Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Ηθελα να σας ρωτησω κατι, σχετκα με τη βαλιτσα μαιευτηριου. Γενναω Ιασω και ειδα στο site τι χρειαζεται, απλα καποιες διευκρινισεις θελω! Εσωρουχα σλιπ τι παιρνουμε μαζι?Αυτα της μιας χρησης που βρισκουμε και στο φαρμακειο? Ειδα κατι chicco... η τα κλασσικα μας? Και επισης που θα βρω οικονομικες πυτζαμες-νυχτκα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια,

Τι κάνετε???? Είστε όλες καλά???

Τέλος και με το Doppler. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Γνωρίζετε αν υπάρχει άλλη εξέταση??

Χτες στολίσαμε και εμείς επιτέλους.

Τελευταία εβδομάδα στη δουλεία επιτελούς!!!!!!!!

Υποφέρει κάποια από καούρες??? Τα έχω δει όλα με την καούρα…..

Φιλιά!!!!!!

Rn2Dp2.png

Καλημερα καλημερα πολυ βροχερη και απο εμας!Δεν εχει σταματησει να ριχνει.

Βασω ειναι πολυ σημαντικο αυτο,το ξερω!Το θεμα ειναι οτι πετυχαινει ομως,δεν ειναι δυσκολο να εισαι και φιλη και μαμα!Απλα καποιες το ξεχνανε,δε τις κατηγορω!Μπραβο σου παντως,σου αξιζουν συγχαρητήρια στο εχω ξανα πει!Εξ άλλου γι αυτο και το παιδι καθετε μαζι σου!!

Το πηρε το lower?

Κανε λιγο υπομονη γι την σοκολατα,θα ξανασυναντηθειτε το μονο σίγουρο! :P

Ναι το παραδεχομαι ειναι ωραιααα η ατμοσφαιρα στο σπιτι αν και τελειωσαμε γυρω στη 1 :shock:

...Ο μικρος φέτος δεν το πειραζει,απλα το χαζευει του αρεσει πολυ!

Ποσο αθωα ειναι τα παιδάκια.Αχ βρε κορίτσια ποσο διαφορετικα τα βλεπεις ολα οταν κανεις παιδακι!!

Μ εχουν πιασει οι ευαισθησίες μου πρωι πρωι!!

Little star εμενα την πρωτη μερα μου ειχαν βαλει εαωρουχο μιας χρησης!Μετα που βγηκε και ο καθετηρας φορεσα δικο μου με tena σερβιετα νομιζω(δεν θυμαμαι καλα μου τα ειχε δωσει φιλη που ειχε γεννησει λιγο πριν απο εμενα)

Βεβαια εγω γεννησα σε δημοσιο δεν ειχαν να μου δωσουν μιας χρησης,δεν ειχαν τιποτα γενικα!

Τωρα στο Ιασω που γεννας εσυ νομιζω στα παρεχουν αυτα!

Μπιτζαμουλες,Νυχτικακι πηγαινε στα oysho,intimissimi(νομιζω το γραφω λαθος),calzedonia

Ιγουρα θα βρεις!Τωρα αν ειναι πολυ ακριβα αστα για τις εκπτωσεις!

Παω να σηκωθω να βαλω φασολαα γιατι μετα θα ερθει ο μπαμπας μου να φτιάξουμε τις καινουριες μου κουρτίνες!!!!

Σας φιλω καλη ημερα να εχουμε!

(Χρόνια πολλα και ολας σε οσους είχαν Νικο-Νικολεττα

ξεχασα να ευχηθω)

Σμουυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλέ δώσε μας κανά "τυράκι"... Πόσο μεγάλοι είστε;;; Πώς είστε;;; :tongue::D:D

εμείς φτάσαμε μέσα από τις... λίμνες στη δουλειά και μισοδουλεύουμε [αν και να πω την αλήθεια όχι σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους... εγώ είμαι η έγκυα άλλοι έχουν μπει σε ρυθμούς άδειας :P)

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά μου ήρθε φλασιά...

Κοίταζα το parents για τα χαρτιά για την άδεια και σε ένα threαd γράφει μια κοπελιά ότι για το επίδομα κυοφορίας χρειάζεσαι (και) αυτα:

"3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη."

Κοιτάχτε τώρα τη φλασιά που μου ρθε...

56 μέρες από την ΠΗΤ μου είναι 26.12...

Προφανώς 26.12 ειναι αργια, όπως και 25.12...ΑΡΑ η ημερομηνία διακοπής εργασίας θα γραφτεί η 24.12 ΑΡΑ "χάνω" 2 μέρες (όλο το τετραήμερο)?

Μ@λ@κία τρελή...

Παίζει να "κλαφτώ" στο γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει τελευταία μέρα εργασίας να βγαίνει η 29.12 να μην πάει τζαμπα και βερεσε το τετραήμερο? Ή ... ασ πρόσεχα να το είχα μετρήσει πιο νωρίς να έλεγα στο γιατρό μου να μου κάνει "shift" την ΠΗΤ στην Β' επιπέδου?

Ή τα μετράω λάθος και πάει αλλιώς το ζήτημα?

Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα???

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια,

Τι κάνετε???? Είστε όλες καλά???

Γνωρίζετε αν υπάρχει άλλη εξέταση??

Χτες στολίσαμε και εμείς επιτέλους.

Τελευταία εβδομάδα στη δουλεία επιτελούς!!!!!!!!

Υποφέρει κάποια από καούρες??? Τα έχω δει όλα με την καούρα…..

Φιλιά!!!!!!

Τωρα ειδα το μνμ σου!μπραβο κοριτσάκι για τα ωραια νεα!Εξετασεις τωρα δεν υπαρχουν αλλες εκτος το nst(καρδιοτοκογραφο)που θα γινεται αρκετα συχνα οτανπουμε στον μηνα μας!Θα σε ενημερωσει και ο γιατρός σου!Το μωρακι σου ηταν με το κεφαλι πανω?

Εμενε πχ μου ειπε εχει πολλα μαλλια αλλα ειναι προς τα κατω το κεφαλι οποτε δεν εχω καουρες αν ισχυει αυτο!

Με γεια και σε εσας ο στολισμος!!!

Αντε να μπαίνουμε στο πνεύμα ολες σιγα σιγα...:mrgreen::mrgreen:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ δώσε μας κανά "τυράκι"... Πόσο μεγάλοι είστε;;; Πώς είστε;;; :tongue::D:D

Αχ κλαιω χαχα!!!τυρακι!!!Μωρε αφηστε μα να σηκωθω να παω να μαγειρεψω ολο γραφετε και ολο στρογγυλοκαθομαι στον καναπε :tongue:

Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα???

Δυστυχως δεν έχω καμμια ιδεα :?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σου Αnna! Εγω doppler εχω στις 18,κοντευω! Δουλεια σταματαω στις 22, επισης κοντευω! Οσο για καουρες, τιποτα ακομα, δεν ειχα ποτε στη ζωη μου και ελπιζω να μην τις γνωρισω τωρα!

F4oIp2.png

Αθηνά, ποια η διαφορά αν ήταν η 25η ή η 26η;

Μιας και έχουμε μία μέρα διαφορά στην ΠΗΤ, εμένα η πρώτη ημέρα άδειας είναι η 25.12 δλδ αργία. Η βεβαίωση θα γράφει αυτή την ημερομηνία, γιατί για το ΙΚΑ δεν μετράει αν είναι εργάσιμη ή όχι, αρκεί να είναι 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ.

Άρα η τελευταία ημέρα εργασίας μου είναι η 24.12 (που τυχαίνει και εργάσιμη). Υπολογίζεται κάτι διαφορετικά;

Anna, άντε μπράβο τελειώσατε και με αυτό! Τώρα προς ολοταχώς! Τελευταία εβδομάδα ε; Ζηλεύωωωω.... Καούρες ευτυχώς όχι, δεν έχω το τελευταίο διάστημα. Πάντως πραγματικά βοηθά το πολύ ελαφρύ και συχνό φαγητό.

Greta, νομίζω αργούν τα αποτελέσματα. Πάντως εύκολα της φάνηκαν, αλλά είναι και καλή στα αγγλικά έτσι και αλλιώς. Αχ και εγώ στις ευαισθησίες μου είμαι αυτές τις ημέρες!

Little_star δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, και εγώ σε δημόσιο γεννάω και θα μας πουν στα μαθήματα τι ακριβώς να πάρουμε. Φθηνά νυχτικά από τα γνωστά μαγαζιά, μόνο στις εκπτώσεις. Αλλιώς, εκμεταλλεύσουν τίποτα flash sales που κάνουν για τα μέλη τα γνωστά μαμαδομάγαζα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αθηνά, ποια η διαφορά αν ήταν η 25η ή η 26η;

Μιας και έχουμε μία μέρα διαφορά στην ΠΗΤ, εμένα η πρώτη ημέρα άδειας είναι η 25.12 δλδ αργία. Η βεβαίωση θα γράφει αυτή την ημερομηνία, γιατί για το ΙΚΑ δεν μετράει αν είναι εργάσιμη ή όχι, αρκεί να είναι 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ.

Άρα η τελευταία ημέρα εργασίας μου είναι η 24.12 (που τυχαίνει και εργάσιμη). Υπολογίζεται κάτι διαφορετικά;

Δεν ξέρω αν έχει διαφορά αλλά ας πουμε (βάζω τα δικά μου αλλά οκ, μια μέρα πριν για σένα)

με ημερομηνία 26.12 οι 17 εβδομάδες μετά είναι Παρασκεύη 24.04.2015

Ενώ με ημερομηνία 24.12 οι 17 εβδομάδες λήγουν Τεταρτη 22.04.2015 άρα ΤΥΠΟΙΣ πρέπει να γυρίσω 61 μέρες μετά την ΠΗΤ στην δουλειά (την Πέμπτη 23.04) και όχι 63 μέρες μετά (το Σάββατο 25.04 δλδ την Δευτέρα)..

"Χάνω" ουσιαστικά 2 μέρες από το "μετά" (ή πρέπει να τις χρεωθώ κανονική άδεια).

Τα λέω λάθος?:confused:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Χα χα, ναι κάτσε να σου τα πω εγώ η ξερόλα :cool:

Ξέρω είναι ότι υπολογίζουμε 56 ημέρες (8 εβδομάδες) πριν την ΠΗΤ (η ΠΗΤ εξαιρείται) και 63 ημέρες (9 εβδομάδες) μετά (και πάλι χωρίς την ΠΗΤ). Δεν έχει καμία σημασία για το ΙΚΑ αν είναι εργάσιμες ή όχι. Ναι, έτσι όπως το λες, είμαστε άτυχες γιατί γυρνάμε Πέμπτη-Παρασκευή δουλειά και 1-2 ημέρες αργίας των Χριστουγέννων τις "χάνουμε". Αλλά γενικά είμαστε άτυχες, αν σκεφτείς ότι μέσα στις 63 ημέρες χάνουμε και τις αργίες του Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου :(

Εγώ πάντως τους πρότεινα να μη σταματήσω τη δουλειά, να έρχομαι άτυπα και οι μέρες εργασίας να μεταφερθούν στο τέλος και είπαν ΟΚ. Δες αν μπορείς να το κάνεις γιατί αν είμαστε καλά, είναι καλύτερα να έχουμε χρόνο μετά παρά πριν.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

μπα δεν παίζει εδω σε μένα αυτό είναι πολύ των τύπων. Έχει μερικά καλά (δεν σε πρήζουν, οι υπερωρίες πληρώνται μέχρι τελευταίου λεπτού...) έχει και μερικά κακά...

Τι να γίνει όλα μέσα στο πρόγραμμα...

Απλώς αν το είχα συνειδητοποιήσει νωρίτερα θα είχα πει στο γιατρο στη Β' επιπέδου να μου γράψει 3 μέρες μετά (ΣΙΓΑ τη διαφορά πια) να πέφτει η τελευταία εργάσιμη 29.12 να "κερδίσω" τις 4 μέρες που τώρα χάνονται τζαμπα και βερεσέ...

Κρίμα :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta Οι καούρες ξεκίνησαν πριν καιρό αλλά κάποιες μέρες δεν την παλεύω. Λες να βγάζει μαλλιά?????

Μου είπε ο γιατρός από την προηγούμενη επίσκεψη ότι έχει πάρει θέση.

Βέβαια επειδή εγώ δεν είχα ασχοληθεί μʼ αυτά καθόλου νόμιζα ότι δεν είναι καλό και ότι γεννάω.

Μου είπε ότι είναι καλό και ότι θέλουμε έτσι να μείνει.

Σχετικά με την άδεια από την δουλειά επειδή και εμένα πέφτει Κυριακή, στα χαρτιά που έφτιαξε ο λογιστής γράφει ότι σταματάω Κυριακή.

Επίσης μου είπαν να καταθέσω τα χαρτιά μου, καλυτέρα αφού θα έχω βγει σε άδεια παρά νωρίτερα, διότι μπορεί να μην τα δεχτούν.

Τα χαρτιά είναι υπεύθυνη δήλωση από τον εργοδότη που στην δίνουν από το ΙΚΑ και το χαρτί που συμπληρώνει ο γιατρός του ΙΚΑ που αναγράφει την ΠΗΤ.

Επίσης θέλουν αντίγραφο του βιβλιαρίου του ΙΚΑ και έναν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με πρώτο δικαιούχο εσένα.

Αυτά μου είπαν εμένα.

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...