Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χεχεχε!!Ναι ευχομαι εγω να ανοιξω τον χορο!Εσεις στην ωρα σας,δεν θελω απροοπτα!Κοιτα δεν ειμαι σιγουρη γιατι μου εχει και τις δυο πητ!Οποτε δεν ξερω με ποια θα μου το παρει.Δλδ χθες ελεγε τα στοιχεια μου και λεει ειμαστε 31+1 και εγω του λεω οχι 30+2!Και μου λεει ναι καλα!!Το μωρο ειναι μια εβδ μεγαλυτερο!!!

Θα τα δουμε με τον γιατρο μου αυτα!Πω πω πλησιαζει ο καιροοοοος και αγχωομαι πολυ!Πιο πολυ απ την πρωτη φορα!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ Αθηνά μου ειλικρινα!Και νιώθω οτι κατι μου χρωσταει.......

Διαρκει πολυ πιο λιγο..πρεπει να δει αν εχουν κατεβει οι ορχεις,ροη αιματος και οξυγονου στον εγκεφαλο,επισης και στον ομφαλιο λορο βλεπει κοιλιτσα..δεν μου ερχονται αλλα!

Ευχαριστω!Σου κανει και προβλεψη βαρους γεννησης?

Εν τω μεταξυ κοριτσια κοιμοταν σε ολη την διαρκεια ο "ψοφιος" χαχα,ετσι μου τον λεει!και εριχνε ..ΚΩΛΙΕΣ!!!χαχαχα με τον πωπο του χτυπαγε τον υπερηχο!Μιλαμε δεν γουσταρει καθολου φωτογραφιες,καμμια σχεση με την μαμα και τον αδερφο του!Αλλα θα τον φτιαξω χαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ειπε οτι μου ειπε παλι πολυ μαλλι??

Μαιμουδες γενναω και εμενα με λες ατριχη αν με δεις!!

Σε εσενα εχει επαληθευτει αυτο με τις καουρες και το πολυ μαλλι? Διοτι εγω παω για κοτζακ!!χαχαχαχα

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κοριτσια τελευταια μερα στην δουλεια ειναι στις 22, ημερα Δευτερα..σπασιμο που δεν ειναι Παρασκευη στις 19...αλλα ενταξει, τελευταια μερα σιγα, μαζεματα και καθαρισμα γραφειου θα κανω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο?

Πώς είστε από ψυχολογία;;;

Ή μάλλον διόρθωση.. θεωρείτε ότι η ψυχολογία σας έχει επηρρεαστεί από την εγκυμοσύνη και μπορεί να ... υπερβάλλετε;

Τα έχω πάρει με μια φίλη [1. δεν έχουν σημασία οι λεπτομέριες αυτή τη στιγμή

2. το φίλη ίσως να μην είναι υπερακριβές, μια πρώην φίλη καλή γνωστή πλέον] και κρατιέμαι να μην πω τπτ γιατί αν πω ξέρω ότι θα κόψουμε και την καλημέρα και δεν αξιζει τον κοπο η ...συγχιση που θα πάρω από αυτά που ξέρω ότι θα ακούσω...

Ένας 2ος λογος είναι ότι δεν ξέρω αν το [τελευταίο] γεγονός που με πείραξε έχει να κάνει με την εσωτερική τρικυμία λόγω ορμονών (ή/και φόβου/άγχους για το τι μου έρχεται στο μέλλον) και υπερβάλλω στο πώς βλέπω τα πράγματα...

Ο λόγος που με κάνει να τα σκέφτομαι αυτά είναι ότι πχ ναι πάντα ήμουν ευσυγκίνητη αλλά πλέον έχω φτάσει να συγκινούμαι κ να πατάω τα κλάμματα ακόμα και με ιστορίες που υπό νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ θα με συγκινούσαν ΤΟΣΟ...

Opinions??? :confused:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Παλι εγω μνμ :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια στα Carrefour -30% σε ολα τα απορρυπαντικα σημερα απο το μεσημερι μεχρι το κλεισιμο!!

Σας το γραφω για να παρετε τα παιδικα βεβαια.Συμφερει πολυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά δεν ξερω για τις αλλες κοπελες εγω τουλαχιστον εχω αλλαξει πολυυυ!

Για συγκίνηση ενταξει δεν θα το ελεγα τοσο αλλα πχ παρεξηγουμε πολυ ευκολα.Εχω γινει ιδιοτροπη μου φταινε οι γυρω μου σε ολα!! :oops::oops::oops::oops::oops:

Ειλικρινα ντρεπομαι που τα λεω!

Δεν ειμαι ο εαυτος μου οχι!Δωσε τοπο στην οργη και ζυγίζεις αργότερα τα πραγματα!Αν θεωρεις και εσυ οτι οι ορμονες εχουν βαρεσει κοκκινο !!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα μπράβοοο!!! Με το καλό το μωράκι σου!!

Αθηνα, αυτό που λες με τις ορμόνες παίζει να συμβαίνει, αλλά να ξέρεις ότι στην εγκυμοσύνη σου και γενικα στη χαρά σου, καταλαβαίνεις πολλά για το χρακτήρα των άλλων. Πολλοί άνθρωποι βγάζουν κακίες στις εγκύους, κυρίως από ζήλια. Μια φίλη μου, έπαψε να μου τηλεφωνεί από τότε που παντρεύτηκα και αν και έχουμε καλές σχέσεις γενικά, πολλές φορές από τα σχόλιά της καταλαβαίνω ότι μάλλον ζηλεύει...Βγάζει δηλαδή επιθετικότητα και κόμπλεξ, κάνει κριτική για τον τρόπο που μεγαλώνω το παιδί μου και από τότε που έμεινα έγκυος στο δεύτερο, ζήτημα αν μου έχει τηλεφωνήσει 3 φορές σε όλη την εγκυμοσύνη. Και όποτε την παίρνω εγω, σπανίως το σηκώνει, δήθεν ότι έχει πολλή δουλειά. Το τελευταίο, ακόμα κι αν ισχύει δε δικαιολογεί το να μη με παίρνει να δει τί κάνω...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

αποφάσισα ότι δεν θα κάνω τπτ... κυριολεκτικά...

δλδ ουτε θα πω τπτ για το περιστατικό αλλά ούτε και θα επιδιώξω οποιαδήποτε επαφή...

Αν είναι να είναι παροδικό ... θα είναι, αλλιώς καλή καρδιά έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε ;)

edit: papagalia ναι για τέτοιο σκηνικό μιλάω... απο 15υγουστο που της είπα για την εγκυμοσύνη (έχουμε ίδια ηλικία, παντρευτήκαμε με ένα μήνα διαφορά) δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλ να δει τι κάνω, εγώ την έχω πάρει και από τις 10 ξέρω γω το έχει σηκώσει ...3 και πέταξα μια ατάκα τις προάλλες (την πέτυχα σε συγκεκριμένη φάση που όσες φορές την έχω καλέσει σε τέτοια φάση την έχω πετύχει) και της πέταξα ένα "εμ φαίνεται τις διαλέγω τις στιγμές, ε όταν δεν είσαι (στη φάση αυτή που όντως δεν είναι έυκολο να κάνει κουβέντα) δεν σηκώνεις και κανά τηλέφωνο ( :) )"

και μου πέταξε κάτι περι... αναθεώρησης της ζωής και τα πράγματα τα βλέπει αλλιώς κτλ κτλ (δεν το πιάσα και καλά) εγώ το αγνόησα γενικά (της μίλησα για αυτό που την ήθελα που ήταν άσχετο και με μένα και με αυτήν αλλά είχε να κάνει με το πάρτυ γενεθλίων του άντρα μιας 3ης φίλης) αλλά μετά όσο το σκεφτόμουν... φούντωνα... και ένιωθα λίγο μ@λ@κας...

Aλλά μπορεί να φταίγαν και οι ορμόνες μου... Ξέρω κι εγώ?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Λοιπόν Αθηνά, ότι οι ορμόνες βαράνε, βαράνε. Προσωπικά βρίσκω ότι το τελευταίο διάστημα αντιδρώ έντονα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και επίσης πράγματα που πριν δεν με ενοχλούσαν τώρα με νευριάζουν αλλά και το αντίθετο.

Στο θέμα της φίλης σου θα σου πω το εξής. Δώσε τόπο στην οργή για έναν και μόνο λόγο. Μπορεί να περνάει κάποια δύσκολη φάση με θέματα γονιμότητας και να έχει πάρει ανάποδες. Άδικο προς εσένα βέβαια αλλά συμβαίνει.

Ντρέπομαι που το λέω αλλά όταν είχα την αποβολή, το ίδιο διάστημα ήταν έγκυος η μία κοντινή συγγενής μου (από τις ελάχιστες που έχω εδώ Αθήνα). Δεν είναι ότι την ζήλευα, ίσα ίσα χαιρόμουν γι'αυτήν. Αλλά πραγματικά δεν άντεχα να την δω, ούτε όσο ήταν έγκυος, ούτε μετά που γέννησε. Η συγκεκριμένη βέβαια ήξερε τι έπαθα και ουδέποτε μου συμπαραστάθηκε αλλά ξέρω ότι με θεωρεί γαϊδουρα που "εξαφανίστηκα".

Από την άλλη, όταν έμεινα έγκυος άργησα πάρα πολύ να το πω σε φίλη που πάλευε χρόνια, ακριβώς γιατί ήξερα ότι ναι μεν θα χαρεί αλλά θα ταραχτεί κιόλας. Ευτυχώς όταν της το είπα ανακαλύψαμε ότι είμαστε στον ίδιο μήνα!

Πάντως παίζει και αυτό που λέει η Papagalia, κάποιες γυναίκες βγάζουν μεγάλη κακία και ζήλια προς τις έγκυες. Δεν ξέρω τι φταίει, ίσως αυτή η βλακεία που η κοινωνία γενικά θεωρεί την γυναίκα ολοκληρωμένη μόνο αν κάνει παιδί (μεγάλη καταπίεση αυτή), ίσως να έχουν οι ίδιες θέματα γονιμότητας ή σχέσης. Από την άλλη, μερικές είναι απλά bitches :mrgreen: :mrgreen: κακίστρες και κομπλεξικές γενικώς :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

lol...

σωστό κι αυτό...

Η αλήθεια είναι ότι είχε (έχει?) κάποιο γυναικολογικό θέμα και ο γιατρός τοοοοτε της είχε πει ότι ενδεχομένως να δυσκολευτεί να κάνει παιδί, από την άλλη δεν ξέρω κι αν προσπαθούν ή οτιδήποτε, απλώς την ξέρω άπειρα χρόνια και ... περίμενα κάτι διαφορετικό εν γένει από αυτήν σε αυτή τη φάση της ζωής μου...

Ίσως πρέπει με την ευκαιρία που θα γίνω μάνα να κάνω κι εγώ την δική μου αναθεώρηση για τη ζωή ποιος ξέρει? ;):)

Τεσπα... θα δω και πως θα είναι η συμπεριφορά της το Σάββατο (στην εν λόγω μάζωξη για χάρη της οποίας έγινε το τηλεφώνημα :cool: ) και θα προσπαθήσω να δώσω τόπο στην οργή (μου). Βλέποντας και κάνοντας :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγω θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να μην σου τηλεφωνησει εστω και μια φορα να δει πως εισαι απ την στιγμη που της ειπες οτι εισαι εγκυος!Περα με τα δικα μας και τις ορμονες που λεμε!Αυτό δειχνει το ποσο ενδιαφερεται.Ειναι γαϊδουριά..Δεν την δικαιολογει τιποτα!Το καλυτερο θα πράξεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...