Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Το τσιγαρο πότε το εκοψες?πριν μεινεις εγκυος?

Εγω καπνιζα απο τα 16 μεχρι τον Δεκεμβρη του 2011 που εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

:

Ομοίως... Από τα 16 και σταμάτησα τον Απρίλιο που μας πέρασε ...

Βασικά ήταν ... προϋπόθεση του άντρα μου για να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για παιδί (μη καπνιστής ο ίδιος)... Μ.Παρασκευή το Πάσχα που μας πέρασε για την ακρίβεια 12 το μεσημέρι έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο...

τον επόμενο μήνα, αφού ξεαδιαθέτησα και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες...έμεινα έγκυος :oops:

Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπνιζα αρκετά (1 πακέτο τη μέρα) όχι τα βαριά αλλά still...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά ήταν ... προϋπόθεση του άντρα μου για να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για παιδί (μη καπνιστής ο ίδιος)... Μ.Παρασκευή το Πάσχα που μας πέρασε για την ακρίβεια 12 το μεσημέρι έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο...

τον επόμενο μήνα, αφού ξεαδιαθέτησα και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες...έμεινα έγκυος :oops:

Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπνιζα αρκετά (1 πακέτο τη μέρα) όχι τα βαριά αλλά still...

Χαχαχα μ αρεσει που θυμασαι ακριβως ποτε εκανες το τελευταιο σου τσιγαρο :mrgreen::mrgreen:

Εμενα καπνιζει ο δικος μου δυστυχως!!Το ειχε κοψει αρκετους μηνες και το ξανα ξεκινησε το φθινόπωρο!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν θελω να το ξανα ξεκινησω μετα απο 3χρονια που το χω κοψει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχα μ αρεσει που θυμασαι ακριβως ποτε εκανες το τελευταιο σου τσιγαρο :mrgreen::mrgreen:

Εμενα καπνιζει ο δικος μου δυστυχως!!Το ειχε κοψει αρκετους μηνες και το ξανα ξεκινησε το φθινόπωρο!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν θελω να το ξανα ξεκινησω μετα απο 3χρονια που το χω κοψει!

φυγαμε για τα πεθερικά μου να γιορτάσουμε Πάσχα (δεν κάπνιζα ποτέ μπροστά τους) οπότε είχα αποφασίσει ότι θα ήταν πιο εύκολο να το κόψω τελείως εκείνο το 3ημερο που ούτως ή άλλως δεν αναμενόταν να καπνίσω πολύ για αυτό... :cool::tongue:

Να πω την αλήθεια κι εμένα μου λείπει στιγμές στιγμές, όχι τόσο από πλευράς εξάρτησης όσο από πλευράς, well το είχα συνδυάσει με κάποια πράγματα (ο πρωινός καφές και το τσιγάρο πχ...). Εν γένει ΔΕΝ θέλω να το ξαναρχίσω (όχι μόνο γιατί θέλω να κάνω και 2ο παιδί και άααντε να ξαναπερνάω το σύνδρομο στέρησης etc) αλλά και γιατί δεν θέλω ούτε να κρύβομαι από το παιδί μου, ούτε να τους μυρίζω και φυσικά και για την δική μου την υγεία... Ελπίζω να τα καταφέρω ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κοριτσια, πως παει?Αχ, μπισκοτακια ακουω και μου τρεχουν τα σαλια!Ειδικα με αυτον τον καιρο...και απο την αλλη προσπαθω να προσεχω με το φαγητο, διοτι εχω βαλει 11 κιλα ρε γμτ...

Ηρθε η ωρα να σας παραθε τη λιστα μου για τον ρουχισμο του μωρου!Ρουχαλακια από mothercare θα παρω.Οποτε οσες γνωριζουν, ας μου πουν αν είναι οκ η λιστα μου η όχι.. (Τα εσωρουχα τα πουλανε είναι σε 5αδες και τα φορμακια σε 3αδες.

5 κοντομάνικα εσώρουχα νουμερο newborn 20?

6 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα newborn 50?

15 κοντομάνικα εσώρουχα νούμερο 0-3 66?

15 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα 0-3 125?

4 ζακετάκια βαμβακερά 0-3 80? (είναι πακετο των 2)

6 ζευγάρια καλτσάκια για νεογέννητο

1 υπνόσακο 50?

1 ολοσωμη φορμα εξόδου 50? (χρειαζεται και 2η?)

2 καπελακια 6,5?

2 φορμακια εξωρουχα βελουτε 25?

Μηπως να παρω και μακριμανικα εσωρουχα?Και αν ναι, σε newborn η 0-3?

F4oIp2.png

φυγαμε για τα πεθερικά μου να γιορτάσουμε Πάσχα (δεν κάπνιζα ποτέ μπροστά τους) οπότε είχα αποφασίσει ότι θα ήταν πιο εύκολο να το κόψω τελείως εκείνο το 3ημερο που ούτως ή άλλως δεν αναμενόταν να καπνίσω πολύ για αυτό... :cool::tongue:

Να πω την αλήθεια κι εμένα μου λείπει στιγμές στιγμές, όχι τόσο από πλευράς εξάρτησης όσο από πλευράς, well το είχα συνδυάσει με κάποια πράγματα (ο πρωινός καφές και το τσιγάρο πχ...). Εν γένει ΔΕΝ θέλω να το ξαναρχίσω (όχι μόνο γιατί θέλω να κάνω και 2ο παιδί και άααντε να ξαναπερνάω το σύνδρομο στέρησης etc) αλλά και γιατί δεν θέλω ούτε να κρύβομαι από το παιδί μου, ούτε να τους μυρίζω και φυσικά και για την δική μου την υγεία... Ελπίζω να τα καταφέρω ...

Εγω καπνιζα μπροστα τους αλλα ο.πεθερος παντα μου ελεγε κοψ'το βρε παιδι μου θα γινει μανα μια μερα!χαχα!

Γενικα σε συγγενεις δεν καπνιζα μπροστα τους!

Δεν ξερω γιατι!Ισω γιατι το ξεκινησα κρυφα και μου εμεινε μαλλον!

Αυτα σκεφτομαι και εγω παντως!Ακριβως οπως τα ειπες!Ούτε λιγοτερα ουτε περισσότερα!

Μακαρι να τα καταφερω και εγω και να μην το.ξανα ξεκινησω!!!

Γεια σας κοριτσια, πως παει?Αχ, μπισκοτακια ακουω και μου τρεχουν τα σαλια!Ειδικα με αυτον τον καιρο...και απο την αλλη προσπαθω να προσεχω με το φαγητο, διοτι εχω βαλει 11 κιλα ρε γμτ...

Ηρθε η ωρα να σας παραθε τη λιστα μου για τον ρουχισμο του μωρου!Ρουχαλακια από mothercare θα παρω.Οποτε οσες γνωριζουν, ας μου πουν αν είναι οκ η λιστα μου η όχι.. (Τα εσωρουχα τα πουλανε είναι σε 5αδες και τα φορμακια σε 3αδες.

5 κοντομάνικα εσώρουχα νουμερο newborn 20?

6 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα newborn 50?

15 κοντομάνικα εσώρουχα νούμερο 0-3 66?

15 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα 0-3 125?

4 ζακετάκια βαμβακερά 0-3 80? (είναι πακετο των 2)

6 ζευγάρια καλτσάκια για νεογέννητο

1 υπνόσακο 50?

1 ολοσωμη φορμα εξόδου 50? (χρειαζεται και 2η?)

2 καπελακια 6,5?

2 φορμακια εξωρουχα βελουτε 25?

Μηπως να παρω και μακριμανικα εσωρουχα?Και αν ναι, σε newborn η 0-3?

Νομιζω ειναι πολυ καλη η λιστα σου για αρχη και βλεπεις στην συνεχεια τι σας βολεψε, τι χρειαζεστε επιπλεον και συμπληρωνεις!

Φορμες εξοδου στον μικρο μου ειχα μια ενω τωρα μου εδωσαν αλλες δυο οποτε θα εχω τρεις!

Δεν ξερω τα νουμερα του mothercare ωστε να σε βοηθησω.εγω σχεδόν ολα τα ειχα 0-3,πολυ λιγα ειχα 0!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

από τιμές είναι νορμάλ τα Mothercare?

Η λίστα της little_star κάνει σούμα λίγο κάτω από τα 500?, είναι αναμενόμενο ποσό αυτό; Τέτοια τάξη μεγέθους να υπολογίζουμε εμείς που θα εξορμήσουμε πρώτη φορά για μωρουδιακά; :roll:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Οχι Αθηνά μου!Απλα οι τιμες ειναι εξωφρενικες στα mother care.Δεν ειχα δωσει τετοιο ποσο εγω αλλα ψωνιζα στα zara, h&m και προσεχα να σου πω την αλήθεια!Τα zaraστις εκπτωσεις δεν βαζουν τα εσώρουχα!

Δεν ξερω με τις αλλες εταιριες τι γινεται.Αλλα εσυ αν θυμαμαι καλα σκοπευεις να αρχισεις τα ψωνια τελος Δεκεμβρη οποτε θα σου προτεινα να περιμένεις αλλες δυο εβδ και να ψωνισεις στις εκπτωσεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Εδω είμαι κι εγώ. κάναμε το ντόπλερ και ειμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί το μωρό είναι μικρούλι, είναι στο 17%. Εν τω μεταξύ, λόγω του ζαχαρου πρόσεχα τη διατροφή μου με αποτέλεσμα να εχω πάρει μόνο 4 κιλα μεχρι στιγμης και τώρα δεν μπορώ να παχύνω...ο γιατρος μου ειπε να παχυνω και δεν μπορώ...Τί μου προτεινετε;

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Αχ επιτέλους έκοψε λίγο η δουλειά! Έχω ένα κεφάλι κουδούνι!

Μην αγχώνεσαι με το ποσό Αθηνά. Στη λίστα της Little_Star έχει και newborn και 0-3, άρα διπλά. Τα newborn οι περισσότερες δε τα χρειάζονται καν, είναι πολύ μικρούτσικα. Προσωπικά, ζακετάκια θα πάρω 1 ή 2, το βρίσκω περιττό μέσα στο σπίτι το μωρό να φοράει εσώρουχο, ολόσωμο και ζακετάκι. Ίσως αντί για απλά ολόσωμα να έπαιρνα για πιο ζεστά τα βελουτέ τα οποία βρίσκω φθηνότερα σε κατάστημα της γειτονιάς μου (8-10 ευρώ καθαρό βαμβάκι).

Greta πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν τα μπισκότα, θα κάνω και εγώ σήμερα ή αύριο κι'άλλα γιατί τρώγονται από όλους πολύ εύκολα χι χι!

Κορίτσια με το τσιγάρο ένα θα σας πω. Εγώ πάντα ήθελα να καπνίζω. Το προσπάθησα μάλιστα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα (Μουτζώστε ελεύθερα!). Μου αρέσει σαν εικόνα ρε παιδί μου τι να κάνω! Κουβαλούσα τα τσιγάρα των κολλητών μου στο γυμνασιο-λύκειο αλλά εγώ τζίφος! Ο άντρας μου κάπνιζε από μικρός και το έκοψε πριν από 4-5 χρόνια που του βρήκαν πρόβλημα υγείας. Απλά είπε το κόβω και τέλος. Όταν βγαίνουμε με φίλους έξω, κάνει τράκα 1-2 αλλά ούτε πακέτο αγοράζει, ούτε θέλει να το ξαναρχίσει. Τέτοια αυτοκυριαρχία πια!

Papagalia, αυξάνεις τις μερίδες και τη συχνότητα. Επίσης αυξάνεις πρωτεϊνες.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Εδω είμαι κι εγώ. κάναμε το ντόπλερ και ειμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί το μωρό είναι μικρούλι, είναι στο 17%. Εν τω μεταξύ, λόγω του ζαχαρου πρόσεχα τη διατροφή μου με αποτέλεσμα να εχω πάρει μόνο 4 κιλα μεχρι στιγμης και τώρα δεν μπορώ να παχύνω...ο γιατρος μου ειπε να παχυνω και δεν μπορώ...Τί μου προτεινετε;

Τι εννοεις στο 17%?τι σημαινει αυτη η μετρηση γιατι δεν θυμαμαι :confused::confused:

Δεν εχει παρει πολυ βαρος?ποσο ειναι δηλαδη?

Ο γιατρος τι σου ειπε?Εσυ πρεπει να προσεχεις ομως λογω του ζαχαρου.Μηπως να μιλαγες με ενδοκρινολόγο?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!

Μην ανησυχεις ομως γιατι λογικα αυτο συμβαινει σε ολες οσες εχουν ζαχαρο κυησης..θα υπαρχουν κ αλλες στην ιδια κατασταση με εσενα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Και μην ξεχναμε οτι τους δυο τελευταίους μηνες περνει το μωρο το πολυ βάρος.. Βαζει λιπος δλδ.

Συμφωνω με την Βασω στο να αυξησεις την πρωτεινη αλλα λογικα αυξανεις γευματα αλλα μειωνει ποσοτητα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά συνηθως 0-3αγοραζουν οι περισσοτερες εκτος και αν είναι πολυ μικρο το μωρο.φαντασου οτι μεγαλωνει πολυ γρηγορα οποτε ειναι κριμα να δωσεις λεφτα σε ρουχα που θα χρησιμοποιηθουν εναν μηνα το πολυ!

Προσεξτε πρωτομανουλες!Αλλα βεβαια η καθε μια αποφασιζει για το μωρο της και ξερει καλυτερα.εδω αποψεις λεμε!Και το.τι με βολεψε εμενα για παραδειγμα δεν σημαινει οτι θα βολεψει και καποια αλλη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οχι Αθηνά μου!Απλα οι τιμες ειναι εξωφρενικες στα mother care.Δεν ειχα δωσει τετοιο ποσο εγω αλλα ψωνιζα στα zara, h&m και προσεχα να σου πω την αλήθεια!Τα zaraστις εκπτωσεις δεν βαζουν τα εσώρουχα!

Δεν ξερω με τις αλλες εταιριες τι γινεται.Αλλα εσυ αν θυμαμαι καλα σκοπευεις να αρχισεις τα ψωνια τελος Δεκεμβρη οποτε θα σου προτεινα να περιμένεις αλλες δυο εβδ και να ψωνισεις στις εκπτωσεις!

Παιδια οντως ειναι πολλα τα λεφτα, αλλα τι να κανω...μου ειπαν οτι αντεχουν πολυ και ενταξει, οι πρωτες αγορες ειναι, δεν σημαινει οτι απο εκει θα του παιρνω μια ζωη ρουχα...ισα για τα πρωτα του!Εξαλλου εχω πολυ κοντα μου orchestra.Εχετε ιδεα καθολου απο τα ρουχα του?Αξιζουν?

F4oIp2.png

Μην αγχώνεσαι με το ποσό Αθηνά. Στη λίστα της Little_Star έχει και newborn και 0-3, άρα διπλά. Τα newborn οι περισσότερες δε τα χρειάζονται καν, είναι πολύ μικρούτσικα. Προσωπικά, ζακετάκια θα πάρω 1 ή 2, το βρίσκω περιττό μέσα στο σπίτι το μωρό να φοράει εσώρουχο, ολόσωμο και ζακετάκι. Ίσως αντί για απλά ολόσωμα να έπαιρνα για πιο ζεστά τα βελουτέ τα οποία βρίσκω φθηνότερα σε κατάστημα της γειτονιάς μου (8-10 ευρώ καθαρό βαμβάκι). Μου ειπαν γνωστοι οτι ενα μωρακι κατω των 3200 κιλων θελει τα newborn διοτι ειναι μεγαλη η φορμα του Mothercare.Επειδη και εγω θα παω μετα το Doppler να ψωνισω, θελω να πιστευω οτι θα εχω μια εικονα του βαρους του και ισως αποφυγω τα newborn, θα δειξει..Aλλα αν κρινω απο εμας, εγω βγηκα 2400 και ο αντρας μου 3150.. Στο σπιτι η θερμοκρασια μας (αν εχουμε ολη μερα ανοικτο το κλιματιστικο) ειναι 21 βαθμοι τωρα.. Με σκετο εσωρουχο και φορμακι θα ειναι οκ? Εκτος αν εννοεις μακριμανικο εσωρουχο..

F4oIp2.png

Παιδια οντως ειναι πολλα τα λεφτα, αλλα τι να κανω...μου ειπαν οτι αντεχουν πολυ και ενταξει, οι πρωτες αγορες ειναι, δεν σημαινει οτι απο εκει θα του παιρνω μια ζωη ρουχα...ισα για τα πρωτα του!Εξαλλου εχω πολυ κοντα μου orchestra.Εχετε ιδεα καθολου απο τα ρουχα του?Αξιζουν?

Τα πρωτα δεν τα θες για πολυ γιατι περνει γρηγορα βαρος!Γι αυτο και τα βρεφικα ειναι αθικτα στην ουσια!

Για τα orchestra που ρωτας μου εχουν φερει δωρα και ναι ειναι πολυ καλα!Επισης σ αυτά που μου εφεραν για το μωρό εχει καποια orchestra με μια ματια που εριξα.

Κοιτα μηπως τα γλιτωσεις τα newborn.

Θα δειξει και το doppler αλλα παλι τις τελευταίες εβδ περνει πολυ βαρος.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...