Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Και μένα μ το κάνει πολύ μεγάλο θέμα κάθε φορά π πάω! Μ είπε να βάλω μέχρι 12 το πολύ 14! 14 έβαλα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Κ τα 5 τα έχασα μόλις γέννησα κ τα υπόλοιπα είχαν χαθεί μέχρι να σαραντησω, στην βάφτιση τ (4 μηνών ήταν) ήμουν -3 από ότι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, άρα τι φαγώθηκαν οι γιατροί;;;;;;;;

Μ την δίνει κάθε φορά π πάω να ακούω για τα κιλά!

Άντε να πω ότι ήμουν παχύσαρκη οκ πάω πάσο αλλά αφού είμαι φυσιολογική 1,61 52 κιλά (μιλάω για ποσό ξεκίνησα) δεν νομίζω πια να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα!

Άσχετο Greta αλήθεια άμα θήλαζεις χάνεις κιλά; Γιατι 2 φίλες π ξέρω όσο θηλάζουν η μια απλά δεν έχει χάσει ούτε ένα κιλό κ είχε βάλει 20 κ η άλλη πάχυνε λίγο ακόμα.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα στην ομορφη παρεα!

Σιγουρα κοιμαστε αλλα εγω τωρα μπορεσα να μπω να σας γραψω τα νεα μας!!!!

Παει και το Doppler!!Ολα τελεια ευτυχώς! Ειχα τρελο αγχος δεν ξερω γιατι με επιασε ημικρανια κοντευα να σκασω!Ο μπεμπουλης μου 1700γρ και με το κεφαλακι κατω!Ποσο στεναχωριεμαι που θα γεννησω με καισαρικη :( αλλα αφου ετσι πρεπει για να ειναι και η μανουλα καλα ετσι θα γινει!!

Τωρα πρεπει να παω στον γυναικολογο μου να δει εξετασεις να μου γράψει συμπληρωματα και να συζητησουμε για το ποτε ακριβως θα πρεπει να πηγαινω για τα nst και γενικα για τις επισκεψεις!

Ουφ παει κ αυτο!Καλη επιτυχια στα επομενα κοριτσια!

kashmam ναι ειναι γνωστο οτι με τον θηλασμο καις θερμιδες αλλα ενταξει θελει να κανεις και κράτει..

Σιγουρα ομως δε λειτουργει στις περισσοτερες αυτο!Ειναι και θεμα μεταβολισμου.Εγω βγηκα απ το μαιευτηριο (4μερες μετα) -8.5κιλα!!!

Μεσα σε 40μερες τα ειχα χασει και τα 14!και εχασα κι αλλα 2 αλλα ειπα τι ωραια και αρχισα να καταβροχθιζω κρεπες....μεγαλη μ@%&α!!Αυτη την φορα δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος(αν και δεν πιστευω να έχω χρονο να τρωω :tongue::tongue:)

Παντως πριν λιγο τσακισα ενα αναμεικτο κρουασαν απ τα Ciao,ειχα να φαω γλυκο 10μερες χαρηκα και με το Doppler οποτε έπρεπε νομιζω:):):)

Μια γλυκια γλυκια γλυκια καληνυχτα σε ολες σας και ιδιαίτερα στις κοιλιτσες σας!!!💋💋💋

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα όμορφες!!

Greta μπράβο ρε κορίτσι μου 1700 ε; Πω πω μεγαλώσατε!

Όλα τέλεια! Μπράβο πολύ χαίρομαι!! Δλδ ποτέ με το καλό θα γεννήσεις; Σ είπε ημερομηνία;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πως είστε;

Χαιρετώ άντρα κ παιδί κ πέφτω πάλι για ύπνο....

Φιλάκια πολλά! Κ πάλι καλημέρα!

KMwEp3.png

Καλημέρα από την πρωινή σας φίλη :-D

Greta μπράβο, πολύ χαίρομαι για τα αποτελέσματα σας! 19 μέρες μου έμειναν εμένα για το doppler και ανυπομονώ! Μη το σκέφτεσαι για την καισαρική και μην ακούς κάτι φανατισμένες με το vbac που όταν τους λες για 2η καισαρική σου λένε άλλαξε γιατρό άμεσα. Ακόμα και οι γιατροί που κάνουν vbac σου λένε ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένα ποσοστό αποτυχίας 30%. Συγνώμη αλλά εγώ αυτό το ποσοστό το βρίσκω τεράστιο! Αν τα αποτελέσματα της αυχενικής έβγαιναν τέτοια δε θα πήγαινες άμεσα για αμνιοπαρακέντηση; Τι να λέμε τώρα! Σίγουρα ένα χειρουργείο δεν είναι ευχάριστο αλλά ρισκάρεις την υγεία σου; Άλλωστε οφείλουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας πλέον όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας.

Papagalia φάε κορίτσι μου να το ευχαριστηθείς και φάε και κάτι και για μας :-D Για απόγευμα-βράδυ εγώ την έβγαλα με πολύ σαλάτα λάχανο-καρότο, 2 καλαμάκια χοιρινά, τυροκαυτερή και 1/4 της πίτας. Ο γιατρός λέει όχι ψωμιά αλλά η ενδοκρινολόγος λέει ότι δεν πρέπει να αποκλείσω τα αμυλούχα τελείως γιατί χρειάζονται. Τείνω να πιστεύω ότι ο γιατρός μου λέει όχι γιατί ξέρει ότι τελείως να τα κόψω δε γίνεται. Αν μου πει φάει λίγο, θα το πάρω χαλαρά και θα ξεφύγω. Ενώ έτσι, προσέχω παραπάνω. Τι να πω, θα δείξει πως θα πάει...

D_Nasia ε όχι και πρόβλημα τα +6!!! Έλεος δηλαδή!

Kashmamέχω αρχίσει να πιστεύω ότι επειδή έχουν δει περιστατικά και περιστατικά και επειδή όντως όταν φτάνεις συνολικά τα +25 (το οποίο είναι εύκολο τελικά), κακά τα ψέματα το ρίσκο για προβλήματα ανεβαίνει πολύ και για τη μάνα και για το παιδί. Οπότε σου λέει, κράτα το χαλινάρι κοντό γιατί ότι θα ξεφύγουμε το έχουν σίγουρο.

Στο μεταξύ, προχθές στο νοσοκομείο, περνούσε μία κοπέλα από των Σύλλογο Επιστημόνων Μαίων-Μαιευτών και μοίραζε σακούλες με δείγματα διαφόρων εταιριών, πάλι γέμισα με frezyderm χε χε..

Πέμπτη σήμερα, θα γυρίσω σπίτι και θα φτιάξω ομελέτες με μανιτάρια-πιπεριά και λουκάνικα ή κάτι ανάλογο και φυσικά τι άλλο... σαλάτα! Και για να γελάσουμε λιγάκι, εγώ πλέον ταυτίζομαι με την παρακάτω εικόνα

Shoot-the-scale.jpeg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Shoot-the-scale.jpeg

Έλα πες την αλήθεια έχεις βάλει κάμερα στο μπάνιο μου και με βλέπεις κάθε πρωί!!! :tongue:

Γρετα καταπληκτικά νέα!!!! 1700... πωπω.... Σου έδωσε και εκτίμηση τελικού βάρους; Εκεί που θα πάω εγώ στη φίλη που μου σύστησε το γιατρό και στα 2 παιδιά της της είχε πει, βέβαια η αλήθεια είναι ότι μόνο την πρώτη φορά της το είπε σωστά στη 2η ήταν σιγουρος μετά το doppler ότι θα βγει κάτω από 3kg (αν κ ο γιατρός έλεγε πως δεν ισχύει και θα είναι γύρω στα 3100, τελικά 3 και κάτι ψιλά ήταν).

Άντε 18 μερούλες και για το δικό μου doppler ανυπομονώ!! :)

Στο μεταξύ καλή και άγια η εγκυμοσύνη αλλά ρε κορίτσια αμα το σκεφτείτε από τον Ιούλιο [ή όποτε το πήρε χαμπάρι η καθεμία] μονίμως μέρες μετράμε!

Τόσο για την αυχενική, τόσο για το επόμενο ραντεβού, τόσο για την β'επιπέδου, τόσο για το doppler τώρα και σίγά σιγά "τόσο για την γέννα" (ειδικά όσες πάμε/πάτε με αναγκαστικό ραντεβού... τουλ οι υπόλοιπες έχετε/έχουμε κι ενα μικρό στοιχείο έκπληξης(!))

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!!

Βασω υπεροχη η φωτο!!!!

Μωρε ειναι θεμα με το ματι μου.ο εμβρυολογος φρικαρε χθες μολις του ειπα τι επαθα χωρις να γεννησω φυσιολογικα.Μου ειπε οτι αν γεννουσα φυσιολογικα θα χα τα ματια μου στα χερια μου....

Μας ειχε μια ωρα και μου μιλαγε τι να προσεχω κτλ ο αντρας μου τρομαξε αληθεια!

Αθηνά δεν μου ειπε αλλα πανω απο 3σιγουρα.αν και εχει μια απόκλιση ενα 10% βεβαια.θα τσεκαρω και το ντοπλερ του μικρου και θα σας πω!

kashmam σε ζηλευω!Νυσταζωωωωω!!!!

Μου ειπε οτι 38 εβδ πρεπει να το παρει ο γιατρος μου.δεν γινεται παραπανω!

Αυτο που επαθε ο μικρος ειναι αδικαιολογητο!3700γρ το παιδι και μπηκε θερμοικιτιδα,ειναι αδιανοητο ειπε,κατι αλλα εγινε που δεν θα μαθω ποτε.Δεν μπορω να πω παραπανω ειπε!

Στον αντρα μου ειπε:Εγω αν ημουν στην θεση σου θα ελεγα δωστε μου το παιδι και υπογραφω.Οπως και εκανα λεει και στα δυο παιδια μου.Δεν καθησε ουτε ενα 24ωρο μεσα.Τιποτα δεν μπορει να παθει ενα μωρο σχεδον 4κιλα!

Μου είπε πως εχω καθε δικαιώμα να ζητησω το μωρο στο στήθος! Αχ κοριτσια ποσο θα το ηθελα!Θα συζητησω και με τον γιατρο μου αν μπορω να ζητησω κατι η μηπως υπαρχει τροπος να γινουν διαφορετικά καποια πραγματα αυτη τη φορα!!!

Οτι εγινε έγινε τουλαχιστον καταφερα να θηλασω το μωρο μου!

Τι θελει ενα μωρο ειπε?Την μαμα του!!

Και το βυζι τι θελει?το κλαμα του για να αρχισει να κατεβαινει το γαλα!

Και μενα μου το στερησαν αυτο αλλα παρ ολα αυτα τα καταφεραμε τελεια 14μηνες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

δλδ Γκρετα πας για την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη; Σωστά τα μετράω;;;θα μας ανοίξεις το ...χορό πάλι? :tongue:

Καλά για τα άλλα που λες... τι να πω..

Μόνο μια ευχή αυτή τη φορά να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ και όπως τα ονειρεύεσαι..

Και θα γίνει που θα πάει... στο ...χρωστάει το σύμπαν ;):)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Εγω εχω το doppler στις 18 του μηνα, πηλσιαζει δλδ...για να δουμε τι βαρος εχει ο μικρουλης μου... Ποση ωρα διαρκει αυτη η εξεταση?Σαν β επιπεδου?

F4oIp2.png

δλδ Γκρετα πας για την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη; Σωστά τα μετράω;;;θα μας ανοίξεις το ...χορό πάλι? :tongue:

Καλά για τα άλλα που λες... τι να πω..

Μόνο μια ευχή αυτή τη φορά να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ και όπως τα ονειρεύεσαι..

Και θα γίνει που θα πάει... στο ...χρωστάει το σύμπαν ;):)

Χεχεχε!!Ναι ευχομαι εγω να ανοιξω τον χορο!Εσεις στην ωρα σας,δεν θελω απροοπτα!Κοιτα δεν ειμαι σιγουρη γιατι μου εχει και τις δυο πητ!Οποτε δεν ξερω με ποια θα μου το παρει.Δλδ χθες ελεγε τα στοιχεια μου και λεει ειμαστε 31+1 και εγω του λεω οχι 30+2!Και μου λεει ναι καλα!!Το μωρο ειναι μια εβδ μεγαλυτερο!!!

Θα τα δουμε με τον γιατρο μου αυτα!Πω πω πλησιαζει ο καιροοοοος και αγχωομαι πολυ!Πιο πολυ απ την πρωτη φορα!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ Αθηνά μου ειλικρινα!Και νιώθω οτι κατι μου χρωσταει.......

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Εγω εχω το doppler στις 18 του μηνα, πηλσιαζει δλδ...για να δουμε τι βαρος εχει ο μικρουλης μου... Ποση ωρα διαρκει αυτη η εξεταση?Σαν β επιπεδου?

Διαρκει πολυ πιο λιγο..πρεπει να δει αν εχουν κατεβει οι ορχεις,ροη αιματος και οξυγονου στον εγκεφαλο,επισης και στον ομφαλιο λορο βλεπει κοιλιτσα..δεν μου ερχονται αλλα!

Εν τω μεταξυ κοριτσια κοιμοταν σε ολη την διαρκεια ο "ψοφιος" χαχα,ετσι μου τον λεει!και εριχνε ..ΚΩΛΙΕΣ!!!χαχαχα με τον πωπο του χτυπαγε τον υπερηχο!Μιλαμε δεν γουσταρει καθολου φωτογραφιες,καμμια σχεση με την μαμα και τον αδερφο του!Αλλα θα τον φτιαξω χαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ειπε οτι μου ειπε παλι πολυ μαλλι??

Μαιμουδες γενναω και εμενα με λες ατριχη αν με δεις!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε??? Πως πάτε????

Greta μια χαρά τα αποτελέσματα!!!!! Και εγώ το Σάββατο έχω το doppler και ανυπομονώ να μάθω τι γίνεται.:D:p

Άρα και σ' εμένα θα πουν αν αλλάζει η ημερομηνία και πότε το βλέπουν να κάνει εμφάνισει το μωρό....:rolleyes:

Επειδή έχουμε την ίδια ΠΗΤ τώρα είμαστε 7,5 μηνών???? Σε βδομάδες μου είπαν 30 και 4 μέρες.

Μʼ αυτές τις μετρήσεις έχω μπερδευτεί……

Μια εβδομάδα ακόμα δουλειά και μετά τέλος!!!!!!!!

Και τελικά πήρα το χαρτί από το ΙΚΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Όσο για τα κιλά ας μη μιλήσω καλύτερα……αλλά για να σας παρηγορήσω είμαι στα +14 και βλέπω να συνεχίζω……:roll:

Φιλιά πολλά

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια στον γιο μου ειχα κανει ντοπλερ 30+5 και ηταν 2.030γρ πιο μεγάλο ηταν γιατι εδω το μωρο ειναι και μια εβδ μεγαλυτερο!Αλλα ειπαμε υπαρχει μια απόκλιση 10% πανω-κατω οποτε νομιζω καλα ειμαστε..δε ειναι και τεραστιο μου ειπε αλλα ειναι στα φυσιολογικα ορια!

Αχ με το καλο οι υπολοιπες!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε??? Πως πάτε????

Greta μια χαρά τα αποτελέσματα!!!!! Και εγώ το Σάββατο έχω το doppler και ανυπομονώ να μάθω τι γίνεται.:D:p

Άρα και σ' εμένα θα πουν αν αλλάζει η ημερομηνία και πότε το βλέπουν να κάνει εμφάνισει το μωρό....:rolleyes:

Επειδή έχουμε την ίδια ΠΗΤ τώρα είμαστε 7,5 μηνών???? Σε βδομάδες μου είπαν 30 και 4 μέρες.

Μʼ αυτές τις μετρήσεις έχω μπερδευτεί……

Μια εβδομάδα ακόμα δουλειά και μετά τέλος!!!!!!!!

Και τελικά πήρα το χαρτί από το ΙΚΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Όσο για τα κιλά ας μη μιλήσω καλύτερα……αλλά για να σας παρηγορήσω είμαι στα +14 και βλέπω να συνεχίζω……:roll:

Φιλιά πολλά

Δεν νομιζω να σου αλλαξουν κατι!Εμενα η αλλαγη αυτη εγινε στην αυχενικη!

Στην 31η εβδομαδα θεωρειτε οτι μπαίνουμε στον 8°

Αρα ειμαστε 7μηνων!!

Καλη επιτυχια στο ντοπλερ..

Σταματας και δουλεια???Τι καλα!!Θα ζηλεψουν λιγο οι υπολοιπες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Για τα κιλα σου τι να σου πω?Καποιες γυναικες περνουν αρκετα αλλα τα χανουν μετα.Μην αγχωνεσαι αλλα οσο γινεται να τρως υγιεινα για το μωρακι σου!(στο λεω εγω η σοκολατο μανιακη χαχαχ)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta Μεγάλα παιδιά πωπω να ' σαι καλά..... Πως γίνεται να είναι μεγαλύτερο???? Τελικά την υπογραφή δεν κατάφερα να την βάλω:tongue:

Ναι απ αυτη την αποψη ειναι καλυτερη η καισαρικη!!!χιχι!!

Δεν τα καταφερες ε???κατσε μήπως βρω κανένα θεμα να το λεει πιο αναλυτικα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...