Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμπληρώματα διατροφής μπορώ να πάρω φυσικά. Εγώ εννοούσα τα άλλα που δε θα τα έπαιρνα υπό άλλες συνθήκες. Αυτά μπορεί φαντάζομαι να μου τα προτείνει και φαρμακοποιός αν πάω και ζητήσω. Εκτός αν μπορει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποια.

για να μην αγχώνεσαι πήγαινε και κάνε εξετάσεις. Βασικά, αφού θα πας σε ενδοκρινολόγο θα σου τα κάνουν μόνοι τους. Είμαι από τις περιπτώσεις που κάποιες βιταμίνες με πείραξαν, ιδικά αυτές που έχουν μέσα την ισοτινόλη πως λέγεται , μου χάλαγε η περίοδος. 

Πάρε ποιο καθαρές, όχι πολυβιταμίνες. Πάρε, d3, ω3, σίδηρο εάν έχεις έλλειψη και όπωσδήποτε φιλικό οξύ. Δες πως πας με τα Β και προχωράς ανάλογα.  

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ελα ρε Βασω!!!μου λειπει το τυρι γαμωτο αλλιως θα το εκανα τωρα.πανευκολο.θα πω στον συζυγο να μου φερει το απογευμα τυρακι.

Αλευρι ππυ φουσκωνει μονο του εννοεις την φαρινα??:confused::roll:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, φαρίνα εννοώ. Αν δεν έχεις όμως, βάλε απλό αλεύρι και λίγο baking powder. Επίσης αν διαβάσεις την αρχική συνταγή, μπορείς να βάλεις και άλλα είδη τυριού, σκληρά ή ημίσκληρα.

Καλή επιτυχία!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλα τι κουπ πατ ειναι αυτο που εχει χρησιμοποιησει?Τελειο!Θα ψαξω να το βρω..

Ελεγε επίσης οτι τα βουταμε σε γαλα πριν τα ψησουμε?σωστα καταλαβα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Good morning!

Τι κάνετε;;

Τελειώσαμε δλδ ολες με τις εξετάσεις; Αντε τωρα να μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Ολες χρυσόχερες εδω μαζευτηκατε;!!στειλτε κανά πεσκεσι κ τα θεσσαλονικη μεριά!

Κ εγω μερα με την μερα σιγα σιγα στολίζω κ μαρεσει!!

Μια υπνηλία π με εχει πιάσει ρε κοριτσια δλδ με το ζόρι ξυπνάω το πρωι 8 η ωρα να ετοιμάσω το παιδι κ μολις φεύγουν 9 η ωρα πέφτω αμεσως για υπνο κ ξυπνάω 12-12:30! Τι πραγμα ειναι αυτο;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και απο μενα !λοιποννννν......απο που να αρχισω....στις 24 βδομαδες πηγα στον γιατρο για τον υπερηχο του μηνα ολα μια χαρα μονο που του ειπα οτι παρατηρησα οτι εχω πολλα υγρα αλλα τα αφησαμε εκει γιατι θεωρησε οτι δεν ηταν τιποτα..στις 25 ξαναπαω γιατι τα υγρα γιναν περισσοτερα κ ανησυχησα κ καναμε καλλιεργεια κολπικου υγρου οπου βγηκε οτι εχω μυκητες.ενημερωνω τον γιατρο μου στην θεσσαλονικη και μου λεει να παρω τα canesten 500mg για ενα βραδυ αλλα επειδη ειχα τις αμφιβολιες μου πηρα τηλ και τον γιατρο μου στην αθηνα που μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη το πιο πιθανο ειναι να εχεις μυκητες οτι δεν επηρεαζουν το μωρο κ να μην παρω τιποτα..τα υποθετα τα αγορασα αλλα ακομη δεν το εβαλα..στις 26 βδομαδες βλεπω στο εσωρουχο μου μια κοκκινη κουκιδα αυτο μονο μετα τιποτα ,πανικοβαλλομαι κ το απογευμα γιατρο ΠΑΛΙ!με ελενξε απο κατω εκανα κ καλλιεργεια ουρων ολα καλα λεει δεν εχω τιποτα κ ισως ηταν ενα αγγειο...τωρα την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα εχω κλεισει να παω γιατι τον εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη (απλα επειδη θα γεννησω θεσσαλονικη επρεπε να βρω γιατρο κ εδω).αυτα τα νεα μου λοιπον...και να σας ρωτησω ειχε καποια απο εσας μυκητες και αν ναι εκανε θεραπεια?σιγουρα δεν θα εχω καποιο θεμα?

IGvSm12.png

Καλα τι κουπ πατ ειναι αυτο που εχει χρησιμοποιησει?Τελειο!Θα ψαξω να το βρω..

Ελεγε επίσης οτι τα βουταμε σε γαλα πριν τα ψησουμε?σωστα καταλαβα?

Η επίσημη συνταγή λέει να τα περάσεις γάλα πριν το ψήσιμο, αλλά εγώ τα πέρασα με αυγό αντί για γάλα και γυάλισαν. Το κουπ πατ το ζήλεψα και εγώ και σκέφτομαι να πάρω κανά τέτοιο σετ 2,5 ευρώ τα 5 αποκλείεται να τα βρω εδώ!

Kashmam εμείς απολαμβάνουμε τα βράδια το ολοφώτιστο δεντράκι μας! Υπνηλία δε λες τίποτα. Μπορώ από τις 20:00 να πέσω για ύπνο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα !λοιποννννν......απο που να αρχισω....στις 24 βδομαδες πηγα στον γιατρο για τον υπερηχο του μηνα ολα μια χαρα μονο που του ειπα οτι παρατηρησα οτι εχω πολλα υγρα αλλα τα αφησαμε εκει γιατι θεωρησε οτι δεν ηταν τιποτα..στις 25 ξαναπαω γιατι τα υγρα γιναν περισσοτερα κ ανησυχησα κ καναμε καλλιεργεια κολπικου υγρου οπου βγηκε οτι εχω μυκητες.ενημερωνω τον γιατρο μου στην θεσσαλονικη και μου λεει να παρω τα canesten 500mg για ενα βραδυ αλλα επειδη ειχα τις αμφιβολιες μου πηρα τηλ και τον γιατρο μου στην αθηνα που μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη το πιο πιθανο ειναι να εχεις μυκητες οτι δεν επηρεαζουν το μωρο κ να μην παρω τιποτα..τα υποθετα τα αγορασα αλλα ακομη δεν το εβαλα..στις 26 βδομαδες βλεπω στο εσωρουχο μου μια κοκκινη κουκιδα αυτο μονο μετα τιποτα ,πανικοβαλλομαι κ το απογευμα γιατρο ΠΑΛΙ!με ελενξε απο κατω εκανα κ καλλιεργεια ουρων ολα καλα λεει δεν εχω τιποτα κ ισως ηταν ενα αγγειο...τωρα την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα εχω κλεισει να παω γιατι τον εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη (απλα επειδη θα γεννησω θεσσαλονικη επρεπε να βρω γιατρο κ εδω).αυτα τα νεα μου λοιπον...και να σας ρωτησω ειχε καποια απο εσας μυκητες και αν ναι εκανε θεραπεια?σιγουρα δεν θα εχω καποιο θεμα?

α)Ηρέμησε :D Οι μύκητες είναι σχεδόν αναμενόμενοι στην εγκυμοσύνη και δεν επηρεάζουν το έμβρυο.

β) Συνηθίζεται να αντιμετωπίζονται τον τελευταίο μήνα και όχι νωρίτερα γιατί αν το κάνεις νωρίς, μπορεί να ξαναεμφανιστούν και θέλεις ο κόλπος να είναι καθαρός κατά τη γέννα (αν κάνεις φ.τ.)

γ) τα Κανεστέν είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για αντιμετώπιση κατά την κύηση (έχω ρωτήσει αρκετούς γυναικολόγους) δεν επηρεάζουν το έμβρυο

δ) όσο δεν έχεις κάποιο ενοχλητικό σύμπτωμα (φαγούρα, πόνο κατά την ούρηση κλπ) δεν είναι απαραίτητο να πάρεις αγωγή

Ελπίζω να βοήθησα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

kashmam υπνηλια δεν λες τιποτα!οσο και να κοιμηθω παλι δεν χορταινω!!

tina μην αγχωνεσαι δεν ειναι τοσο σοβαροι οι μυλητες!Συνηθως δεν δινετε αγωγη απ οσο ξερω!Ο δικος μου γυναικολογος μου ειπε να παρω ενα πουαρ απ το φαρμακειο και να κανω κολπικες πλυσεις με χαμομήλι.Το ιδιο ειχε πει και ενας αλλος γυναικολογος στην συνυφαδα μου.Πηγαινε να το αγορασεις δεν ειναι ακριβο και δεν χανεις κατι.δοκιμασε το.

Βασω τα θελω ολααααααααα :):):):)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες!!

Λοιπόν, χθες πήγα και πήρα τις εξετάσεις από την καμπύλη σακχάρου. Όλα μια χαρά με την καμπύλη, πολύ φυσιολογική, αλλά έχω πρόβλημα πάλι με τον θυροειδή. Αυξημένη TSH όπως και η FT4. Ο ενδοκρινολόγος επιμένει οτι δεν μπορεί να αυξήσει την δόση πρώτον γιατί είμαι εγώ καλά και υπερυχογραφικά και δεύτερον γιατί θα αυξηθεί η FT4 και θα έχω ταχυκαρδίες και σπασμούς στη μήτρα. Ο γυναικολόγος είμαι σίγουρη ότι θα μου πει για αύξηση. Έχω κλείσει ραντεβού για μια 2η γνώμη σε ενδοκρινολόγο σήμερα το μεσημέρι.. έχω απελπιστεί γιατί με έχουν στη μέση !!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφιες!

Τι κανετε πως ειστε που ειστε??

Εμεις χουζουρευουμε ακομα...

Νασια μην στεναχωριεσαι,καταλαβαίνω δεν ειναι και το πιο ευκολο βεβαια.Καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου και για δευτερη γνωμη!Τωρα ομως αν σου πει τα ιδια και αυτος ο ενδοκρινολόγος? Μάλλον πρεπει να κανει πισω ο γυναικολογος.Θα βρεθει ακρη προσπαθησε να ηρεμισεις..

(Εν τω μεταξυ ασχετο αλλα στην 1η εγκυμοσύνη μου ειχα ταχυπαλμιες απο την σύλληψη μεχρι την γεννα.Θυμαμαι που αναρωτιομουν τι μου συμβαινει,ειχαμε τρομαξει πολυ.Μιλαμε για 120 οι χτυποι της καρδιας.Τι εξετασεις,τι υπερηχους,καρδιολογοι,ενδροκρινολογοι χαμος!αλλα δεν ειχα τιποτα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέρα όμορφες!!!

Nasia μου υπομονή..*Ευτυχώς* δεν ξέρω τι εινα αυτά τα μεγέθη σχετικά με το θυροειδή, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα όσο περισσότερες γνώμες μπορούσα αν για όποιο λόγο είχα αμφιβολίες/άγχη για αυτό που μου προτίνανε..

Πφφ.. πραγματικά είναι από τις φορές που αναρωτιέμαι αν όλες αυτές οι εξετάσεις είναι τελικά για το καλό μας/ το καλό των παιδιών μας ή απλώς για να μας δημιουργήσουν έξτρα άγχη και να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε! :roll:

Εγώ σήμερα είμαι χάλια να πω την αληθεια νυστάζω και ζαλίζομαι, δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ (είχαμε πάρτυ/δεν βοευόμουν/κρύωνα και λίγο) και ουσιαστικά κοιμήθηκα από τις 6 μέχρι τις 8:30 καλά. Οπότε τώρα...σέρνομαι...

Το μόνο αστείο ήταν που κάποια στιγμή εκεί που στριφογύρναγα ξυπνησα τον άντρα μου ο οποίος δεν καλοκαταλαβαίνει γενικά γιατί δεν κοιμάμαι οπότε μες στον υπνο του πήρα το χέρι του και το έβαλα στην κοιλιά μου (να δει από ... πρώτο χέρι ποιος με κρατάει ξύπνια τα βράδια!) οπότε το πρωί που σηκώθηκε μου κάνει ένα

"δλδ τι κάθε βράδυ έτσι κάνει αυτός;;;;"

:tongue::tongue:

Άντε να δούμε πώς θα την περάσουμε τη μέρα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εδώ!εδώ είμαι εγω!

Απλα σημερα δεν ήμουνα καθόλου καλα και άμα έμπαινα να γράψω θ γκρίνιαζα πολυυυυ κ για ολα κ δεν ήθελα να χάλασω την διάθεση καμιάς ομορφιάς!

Οποτε δεν έγραψα μονο διάβαζα.

Πέμπτη αυριο...γρηγορα πέρασε αυτή η εβδομαδα (για μένα τουλάχιστον) κ μαρεσει οταν περναει γρηγορα η εβδομαδα! Μαρεσει πολυ!

Nasia μου επειδη δεν ξέρω απο αυτά ελπίζω ο τρίτος γιατρός να σ ξεκαθαρίσει τα πράγματα κ να μην σε μπερδέψει ακομα περισσότερο.

Καληνύχτα τσαχπινες μου

Τα λέμε αυριο...

Bye bye

KMwEp3.png

kashmam να μπαινεις ακομα και για να γκρινιαζεις!!!Γιατι λιγο γκρινιαζω εγω???

Μια απ τα ιδια ειμαστε ολες!

Πολυ κουραση σημερα...οντως αύριο Πεμπτη και ειναι σουπερ οταν περναει η εβδομαδα γρηγορα!!

Βάσω ελπίζω να εισαι καλα γιατι χαθηκες σημερα!!

Αθηνά Εμενα δεν με ξυπναει,αν κοιμηθω εχει καλως δεν κουνιεται οληνυχτα!Αντίθετα τον ξυπναμε εμεις!Για παραδειγμα ξυπνησε ο γιος μου στις 3:30 και ειχε ορεξεις....Εγω φωναζω να κοιμηθει και το μωρο ξυπναει!

Ενω στην προηγουμενη εγκυμοσύνη ο κυριος δεν με αφηνε να κοιμηθω πριν τις 5 το πρωι.Δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχει χαλια υπνο!!

Ευχομαι να ισχυει παντως γιατι το μωρουλι το μικρπ ετσι οπως το βλεπω θα κοιμαται λιγο τις νυχτες,να κοιμαται και η μανουλα γιατι εγω δεν θα εζω το προνομιο να κοιμαμαι την ημερα :( :(

Πολλα ειπα βραδιατικα!!Παω να κοιμηθω!

Ονειρα γλυκα φουσκιτσες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...