Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σήμερα έφαγα σχεδόν όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Η μπέμπα έφτασε περίπου τα 1300 γραμμάρια και είναι μια χαρά. Τελικά μέχρι σήμερα έχω βάλει 8 κιλά, τα οποία όμως λόγω του οριακού διαβήτη, ο γιατρός μου τα θεωρεί πολλά και πρέπει πλεόν να τρώω μόνο σαλάτες/λαχανικά/κρεας/κοτόπουλο/ψάρι/όσπρια και γιαούρτι/γάλα/τυρί. Απαγορεύονται ζυμαρικά/ρύζι/ψωμί/πατάτες. Θα βελάξω από την πολλή σαλάτα. Επίσης είχα και λίγη πίεση και πρέπει να το παρακολουθώ και αυτό. Άστα να πάνε δηλαδή! Να γεννήσω να ησυχάσω!

Στη συνάντηση στα Prenatal δε θα πάω γιατί θα καθίσω παραπάνω στο γραφείο :(

Το άκουσα αυτό για την επίσχεση, αλλά κάπου διάβασα ότι μέχρι τότε που γεννάμε θα έχει λυθεί το θέμα. Δυστυχώς επηρεάζει όσες τώρα γεννάνε σε ιδιωτικές κλινικές, τουλάχιστον εμείς του δημοσίου αυτό το άγχος δεν το έχουμε. Πάντως αν αναλογιστεί κανείς πόσα χρήματα δίνουμε στους ασφ. φορείς και τι παροχές έχουμε, είναι να πάρουμε τα βουνά...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!

Μπράβο vtgian μεγαλώνει η μπεμπούλα μια χαρά!!!! Και εμενα μου πε να προσπαθήσω να μην πάρω παραπάνω κιλά, όχι εξαιτίας διαβήτη, αλλά να μην βάλω άλλα! 8 έχω βάλει και εγώ! Τελοσπάντων ότι γίνει!!

Δυσκολο ρε κορίτσια αυτό με την επίσχεση, δηλαδη τι θα γίνει??? πφφφφ... εισφορές για να μην έχουμε μετά καμία κάλυψη...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Τι κανετε κοριτσια???νασια τελικα αυριο θα κανω και εγω την ενεσουλα μου αλλα μονο μια μου ειπε εσυ γιατι 3?κατα τα αλλα μια χαρα μας βρηκε 1210 κ ελαχιστα μεγαλυτερη.κ θυμαστε που σας ειχα ρωτησει για τα ακρα??ε ειχα εναν υπερηχο που εκανα στην θεσσαλονικη κ τα δαχτυλακια μου φανηκαν 6 κ ομως μην γελασετε κ τον εβαλα κ τα ξαναμετρησε ολα πανω κατω μια χαρα!!α κ το τελευταιο στην β επιπεδου ο τραχηλος μου ηταν 32 και τωρα 35 αντι να μικραινει μεγαλωνει σε μενα ρε κοριτσια?.....

IGvSm12.png

Καλημέρα κοπελιές με τις όμορφες κοιλιές!

Χαίρομαι που όλα τα νινακια είναι τέλεια! Μεγαλώνουν κ ετοιμάζονται κ αυτά σιγά σιγά!

Greta πως είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα ε;

Εγώ τελικά πήγα εχθές έβαψα τα μαλλάκια μου!! Έβγαλα το μουστάκι μου(χιχιχι) έβγαλα τα φρύδια μου κ έκανα μανικιούρ. εκτός από τα μαλλιά το υπόλοιπα τα έκανα μόνη μ... Θα προτιμούσα να μ τα κάνουν άλλοι βέβαια...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ααα επίσης εχθές π πήγαμε μαζί με τον άντρα μ το παιδί στο σχολείο μια από τις δασκάλες με είπε καλοπροαίρετα "καρπουζακι" κ μετά στο κομμωτήριο η κομμωτρια με ρώτησε αν είμαι στον μήνα μ! Κ εχω βάλει 7 κιλά ρε γμτ φαίνεται στο πρόσωπο ότι παχύνα κ η κοιλιά είναι μεγάλη αλλά να μ το λένε έτσι... Δεν θύμωσα, γελούσα γιατι όταν την είπα είμαι 6,5 μηνών άρχισε να λέει αααα μάλλον είσαι πολύ αδύνατη κ φαινεται η κοιλιά μεγάλη κ γενικότερα δικαιολογούνταν...

Τι να πω...ελπίζω να μην γίνω πολύ πολύ χοντρή μέχρι να γεννήσω...Αχ ποτέ θ γεννήσω;;;

Αφήστε που η μέση μου με πεθαίνει τώρα τελευταία παααρα πολύ! Ξαπλώνω κ δεν εχω ησυχία! Με πονάει τρέλα ειδικά αν πάω να σηκωθώ...κουτσαινω μετά!

Αυτά...

Κατα τα αλλά...κ πάλι καλημέρα!

KMwEp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!

tina ωραία νέα!!! 'Αντε άντε μπαίνουμε στην τελική ευθεία πλέον!

kashmam έτσι πλήρες "ρεκτιφιέ"! Η αλήθεια είναι ότι οκ, μαλλι δεν βάφω (γενικώς, έχω το φυσικό μου) και με το μουστάκι δεν πολυέχω θέμα, αλλά αυτή την Κυριακή που έβγαλα τα φρύδια μου και βάφτηκα (πήγαμε βόλτα) έφτιαξε η διάθεση μου.. Μάλλον είναι αυτό που είχε πει η Βάσω πριν μια δυο μέρες, το να γίνουμε λίγο πιο .. θηλυκές (όσο επιτρέπει το ... γιουβαρλάκι στο οποίο μεταλασσόμαστε βοηθάει την ψυχολογία :) )

Καλά αναφορικά με την επίσχεση ουτε να το σκεφτώ δεν θέλω αυτές που είναι τώρα στις μέρες τους [γιατί πες οτι το βλέπουμε να τραβάει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τουλ, ακόμα και αν δεν ειναι βέλτιστη λύση εμείς προλαβαίνουμε να αναθεωρήσουμε πλάνα αν χρειαστεί, αν ή άλλη γεννάει..σήμερα τι να κάνει!?]

Επίσης άσχετο, αλλά ενώ είχα πιάσει τα ... 12 κιλά την Κυριακή [και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό νομίζω... :|] από την Κυριακή και όσο αντέχω ξεκίνησα να κάνω ...βόλτες...όχι μεγάλες αλλά δεν είμαι μόνο πάω στη δουλειά - κάθομαι 8-9 ώρες - στρώνομαι στον καναπέ, αλλά πήγαμε από το mall, πηγαμε μια βόλτα έδω γύρω στη γειτονιά, τέτοια πραγματα μην φανταστείτε..

Ε σήμερα είμαι στο +10 [και δεν έχω κάνει κάνει κράτει σε φαί καθόλου, ό,τι έτρωγα τρώω]...

Είναι νορμάλ τώρα αυτό; δεν με χαλάει αλλά μου έκανε εντύπωση(!)

Κατά τα άλλα άρχισε το...insomnia χτες στριφογύρναγα ως τις 2, λαγοκοιμήθηκα ως τις 3, βάραγα ...σκοπιές και δεν βολευόμουν μέχρι τις 5+ και (σύμφωνα με τα λεγόμενα του άντρα μου που δεν την πάλεψε και 5:30 σηκώθηκε ο καημένος) 6-8 κοιμήθηκα σαν αγγελούδι [έπεσα σε λήθαργο το λέμε αλλα τέσπα]..

Με προετοιμάζει ο κανακάρης μου για το τι μου 'ρχεται μου φαίνεται... :roll:

Γκρέτα έγιανες????? :bighug:

!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Good morning girls!!!!

Και εγω σήμερα έχω ραντεβου για πεντικιουρ και χαίρομαι σαν μικρο παιδι!!! Εντωμεταξύ τη Δευτέρα εχω γενέθλια και λέω να κλείσω κομμωτήριο και μανικιουρ... να ανανεωθώ λίγο!!!!

tina μου μπράβο όλα καλά!!!! Εσύ θα κάνεις στις 28 εβδ. είδα, όπως και εγώ. Έκανα την πρώτη όταν έκανα λήψη τροφοβλάστη, γιατί υπήρχε πιθανότητα εξαιτίας της εξέτασης να έβγαινε αίμα του παιδιου σε εμένα και δεν ξέρουμε από την Ομάδα Αίματός του. Τώρα για την 34η εβδ. που θα ξανακάνω θα τον ρωτησω τον λόγο.

kashmam εγώ έχω βάλει 8 και όλοι μου λένε ότι αν δεν δουν την κοιλιά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος! Πάλι καλά δεν έχω πρηστεί. Περιμένω να δω πόσο θα είμαι το Σάββατο :roll:

Quinsey μπορεί να έχουμε διακυμάνσεις στα κιλά, από κατακρατήσεις , παίζουν και οι ζυγαριές κάποιες φορές. Κάθομαι και εγώ στιγμές και στεναχωριέμαι για τα κιλά, αλλά λέω τι να κάνω???? Να λοιμοκτονήσω επειδή θα κάνω παιδί??? Τρώω κανονικά αλλά με μέτρο... εδώ αλλες έχουν πάρει και +30, τα +15 θα μας εμποδίσουν να ξαναγυρίσουμε όπως ήμασταν πριν???

NGf6p2.png

AFi6p3.png

μωρε δίαιτα δεν θα κάνω, και το θετικό είναι ότι στο πρόσωπο δεν φαίνομαι (ή τουλάχιστον δεν φαίνεται, έτσι μου λένε και έτσι νομίζω κι εγώ) αλλά πόδια και γοφοί... ε φαίνονται ψέμματα να μην πω...

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά επειδή ανέκαθεν ήμουν αδύνατη [δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου, δεν έχει χρειαστεί] μου κάθεται λίγο στραβά κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέφτη...

Από την άλλη έχεις δίκιο, μιλούσα με μια συνάδελφο η οποία είναι από εκείνες που λες "καλά πού τα έβαλες εσύ 2 παιδιά, από που βγήκανε?" και η οποία μου έλεγε ότι στο πρώτο της παιδί σταμάτησε να ζυγίζεται στα +24 (στον 7ο μήνα) και στον δεύτερο γέννησε με +27 κιλά και ... πήρα λίγο θάρρος ... :|

Tsufp2.png0RVqp2.png

και εγώ Quinsey μια απο τα ίδια, δεν έχω ξανακάνει δίαιτα!!! Μην στεναχωριέσαι όμως, σκεψου το θαυματάκι που είναι μεσα σου και θυσία κάποιους μήνες με κιλά μπροστά σε αυτό δεν είναι τίποτα! Μετά θα κάνουμε όλες μαζί δίαιτα!!!!!!!! Άσε που με την ταλαιπωρία και τον θηλασμό δεν θα καταλάβουμε πως θα τα χάσουμε...... χα χα χα

(Τα λέω όλα αυτά για να τα ακούω και εγώ)

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!

Καλα μου ειστε σημερα βλέπω!!!:)

Εγω νομιζω καλυτερα!Δηλαδη το στομαχι δεν με εχει ενολησει ακομα,εκανα και καφεδακι και πινω..Θα δειξει σε λιγο..

Απο χθες το βράδυ εχει πεσει πολυ κλοτσιδι!

Ειχα και την μανουλα που κοιμηθηκε εδω και με βοηθησε σε κατι δουλιτσες!Οποτε σημερα ενα σφουγγάρισμα εχω να κανω κι να ετοιμαστω για το Doppler !!!!!

Ε ναι λοιπον!Ξεκιναω για αλλη μια φορα την περιοδο μιας εξετασης!!!

Βάσω ολα καλα με την μπεμπουλα σου μπραβο!Οσο για την διατροφη δεν πειραζει δες την θετικη πλευρα,δεν θα παρεις κιλα!!

Τίνα και εγω ταλαιπωρουμαι με τον τραχηλο!Τον Σεπτεμβρη ηταν 2.5 αν θυμαμαι καλα!Πηρα προγεστερονη μαγνησιο ήμουν ξαπλα οσο μπορουσα...Στην β'επιπεδου ο εμβρυολογος παλι τοσο τον βρηκε αλλα οχι κολπικα,απο πανω!Και μου ειπε δεν τον ανησυχει καθολου!Επειδη ομως εγω κανω συσπασεις(ενταξει το παρακανω με δουλειες κτλ)με πονους κι ολας ειχε παει στο Αλεξανδρας στον γιατρο μου και με μετρησαν κολπικα 3γιατροι τον βρηκαν αν θυμαμαι καλα 3.5.ελπιζω να μην λεω ψέμματα.

Αρα δλδ και εμενα μακρυνε?τι να πω!

kashmam γεια σου ρε καρπουζακι!!!χαχα!!!

Εγω στα ορια μας βλεπω με τα κιλα δεν εχω ακουσει καμμια +15 ,+20 οποτε ειμαστε καλά! Αφου θα τα χασουμε,τι τρελενεστε??

Αθηνά ναι οτως αυτο με τα κιλα συμβαινει γιατι κανουμε κατακρατηση!

Εγω τελευταια φορα που ζυγιστηκα ημουν +10 και οσο οι γυρω μου μου λενε οτι δεν εχω πάρει τιποτα(μας κοροιδευουν????) δεν αγχωνομαι!

Αλλα το βλεπω κι ολας στο προσωπο!Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γινει σαν πεπονακι!θελω να σας βαλω φωτο να δειτε ποδι!Κοριτσια δεν ειχα αστραγαλο.Ολοι αηδιαζαν μεχρι και ο άντρας μου ο οποιος το παραδεχτηκε την Κυριακη που δειχναμε φωτο και βιντεοστον μικρο!Θα περασω φωτο απο τον υπολογιστή στο κιν και θα ανεβασω!

Αυτη τη φορα δεν εχω πρηστει!Φοραω ακομα την βερα μου!!!!!!Προσεχω ομως με το αλατι,οσο ειναι στο χερι μου δεν βάζω καθολου!Αναλατα ολα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σε ολη τη παρέα!

Το ρίξαμε όλες στο ρεκτιφιέ βλέπω, νύχια, μαλλιά κλπ! Μπράβο, μπράβο, τέτοια να ακούω! Πλησιάζουν και εμένα τα γενέθλιά μου, την άλλη Παρασκευή για την ακρίβεια και μου φαίνεται θα μου κάνω δώρο μία full περιποίηση.

Χθες μίλησα και με την ενδοκρινολόγο, της είπα τις μετρήσεις και τα κιλά, μου είπε ξανά να προσπαθήσω να μη βάλω άλλα πέρα απο τα απαραίτητα, αλλά οι μετρήσεις του μωρού είναι καλές. Χθες βέβαια το έριξα στα μοναστηριακά, το μεσημέρι σαλάτα με ελάχιστο bacon για πρωτεϊνη και το βράδυ βραστά κολοκύθια, καρότα, λίγο καλαμπόκι, τυρί και αυγό. Σήμερα θα φάω για μεσημέρι πάλι βραστά κολοκύθια-καρότα-καλαμπόκι+αυγό και βραστή γαλοπούλα. Το απογευματοβραδάκι όμως θα βγω με τον άντρα μου και θα παραγγείλω καμιά φιλετάρα μπας και γεμίσει το στομάχι μου!

Πάντως ρε κορίτσια αυτό με τα κιλά δεν παίζεται. Στο νοσοκομείο οι μαίες δεν είδαν καν ότι είμαι έγκυος! Με κάτι κοπέλες που μιλούσα (επίσης εγκυμονούσες) μου έλεγαν ότι δε φαίνομαι καθόλου. Και ακούω από κάποιες αυτά τα +15, +25 και λέω γμτ εγώ με τα +8 θα βγάλω πρόβλημα; Η φίλη μου που έχει διαβήτη και είναι στον 7ο είναι ήδη στα +11. Ωχου πια δηλαδή!

Αθηνά είναι πολύ καλό αυτό που κάνεις με το περπάτημα και πλέον προσπαθώ να το ακολουθήσω και εγώ (αν και κάποιες μέρες πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω βήμα). Στο μεταξύ χθες το βράδυ στον ύπνο μου με έπιασε μια κράμπα στο πόδι και ακόμα και τώρα πονάει!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αυτή οι ενδοκρινολόγοι πια!!!! και εμένα είχα πάει στα +6 και μου λέει "ε κάποιο πρόβλημα με τα κιλά έχουμε"..... πφφφφ Σήμερα στο πεντικιουρ μολις τους είπα οτι είμαι στον 7ο τα έχασαν όλες.... νομιζαν οτι ήμουν στην αρχή!!!

Άντε μωρέ... γερά παιδιά να έχουμε και θα τα φέρουμε πέρα και με τα κιλά μας!!

Και εμένα μου πε περπάτημα, θα προσπαθήσω να το καθιερώσω, αλλά επειδή μενουμε κοντά στο βουνό είναι λίγο δύσκολο όταν νυχτωνει.

Γεια σε ολη τη παρέα!

Το ρίξαμε όλες στο ρεκτιφιέ βλέπω, νύχια, μαλλιά κλπ! Μπράβο, μπράβο, τέτοια να ακούω! Πλησιάζουν και εμένα τα γενέθλιά μου, την άλλη Παρασκευή για την ακρίβεια και μου φαίνεται θα μου κάνω δώρο μία full περιποίηση.

Χθες μίλησα και με την ενδοκρινολόγο, της είπα τις μετρήσεις και τα κιλά, μου είπε ξανά να προσπαθήσω να μη βάλω άλλα πέρα απο τα απαραίτητα, αλλά οι μετρήσεις του μωρού είναι καλές. Χθες βέβαια το έριξα στα μοναστηριακά, το μεσημέρι σαλάτα με ελάχιστο bacon για πρωτεϊνη και το βράδυ βραστά κολοκύθια, καρότα, λίγο καλαμπόκι, τυρί και αυγό. Σήμερα θα φάω για μεσημέρι πάλι βραστά κολοκύθια-καρότα-καλαμπόκι+αυγό και βραστή γαλοπούλα. Το απογευματοβραδάκι όμως θα βγω με τον άντρα μου και θα παραγγείλω καμιά φιλετάρα μπας και γεμίσει το στομάχι μου!

Πάντως ρε κορίτσια αυτό με τα κιλά δεν παίζεται. Στο νοσοκομείο οι μαίες δεν είδαν καν ότι είμαι έγκυος! Με κάτι κοπέλες που μιλούσα (επίσης εγκυμονούσες) μου έλεγαν ότι δε φαίνομαι καθόλου. Και ακούω από κάποιες αυτά τα +15, +25 και λέω γμτ εγώ με τα +8 θα βγάλω πρόβλημα; Η φίλη μου που έχει διαβήτη και είναι στον 7ο είναι ήδη στα +11. Ωχου πια δηλαδή!

Αθηνά είναι πολύ καλό αυτό που κάνεις με το περπάτημα και πλέον προσπαθώ να το ακολουθήσω και εγώ (αν και κάποιες μέρες πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω βήμα). Στο μεταξύ χθες το βράδυ στον ύπνο μου με έπιασε μια κράμπα στο πόδι και ακόμα και τώρα πονάει!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γεια σας κορίτσια! Τί μου κάνετε; Καλά, τα έχω πάρει με τους γιατρούς...Αμαν. Τη μια να μου λένε να μην πάρω πάνω από 10 κιλά, σε όλη την εγκυμοσύνη, πρόσεχα κι εγω, στον 7ο μηνα εχω παρει μόνο 4 κιλά, πάω και το μωρό μου είναι μικρούλι...Τρώγε τωρα, μου λένε...Ε, μη σας τα πολυλογώ, πλακώθηκα κι εγω στο φαί να με δει ο Θεός...και οι μετρήσεις του ζαχαρου μια χαρα ειναι...Στις 32 εβδομδες θα πάω πάλι.

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...