Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τρέχαμε χθες όλη μέρα στην Αθήνα και σήμερα τώρα γύρισα σπίτι και δεν έχω προλάβει να σας γράψω.

Λοιπόν χθές πήγαμε στον γιατρό... 1250 το αγόρι μου!! Είναι ήδη με το κεφαλάκι κάτω και γυρισμένη πλάτη... εννοείται ότι πρόσωπο δεν έχουμε δει.....:mad::mad:

Το θέμα συζήτησης ήταν ο θυροειδής μου...μιλήσαμε και με εναν δικό του ενδοκρινολόγο και ακουστε για να ξέρετε..... η χοριακή που έχουμε στην εγκυμοσύνη μοιάζει πολυυυ με την TSH του θυροειδή με αποτέλεσμα κάποια εργαστήρια να μην την μετρούν σωστά και να ανεβαίνει εξαιτίας της χοριακής και να βγαίνει πλασματική.... Πήγα και ξαναέκανα σήμερα σε άλλο μικροβιολογικό και ήταν πεσμένη κατά 3 μονάδες!!!!! Μου άλλαξε το χάπι και πάλι σε 3 βδομάδες έλεγχος....:evil:

Κορίτσια εγώ μετά τα Χριστούγεννα θα πάω να ψωνίσω για το παιδί, είναι αργά????

καλημερα και απο μενα !NASIA να σε ρωτησω γιατι πρεπει να κανεις την ενεση για resus αρνητικο?εχω και εγω αλλα μου ειπε οτι παρακολουθουμε την cooms και οσο ειναι αρνητικη δεν κανουμε τιποτα και οταν γεννηθει το μωρο με το καλο θα δουμε αν πρεπει να την κανουμε (αναλογα ποιανου το αιμα εχει παρει γιατι ο αντρας μου εχει α θετικο)

Tina μου ο γιάτρος μου κάνει την ένεση για προληπτικούς λόγους σε περίπτωση που το παιδί έχει θετικό ρέζους. Έκανα μετά την λήψη τροφοβλάστη, τώρα στην 28η εβδομάδα, θα κάνω στην 34η και όταν γεννήσω σε περίπτωση μόνο που το παιδί έχει θετικό. Θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά και θα σε ενημερώσω για ποιο λόγο κάνουμε αυτές τις συγκεκριμένες εβδομάδες!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη ολα καλα με τον θυροειδη?

Για τις αγορες μια χαρα θα πραξεις!Δεν υπαρχει θεμα!Το μονο θεμα ειναι τα πλυντηρια και τα σιδερωματα!!!:tongue:

Να σε ρωτησω κατι?Γιατι και ποτε κανουμε αυτες τις ενεσεις?Εγω εχω 0+ και ο γιος μου 0+ ο αντρας μου νομιζω Α+

Επρεπε να εχω κανει ενεση??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Θέλει παρακολουθηση γιατί είναι αυξημένη η ορμόνη αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο υψηλή η τιμή της που να ανησυχεί.

Τις ενέσεις της κάνω γιατί εγώ έχω Β -, ο άντρας μου Α + και υπάρχει πιθανότητα το παιδί να έχει θετικό ρεζους και να δημιουργήσει σε εμένα πρόβλημα. Εσύ δεν τις χρειάζεσαι αφού και οι δύο έχετε θετικό ;)

Δηλαδη ολα καλα με τον θυροειδη?

Για τις αγορες μια χαρα θα πραξεις!Δεν υπαρχει θεμα!Το μονο θεμα ειναι τα πλυντηρια και τα σιδερωματα!!!:tongue:

Να σε ρωτησω κατι?Γιατι και ποτε κανουμε αυτες τις ενεσεις?Εγω εχω 0+ και ο γιος μου 0+ ο αντρας μου νομιζω Α+

Επρεπε να εχω κανει ενεση??

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Θέλει παρακολουθηση γιατί είναι αυξημένη η ορμόνη αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο υψηλή η τιμή της που να ανησυχεί.

Τις ενέσεις της κάνω γιατί εγώ έχω Β -, ο άντρας μου Α + και υπάρχει πιθανότητα το παιδί να έχει θετικό ρεζους και να δημιουργήσει σε εμένα πρόβλημα. Εσύ δεν τις χρειάζεσαι αφού και οι δύο έχετε θετικό ;)

Ενταξει παλι καλα!Ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσαι!Αφου θα σε παρακολουθουν..

Παντως ο γιατρός δεν με ρωτησε την ομαδα αιματος του αντρα μου,δλδ αν ειχε (-)?? Δεν θα πρεπει να ειναι προσεκτικοι ρε γμτ??

Και παλια τι κανανε που δεν υπηρχαν αυτες οι ενεσεις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!! Και καλό σαββατοκυριακο σε όλες μας!!!

Ενταξει παλι καλα!Ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσαι!Αφου θα σε παρακολουθουν..

Παντως ο γιατρός δεν με ρωτησε την ομαδα αιματος του αντρα μου,δλδ αν ειχε (-)?? Δεν θα πρεπει να ειναι προσεκτικοι ρε γμτ??

Και παλια τι κανανε που δεν υπηρχαν αυτες οι ενεσεις?

Λογικά έπρεπε να σε ρωτήσει.. Ξέρω ότι το ίδιο ισχύει αν έχει ο αντρας αρνητικό ρεζους... Πριν 30 χρόνια πάντως οι ενεσεις υπήρχαν, η πεθερά μου που είναι ίδια περίπτωση με εμάς όταν γέννησε τον άντρα μου έκανε ένεση!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Σε ενδοκρινολόγο πήγα και ακολουθώ τις συμβουλές του, αλλά και πάλι δεν παχαίνω καθόλου και όπως φαίνεται, ούτε και το μωρό. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα έχει καλύτερες μετρήσεις η κυρία μπεμπα. Από ψώνια δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα. Θα πλύνω μόνο τα φορμάκια του γιού μου σε καμια 15αριά μερες που θα παρω και την άδεια και θα ψωνίσω τότε της μικρής. Στο γιο μου είχα πάρει τα 0-3,αλλά όχι τα mothercare. Στην αρχή έπλεε μέσα τους το μωρό, αλλά σε ένα μήνα του ήταν μια χαρά. Τώρα βέβαια θα χρειαστώ τα newborn. Πάντως τα mothercare γενικά έχουν μεγάλη φόρμα. Ο μικρός μου σε άλλες μάρκες ήθελε πάντα μεγαλύτερο νουμερο από την ηλικία του, αλλα στη συγκεκριμένη πάντα έπαιρνα αυτά που ήταν ακριβώς για την ηλικία του. Π.χ. όταν ήταν ενός έτους φορούσε το 2 νούμερο σε άλλες μάρκες, αλλά το 1 στη mothercare.

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Σε ενδοκρινολόγο πήγα και ακολουθώ τις συμβουλές του, αλλά και πάλι δεν παχαίνω καθόλου και όπως φαίνεται, ούτε και το μωρό. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα έχει καλύτερες μετρήσεις η κυρία μπεμπα. Από ψώνια δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα. Θα πλύνω μόνο τα φορμάκια του γιού μου σε καμια 15αριά μερες που θα παρω και την άδεια και θα ψωνίσω τότε της μικρής. Στο γιο μου είχα πάρει τα 0-3,αλλά όχι τα mothercare. Στην αρχή έπλεε μέσα τους το μωρό, αλλά σε ένα μήνα του ήταν μια χαρά. Τώρα βέβαια θα χρειαστώ τα newborn. Πάντως τα mothercare γενικά έχουν μεγάλη φόρμα. Ο μικρός μου σε άλλες μάρκες ήθελε πάντα μεγαλύτερο νουμερο από την ηλικία του, αλλα στη συγκεκριμένη πάντα έπαιρνα αυτά που ήταν ακριβώς για την ηλικία του. Π.χ. όταν ήταν ενός έτους φορούσε το 2 νούμερο σε άλλες μάρκες, αλλά το 1 στη mothercare.

Αρα προτεινεις να παρω και newborn κοριτσακι στα mothercare?

F4oIp2.png

Καλημέρα!! Και καλό σαββατοκυριακο σε όλες μας!!!

Λογικά έπρεπε να σε ρωτήσει.. Ξέρω ότι το ίδιο ισχύει αν έχει ο αντρας αρνητικό ρεζους... Πριν 30 χρόνια πάντως οι ενεσεις υπήρχαν, η πεθερά μου που είναι ίδια περίπτωση με εμάς όταν γέννησε τον άντρα μου έκανε ένεση!

Ετσι λεω και εγω Νασια!Θα τον ρωτησω εγω ομως σιγουρα οταν ξαναπαω!Εκτος και αν θεωρουν οτι ειμαστε παντογνωστες κ πρεπει να τους ενημερωνουμε εμεις..

Anyway μην χαλαμε αυτη την ομορφη ημερα!!!

Παντως και τα h&m εχουν μεγαλη φορμα.για τα zara δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα!πολλα κορμακια ηταν ισα ισα ενω τα ρουχα ετσι κ ετσι!

Για τα κιλα δεν ισχυει αυτο που λενε οτι το μωρο θα παρει απο σενα αυτα που χρειάζεται?ποσο βαρος ειχε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Έριξα ένα τρίωρο ύπνο και ξύπνησα πριν από λίγο κάπως ζαβλακωμένη :D Χθες πήγαμε στο Metro mall μετά τη δουλειά και νομίζω ότι παρουσίαση το πρώτο σημάδι μαμαδίασης. Ήθελα να πάρω κάτι για μένα, δοκίμαζα από εδώ, κοιτούσα από εκεί και τελικά κατέληξα ευτυχισμένη να ψωνίζω για τη μπέμπα!

Τα H&M είχαν προσφορά στα φορμάκια, στα 2 ακόμα ένα. Πήρα 2 φορμάκια, μία ολόσωμη φόρμα τιγράκι, καλτσάκια και ένα σετάκι για φορμάκι παντελονι-φορμάκι-σκουφάκι. Τα νούμερα του νομίζω είναι κανονικά. Πέρασα και από το Zara Home και είχε πολύ όμορφες κουβερτούλες σε προσφορά, πήρα μία βελουτέ αλλά βαμβακερή, μεγάλη, θα κρατήσει και για όταν μεγαλώσει η μπέμπα, 20 ευρώ.

Little_star απλά εννοούσα ότι δεν είναι απαραίτητο να χρειαστεί μια μαμά τα newborn. Μη κρίνεις από το δικό σας βάρος πάντως. Ειδικά αν μια μαμά έχει κάποιο θέμα (π.χ. διαβήτη, θυρεοειδή κ.α.) το βάρος του μωρού επηρεάζεται έως και κατα πολύ!

D_Nasia μπράβο σας! Μεγαλώσατε ε! Αυτό με το ρεζους το έχω ακούσει και εγώ, είχε κάνει και η μαμά της κόρης μας πριν 14+ χρόνια όταν ήταν έγκυος (+ η μαμά, - η κόρη).

papagalia σε πόσο καιρό θα ξαναπάς να δείτε το μωρό;

Πάντως ρε κορίτσια, αμάν πια αυτή η ταλαιπωρία! Μη τρως πολύ, θα πάθεις διαβήτη, μπλα μπλα μπλα. Προσέχεις σαν το διάολο, τελικά πρέπει να πάρεις κιλά! Ωχου! Βαρέθηκα!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα στο ήσυχο τόπικ μας (όπως κάθε Σαββατοκύριακο άλλωστε :cool: )

Πως είστε;; Εμείς ήσυχα εξωτερικώς με πολλές κλωτσιες/κουτουλιές/μπουνιές εσωτερικώς :tongue:

Κάναμε και τις τελευταίες δουλειές στο σπίτι που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από τη μετακόμιση και πλέον μπορώ απερίσπαστη να ασχοληθώ με τη μετατροπή του δωματίου-αποθήκη σε παιδικό δωμάτιο :tongue:

Βάσω με γεια τα πραγματάκια εγώ εξακολουθώ να κρατάω χαρακτήρα :rolleyes:

Περιμένω την αδελφή μου και τη μαμά μου στα μέσα του μήνα για να ..εξορμήσουμε για έρευνα αγορών και μετά τις γιορτές να πάω να ... συρικνώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό :rolleyes:

Φιλιά σε όλες τις μαμάδες και σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέεεερα! Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα!!!

Μπήκαμε επίσημα στον μήνα των Χριστουγέννων. Yay! Αν και φέτος θα βάλω κιλά χωρίς να ευχαριστηθώ γλυκά, δεν πειράζει, θα πάνε στη μπέμπα άλλωστε. Αύριο το πρωί πάω για υπέρηχο για να δούνε τις μετρήσεις από το ενδοκρινολογικό, ίσως δω και τον γιατρό μου (αν δεν πνίγεται).

Είχαμε μια ήσυχη Κυριακή, ούτε που βγήκα από το σπίτι αλλά ξεκουράστηκα, έκανα νέα παρτίδα κουλουράκια (να έχει η κόρη για το σχολείο) και το μεσημέρι φάγαμε αγγλοαμερικάνικα, fish & chips με coleslaw (κοινώς, ψάρι-πατάτες-σαλάτα λάχανο/καρότο). Σήμερα θα φάμε μόνο τονοσαλάτα.

Σήμερα σηκώθηκα με διάθεση, τόσο που βάφτηκα κιόλας! Μ'αρέσει το μακιγιάζ αλλά σπανίως θυσιάζω ύπνο για να σηκωθώ νωρίς να βαφτώ. Σήμερα δε ξέρω τι με έπιασε, κρίση ταυτότητας νομίζω. Έφτιαξα μαλλί, βάφτηκα, χθες έβαψα και νύχι, full περιποίηση. Νομίζω ότι υποβόσκει το άγχος μη μεταμορφωθώ από σύντροφος σε σκέτη μαμά, από αυτές που κυκλοφορούν με τον λεκέ από το τηγάνισμα στη μπλούζα και τα μαλλιά τους μυρίζουν πάντα φαγητό. Γελάτε ελεύθερα...

Αθηνά, καλά κάνεις και κρατιέσαι, έχουν δίκιο τα κορίτσια. Αν το παρακάνουμε, θα βρεθούμε με ένα σκασμό αχρείαστα πράγματα. Χθες εκεί που δεν το περίμενα, η συνυφάδα μου μου είπε ότι θα μου φέρει ένα σωρό μωρουδιακά από τις αδελφές της (έχει και πολλές). Να δω που θα τα βάλω!

Καλή διάθεση σήμερα, δε λέω, αλλά είναι Δευτέρα μη ξεχνιόμαστε...

hate_mondays.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εεεε καλή σας μεραααα!

Βάσω κ εμείς ακριβώς το ίδιο φαγητό είχαμε εχθές με την ίδια σαλάτα!!

Χαίρομαι που ξύπνησες χαρούμενη κ ευδιάθετη κ κανείς την αρχή για μια

Εβδομάδα καλύτερη από την προηγούμενη που καμία από μας δεν ήταν κ

Στα καλύτερα της!

Κ εμείς πολύ ήσυχα το περάσαμε το ΣΚ μας ο μπαμπάς μας έκατσε σπίτι επιτέλους ένα Σάββατο πρωί κ με άφησε να κοιμηθώ γιατί επιτέλους βρήκα μια άλλη στάση ύπνου που βολεύομαι απίστευτα τέλεια! Ούτε για κατούρημα δεν ξύπνησα (ξύπνησα αλλά 2 φορές όχι 4)! Εγώ λέω αύριο αύριο να πάω να βάψω τα μαλλιά μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά όποτε σκέφτομαι να τα βάψω από την ρίζα κ κάτω στο φυσικό μ χρωμα!

Καλό μηναααααα!

(Α! Ο Αντρουλης μου, μου έδωσε το δώρο Χριστουγέννων! Το iPhone 5 από εκεί σας γράφω!!) αλλά είπε θ μ πάρει κι άλλο γιατί εγώ φαγώθηκα να τα ανταλλάξουμε τα Χριστούγεννα!

KMwEp3.png

Kashmam, με γεια το τηλέφωνο, καταπληκτικό το δώρο, θα το ευχαριστηθείς! Αυτό το Σ/Κ ήταν των δώρων φαίνεται, γιατί πήρα και εγώ το Χριστουγεννιάτικο δώρο του άντρα μου, που τόσο καιρό παρακάλαγε, ένα ηχοσυστήμα για το αυτοκίνητο. Θα του πάρω και κάτι για την ανταλλαγή όμως.

Η οικογένειά μου είναι αλήθεια, δε συνήθιζε να αλλάζει δώρα τα Χριστούγεννα. Σαν παιδιά παίρναμε δώρα αλλά οι μεγάλοι όχι. Εμένα όμως μου αρέσει πολύ, ακόμα και αν είναι κάτι τυπικό. Έτσι βρε παιδί μου, για το καλό του χρόνου! Πέρυσι είχα πάρει για όλους κάτι μικρό από τα Tiger. Φέτος, που το τραπέζι θα είναι ακόμα πιο μεγάλο (θα είναι και οι δικοί μου) θα το ξανακάνω γιατί πραγματικά το ευχαριστήθηκα πολύ!

Αχ έχω πάρει και εγώ βαφή και όλο το καθυστερώ! Δε πάει άλλο όμως, θα κλείσω την Πέμπτη. Έχω πάρει την καινούρια του Κορρέ, την είχα δοκιμάσει τον Σεπτέμβρη και είναι πολύ καλή. Και καλύπτει και δεν ερεθίζει καθόλου (που την έχω μια υπερευαισθησία με τις βαφές).

Και εγώ κοιμήθηκα καλά χθες (αν και είδα πάλι κανονική ταινία στον ύπνο μου, περιπέτεια για την ακρίβεια, κατασκοπική :mrgreen: ) Μία φορά ξύπνησα μόνο!!!!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!!!!

kashmam πήραμε το ίδιο δώρο φέτος :rolleyes:

Άντε με γεια μας χαχαχαχα!

Τις τελευταίες 2 μέρες κοιμήθηκα κι εγώ αρκετά καλά [μέχρι 2 ξυπνήματα το βράδυ το θεωρώ "καλό ύπνο" :D ]..

Βλέπετε κι εσείς παλαβά όνειρα ε? Έλεγα μην ειμαι μόνο εγώ που φτιάχνω ολόκληρα σενάρια που τύφλα να 'χει η λάμψη τα κλεμμένα όνειρα και η βέρα στο δεξί μαζί στον ύπνο μου... :tongue:

Στο μεταξύ συζητούσα με τον άντρα μου για τη λίστα με τα μωρουδιακά που κάναν σούμα ~500Ε και μου θύμισε ότι όταν ήμουν μια ... τρελαμένη για το ανήψι μου-to-be θεία είχα πάει και του είχα αγοράσει ένα φορμάκι burberry (τρομάρα μου!!!) το οποίο έκανε ... 90Ε σε έκπτωση.... (οπότε καμία εντύπωση δεν του έκανε που ολόκληρη λίστα με τοσα πράγματα βγαίνουν ~500Ε)

Ευτυχώς ο ανηψιός μου έχει γεννηθεί τέλος Γενάρη, πήρα κατευθείαν τη αδερφή μου να μου το ... φέρει τώρα που θα'ρθει (το είχε ήδη βάλει στα πράγματα που θα μου φέρει χαχαχα!), γιατί αυτό (τόσο λίγο που τα φοράνε τα μικρά) πρέπει να κάνουμε από 2-3 παιδιά η καθεμία για να βγάλει τα λεφτά του :tongue::tongue::tongue:

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...