Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χα! Αυτό π λέτε έτυχε σε μένα κ απλά την ξεγραψα με ενόχλησε κ με ενοχλεί ακόμα γιατι ήμασταν πολύ καλές φίλες αλλά δεν μπορώ να παρακαλάω κανέναν!

Κ έτυχε κ σ μια φίλη μ μόλις έμεινε έγκυος αυτή που θα γινόταν κουμπάροι τους ούτε ένα τηλ! Επίσης τους ξεγραψε! Δεν μπορώ να καταλάβω τι πράγμα είναι αυτό...

Εγώ η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα εύκολα πριν ακόμα κ με παιδικά της Disney αλλά τώρα έχει ξεφτιλιστεί το θέμα κλαίω πολύ εύκολα αν κουραστώ πολύ κλαίω αμέσως. Τις προάλλες π έδωσε ο άντρας μ το δώρο Χριστουγέννων άρχισα να κλαίω γιατι του είχα πει ότι θέλω τα Χριστούγεννα να κάνω ένα δείπνο για τους δυο μας κ εκεί να ανταλλάξουμε τα δώρα μας όποτε επειδή μ το χάλασε απογοητεύτηκα κ άρχισα να κλαίω. Νεύρα δεν εχω μόνο κλάψα! Όλο κλαψουριζω κουράστηκα βαρέθηκα πονάω για όλα κλαψουριζω!

Κ σε αυτήν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη εχω μια παραξενιά η τηλεόραση θέλω να είναι στο αθόρυβο είτε ξένη ταινία είτε ελληνική κάθομαι την κοιτάω αλλά χωρίς φωνή! Στις ελληνικές σειρές που θέλει να βλέπει κ ο άντρας μ κάνω υπομονή να ακούγονται σιγά όμως αλλά στις διαφημίσεις κλείνει αμέσως η φωνη! Δεν μπορώ την φασαρία!

Όταν γέννησα μ έφυγε...

Χαζά πράγματα...τι να πεις;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Σας γράφω ακόμη από το κρεβάτι.... Δεν θέλω να σηκωθώ με τίποτα, και ο μικρός κλωτσάει και κλωτσάει :)

Εγώ ψυχολογικά μπορώ να πω είμαι πιο ήρεμη.. Ίσως επειδή έχει λυθεί και το θέμα απόστασης με τον σύζυγο!!

Όσο για την ζήλια που βγάζουν μερικές το καταλαβαίνω και εγώ... βέβαια θεωρώ ότι αν είναι καλή σου φίλη αυτό θα είναι κάτι παροδικό,θα καταλάβει ότι η συμπεριφορά της δεν είναι σωστή και θα γίνει όπως πριν!!

Και εγώ πέρσι όταν είχα χάσει το παιδί, μετά από 2 μήνες έμεινε η κουμπάρα μας έγκυος. Αλήθεια θα σας πω,αισθάνθηκα άσχημα αλλά ήταν παροδικό. Μετά σκέφτηκα ότι δεν μου φταίει αυτή και έτσι δεν κερδίζω τίποτα , ούτε μου φέρνει το παιδί πίσω. Τελοσπαντων είναι πως το βλέπει ο καθένας και τι αποφάσεις παίρνει για την ζωή του!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα!!!

Μόλις τελείωσα με την εκκαθάριση του γραφείου μου. Είχα μαζεψει χαρτούρα που δε λέγεται και επειδή δε θέλω να τα αφήνω για το τέλος, σήμερα που λείπει και το αφεντικό μου βρήκα ευκαιρία!

Επίσης σας ενημερώνω όποια την ενδιαφέρει, ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο ΟΤΕ κάνει προσφορά για τους συνδρομητές άλλων εταιριών και δίνει 24αρα γραμμή ADSL+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά+30' ομιλίας κινητά + full πακέτο ΟΤΕTV = 35,80ευρώ τον μήνα. Εγώ μόλις έκανα την αίτηση (το αντίστοιχο της Forthnet/Nova μου έβγαινε 64ευρώ το μήνα και δεν είχα κινητά. Ο άντρας μου ήθελε Nova λόγω Ολυμπιακού, αλλά έχει σιχτηριστεί με την ομάδα του και μου λέει "Δε πειράζει, με 30ευρώ λιγότερα ας πηγαίνω σε καφετέρια να βλέπω τους όποιους αγώνες".

Αθηνά, και η δική μου διάθεση έτσι ακριβώς είναι σήμερα!

Είδα ένα πολύ ωραίο όνειρο χθες βράδυ, ότι είμασταν με τον άντρα μου σε ένα καράβι, είμαστε συνέχεια αγκαλιά και μου έδειχνε τον βραδινό ουρανό, γεμάτο αστέρια. Και σε κάποια φάση λέει, μου έδειξε έναν αστερισμό που βγαίνει σπάνια και σχηματίζει την λέξη PAX (ειρήνη στα λατινικά). Και τότε άρχισαν να κάνουν βουτιές στον αέρα κάτι φάλαινες μακρυά μας και μετά μου χάρισε μία γυάλινη μικρή μωβ διάφανη σφαίρα που μέσα της είχε χαραγμένο ένα λευκό πούπουλο. Πολλά παραισθησιογόνα κορίτσιαααα....

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημεραααα

Πως ειστε κοριτσια μου?φουσκωνετε?

Εγω ετσι κ ετσι χθες ημουν με τον μικρο στο κρεβατι μου και χοροπηδαγε επαιζε και με επιασαν κατι πονοι,κατι συσπασεις με πονο ταυτοχρονα αρχισα να κλαιω(τι λεγαμε!!)φρικαρε και αυτος γιατι αρχισα να λεω στον αντρα μου θα γεννησω προορα κτλ..δραμα σας λεω!!

Το απογευματακι πηγα λοιπον στο εν λογω καταστημα που σας ειπα και πηρα Proderm σκονη αυτη τη φορα,πρεπει σιγα σιγα να πλεινω κατι τελευταια δικα μου βρεφικα ,σεντονακια κτλ και μετα πορτ μπεμπε ριλαξ καθισμα αυτοκινητου...πω πω χαμος!Ευτυχώς θα τα αναλαβει ο καλος μου!

Καλα Βασω νομιζω πρεπει να μιλησουμε με κανεναν σκηνοθετη χαχα!Τι ονειρο ηταν αυτο??

Αθηνά υπομονή τωρα μετρατε αναποδα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

εκκαθάριση γραφείου ε???

Εγώ άμα την κάνω από τώρα δεν πρόκειται να καταφέρω να ξαναδουλέψω οπότε το αφήνω για πιο κοντά στα Χριστούγεννα :cool:

Μόλις στολίσαμε δέντρο στη δουλειά, ωραίο είναι θέλω να πάω σπίτι μου να στολίσω και το δικό μου!!! (περιμένω τον ανηψιό μου που έρχεται την επόμενη εβδομαδα και τρελαίνεται να στολίζει για αυτό κρατιέμαι ακόμα :rolleyes:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε σήμερα, οπότε η εκκαθάριση του γραφείου ήταν το λιγότερο βαρετό!

Στο μεταξύ άρχισα τις αγορές των γενεθλίων μου. Μου αγόρασα μια κρέμα προσώπου+κρέμα ματιών του Κορρέ, ένα face scrub της Apivita, ένα lip balm και ένα σαπούνι της Apivita με τριαντάφυλλο και ροζ πιπέρι (είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω μυρίσει ποτέ!). Μετά τη δουλειά θα πάω για μανικιούρ. Και αύριο θα βάψω μαλλί. Να με περιποιηθώ λιγάκι τώρα που μπορώ γιατί μετά θα έχει προτεραιότητα η πριγκηπισσούλα μας την οποία θα ντύνω ,value[/model/2014/S00%200219342%20009%2000%200000.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[sTILL_LIFE_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]"]έτσι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ουτε εμεις εχουμς στολισει Αθηνά!Μονο το μπαλκονι ειναι στολισμενο δεν τα βγαζει ο καλος μου γιατι εχει κνει ωραιο σχεδιο απο περυσι και λεει μ αυτο θα ασχολουμαι..γελαστε ελευθερα :lol:

Εγω παλι δεν εχω ορεξη να στολισω το σπιτι δεν ξερω τι με εχει πιάσει, μια αρνηση για ολα! :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω παλι δεν εχω ορεξη να στολισω το σπιτι δεν ξερω τι με εχει πιάσει, μια αρνηση για ολα! :(

Να σου πω μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγα κι εγω αλλά με το που έπιασε Δεκεμβρης... κάτι μου'κανε!

[αν και οι ...18 βαθμοί δεν βοηθάνε το ...Christmas spirit και πολύ!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μη μου απελπίζεστε, το Christmas spirit θα έρθει σίγουρα μέχρι τις 12 που είναι τα γενέθλιά μου. Είναι κανόνας, πάντα εκείνη την ημέρα έχει ψοφόκρυο.

Αχ είμαι τρελή με τα Χριστούγεννα. Φτιάχνω και ατμόσφαιρα για το στόλισμα, το δέντρο φτιάχνεται πάντα απόγευμα, βάζω τον άντρα μου να βρει internet radio με αμερικάνικα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φτιάχνω ζεστή σοκολάτα και βουτήματα και απαιτώ να συμμετέχουν όλοι! Και ότι αγοράζουμε, αν δεν είναι ανάγκης, μπαίνει κάτω από το δέντρο.

Φέτος που θα έχω και τους γονείς μου στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη :)

Σας στέλνω λίγη χριστουγεννόσκονη θα κολλήσετε και εσείς

il_570xN.513433081_gp8y.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Να σου πω μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγα κι εγω αλλά με το που έπιασε Δεκεμβρης... κάτι μου'κανε!

[αν και οι ...18 βαθμοί δεν βοηθάνε το ...Christmas spirit και πολύ!)

Αυτο αυτο το spirit μου λειπει...θα το βρω και εγω που θα παει!!

Μωρε εχω αγχος νομιζω!Πεθαινω απ το αγχος!Την πρωτη φορα πηγαινα σαν το πρόβατο στην σφαγή ενω τωρα με εχει τσακισει!!

Φανταστειτε οταν θα πλησιαζει ο καιρος τι εχετε να τραβηξετε!Θα σας πρηξω....:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια μη μου απελπίζεστε, το Christmas spirit θα έρθει σίγουρα μέχρι τις 12 που είναι τα γενέθλιά μου. Είναι κανόνας, πάντα εκείνη την ημέρα έχει ψοφόκρυο.

Αχ είμαι τρελή με τα Χριστούγεννα. Φτιάχνω και ατμόσφαιρα για το στόλισμα, το δέντρο φτιάχνεται πάντα απόγευμα, βάζω τον άντρα μου να βρει internet radio με αμερικάνικα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φτιάχνω ζεστή σοκολάτα και βουτήματα και απαιτώ να συμμετέχουν όλοι! Και ότι αγοράζουμε, αν δεν είναι ανάγκης, μπαίνει κάτω από το δέντρο.

Φέτος που θα έχω και τους γονείς μου στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη :)

Σας στέλνω λίγη χριστουγεννόσκονη θα κολλήσετε και εσείς

il_570xN.513433081_gp8y.jpg

Μα τι τέλειες μπαλες που τα βρισκεις θα θελα να ξερα!!!!

Εχεις ιδια μερα γεννεθλια μετον μπαμπακα μου!!;) ;);)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγώ σήμερα σπίτι, δεν πήγα πουθενά! Μ' αρέσει που σας έλεγα το πρωί ότι η ψυχολογία μου είναι μια χαρά..... χάλια σήμερα!! Μου έρχετε συνέχεια να βάζω τα κλάμματα!!! Γιατί???? :( :( :( :( :(

πππππφφφφφφφφφφφφφφ

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Εγώ ψυχολογικά μπορώ να πω είμαι πιο ήρεμη.. Ίσως επειδή έχει λυθεί και το θέμα απόστασης με τον σύζυγο!!

Νασια δεν ειστε μαζι με τον αντρα σου?η κανει καμμια δουλεια απο αυτες που πρεπει να λειπει μεγαλα διαστηματα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...