Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!

Με γειαντα δωράκια σας κοριτσια!

Εγω ειμαι των samsung αλλα αυτο το iphone 6 πολυ το χω βαλει στο ματι!!!

Δεν μπορω να σχολιασω και πολλα γιατι δεν ειμαι κκαι τοσο καλα!

Το ιδιο φαγητο ειχαμε και εμεις χθες με αλλη σαλατα.

Φαγαμε λοιπον ολοι μια χαρα μαζεψα ξαπλωσα λιγο και ηρθε ο αντρας μου ο οποιος ειχε παει να παραλαβει μια τσαντα πραγματα απ το καραβι απ τα πεθερικα!

Εφαγα δυο κουταλιες του γλυκου, γλυκο σταφυλι εκει ενοιωσα λες και εφαγα τουβλο!

Εδωσα και στον μικρο εν τω μεταξυ να δοκιμασει :confused::confused:

Μετα απο λιγο κατεβηκαμε ν παμε στον παιδοτοπο, ε και απο εκεινη τηξ στιγμη ποναγε τ στομαχι μου!πεθαινα μιλαμε.δεν ξερω πως αντεχα εκει!

Ηρθαμε σπιτι με επιασε ριγος κοριτσια,δεν μπορουσα να μιλησω..τοσο πολυ.Πυρετος 0!!

Εστειλα τον αντρα μου να φερει τον μπαμπα μου.Να ποναει το στομαχι μου τοσο πολυ Θεε μου...τα νεφρα μου ολα!ο άντρας μου ελεγε σηκω να παμε νοσοκομειο.αυτο που τραβηξα χθες τι να σας πω...ειμαι αυπνη φυσικα!καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος ξυπνησα να κανω εμετο με ολα τα συμπτωματα αλλα εμετος πουθενά (δεν κανω καθολου ευκολα σαν οργανισμός)

Σημερα ειμαι ξαπλα..δεν ποναω οπως χθες αλλα εχω ενοχλησεις.

Αρκετα σας χαλασα νομιζω ε??

Σας φιλω καλη μερα να εχουμε...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά, ταινίες έβλεπα στον ύπνο μου πριν μείνω έγκυος αλλά τελικά ήταν φθηνές παραγωγές, μικρά στούντιο, ερασιτεχνικές προσπάθειες. Τώρα με την εγκυμοσύνη αναβαθμίστηκα. Βλέπω πλέον υπερπαραγωγές, Hollywood σκέτο! Ληστείες, ίντριγκες, άλλο πράμα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πω πω πολύ κομψός θα κυκλοφορεί ο γιος. Αυτά είναι όμως. Από τη μια ξέρουμε πως ότι πάρουμε θα φορεθεί ελάχιστα άρα τζάμπα λεφτά, από την άλλη ειδικά αν είσαι και πρωτάρα, τα θέλεις όλα τζι-τζι!

Greta μήπως απλώς κρύωσες; Καμιά φορά μπορεί να μην ανεβάσουμε πυρετό αλλά να μας χτυπήσει το κρύωμα στο στομάχι και στο έντερο. Αυτά που περιγράφεις πάντως, είναι συμπτώματα ίωσης. Να πάντως, αυτά είναι που δεν αντέχω! Να πονάει η κοιλιά σου και να μην ξέρεις αν είναι απλά το έντερο ή τρέχει κάτι άλλο (βέβαια πάντα το έντερο είναι αλλά εμείς τρομοκρατούμαστε). Περαστικά σου, θετικό ότι σήμερα είσαι καλύτερα!

Τι ομαδική παράκρουση ήταν αυτή χθες να φάμε όλες ψάρι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Greta κορίτσι μ περαστικά σου! Ελπίζω η θετική μας διάθεση να σε κάνει καλύτερα!

Μαρη δεν πήρα το 6 το 5 πήρα!

Κ εγώ στον άντρα μ ένα tablet θα τ πάρω που με έχει φάει από το καλοκαίρι ότι θέλει κ εγώ τ λέω όχι!

Σήμερα παστίτσιο!

KMwEp3.png

Greta περαστικά βρε κορίτσι!!!!

Ξεκουράσου και προσπάθησε να ηρεμήσεις θα περάσει :(

Βάσω ζηλεύω... Εγώ έχω πέσει πολύ χαμηλά το έχω γυρίσει στη σαπουνοπερα και δεν λέει ρε γμτ... Σα μεταγλωτισμένο βραζιλιάνικο τείνουν να γίνουν τα βράδια μου δον Χοσε Μαρία ντε λα Βέγκα Αρμάνδο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

(αν και την Παρασκευή έβλεπα εφιάλτες ότι σπάσαν λέει τα νερά και εγώ να κλαίω και να λέω "όχι δεν γίνεται, είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν μπορεί να γίνεται αυτό από τώρα"(!)-- που τώρα που το σκέφτομαι κι αυτο σαπουνόπερα το λες τέτοιο δράμα που πέρασα [αν και ξύπνησα κατα αγχωμένη η αλήθεια είανι σε εκείνη τη φάση :|])

Δεν την παλεύω τη δουλειά πλέον [καλά ο Δεκέμβρης ανέκαθεν μου έπεφτε "βαρύς" λόγω χριστουγεννιάτικου κλίματος :cool:] το μόνο που με κρατάει είανι που στο τέλος του μήνα σταματάω επιτέλους 8-):cool:

===========================

ΑΣΧΕΤΟ αλλά τώρα μου ρθε:

1. Πότε ετοιμάζουμε τσάντα για το νοσοκομείο? Πχ εγώ που είμαι με ΠΗΤ 20/02 πρέπει να την έχω έτοιμη με το που θα μπω στο μήνα μου [από 23/01 δλδ που θα είμαι 36 εβδομάδων????] Από πιο νωρίς;

2. Όταν λέμε "τσάντα για το νοσοκομείο" τι εννοούμε; Εννοώ... είναι κανονική... τσάντα τύπου ... θαλλάσης, ειναι σακ βουαγιάζ, είναι μικρή βαλίτσα σαν αυτή που μπαίνει χειραποσκευή στο αεροπλάνο, είναι... 2 σακούλες σουπερ-μάρκετ??? :tongue::oops::oops::oops::oops:

(μην σας ακούσω να γελάτε σας έφαγα :tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια το'χω απορία!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια ευαριστω!

Λες βρε Βασω να ειναι κρυωμα?το σκέφτηκα κ αυτό γιατι με τον μικρο φαγαμε το ιδιο ψαρι.ηταν πολυ μεγαλο και ετσι το μοιραστηκαμε!Αρα δεν θα πάθαινε κ εκεινος κατι?Αν εγω ειμαι ευαίσθητος οργανισμος τωρα που ειμαι εγκυος,ο μικρος που ειναι 2χρ δεν ειναι?

Καλα ποσο συμφωνω μαζι σου!Δεν ηξερα τι εχω απο που μου ρχετε!με πονουσαν ολα!τραγικη η κατασταση!

kashmam εσυ πηρες το 5 εγω θελω το 6!!!!!!!!!!Κομματι δύσκολο γιατι θελω να παρω κουζινα!Αρα αν πρεπει να διαλεξω θα διαλεξω την κουζινουλα μου!!

Και εγω ελεγα θα κανω παστιτσιο αλλα δυσκολο ετσι οπως ειμαι!εκανα αρακα και για μενα εβρασα πατάτες να φαω!

Αθηνά ειναι ολα της εγκυμοσυνης και εγω ειδα κατι τραγικα πριν κατι μερες!Οτι γέννησα και τετοια!Συνηθως δεν βλεπω αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη οπως τα λεει η Βάσω Hollywood εχουμε γινει!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά νομίζω ότι από μέσα Γενάρη, καλό είναι να την έχεις την τσάντα σου (και ας είναι και σχολική :mrgreen: )

Το τι θα πάρεις (και άρα το μέγεθός της) εξαρτάται από το που γεννάς (ιδιωτικά/δημόσια). Στα ιδιωτικά ξέρω ότι χρειάζεσαι ελάχιστα γιατί τα αναλώσιμα τα προσφέρουν όλα εκεί, είναι στη τιμή. Συνήθως κάθε μαιευτήριο έχει έτοιμη λίστα με το τι χρειάζεσαι. Ενδεικτικά μία τσάντα μαιευτηρίου περιέχει αυτά.

Για το μωρό, στα ιδιωτικά χρειάζεσαι μόνο τα ρούχα με τα οποία θα το πάρεις σπίτι. Όλα τα άλλα τα δίνουν εκεί.

Ούτε εγώ την παλεύω στη δουλειά, άστα να πάνε. Και έχω και ένα τόνο πράγματα να κάνω πριν φύγω!

Greta πολύ πιθανό το κόβω το κρύωμα. Στο μεταξύ όλοι λένε το ψάρι ελαφρύ, εμένα πάλι μου ρημάζει το στομάχι! Ειδικά αν είναι λιπαρό. Να πάρεις κουζίνα και μάλιστα αυτοκαθαριζόμενη. Είναι σωτήριο και είναι η κουζίνα πάντα σαν καινούρια.

Αύριο θα πάω σε συνάντηση με μαία στα Prenatal. Για να δούμε τι θα μάθουμε!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αύριο θα πάω σε συνάντηση με μαία στα Prenatal. Για να δούμε τι θα μάθουμε!

μωρέ ναι βάζεις ότι πρέπει να βάλεις μέσα αλλά... ΤΙ τσάντα.. είναι κάποια ειδική ή παίρνω όποια έχω εύκαιρη (σκαλώματα τρώω το ξέρω :tongue:)...

Συνάντηση στην prenatal?

Γιαααα πες; Κλείνεις ραντεβού; Είχα πάει τις προάλλες και σε κάτι φυλλάδια διάβαζα ότι άμα βγάλεις κάρτα [πώς βγάζεις κάρτα? απλώς αγοράζεις κάτι και τη ζητάς στο ταμείο? και τι είδους κάρτα είναι αυτή;] μπορείς να επωφελείσαι από προσφορές? κάτι τέτοιο?

Tsufp2.png0RVqp2.png

μωρέ ναι βάζεις ότι πρέπει να βάλεις μέσα αλλά... ΤΙ τσάντα.. είναι κάποια ειδική ή παίρνω όποια έχω εύκαιρη (σκαλώματα τρώω το ξέρω :tongue:)...

Συνάντηση στην prenatal?

Γιαααα πες; Κλείνεις ραντεβού; Είχα πάει τις προάλλες και σε κάτι φυλλάδια διάβαζα ότι άμα βγάλεις κάρτα [πώς βγάζεις κάρτα? απλώς αγοράζεις κάτι και τη ζητάς στο ταμείο? και τι είδους κάρτα είναι αυτή;] μπορείς να επωφελείσαι από προσφορές? κάτι τέτοιο?

Χα χα να'σαι καλά ρε Αθηνούλα! Καλέ πάρε ότι έχεις! Εγώ για να καταλάβεις θα πάρω την Adidas του γυμναστηρίου την μεγάλη (αφού την απολυμάνω βέβαια) γιατί με βολεύει που έχει χωρίσματα για παντόφλες/άπλυτα/κλπ.

Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αγοράσεις κάτι για να βγάλεις κάρτα. Απλή κάρτα μέλους είναι, μη φανταστείς. Απλά αν την έχεις, σε ενημερώνουν με email για προσφορές που κάνουν στους κατόχους (όλο και κάτι βγάζουν κάθε μήνα) και μαζεύεις πόντους από τις μελλοντικές αγορές. Οι συναντήσεις είναι δωρεάν, εγώ είχα δηλώσει συμμετοχή κάποια φορά που πέρασα από κατάστημα και με πήραν τηλ σήμερα να μου το υπενθυμίσουν. Το πρόγραμμα ανά κατάστημα είναι αυτό εδώ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

Εμείς καλά... το σ/κ περάσαμε πολύ ήρεμα, στο σπίτι, στολίσαμε και μπήκαμε λίγο στο πνεύμα των Χριστουγέννων :) :) :)

Ο μικρός έχει γίνει πολύ άτακτος, κουνιέται, κλωτσάει, κουτουλάει και σπρώχνει χα χα χα, αλλά μ' αρέσει πολύ!!!!!!

vtgian με γεια τα πραγματάκια!! Εγώ λέω μετά τα Χριστούγεννα να ξεκινήσω. Πήγα στα Ήρα μια βόλτα το Σάββατο και μ' άρεσαν πολύ οι προίκες που είχε!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!

Τι κάνετε σήμερα πως είστε;

Γκρέτα καλύτερα σήμερα ή ακόμα όπως χτες? :(

Τπτ ιδιαίτερο σήμερα, μπηκα απλώς να πω μια καλημέρα και να επιστρέψω στη δουλειά... :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε?Πως παμε?Φουσκωνουμε-φουσκωνουμε?

Δεν ξερω αν ακουσατε τα νεα με την επισχεση.. ελπιζω να μην ισχυει οταν θα γενναμε εμεις... σας παραθετω το link

http://sek.org.gr/wp-content/uploads/2014/11/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A3%CE%95%CE%9A-26.11.14_%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A3_%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A3%CE%97-%CE%91%CE%A0%CE%9F-1-12-14.pdf

ουσιαστικα λεει οτι κοβεται το επιδομα τοκετου, δλδ αυτη η δαιφορα στην τιμη νοσηλειων και αρα θα αλλαξουν τιμες και τα μαιευτηρια.. πχ στο site του μαιευτηριου λητω εχει ηδη βγει ανακοινωση http://www.leto.gr/

F4oIp2.png

aaa....καταπληκτικά...:|

Οπότε έχουμε 2 μήνες tops για να τα ...βρούνε αλλιώς πάει ένα 1000αρικο πάνω έτσι από το πουθενά...

(κι εδώ ας μου ξαναθυμίσει κάποιος τι σκ*τ* πληρώνω 10 χρόνια στα ταμεία που να τα'χα πάρει να τα 'χα κανει ... στραγάλια καλύτερα!!:mad::mad::mad:)...

αει στο καλό συγχίστηκα τώρα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Αθηνά ειμαι λιγο καλυτερα αλλα οχι τελειως καλα!!Σε ευχαριστω που ρωτησες!Την ιδια απορια εχω και εγω για τα ταμεια!Για οσους τα πληρωνουν και οταν χρειαστουν περιθαλψη παλι πληρωνουν απ την τσεπη τους!!Ελλαδαρα!!!

Νασια τι ωραια που στολισατε εμεις οχι ακομα αλλα πιστευω συντομα!

Εγω εφτιαξα παστιτσιο και ξαπλωσα λιγο γιατί δεν την παλευα αλλο ορθια!

Καλο υπολοιπο να εχουμε!

boulitsa που χαθηκες?εισαι καλα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...