Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εγω με το μυαλό Μ λέω πως φταίει οτι μεγαλώνει η κοιλια κ το μωρο κ πιέζουν το στομαχι κ δεν έχουμε χώρο να βάλουμε πολυ φαγητο κ δεν μπορούμε να το χωνέψουμε κιόλας εύκολα. Τι να Πω...;

Πάντως εμένα ολο αυτο γινεται χειρότερο αν φαω σοκολάτα... Γίνομαι χαλια! Κ την θελω πολυ την σοκολάτα! Κ την τρωω κ καθε φορα το μετανιώνω!

Άλλες 13 εβδομαδες έμειναν...(για μένα)που θα πανε θ περασουν!!!!

Πω Πω Πω γκρίνια...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Μα γι αυτο λεω βρε κοριτσια οτι εχω να κοιμηθω 3χρονια σαν ανθρωπος και ας ειναι ο γιος μου ακομα 2χρ και 4 μημων!!!

Και ποσα ακομα θα κανω να κοιμηθω!!Παντως επειδη δοκιμασα και τις δυο εποχες σας λεω καλυτερα που ειναι χειμωνας!Δεν θελετε να φανταστειτε φουσκωμα βαρος και εξω να βαρανε 40ρια!

Για την διατροφη μια απ τα ιδια!υπαρχουν μερες που για τα δεδομενα που ειμαστε εγω τρωω σαν σπουργίτι! Και μερες που νοιωθ εντονη πεινα.Μηπως εχει να κάνει με την θεση που περνει το εβρυο???

Στα δικα μας τωρα,φαγαμε μαζεψα εβαλα ενα πλυντηριο πιατων και τωρα αναψα την σομπιτσα και ξαπλωσα στον καναπε!!!

Νυσταζωωωω και ο γιος μου κανενα σημαδι νυστας!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κ βλέπω κ της άλλης το τικερακι (Greta) που την άλλη εβδομαδα θα μπει στον όγδοο (γιατι εγω πιστεύω πως 30εβδ+1ημ σημαίνει μια μερα απο τον όγδοο κ την ζηλευωωωωωωωω θελω να γεννησω!!(στην ωρα μου) μην γρουσουζεύω κιόλας κ γεννησω νωρίτερα...

KMwEp3.png

χαχαχαχα!!! κι εγώ τη ζηλεύω τη Greta κάθε φορά που βλέπω το tickeraκι της που είναι σχεδόν 2 βδομάδες μπροστά από μένα για τον ίδιο λόγο :tongue:

kashmam ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι νιώθω αυτη τη βδομάδα, ελπίζω να μην με πάει σερί μέχρι τον Φλεβάρη γιατί θα κόψω φλέβες :arrow:

Αυτό με τον καιρό το σκεφτόμουνα , φαντασου να είχα ολα αυτά και να ήταν... Ιούλιος - Αυγουστος πχ, και συνειδητοποίησα ότι στην γκρίνια που είχα τόόότε (υπνηλία ΤΡΕΛΗ όμως!) τελικά ... άδαρτη έκλαιγα η ανίδεη δεν ήξερα τι ... μου 'ρχεται στο μέλλον(!)

Βάσω κι εγώ σκάω στη δουλειά :(.. Έρχομαι με ρούχα σε στρώματα και κατά βάσην μέσα στο γραφείο είμαι με το κοντομάνικο.. Ντουγρού για πνευμονία πάω αυτόν τον καιρό...

Ουφ... νιώθω λίγο καλύτερα που δεν είμαι ... μονη μου γκρινιάρα και δεν τα περνάω μόνο εγώ αυτά (!).

όχι γιατι θέλω να υποφέρετε [:cool:] αλλά τουλ υπάρχει καποιος εκεί έξω που...με καταλαβαίνει :cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κ βλέπω κ της άλλης το τικερακι (Greta) που την άλλη εβδομαδα θα μπει στον όγδοο (γιατι εγω πιστεύω πως 30εβδ+1ημ σημαίνει μια μερα απο τον όγδοο κ την ζηλευωωωωωωωω θελω να γεννησω!!(στην ωρα μου) μην γρουσουζεύω κιόλας κ γεννησω νωρίτερα...

Χοχοχο κοριτσακια μου φτιάχνεται την ημερα!Εχετε πολυ πλάκα!! Ναι οντως θα μπω στον 8° σε λιγες μερες αλλα και παλι εχω 2μηνες full γιατί καπου εκει τελος Γεναρη θαμου το παρει!Εκεινος θελει 38εβδ ακριβως εγω δεν θελω και θα κανω τα παντα εστω να κερδισω και μια εβδ ακομα!

χαχαχαχα!!! κι εγώ τη ζηλεύω τη Greta κάθε φορά που βλέπω το tickeraκι της που είναι σχεδόν 2 βδομάδες μπροστά από μένα για τον ίδιο λόγο :tongue:

kashmam ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι νιώθω αυτη τη βδομάδα, ελπίζω να μην με πάει σερί μέχρι τον Φλεβάρη γιατί θα κόψω φλέβες :arrow:

Αυτό με τον καιρό το σκεφτόμουνα , φαντασου να είχα ολα αυτά και να ήταν... Ιούλιος - Αυγουστος πχ, και συνειδητοποίησα ότι στην γκρίνια που είχα τόόότε (υπνηλία ΤΡΕΛΗ όμως!) τελικά ... άδαρτη έκλαιγα η ανίδεη δεν ήξερα τι ... μου 'ρχεται στο μέλλον(!)

Βάσω κι εγώ σκάω στη δουλειά :(.. Έρχομαι με ρούχα σε στρώματα και κατά βάσην μέσα στο γραφείο είμαι με το κοντομάνικο.. Ντουγρού για πνευμονία πάω αυτόν τον καιρό...

Ουφ... νιώθω λίγο καλύτερα που δεν είμαι ... μονη μου γκρινιάρα και δεν τα περνάω μόνο εγώ αυτά (!).

όχι γιατι θέλω να υποφέρετε [:cool:] αλλά τουλ υπάρχει καποιος εκεί έξω που...με καταλαβαίνει :cry:

Ειναι ωραια να σκεφτεσαι οτι υποφερουν και αλλες γυναικες για τους ιδιους λογους που υποφερεις και εσυ!!!Και ας υποφερουμε βρε αδερφε αλλα να υποφερουμε παρεα!!Αν και ειναι δυσκολο ειλικρινά να κρατηθει η παρεα αυτη και μετα την γεννα εγω θα το ευχομαι!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και απο εμενα κοπελιες! Το θεμα του υπνου ειναι πονεμενο...κοιμαμαι με 2 μαξιλαρια, ενα στα ποδια και ενα στην κοιλια..δεν εχω πονο στη μεση αλλα πονο και βαρος στα ποδια...μια στο ενα μια στο αλλο, αναλογως με το πλευρο που κοιμαμαι και ποιο ποδι ειναι κατω...ουφφφ...

οσο για το φαγητο, δεν εχω τιποτα απο καουρες, προς το παρον τουλαχιστον...

δουλεια μεχρι τις 22/12..αντε και δεν περνανε οι μερες..ανυπομονω να ερθει το σαββατο να παω να ψωνισω πραγματακια του μωρου...

F4oIp2.png

Καλημέρα κοπελιες!!

Πως πάμε σημερα; Εγω λιιιιγο καλυτερα...

Κοιμήθηκα με τρία μαξιλάρια κ τελικα βολεύτηκα πολυ καλα βέβαια παρατήρησα τις τελευταίες 3-4 μερες άνα 2 ωρες ξυπνάω για κατουρημα κ ιδρώνω παρα πολυ μεσα στον υπνο μου κ αλλάζω συνεχεια μπλούζες!

Καλα κρατεί κ η γκρίνια σημερα...

Μπριζολες με πατάτες στο φούρνο το μενού σημερα...

KMwEp3.png

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!

Ακόμα μια μουντή μέρα εδώ πέρα, έβρεχε συνέχεια από το απόγευμα. Χθες πρώτη φορά που γύρισα από τη δουλειά, φάγαμε και έπεσα και κοιμήθηκα για μισή ωρίτσα. Τελικά το χρειαζόμουν. Η μπέμπα στο μεταξύ είχε κέφια, η κοιλιά μου πήγαινε πέρα δώθε! Το βράδυ πάντως κοιμήθηκα σαν πουλάκι, ξύπνησα μια φορά μόνο (πρόοδος!).

Φυσικά σήμερα πάλι νυστάζω, να τελειώσει και αυτή η Παρασκευή, δεν αντέχω καθόλου!

Το ραντεβού στο ΙΚΑ μου το ακύρωσαν και έκλεισα καινούριο στις 10/12. Άντε να δούμε...

Greta μου σου εύχομαι να τον κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται! Η αλήθεια είναι ότι το ομάδα μας εδώ είναι καλή παρέα και προσωπικά μιλώντας, νιώθω πολύ καλά που έχω κάποιον να λέω τις ανησυχίες μου και να καταλαβαίνει ακριβώς τη φάση!

Κατά τα άλλα, μη μου μιλάτε για φαγητό και ειδικά για γλυκά! Δεν είναι ότι πεινάω (για την ακρίβεια νομίζω ότι τρώω λίγο και δεν μπορώ να φάω και πολύ) αλλά γμτ έρχονται Χριστούγεννα, όλος ο κόσμος είναι στολισμένος με γλυκά και σοκολάτες και εγώ είμαι μέσα στο άγχος ότι θα φάω γλυκό και θα ανέβει το ζάχαρο και η μπέμπα θα γίνει γίγαντας και θα πρέπει να κάνω καισαρική και το παιδί μου θα γίνει σαν την Honey Boo Boo (άσχετο που αποκλείεται να είναι ξανθιά) γιατί η χαζή δεν μπορώ να ελέγξω το στόμα μου (όπως βλέπετε η παράνοια δεν έχει φτάσει προ των θυρών, έχει μπει σπίτι και έχει κατσικωθεί).

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε;;;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!

Σήμερα ξύπνησα με κάπως καλύτερη διάθεση, όχι ότι κοιμήθηκα *πολύ* καλύτερα (αν και καλύτερ από τις 2 προηγούμενες μέρες) αλλά... πληρωνόμαστε σήμερα οπότε τουλ μου εφτιαξε λίγο η ψυχολογία χαχαχα! :tongue:

Επίσης... Μπαίνει ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Χριστουγέννων, των αδειών γενικά... έρχονται καλύτερες μέρες που θα πάει!!! :tongue:

(και τώρα επιστρέφω στην κούπα του καφέ που είναι αυτό που μου έδωσε αυτή την πρόσκαιρη καλύτερη διάθεση :tongue:... ο δε μπέμπης που δεν έχει συνηθίσει τον καφέ - πίνω 1 το πολύ 2 τη βδομάδα δεν θέλω να πίνω περισσότερο, έχει ξεκινήσει τις κωλοτούμπες :tongue:)

Φασολάκια ΚΑΙ σήμερα για μένα και ελπίζω να μην έχουμε τα χτεσινά θέματα... :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Δεν χαθηκα οχι οχι!!!Καλε αφηνω εγω το καφε μας???

Κοριτσια μολις ξυπνησαμε :oops::oops::oops::oops:

Ντρεπομαι ππυ το λεω αλλα το κατα ευχαριστηθηκα!!!!!!!!

Παμε να ταισω τον μικρο και θα μπω να σας σχολιασω!!!!

Φιλακιαααααα πολλααααααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοπελιες!!

Πως πάμε σημερα; Εγω λιιιιγο καλυτερα...

Κοιμήθηκα με τρία μαξιλάρια κ τελικα βολεύτηκα πολυ καλα βέβαια παρατήρησα τις τελευταίες 3-4 μερες άνα 2 ωρες ξυπνάω για κατουρημα κ ιδρώνω παρα πολυ μεσα στον υπνο μου κ αλλάζω συνεχεια μπλούζες!

Καλα κρατεί κ η γκρίνια σημερα...

Μπριζολες με πατάτες στο φούρνο το μενού σημερα...

Αυτο με τα τσισα με γονατιζει!!!κυριολεκτικα!!δεν μπορω να σταθω ορθια μιλαμε νοιωθω οτι θα σκασω καποιες φορες αν περάσει η ωρα και δεν ξυπνησω!!

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!

Ακόμα μια μουντή μέρα εδώ πέρα, έβρεχε συνέχεια από το απόγευμα. Χθες πρώτη φορά που γύρισα από τη δουλειά, φάγαμε και έπεσα και κοιμήθηκα για μισή ωρίτσα. Τελικά το χρειαζόμουν. Η μπέμπα στο μεταξύ είχε κέφια, η κοιλιά μου πήγαινε πέρα δώθε! Το βράδυ πάντως κοιμήθηκα σαν πουλάκι, ξύπνησα μια φορά μόνο (πρόοδος!).

Φυσικά σήμερα πάλι νυστάζω, να τελειώσει και αυτή η Παρασκευή, δεν αντέχω καθόλου!

Το ραντεβού στο ΙΚΑ μου το ακύρωσαν και έκλεισα καινούριο στις 10/12. Άντε να δούμε...

Greta μου σου εύχομαι να τον κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται! Η αλήθεια είναι ότι το ομάδα μας εδώ είναι καλή παρέα και προσωπικά μιλώντας, νιώθω πολύ καλά που έχω κάποιον να λέω τις ανησυχίες μου και να καταλαβαίνει ακριβώς τη φάση!

Κατά τα άλλα, μη μου μιλάτε για φαγητό και ειδικά για γλυκά! Δεν είναι ότι πεινάω (για την ακρίβεια νομίζω ότι τρώω λίγο και δεν μπορώ να φάω και πολύ) αλλά γμτ έρχονται Χριστούγεννα, όλος ο κόσμος είναι στολισμένος με γλυκά και σοκολάτες και εγώ είμαι μέσα στο άγχος ότι θα φάω γλυκό και θα ανέβει το ζάχαρο και η μπέμπα θα γίνει γίγαντας και θα πρέπει να κάνω καισαρική και το παιδί μου θα γίνει σαν την Honey Boo Boo (άσχετο που αποκλείεται να είναι ξανθιά) γιατί η χαζή δεν μπορώ να ελέγξω το στόμα μου (όπως βλέπετε η παράνοια δεν έχει φτάσει προ των θυρών, έχει μπει σπίτι και έχει κατσικωθεί).

Γιατι το ακυρωσαν???Ασθενει ο γιατρος???εμενα ετσι μου ελεγαν μια φορα οταν επρεπε να κανω εμβολιο στον μικρο. 1,5μηνα ο γιατρος χαροπαλευε σε κανα νησι....

Σ ευχαριστω Βασω και εγω το ευχομαι γιατι αν περασω οτι και με τον μικρο δεν ξερω αυτη τη φορα τι θα παθω!

Φαντασου οτι ξυπνησα σε καποια φαση σημερα(νυχτα)απο ενα ονειρο.Γεννησα λεει και δεν μου το εδωσαν παλι!!Πηγα να το δω εγω τρελαμενη εκλαιγα και το ειχαν σε θερμοκοιτιδα πάλι!Μου το εδειξαν και θυμαμαι οτι ειπα οτι ειναι ιδιος ο γιος μου!

Φρικαρα νοιωθω απαισια σημερα!μου εχει γινει εμμονη.Αυτο λεει και ο αντρας μου οτι το σκεφτομαι συνεχεια..

καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε;;;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!

Σήμερα ξύπνησα με κάπως καλύτερη διάθεση, όχι ότι κοιμήθηκα *πολύ* καλύτερα (αν και καλύτερ από τις 2 προηγούμενες μέρες) αλλά... πληρωνόμαστε σήμερα οπότε τουλ μου εφτιαξε λίγο η ψυχολογία χαχαχα! :tongue:

Επίσης... Μπαίνει ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Χριστουγέννων, των αδειών γενικά... έρχονται καλύτερες μέρες που θα πάει!!! :tongue:

(και τώρα επιστρέφω στην κούπα του καφέ που είναι αυτό που μου έδωσε αυτή την πρόσκαιρη καλύτερη διάθεση :tongue:... ο δε μπέμπης που δεν έχει συνηθίσει τον καφέ - πίνω 1 το πολύ 2 τη βδομάδα δεν θέλω να πίνω περισσότερο, έχει ξεκινήσει τις κωλοτούμπες :tongue:)

Φασολάκια ΚΑΙ σήμερα για μένα και ελπίζω να μην έχουμε τα χτεσινά θέματα... :D

Μπραβο Αθηνά που εισαι καλυτερα!!!Ερχεται και σ/κ οποτε θα ξεκουραστεις!

Εγω δεν επινα καφε απο τοτε που ξεκινησαν τα συμπτωματα και μεχρι τον Οκτωμβρη περιπου!

Τωρα ομως πινω εναν καθε πρωι.Ο γυναικολογος μου ειπε μονο φιλτρου(ευτυχως γιατι αυτον πινω)εσενα στο εχει απαγορεψει?η δεν εισαι φαν του καφε?

Το μενου μας εχει φασολαδα απο χθες και κοτοσουπα απο προχθες!

Μολις εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα και τωρα θα κανω επιτελους τα μπισκοτακια της Βάσως γιατι παλι δεν προλαβα χθες :oops::oops::oops:(ειχα τον μπαμπα μου εδω δικαιολογουμαι νομιζω :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τωρα ομως πινω εναν καθε πρωι.Ο γυναικολογος μου ειπε μονο φιλτρου(ευτυχως γιατι αυτον πινω)εσενα στο εχει απαγορεψει?η δεν εισαι φαν του καφε?

Βασικά είμαι και παραείμαι φαν, πριν μείνω έγκυος έπινα 3 κούπες τη μέρα...

Απλώς σε κάτι τέτοια είμαι λίγο ... της κατάχρησης δλδ μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κρατήσω σε έλεγχο.

Όπως και με το κάπνισμα (που πάλευα κανα χρονο πριν το κόψω) όσες φορές είπα "θα το μειώσω" το κράταγα 3 μέρες και μετά έκανα ένα πακέτο την ημέρα :oops:.. Μόνο όταν είπα "το κόβω μαχαίρι" τα κατάφερα τελικά (οκ, με την 2η προσπάθεια αλλά still!)

Ε, έτσι και με τον καφέ, άμα αρχίσω να πίνω θέλω όλη την καφετιέρα, οπότε όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος ακολούθησα την ίδια μέθοδο.. κόψιμο μαχαίρι, παρόλο που ο γιατρός δεν μου είχε πει τπτ τέτοιο... Δεν μου αρέσει καθόλου και ο ντεκαφεϊνέ οπότε...

Το πρώτο τρίμηνο ήπια 5 καφέδες όλους κι όλους (το υποψιαζόμουν ότι είμαι έγκυος και έκανα τεστ στις 3 εβδομάδες ουσιαστικά) και το δεύτερο τρίμηνο έπινα αραιά κ που καμιά γουλιά από τον καφέ του άντρα μου...

Τώρα το Νοέμβρη ξεκίνησα έτσι δειλά να πίνω ξανά λίγο (και ΠΟΣΟ μου είχε λείψει ομολογω :rolleyes:) αλλά προσπαθώ να μην ξεπερνάω τους 2 τη βδομάδα για να μην... ξανακυλίσω...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ααααα καταλαβα!!Ενταξει κανεις αποτοξινωση χρειαζεται που και που!Αλλα να σε πληροφορισω οτι οταν γεννησεις με το καλο θα τον χρειαζεσαι εναν την ημερα γιατι δεν παλευεται η κατασταση τον πρωτο καιρο....Εκτος και αν το μωρο σου κοιμαται σερι 9 με 9 :roll::roll::D:tongue:

Το τσιγαρο πότε το εκοψες?πριν μεινεις εγκυος?

Εγω καπνιζα απο τα 16 μεχρι τον Δεκεμβρη του 2011 που εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

Δεν ημουν και τοσο εξαρτημενη.Εκανα στριφτο γυρω στα 6την ημερα,και οχι ολοκληρα φαντασου!

Αν εβγαινα εξω εκανα λιγα παραπανω!

Το καλο ειναι οτι δεν το ξεκινησα οταν γεννησα γιατι συμβαινει συχνα αυτο!Αλλα δεν σου κρυβω οτι την εχω ακουσει!!!Θελω μια τζουρα μερικες φορες!Λογω του μικρου κυριως που νοιωθω οτι εχω χασει τον ελεγχο ,ιδιως οταν φτανω στα ακρα μαζι του λεω στον αντρα μου αν δεν το ξεκινησω οταν γεννησω θα ειμαι πολυ power :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν και επειδη απο τοτε που εγινα μαμα εχω τυψεις γενικοτερα δεν εχω τοσα κοτσια ωστε να σταματησω να θηλασω τον μπεμπη για να καπνισω!

Θα με στοιχειώνει το:"Τι μανα ειμαι εγω;;"

Το απλωσα το σεντονι.....

Φτιαξαμε τα μπισκοτακια και περιμενουμε να ψηθουν :cool:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σου ρε Βάσω με την υπεροχη συνταγη σου!!!

Μοσχομυρισε το σπιτι!!!

Ειναι υπεροχα!ο μικρος τρελαθηκε!!Και τα κουπ πατ μας ηταν μεσ'στο κλίμα, χριστουγεννιάτικα!!

Να πω την αληθεια πρωτη φορα τα χρησιμοποιω!!

Like like like!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...