Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγώ σήμερα σπίτι, δεν πήγα πουθενά! Μ' αρέσει που σας έλεγα το πρωί ότι η ψυχολογία μου είναι μια χαρά..... χάλια σήμερα!! Μου έρχετε συνέχεια να βάζω τα κλάμματα!!! Γιατί???? :( :( :( :( :(

πππππφφφφφφφφφφφφφφ

Αχ καλως την!!!ελα να μου κανεις παρεα!!!μια απ τα ιδια μαγειρεψαμε με τον μικρο μου, μαζεψα κατι λιγα και ειμαι στον καναπέ! Θα τον ταισω σε λιγο και περιμενω πως και πως την ωρα που θα κοιμηθει να κατσω χωρις κανεναν θορυβο και τιποτα απλα να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta, o μπαμπάς σου, η Λάσκαρη, εγώ και ο Frank Sinatra, όλοι στις 12/12! Διασημότητες! Που ταα βρίσκω; όλη μέρα στο Etsy να χαζεύω χα χα. Να μην έχεις άγχος, γιατί θα σου βγει αγχωτικός και ο μικρός ε;

Αχ βρε Nasia μου, μη σε παίρνει από κάτω! Όλες έτσι είμαστε, μία γέλιο, μία κλάμα. Λίγο πιο απότομος να μου ακουστεί ο άντρας μου και έτοιμη να τα μπήξω είμαι, 36 χρονών γαϊδάρα, του τύπου

DawsonCrying.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ καλως την!!!ελα να μου κανεις παρεα!!!μια απ τα ιδια μαγειρεψαμε με τον μικρο μου, μαζεψα κατι λιγα και ειμαι στον καναπέ! Θα τον ταισω σε λιγο και περιμενω πως και πως την ωρα που θα κοιμηθει να κατσω χωρις κανεναν θορυβο και τιποτα απλα να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!

Greta ήμασταν μακρια, αλλά με την εγκυμοσύνη είχα την δυνατότητα να πάρω άδεια από πολύ νωρίς και επειδή θα έχω μετά την γέννηση πολύ άδεια μετακόμισα στην πόλη που δουλεύει . Τώρα ελπίζω το παιδί να μετρήσει θετικά για την μετάθεσή μου διαφορετικά μας βλέπω να μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και να γυρνάμε Αθήνα όταν πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά, εννοείται μαζί με τον άντρα μου.

Εγώ έχω βάλει πατάτες στο φούρνο να γίνουν και θα φάμε ότι υπόλοιπο έχει μείνει από την βδομάδα.... είχα άρνηση να μαγειρέψω σήμερα. Έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και έχω αράξει στον καναπέ. Τι είναι αυτό σήμερα??? Με κλωτσάει το παιδί και είμαι έτοιμη να τα μπήξω από την συγκίνηση...

vtgian εγώ έχω τη Δευτέρα γενέθλια 8/12! Κοντά είμαστε.... :) Εχω δει μια τσαντούλα για δωρακι...... χι χι χι χι

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Βρε Βάσω ευτυχως που υπαρχεις και γελαω!!!Ταυτιζομαι και εγω με τον τυπο!

Ναι δεν πρεπει να εχω αγχος εχεις δικιο

Στο ντοπλερ εβγαιναν χαλια οι μετρησεις και ξαφνικα μου λεει ο εμβρ. ,κλεισε τα ματια τωρα,μην βλεπεις:shock::shock: και τα έκλεισα και καταλαβα πως ημουν σφιγμενη!Μετα επανηλθαν ολα στα φυσιολογικα!

Ποσο επηρεαζουμε τα μωρα οταν κανουμε ετσι!!!

(2τοξοτινες μεχρι στιγμης στο καφε μας)

Νασια Νασια μου ωραια που ειστε μαζι με τον αντρα σου παλι!Μεχρι να ξεκινησεις δουλεια εχεις χρονο να σκεφτεις τι θα κανετε!

Για την διαθεση τι να σου πω,ελπιζω να σε παρηγορεί οτι ειμαστε ολες ετσι!

(Ωραια επιλογη η τσαντουλα ειμαι φαν :P)

Εγω εκανα κοκκινστο με κριθαρακι(γιουβεσι κοινώς απλα δεν το κνω στον φουρνο) και μια πατατοσαλατα που λατρευει ο καλος μου!

Την τσακισα ομολογω!Εβαλα και ενα πλυντήριο με ρουχα και νομιζω πρεπει να μαζεψω μπολικη υπομονη να βαλω τον γιο μου για υπνο,ο οποιος εχει βρει ευκαιρια που σερνομαι και καλοπερναει!!

Ααα!μολις αρχισε να βρεχει στον Πειραια.....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, ψυχραιμία (κοίτα ποια μιλάει, η μις αγχος...)...Ολα θα πάνε καλα!!!!

Βάσω, τί όνειρο ήταν αυτό καλέ;;; Πουλα το σεναριο, θα πάρεις όσκαρ...

Εγω νιώθω οτι με το ζόρι πάω τη δουλειά κι έχω άλλη μια εβδομαδα...ουφφφφ...

Εχθες τη νυχτα ειχα αυπνιες και σημερα κουτουλουσα. Ευτυχως Παρασκευηηηη!!!!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

papagalia και εσυ τα ιδια ε??υπομονη και θετικες σκεψεις τα λεω μπας κ τα ακουσω και εγω!

Κοριτσια χθες ηρθε και το μεταγιον μου και μαλλον σημερα θα το εχω στα χερια μου!!

Βασω εσενα ακομα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Όσο για τις φίλες που απομακρύνονται, επειδή κι εγώ έχω περάσει κάποιες δυσκολίες, αλλά πάντα χαιρόμουν με τις εγκυμοσύνες των άλλων, δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω καθόλου μα καθόλου...και επειδή το θεωρώ και λίγο γρουσουζιά να σε ζηλεύει ο άλλος, αλλά κυρίως επειδή δεν θέλω να εκνευρίζομαι, κρατάω και τις επιφυλάξεις μου με ορισμένους ανθρώπους κι έτσι είμαστε όλοι καλά. Κι εγώ δεν εκνευρίζομαι και οι άλλοι δεν στεναχωριούνται (με τη χαρα μου...). Το πιο εξωφρενικό είναι όταν σου λένε "και γιατί δεν μας το είπες ότι π.χ....πήρες προαγωγή ή συνέβη η ταδε θετική εξέλιξη στη ζωή σου;;;" και πρέπει να απολογηθείς κι από πάνω... τί να απαντήσεις εκεί; "Επειδή ξέρω ότι θα σε τρώει μέσα σου που δεν σου συνέβη το ίδιο καλό;;;;" (χιχιχι). Πάντως πρόκειται για ανθρώπους γενικώς γκρινιάρηδες, που δεν εκτιμουν τα καλά που έχουν στη δική τους ζωή και πάντα αρέσκονται στο να παριστάνουν τα "θύματα" και τους "άτυχους". Το καλό είναι ότι αποκαλύπτονται εύκολα από την ξινισμένη τους φάτσα με το που θα τους ανακοινώσεις οτιδήποτε ευχάριστο σου συμβαίνει...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Τι μου θυμησες τωρα...

Οταν ανακοινωσαμε την δευτερη εγκυμοσυνη μου σε κοντινα ατομα επαθαν σοκ γιατι δεν τους το ειπα εγω η ιδια λεει αυτη τη φορα και το εμαθαν αργοτερα απο τον άντρα μου!!!Μιλαμε για πολύ κοντινα προσωπα ομως(περισσοτερα δεν μπορώ να πω )

Αντι να μου πουν εναν καλο λογο έπρεπε να απολογηθω οπως λες!!!!!:shock:

Δεν ακουσα τον αντρα μου που μου ελεγε να μην το πουμε σε κανεναν.Θα φαινεται η κοιλια σου και θα λες οχι δεν ειμαι ελεγε :lol::lol::lol:

Πολυ γλωσσοφαγιά εμας σε αυτη την εγκυμοσύνη!

Θα αρχισω να πιστευω οτι γι αυτον τον λογο μας εχουν παει πολλα στραβα!!

Anyway ροδα ειναι και γυριζει!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Καλοπερνατε?????

Εμεις τελειωσαμε τα ψωνια του Σαββατου και αργοτερα θα στολισουμε μαλλον!!

Τωρα μπανιο και νανι!Σας φιλω!

Υ.Γ. Το μεταγιον εγκυμοσύνης φαινεται ενταξει ;)

Ελπίζω να ηρεμει το μωρο και οχι να τον εκνευριζει...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλό απόγευμα και από εμένα!

Τελικά δεν πήγα πουθενά χθες, αλλά αποζημιώθηκα σήμερα. Έβαψα νύχι-μαλλί και πήρα ένα φόρεμα φαρδουλό που θα μου κάνει και μετά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η κοιλιά έχει φουσκώσει, μου το είπε και η κοπέλα που μου φτιάχνει τα νύχια. Σε καμια ώρα θα με εξορίσει το girl band από το σαλόνι για να κάνουν πρόβα και θα ζυμώσω μπιφτέκια.

Να χαίρεστε τους Νίκους και τις Νικολέττες σας!

Greta, με γεια το μενταγιόν!! το δικό μου μενταγιόν δεν ήρθε ακόμα και έχω εκνευριστεί με τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μας γιατί πλέον αργούν συστηματικά! Περιμένω ένα σκασμό πράγματα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια στολιζετε βλεπω και ζηλευω!!εμεις ακομη δεν καναμε τιποτα ελπιζω μεσα στην εβδομαδα!εμεις πηραμε καροτσι χτες ενα που 2σε 1 δεν εχει απλως καλαθουνα της peg perego κλεισαμε και κρεβατακι και σιφονιερα-αλαξιερα κ στρωμα!το μονο που δεν μου αρεσε ηταν που στο καροτσι δεν ειχε δωρο την τσαντα αλαξιερα και πρεπει να αγορασω :mad:

IGvSm12.png

Καλημερααααααα!!!

Στολισαμε και εμεις χθες,πτωμα η κυρια!!

1:30 ξαπλωσα!Εκανα και την σοκολατοπιτα,κολαση εχω να πω!

Το ατυχημα την ημερας:Χθες το πρωι ο γιοκας μου εκανε τσισα στο υπνοδωματιο μου.Τεσπα καθαρισα εγω ολα καλα!Δεν πηρα ομως χαμπαρι οτι ειχε βραχει και το καλωδιο(φισα)του φορτιστη μου οποτε το απογευμα εβαλα το κιν μου για φορτιση και εφυγα!4ωρες δεν του εδωσα σημασια και μολις πηγα να ξαπλωσω μυρισα ενα υπεροχο αρωμα!!!εχει καει φυσικα δεν φορτιζει.Μου φορτιζει ο αντρας μου την μπαταρια και ετσι ανοιγει...

Και πανω που εφτιαξα την οθονη που ειχε σπασει ρε γαμωτο!!!Τωρα πρέπει να δουμε αν αλλαζει αυτο το ανταλλακτικο!Αν χαθω μην απορισετε...

Τίνα με γεια τα πραγματακια σας!!!

Γιατι δεν στολιζεις κοριτσακι????Να στολισεις και εσυ!!

Φιλακια πολλα πολλα στις κοιλιτσες,να εχουμε μια ομορφη Κυριακη ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Δευτέρα και πάλι, και μάλιστα βροχερή-βροχερή στα μέρη μας! Τι νερό είναι αυτό ρε παιδιά! Με το τουλούμι το ρίχνει.

Τα νέα μας εμάς είναι τα εξής:

Το Σάββατο ζύμωσα και έφτιαξα μπιφτέκια, έκανα πατατοσαλάτα και έψησα μανιτάρια πλευρώτους (με μπαλσάμικο και γραβιέρα). Είχα έμπνευση και μιας και ρώτησες Greta, όχι δεν είχαμε πάρτυ (χα χα) απλά η μεγάλη έχει συγκρότημα με τις φίλες της και επειδή το σπίτι μας είναι το πιο φιλικό, μαζεύονται σε εμάς και προβάρουν. Είχαμε πολλούς Νίκους, αλλά επειδή την Κυριακή το πρωί η κόρη έδινε Lower, καθίσαμε στα αυγά μας.

Τη Κυριακή, όσο το παιδί έδινε εξετάσεις, εμείς κάναμε την πρωινή μας βόλτα και όταν τελείωσε, πήγαμε για ένα καφέ και να την κεράσουμε γλυκά, μιας και τα πήγε καλά. Εκεί έμαθα ότι όλες οι φίλες της, της λένε ότι είναι πολύ τυχερή και θέλουν και αυτές να έχουν μία Βάσω, γιατί οι μαμάδες τους είναι αυστηρές, δεν ξέρουν από τη μουσική που ακούνε αυτές, δεν ασχολούνται με το ντύσιμό τους κλπ! Ενώ εγώ και σαν μαμά είμαι αλλά δεν είμαι κιόλας, και νιώθουν πιο κοντά μου. Αχ παιδάκια μου, που να καταλάβουν πόσα άλλα βάσανα έχει η κανονική μαμά για να τα προλάβει όλα! Ωστόσο, θα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, όταν με το καλό μεγαλώσει η μπέμπα, να προσπαθήσω να είμαι κοντά της και να μην αφήνω τα καθημερινά να μας απομακρύνουν. Βέβαια θα είναι τυχερή γιατί θα έχει μια μεγάλη αδελφή στο ρόλο της "Βάσως". Αλλά και πάλι. Πόσο δύσκολο είναι για εμάς τις γυναίκες, ειδικά όταν κάνουμε κορίτσια, να θυμόμαστε ότι η σχέση μας δεν είναι φαί-γιατροί-μαθήματα, θέλει και διασκέδαση, τραγούδι, χορό όχι μόνο όταν είναι μωρά αλλά κυρίως όταν μπαίνουν δειλά-δειλά στον ρόλο της γυναίκας. Δύσκολες ισορροπίες... Άντε, πάλι φιλοσόφησα πρωινιάτικα!

Greta μου, με γεια τον στολισμό! Δε νιώθεις πιο χαρούμενα; Ε, πες, ομολόγησέ το! Αχ! Σοκολατόπιτα... Η δική μου παρασπονδία του Σ/Κ ήταν 2 γκοφρετάκια και μία μπουκιά κρουασάν σοκολάτας από το Απολλώνιο :( Αχ γλυκιά μου σοκολάτα, πότε θα συναντηθούμε ξανά εμείς οι δύο;

Αφού δεν πάθατε καμιά ηλεκτροπληξία, καλά να λέτε!

Tina με γεια τα πραγματάκια σας, να τα χαρείτε! Μη στεναχωριέσαι για την τσάντα. Άλλωστε έχει τόσες πολλές επιλογές (ψάξε και μέσω ebay) που σίγουρα θα βρεις κάτι και οικονομικότερο και που θα σου αρέσει.

Βρε! γιατί δε στολίζετε; Άμα δε στολίσεις νωρίς, πως θα το ευχαριστηθείς; Μετά ίσα που θα κάνεις τον χαμό, θα πρέπει να ξεστολίσεις (πωωωωω αυτό το βαριέμαι απίστευτα). Σας πειράζω εννοείται :mrgreen:

Άντε, 2 εβδομάδες ακόμα μείνανε μέχρι την Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα

DogHatesMonday.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...