Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πήγα χθες στην άλλη γιατρό η οποία μπορώ να πω με καθυσήχασε! Μου πε ότι μάλλον δεν υπήρχε σωστή απορρόφηση των χαπιών, γιατί έπαιρνα σίδηρο το βράδυ ο οποίος δεν είχε προλάβει να απορροφηθεί μέχρι το πρωί που έπαιρνα το Τ4 και δεν άφηνε να απορροφηθεί η θυροξίνη. Μου πε οτι υπάρχει περιθώριο να αυξήσουμε το χάπι με διαρκή παρακολούθηση βέβαια και με οργάνωση στη λήψη των χαπιών. Αν ήμουν στο 1ο τρίμηνο που δημιουργείτε ο εγκέφαλος και το νευρικό του σύστημα, θα υπήρχε πρόβλημα για το παιδί αλλά τώρα μου πε να ησυχάσω! Αλλά πρέπει να φτιάξουμε την τιμή γιατί έχει ανάγκη και τώρα το παιδί από θυροξίνη. Είπα να δοκιμάσω ότι μου πε η συγκεκριμένη για ένα μήνα, μήπως φτιάξει η τιμή!

Κατ' άλλα σήμερα πάμε στον γυναικολόγο, θα δούμε πάλι το αγοράκι μας :-D:grin: Θα μου κάνει και την ένεση για το αρνητικό ρέζους! Και στον γυρισμό θα πάμε να ψωνίσουμε χριστουγεννιάτικα!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Νασια πολύ καλά τα νέα!!! Άντε να ηρεμήσεις κι εσύ... πήξαμε στα φάρμακα ρε γμτ :(

Εγώ συνεχίζω 2η μέρα να είμαι άυπνη και ψιλοσκ*τ*, η δε πλάτη μου/μέση μου νομίζω θα σπάσει στα 2 δεν την παλεύω καθόλου και ιδέα δεν έχω πώς θα βγάλω τη μέρα καθισμένη στην καρέκλα...

χτες το αντίστοιχο θέμα ξεκίνησε κατα τη 1, αν σήμερα ξεκίνησε από τώρα.. δύσκολα τα πράγματα :(

Έχετε κανα tip για τη μέση; Είτε στο πλάι γυρίσω είτε ανάσκελα (καλά ειδικά εκεί!) πονάω... έχει πέσει βαρύ στη μέση μου μάλλον αυτό το έξτρα 10κιλο :(

γκρινιάρα σήμερα σορρυ βρε κορίτσια, αλλά αυτός ο πόνος που δεν ξέρω πως να τον ανακουφίσω σε συνδυασμό με αυπνία δεν δημιουργεί και τις καλύτερες προϋποθέσεις για καλή διάθεση....

(Βάσω που χάθηκες?!?!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!!

Νασια όμορφα τα νέα σ!

Quinsey πως πως πως την παλευετε κ δουλεύετε κιόλας; Μπράβο σας!! Σας θαυμάζω!! Κουράγιο! Σε ποσο καιρό σταματάμε τη δουλεια;

Αυτο με την πλάτη-μέση κ εγω δεν ξέρω τι να κανω κ βλέπω αυτές τις θερμαντικες κρέμες κ τις λιγουρευομαι για ενα Μασαζ!!

Ανάσκελα κ εγω δεν την παλεύω με τπτ νιωθω σαν να χάνομαι...στο πλάι παλι άρχισα να μην βολευομαι...πως θα γίνει να πάρει την κοιλια ο αντρας μ για ενα βράδυ να κοιμηθώ μπρουμυτα;!;!

Θελω να γεννησω να ησυχασω!!!

Βαρεθηκα!!

Για συμπαράσταση ξεκίνησα τελικα άρχισα κ εγω την γκρίνια!

Γκρινιαροβδομαδα η σιχαμενη!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Quinsey πως πως πως την παλευετε κ δουλεύετε κιόλας; Μπράβο σας!! Σας θαυμάζω!! Κουράγιο! Σε ποσο καιρό σταματάμε τη δουλεια;

Δύσκολα όσο περνάει ο καιρός... :(

Εχω αρχίσει να μετράω ανάποδα μαζί με τις διαφημίσεις του jumbo κι εγώ :tongue:

(με βάση τις μέρες βγαίνει 26/12 να βγω σε άδεια που είναι όμως αργία οπότε τεευταία εργάσιμη-αν τα έχω υπολογίσει σωστά- είναι 24/12... Χριστούγεννα δλδ, για να έχω και εύκολο το countdown με τις jumboδιαφημίσεις :tongue:)

πως θα γίνει να πάρει την κοιλια ο αντρας μ για ενα βράδυ να κοιμηθώ μπρουμυτα;!;!

Θελω να γεννησω να ησυχασω!!!

Βαρεθηκα!!

αχ αυτό του έλεγα σήμερα πρωί πρωί... με βλέπει έτσι να σέρνομαι κ μου λέει "τι να κάνω να σε βοηθήσω?"

"Να πάρεις ΑΥΤΟ (σσ. την κοιλιά μου) να μπορέσω να κοιμηθώ ένα βράδυ σαν άνθρωπος!" :tongue:

Γκρινιαροβδομάδα όντως άντε να τελειώσει επιτέλους(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Δύσκολα όσο περνάει ο καιρός... :(

Εχω αρχίσει να μετράω ανάποδα μαζί με τις διαφημίσεις του jumbo κι εγώ :tongue:

(με βάση τις μέρες βγαίνει 26/12 να βγω σε άδεια που είναι όμως αργία οπότε τεευταία εργάσιμη-αν τα έχω υπολογίσει σωστά- είναι 24/12... Χριστούγεννα δλδ, για να έχω και εύκολο το countdown με τις jumboδιαφημίσεις :tongue:)

αχ αυτό του έλεγα σήμερα πρωί πρωί... με βλέπει έτσι να σέρνομαι κ μου λέει "τι να κάνω να σε βοηθήσω?"

"Να πάρεις ΑΥΤΟ (σσ. την κοιλιά μου) να μπορέσω να κοιμηθώ ένα βράδυ σαν άνθρωπος!" :tongue:

Γκρινιαροβδομάδα όντως άντε να τελειώσει επιτέλους(!)

Συγνωμη που γελαω!!!Αληθεια γελαω μονη μου!!:lol::lol::lol:

Αυτο με την πλατη και μπροστα στον θωρακα το ειχα και την προηγουμενη εγκυμοσυνη..και ελεγα μπας και την γλιτωσω αυτη τη φορα αλλα μπααα..δεν παλευεται!!

Ειδικα γι εσας που δουλευετε ακομα ειναι βασανο.Εγω ειμι στον καναπε και υποφερω τωρα:(

Υπομονη βρε κοριτσαρες τον φαγαμε τον γαιδαρο η ουριτσα εμεινε!

Εγω θα γκρινιαξω για το κρυο!!Παγωνια!Μολις αναψα air condition.Τα νευρα μου ντυνομαστε σαν κρεμμυδια!

Σημερα θα κανω φασολάδα και τα αλμυρα μπισκοτακια της Βασως(μα καλα που εισαι χαμενη βρε κοριτσακι,ανησυχουμε ελπιζω να ειναι ολα καλα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Κρύο αρκετό….τουλάχιστον ας κάνει κρύο μην βρέχει την σιχαίνομαι.

Σήμερα η μέρα μου ξεκίνησε με εξετάσεις αίματος. Άντε να δούμε τι γίνεται.

Το θέμα με τη μέση το έχω και εγώ και 8 ώρες στην καρέκλα δεν παλεύονται, γιʼ αυτό και όλο το απόγευμα δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα.

Υπνηλία έχετε???? Εγώ το πρωί σηκώνομαι για τη δουλεία με το ζόρι ….σέρνομαι…

Greta στον καναπέ έχω σταματήσει να κάθομαι.

Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια να έχουμε!!!!

Rn2Dp2.png

κορίτσια αυτή η υπογραφή πως γίνεται να εμφανίζεται.....άχρηστηηηηηη

Πατα πανω σε ενα απ τα δικα μας..όποιο σου αρεσει!φτιαξε το δικο σου και θα δεις καπου στο τελος της σελιδας θα σου εμφανισει ενα BB CODE το οποιο λεει ειναι για forums. Θα κανεις αντιγραφη και μετα επικόλληση εδω στο parents στο προφιλ σου εκει που λεει:Επεξεργασία Υπογραφης!

Πατας αποθηκευση και εισαι ετοιμη!Ειναι πανευκολο δοκιμασε το..

Μακαρι να βοηθησα!

Οσο για τον καναπε με μαξιλαρες μπολικες ειναι ωραιαααα ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα !NASIA να σε ρωτησω γιατι πρεπει να κανεις την ενεση για resus αρνητικο?εχω και εγω αλλα μου ειπε οτι παρακολουθουμε την cooms και οσο ειναι αρνητικη δεν κανουμε τιποτα και οταν γεννηθει το μωρο με το καλο θα δουμε αν πρεπει να την κανουμε (αναλογα ποιανου το αιμα εχει παρει γιατι ο αντρας μου εχει α θετικο)

IGvSm12.png

γκρινια mode συνέχεια:

Ερώτηση: Από φαγητό πως πάτε;

Εννοω το εξής ... Στο διάστημα12-2 που δεν είχα φάει σχεδόν τπτ από το πρωί, ενιωθα λιποθυμική πείνα αλλά ένιωθα (τηρουμένων των αναλογιών!) καλά, και για την ακρίβεια πολύ καλύτερα από ότι το πρωί που κόντευα να πέσω κάτω.

2 η ώρα αποφάσισα να πάω για φαί. Έφαγα μια κανονική προς μικρή μερίδα φασολάκια [όχι κάτι ιδιαίτερα βαρύ δλδ(!)] χωρίς πατάτες με 1 φετα ψωμί και αυτή τη στιγμή είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με το πρωι ποναω, δεν βολεύομαι, νομίζω ότι η κοιλιά μου θα ... εκραγεί(!) κτλ...

Είναι νορμάλ τώρα αυτό;

Και αν είανι δλδ τι? Δεν θα ξαναφάω απο δώ και πέρα; Ή θα πρέπει να τρώω 3 κουταλιές και να το αφήνω;

Ουφ!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κόρες, εδώ γυρνάω και εγώ, δε σας ξεχνώ, απλά έπηζα τρελά αυτές τις μέρες.

Έχω να καταθέσω τα εξής:

~ Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το θέμα της διατροφής. Τρώω λίγο (μη βλέπετε που γράφω συνταγές, εγώ δεν τα ακουμπάω, κουλουράκια έτρωγα μόνο 2 την ημέρα για πρωινό και τέλος), τη ζάχαρη την εχω κόψει και χθες ζυγίστηκα σε φαρμακείο και με εβγαλε 77,5! Στο νοσοκομείο ήμουν 66. Δηλαδή σε 8 ημέρες έβαλα 1,5κιλό! Παναγία μου! Αγωνιώ μέχρι την Τρίτη που θα πάω πάλι στο νοσοκομείο να ζυγιστώ εκεί γιατί θα φρικάρω! Ελπίζω του φαρμακείου να ήταν τσιμπημένη!

~ Είχα δεν είχα, το γρουσούζεψα και τις τελευταίες μέρες και είχα τρελό πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Και από την πίεση για 'αποτέλεσμα' :oops: έχω ένα συνεχόμενο βάρος και πόνο στην κοιλιά. Αγόρασα γάλα μαγνησίας αλλά δεν πήρα ακόμα γιατί φαίνεται να ισορρόπησε κάπως το θέμα, αλλά γενικά δεν είμαι και καλά.

~ Έχω τρελή δουλειά. Κάθομαι παραπάνω, πήζω και μετά γυρνάω σπίτι και δεν θέλω να κάνω τίποτα. Πόνο στη μέση δεν έχω ακόμα (φτου φτου) αλλά το βράδυ δυσκολεύομαι. Στο πλάι πονάνε οι σύνδεσμοι και νιώθω πίεση στην κοιλιά. Ανάσκελα, μου φαίνομαι τεντωμένη. Και σου λένε όλοι, ευχαριστήσου ύπνο τώρα που μπορείς. Αμ δε μπορώ!

~Νυστάζω. Πάντα και παντού.

~Στη δουλειά σκάω (δουλεύουν τα αιρκοντίσια) στο σπίτι παγώνω. Εντάξει, μην είμαι υπερβολική, σπίτι έχω κανονική θερμοκρασία αλλά πρέπει το air condition να δουλεύει από τη στιγμή που θα μπούμε μέχρι όταν πάμε για ύπνο. Θα μας έρθει μια ΔΕΗ ασ'τα να πάνε.

~Στα καλά νέα, είχα φιλοξενούμενη την κουμπάρα μου προχθές, είμαστε σαν αδελφές και είχα να την δω από το καλοκαίρι. Λίγο ήταν, αλλά η ζεστασιά που νιώθεις με δικούς σου ανθρώπους δε συγκρίνεται.

Πολύ μαυρίλα σήμερα, μούχλα και βαρεμάρα. Δε θέλω να κάνω τίποτα απολύτως.

Κατέθεσα και εγώ την γκρίνια μου και την κάνω :|

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ax quinsey πόσο σε καταλαβαίνω!

Μια απο τα ίδια κ εγω! Τρωω κατι,μια μικρή μερίδα θα έλεγα κ αμεσως φουσκώνω μιλάμε η κοιλια Μ γίνετε πέτρα ασε που δεν νιωθω καλα σαν να θελω να λιποθύμησω ενα πραγμα κ αφού χωνέψω καμία ωρα κ βάλε δλδ, χωρις να πεινάω απαραίτητα κατι νιωθω οτι θελω να φαω κ τρωω... Κ φτου απο την αρχή! Ένας φαύλος κύκλος! Αφού νιωθω πως η κοιλια Μ ειναι τόσο φουσκωμένη που δεν μπορει να φουσκώσει αλλα για να παρω ανάσα κ ειμαι όλη την ωρα φου κ φου!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...