεις!!ΤΥΨΕΙΣ γιατι ο γιος μου δεν φταιει σε τιποτα που εγω εν μπορω να ασχοληθω οσο ασχολιομουν μαζι του.Ππυ του φωναζω γιατι ΔΕΝ εχω υπομονη να του εξηγω 40φορες το ιδιο πραγμα!Τι να πρωτο σχολιασω και τι να πω πανω στο μνμ σου!!

Και το κυριοτερο.....το μετα!!!Κοιταω πως ειμαι τωρα και σκεφτομαι μετα πως θα ειμαι????Πως θα τα καταφερνω??Τι μου φταιει ειναι μικρουλης ακομα...

Ααααχ πραγματικα πολλες φορες σκεφτομαι οτι δεν ηταν η κατάλληλη στιγμη για δευτερο μωρο!Γιατι δεν εχω και βοηθεια και ο αντρας που θα ερχετε στις 7 τι θα κανει???

Σειρα μου να ζητησω συγνωμη αλλα αν δεν τα λεγα ακομα μια φορα θα εσκαγα :mad::mad::(

Έτσι τα σκέφτομαι κ εγώ ρε γαμωτο... Βλέπω ότι η μικρή με εχει πολλή ανάγκη ακόμη.... Απο τη άλλη βλέπω πως κάνει όταν βλέπει μωρά ή παιδάκια λιγο μεγαλύτερα της κ καταλαβαίνω ότι θελει παρέα... Κ εγώ ήθελα τα παιδιά μ ν έχουν μικρή διαφορα κ δν το μετανιώνω με τίποτα, αλλα φοβάμαι λιγο τι θα γινει μετα.... Ξέρω, δν τη γλιτώνουμε τη ζήλεια, απλά θελω ν το πάρει ελαφριά, ν ειναι κατι παροδικο.... Όταν τα ξανά σκέφτομαι λέω ότι όλες τα κατάφεραν, εμένα τι μου λείπει? απλά ειναι φορές π με παίρνει απο κατω.... Τώρα π έλεγα για θηλασμο, οι δευτερομανουλες π έχετε θηλάσει, είχατε βάλει στα μωρά σας πιπιλα? εγώ όχι κ κατάφερα ν θηλασω 9 μήνες. Απλά τώρα μας εχει μείνει το κουσούρι με το πιπιλισμα τ δάχτυλου στον ύπνο κ σπάνια μέσα στη μέρα... Σκέφτομαι τι να κανω με το νέο μωρο γτ έχω ακούσει ότι αν θες να θηλάσει σ αποκλειστικά η πιπιλα απαγορεύεται... Χαλάλι το δαχτυλο (κάποια στιγμή θα σταματήσει) μπροστά στα οφέλη του θηλασμου. Έν τω μεταξύ παίρνω τηλ στο 10525, π ειναι η γραμμή υποστήριξης θηλασμου ν ρωτήσω κ δν το σηκώνουν. Επίσης, μια απορία π δν μ λύθηκε ποτε ειναι τι δίνουν στα μωρά ώσπου ν θηλάσει για πρωτη φορα η μαμά. Π.χ. Εμένα την πρωτη φορα μ πήραν το μωρο κ μ το έφεραν μετα απο επιμονή μ αμεσως μόλις με ανέβασαν στο δωμάτιο, μετα την ανανηψη, δλδ 2-2,5 ώρες μετα. Να διευκρινίσω ότι γέννησα με καισαρικη με επισκληριδιο, που να είχα κ ολική νάρκωση δλδ... Χρυσή την έκανα τη νοσοκόμα για να παω πανω...!:twisted: άραγε τους δίνουν ξένο γαλα κλπ ή οχι?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa ετσι λεω και εγω,αλλες πως τα καταφερνουν??και με πιανει ενα πισμα να σου πω την αλήθεια και αμεσως περνω δυναμη

Αλλα υπαρχουν και οι στιγμες που με περνει απο κατω!

Θα τα καταφερουμε ρε γαμωτο.Σιγουρα θα ζοριστουμε αλλα θα ανταμειφθουμε δε μπορει..

Και εμενα τα λατρευει τα παιδακια,του βγαινει μια υπερ προστασια!Ενω βλεπω αλλα που ειναι επιθετικα!

Μακαρι να τα παμε καλα και να εχουμε λιγες ζηλιες!

Τωρα για τον θηλασμα εγω παλεψα για πιπιλα για να σταματησει να πιπιλαει το στηθος.ποτε δεν την ηθελε γι αυτο και οταν την "εκοψα" 12μηνων δεν ειχα κανενα προβλημα!Ουτε που εκλαψε και την ζητησε και ουτε μας "χαλασε"ποτε τον θηλασμο.Απλα γνωμη μου μην δωσεις πιπιλα νωρις αν θες να δωσεις..

Οσο για το ταισμα σιγουρα δινουν εκτος και αν δηλωσεις αποκλειστικο θηλασμο οποτε δεν νομιζω να τολμησουν να δωσουν ξενο.Και εχω διαβασει οτι μετα απο 2ωρες πρεπει να πιει γαλα γιατι παθαινει υπογλυκαιμία αλλα δεν ξερω αν ισχυει.Και εγω θα κανω τα παντα για να μου τον φερουν μολις παω στο δωματιο!

Μακαρι να μας πανε ολα καλα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα τσούπρες!

Ησυχία έπεσα πάλι στο cafe μας! Σήμερα η Αθηνά έχει ΙΚΑ νομίζω; Άντε να δούμε πως πήγε η επαφή της με το Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο...

Boulitsa, γιατί δε μιλάς με τον γιατρό σου να του πεις ότι θέλεις άμεσα το παιδί; Στο Έλενα πχ ξέρω ότι ακόμα και στην καισαρική, όταν κάνεις επισκληρίδιο, σου δίνουν το παιδί αμέσως στην αγκαλιά μέχρι να σε ράψουν, ακριβώς γιατί αυτή η πρώτη επαφή είναι πολύ σημαντική (και για το παιδί και για τον θηλασμό). Δε θυμάμαι που γεννάς (ιδιωτικό σωστά;), αλλά νομίζω ότι αν έχεις δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό, δε θα του δώσουν τίποτα (εκτός φυσικά και αν υπάρχει άλλη ανάγκη, αλλά εκεί θα σε ενημερώσουν πρώτα).

Άσχετο αλλά θα το πω. Όσες δουλεύετε και είναι να βγείτε τώρα κοντά στην άδεια, αγχώνεστε καθόλου με τη δουλειά; Εγώ ναι και νομίζω ότι είναι βλακεία μου. Έχω βέβαια αρκετή δουλειά αλλά με έχει πιάσει ένα άγχος για το τι θα αφήσω πίσω μου. Δεν έχω ακριβώς αντικαταστάτη, διάφορα άτομα θα πάρουν μέρος της δουλειάς μου και νομίζω ότι δε θα προλάβω να τους ενημερώσω. Τέλος πάντων, θα δούμε...

Κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς τις έμπειρες που είχατε καλαθούνα. Πήρατε σεντόνια ειδικά για εκεί ή απλά βάζατε της κούνιας διπλωμένα;

After-Monday-and-Tuesday-Calendar-says-WTF.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Good morning!

Πως μου ειστε κοριτσαρες?

Αθηνά τα καταφερες?περιμενουμε νεα σου!

Βάσω εγω δεν αγορασα οχι,εβαζα της κουνιας απλα διπλωμενα οπως λες.αυτα και αν ειναι τσαμπα λεφτα.

Για την δουλειά ενταξει εχεις ενα δικιο που αγχωνεσαι βρε παιδι μου γιατι οι καιροι ειαι αστα να πανε αλλα δεν νομιζω να γινει κατι!Ολα καλα θα πανε!!

Ασχετο κοριτσια ποιος θα κραταει τα μωρακια οταν θα χρειαστει να επιστρεψετε στις εργασιες σας?

Και κατι αλλο(πρωι πρωι:oops:) με τις επαφες πωωωως τα πατε :oops::oops::oops:?????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέεεερα!!!

Επέστρεψα από την πρώτη EVER επαφή μου με το ΙΚΑ.

Καταρχάς η γυναικολόγος προσπάθησε να με πιάσει πελάτισσα :tongue:

Προσπερνώντας το αυτό με ρώτησε πότε γεννάω (είχα μαζί Β' Επιπέδου την οποία όμως δεν έδειξα επίτηδες) οπότε όταν με ρώτησε πότε γεννάω είπα άμεσα, με καθαρή φωνή (προβαρισμένο από χτες στον καθρέφτη) 23.2.2015 (αντι 20.2.2015)... [είχα φάει σκάλωμα με το 4ημερο από χτες τα είπαμε αυτα :tongue:]

Που βασικά και ...23 ΙΟΥΛΙΟΥ να έλεγα δεν νομίζω ότι θα είχε θέμα ή θα ασχολιόταν περισσότερο :tongue:

Εγω είχα ραντεβού 9 (έφτασα εκεί 9 παρα τέταρτο) και η γυναικολόγος έσκασε μυτη 9 παρα κάτι ψιλά. Ηταν μια κυρία εκεί που κοντευε να ... κάνει φόνο (είχε ραντεβού στις 7:30!!) οπότε στο δια ταυτα η επαφή μου με το ΙΚΑ κράτησε... 5 λεπτά? Κι αυτό επειδή ήθελε να μου πασάρει και την κάρτα της αν δεν την ενδιέφερε θα έπαιρνε... 1 λεπτό νομίζω (παίρνω αίτηση, συμπληρώνω το όνομα που βλέπω στο βιβλιάριο, γράφω την ΠΗΤ που μου λες)...

All in all καλύτερα από ότι "φοβόμουν", μιας και δεν έπεσα σε "στριφνό" άνθρωπο... Από την άλλη αν καταλαβα καλά αν περίμενα από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας (λέγε με ΙΚΑ) ... σώθηκα μάλλον :S

Καλημέρες :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...