Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

vtgian Αυτή την εξέταση πρώτη φορά την ακούω …..θα ρωτήσω να μάθω.

Το γνωρίζω ότι δεν επηρεάζεται η άδεια απλά τα πήρα γιατί κάθε ένας κάνει ότι θέλει.

Τώρα θα πρέπει να ξαναπάω για να μου γράψει τα χαρτιά λες και θα άλλαζε κάτι.

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια οι πρώτο μάνες (οι περίεργες πρώτο μάνες ) ειναι σπαστικιες!

Ξέρω μια φίλη π έκανε μια μπεμπα κ απαγόρευαν στον κόσμο οταν πήγαινε στο σπιτι τους (καλοκαιρι ηταν) να μην καπνίζουν οχι μεσα στο σπιτι εννοείτε!εγω πριν μεινω εγκυος κάπνιζα κ βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω κ ηρθε κ Μ ειπε να το σβήσω! Που ούτε θα έπιανα το μωρο μετα να Πω οτι δεν ήθελε να μυρίζουν τα ρουχα μου!

Το κορυφαίο ηταν οταν πήγανε με τον αντρα της για καφέ (παλι καλοκαιρι) κ αναρωτιοντουσαν αν περνάει ήλιος κατω απο την ομπρέλα κ βλάπτει το μωρο.

Α! Κ μιας κ λέμε... Ηταν το μωρο 5,5 μηνων κ το πήρα αγκαλιά το έβαλα στα πόδια Μ να κάτσει για 1 δευτερόλεπτο για να το πιάσω πιο καλα κ άρχισε ο μπαμπας να φωνάζει μηηηηηη την βάζεις να κάτσει στον Πωπω της δεν κανει!!!!! Έπαθα σοκ τον κοιτούσα κ δεν ήξερα τι να τ Πω! Κ γενικότερα αυτο το μωρο δεν κάθεται πουθενά θελω να Πω δεν την αφήνουν ούτε κατω μονη της ούτε ατον καναπέ ειναι μονο σε μια αγκαλιά αλλα πως θ μάθει πως θα δυναμώσει να κάτσει να μπουσουλησει να πιαστεί να σηκωθεί;;;

Αυτές οι υπερβολές Μ την δίνουν...

Κ οταν εγινε αυτο π την άφησα στο κωλο της για να την πιάσω πιο καλα τους είχε πει ο Παιδιατρος σε μια εβδομαδα να της βάλουν φαγητο κ την ρωτάω την κοπέλα, ρε συ κ πως θα φάει αν δεν κάθεται; Κ Μ λεει εεεε δεν ξέρω μάλλον αγκαλιά θ την κρατάω...

Ωχ κ οχι τπτ αλλο αλλα παιδευονται τσάμπα κ οι γονείς κ τα παιδευουν κ τα παιδια τους ετσι όπως κάνουν!

KMwEp3.png

Greta εντάξει, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι το λιγότερο υποχόνδρια. Ναι, οκ καλό είναι τα νεογνά να μην έρχονται ανευ λόγου και αιτίας σε επαφή με παιδάκια αλλά

α) όταν δεν κυκλοφορούν αρρώστιες

β) όταν τηρούνται κανόνες υγιεινής (πλύσιμο χεριών και πετσέτα αγκαλιάς)

τότε κάθε ανησυχία είναι περιττή.

Και όπως λες, εσύ τι θα κάνεις δηλαδή, θα εξορίσεις τον μεγάλο; χα χα

Καλά πρέπει να της στείλεις χθεσινή φωτογραφία συγγενών μας στην Αμερική. Είναι στον καναπέ 2 αγόρια (4 και 7) και έχουν αγκαλιά την αδελφή τους 2 μηνών, και είναι παραδίπλα τα πρώτα τους ξαδέλφια (3 και :cool: με αγκαλιά την άλλη πρώτη τους ξαδέλφη 1 μήνος παρακαλώ! Και ούτε πετσέτες κλπ, τα μωρά με τα φορμάκια βόλτας τους. Σύμφωνα με την συνυφάδα σου στο Λοιμωδών θα έπρεπε να έχουν φτάσει :D:D:D

Εγώ θυμάμαι ότι τον γιο της 1ης μου ξαδέλφης (που είμαστε όμως σαν αδελφές) τον έβλεπα καθημερινά με το που βγήκαν από το μαιευτήριο. Ποιες 40 μέρες! Το παιδάκι ήταν και φρεσκοεγχειρισμένο παρακαλώ, η ξαδέλφη ήθελε στήριξη, δεν ήμουν άρρωστη και προσέχαμε πολύ.

Εντάξει δε λέω να το φιλάνε και να το γεμίζουν σάλια (όχι γιατί θα κολλήσει κάτι αλλά επειδή είμαι εγώ σιχασιάρα) αλλά οι αγκαλιές μόνο καλό κάνουν.

Πάντως στο θέμα πεθεράς-γιου-νύφης, όσο πυροβολημένη και αν είναι η νύφη, από την στιγμή που ο γιος αποφάσισε να κάνει οικογένεια μαζί της έτσι όπως είναι, δεν υπάρχουν δυστυχώς περιθώρια βελτίωσης. Ασχέτως αν η γυναίκα του είναι κούκου και έχει άδικο, ο γιός ή που θα πάρει το μέρος της μάνας του και θα φαγώνεται το ζευγάρι (καθότι η κουκουρούκου δεν στρώνει) ή θα πάρει το μέρος της γυναίκας του να έχει το κεφάλι του ήσυχο στην καθημερινότητά τους. Δύσκολες ισορροπίες...

Επεξεργάστηκαν by vtgian
διόρθωση

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ωχ κ οχι τπτ αλλο αλλα παιδευονται τσάμπα κ οι γονείς κ τα παιδευουν κ τα παιδια τους ετσι όπως κάνουν!

ΛΟΛ, διάβαζα αυτό και σκεφτόμουν πώς η μαμά του βαφτιστηριού μου [που βαφτίστηκε 5 μηνών λόγω κάποιου οικογενειακού θέματος] με άφησε (ανίδεη από παιδιά εγώ τότε :P] να το κρατήσω κ πώς δεν μου .. όρμησε μες στην εκκλησία που εκει με το "Πιστεύω" πήγε να μου...φύγει μια φορά :oops:

Τι νας πεις άμα θέλουν οι άλλοι να παιδεύονται... αστους να παιδεύονται...

Αλλά νταξει δεν λέμε πχ. αυτό που λεει η Greta να πλένεις τα χέρια σου ή να χρησιμοποιείς πετσέτα [ή όπως αλλιώς λέγεται!] για να μην ακουμπάει στα ρούχα σου αλλά τώρα να βλέπεις 6 μηνών μωρο και να του φέρονται λες και ειναι απο νιτρογλυκερίνη και θα εκραγεί αμα το πιάσεις/ το άγιο δισκοπότηρο που δεν κάνει να το αγγίξει κανείς(!), είναι λίγο ... too much νομίζω (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χα χα τι πλακα που εχετε!!!!

Βασω εχεις δικιο αλλα ρε κοριτσια οταν η αλλη το παρατραβαει δηλαδη δεν πρεπει να πεις μια κουβέντα??

Δεν λεω να την πλακωσει :mrgreen: αλλα να της εξηγησει οτι αυτο ειναι λαθος!

Μιλαμε στο σπιτι της δεν μαγειρευει για να μην πανε μυρωδιες στο μωρο!!Μαγειρευει η μανα της η οποια επειδη καπνιζει απαγορευεται να μπει στο σπιτι,απ την εξωπορτα περνει το φαγητο και φευγει η αλλη!

Εμενα ηρθε εδω που σας ειπα παει να μπει στο μπανιο και τι μου λεει???:

-Μυριζει αρωμα το μπανιο!!!!!!!!!!!!

Καλα Αθηνα ενταξει....να ηταν των θεση της μαμας του η δικια μου απο δω θα σας ειχε ακουσει οοολη η εκκλησια!:twisted::twisted:

Αννα το nst γινεται τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης!λεγται non stress test η καρδιοτοκογραφος!Βαζουν καποια καλωδια στην κοιλι σου κατι σαν ζωνη με ακουστικα και σε παρακολουθουν για 20'.Για συσπασεις που τυχον κανεις και παρακολουθουν και την καρδιατου μωρου!οσο πλησιαζει ο καιρος την επαλαμβανεις καθε εβδ.

Εγω που την εκανα στο Αλεξανδρας υπαρχει μια αιθουσα με 5 κρεβατια και ακους ταυτόχρονα τικ τακ τιλ τακ απο ολα τα εμβρυα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Greta, αυτή πια το έχει ξεχειλώσει το πράγμα! Για να μην πηγαίνω μακρυά, νομίζω ότι και η αδελφή μου έτσι θα γίνει αν κάνει ποτέ παιδί. Αρρωστοφοβία πρέπει να έχουν. Η δικιά μας, τσιγάρο να έχει καπνίσει κάποιος πριν ώρες, αυτής θα της μυρίσει!

Όρεξη έχω σήμερα, μπήκαμε σπίτι, φάγαμε και μπόλις έφτιαξα ζύμη για αλμυρά κουλουράκια. Σε λίγο θα την ανοίξω. Άμα πετύχουν θα σας πω :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εχει ξεχειλισει λεει :tongue::tongue:

Πριν λιγο πηρα και τις απαντησεις του μικρου,ευτυχως ολα καλα!το τελευταιο μισαωρο κοντευε να σπασει το στομαχι μου!!

Ευχομαι να πετυχουν τα κουλουρακια σου Βασω μου..να μας πεις και την συνταγη!

(Η μαμα μου που δουλευει σε ζαχαροπλαστειο-φουρνο-τυροπιτο-καφε :P ρωτησε τον φουρναρη για συνταγη και της ειπε πρεπει να εχεις καλη κουζινομηχανη..καταλαβατε απ αυτες που εχουν 250? και ανω...)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας κοιλουμπες!πως τα πατε? ας ελπισω ως πρωτομανα να μην γινω υστερικη!!:rolleyes::rolleyes:

να σας ρωτησω, μιας και γενναμε καταχειμωνο και το μωρο θελει πολλες φορες αλλαγμα και αρα πλυσιμο στο νιπτηρα με τρεχουμενο νερο τι θα κανετε για να εχετ ζεστο νερο? εγω δεν μπορω ολη μερα θερμοσιφωνο, θα μας ερθει ο κουκος αηδονι..αφηστε που εδω που μενω, αν και εχουμε και ηλιακο, ο ηλιος εκλειπει τον χειμωνα..για πειτε καμμια λυση...

το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχω ζεστο νερο σε κατσαρολα και οταν τον ξεπλενο να ρχνω με κανατουλα..

F4oIp2.png

Άντε μπράβο με τις εξετάσεις σας Greta! Τα κουλουράκια δε βγήκαν άσχημα, καλά θα έλεγα αλλά έπρεπε να γίνει πιο λεπτό το φύλλο. Η συνταγή έλεγε 1 εκ. πάχος αλλά έγιναν λίγο ψωμένια. Αλλά τουλάχιστον νόστιμα!

Little_star αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και εμένα. Έχουμε ηλιακό αλλά τον χειμώνα δε φτάνει τις περισσότερες μέρες. Σκέφτομαι ότι απλά θα το ανάβω το πρωί να κάψει και μετά ξανά το βράδυ για τα μπάνια όλων μας. Το πλύσιμο του μωρού δε απαιτεί και τόσο νερό άρα θα μας φτάνει νομίζω. Άλλωστε δε θέλουν τόσο καυτό όσο εμείς.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

γεια σας κοιλουμπες!πως τα πατε? ας ελπισω ως πρωτομανα να μην γινω υστερικη!!:rolleyes::rolleyes:

να σας ρωτησω, μιας και γενναμε καταχειμωνο και το μωρο θελει πολλες φορες αλλαγμα και αρα πλυσιμο στο νιπτηρα με τρεχουμενο νερο τι θα κανετε για να εχετ ζεστο νερο? εγω δεν μπορω ολη μερα θερμοσιφωνο, θα μας ερθει ο κουκος αηδονι..αφηστε που εδω που μενω, αν και εχουμε και ηλιακο, ο ηλιος εκλειπει τον χειμωνα..για πειτε καμμια λυση...

το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχω ζεστο νερο σε κατσαρολα και οταν τον ξεπλενο να ρχνω με κανατουλα..

Μεχρι να γινει ο μικρος 6μηνων μέναμε σε σπιτι χωρις ηλιακο.Οποτε δεν μπορουσα και εγω να αναψω συνεχεια θερμοσίφωνα. Ζεσταινα λοιπον νερο στον βραστηρα και τον επλενα ετσι τοπικα.Βεβαια θελει βοηθεια γιατι αν εισαι μονη σου ειναι λιγο δυσκολο οχι ακατόρθωτο βέβαια!!

Τωρα σχεδον δυο χρονια το σπιτι που μενουμε εχει ηλιακο..με λιγο ηλιο κατι γινεται...αλλα μεχρι Μαρριο Απριλιο θα ειναι δυσκολα!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Να μαστε κι εμείς :)

Γυρίσαμε απο το γιατρό μας, είμαστε μια χαρά 1100gr κ κοιμόμασταν του καλού καιρού σημερα μέχρι που μας ξύπνησε ο υπέρηχος ( η μας ενόχλησε μάλλον γιατί ξανακοιμηθηκαμε :tongue:)

Κλείσαμε για Doppler στις 22 Δεκέμβρη κ θελουμε η καλή κυρία Βάσω που κρατάει το πίνακακι να ενημερώσει τα πλήθη οτι θα σκάσουμε μύτη στο Γαία :cool:

Καληνύχτα κοριτσάκια!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

Η εντολή σας διαταγή κυρία Αθηνά μας :D Όλα καλά με το αντράκι σας λοιπόν, μπράβο!

Greta μεγάλη εφεύρεση ο βραστήρας πάντως, τι να λέμε! Φέτος αγόρασα και το έχω καταευχαριστηθεί!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημεραααααααα με ηλιοοο!!

Τι κανετε?

Εμεις καλα προς το παρον!

Βρε κοριτσι τι επαθα χθες.Ενω κοιμιζα τον μικρο ξαφνικα νοιωθω εναν πονο στο αριστερο νεφρο που μου εκοψε την ανασα!Δεν εχω παθει κολικο νεφρου αλλα ειμαι σιγουρη οτι καπως ετσι ειναι!Ηθελα να ουρλιαξω μετα ενοιωσα το μωρο να κουνιεται αργααα και δωσε πονο στο αλλο νεφρο.Αν ημουν σε αλλη φαση θα ουρλιαζα,θα γονατιζα αλλα εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα γιατι θα φρικαρε ο μικρος!

Μετα ευτυχως σταματησα να ποναω και αρχισε να κουνιεται ο μπεμπης,αρα κατι μου έκανε εκει μεσα!!Εξερευνεί τα οργανα της μαμας!!!!

Βασω ο βραστηρας δεν υπαρχει!!!Μας εχει σωσει!Στον μικρο ακομα τον χρησιμοποιω οταν δεν εχει ζεστο νερο..αλλα και εμεις τον χρησιμοποιούμε.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, από εδώ και στο εξής νομίζω ότι θα έχουμε πολλά τέτοια απότομα. Εμένα άρχισε να μπλοκάρει το δεξί μου πόδι. Υπάρχουν φάσεις που πάω να σηκωθώ από τον καναπέ και χτυπάει νεύρο, πεθαίνω στον πόνο και το πόδι δε λειτουργεί!

Αυτά τα παιδιά θα μας καταστρέψουν :-D

Λοιπόν, σας έχω τη συνταγή με τα αλμυρά σνακ (γιατί μπισκότα ή κουλουράκια με την αυστηρή έννοια δε τα λες) τα οποία τελικά είναι καταπληκτικά (ειδικά κρύα για πρωινό). Η κανονική συνταγή είναι αυτή, σας δίνω την παραλλαγή που έκανα εγώ

Υλικά:

- 1 κούπα κεφαλογραβιέρα

- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

- ½ κούπα ελαιόλαδο

- ½ κούπα νερό

- ¼ κουταλάκι αλάτι

- 1 αυγό

- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μία λεκανίτσα ανακατεύεται το αλεύρι με το τυρί και το αλάτι. Μετά προσθέτετε σιγά σιγά το νερό και το λάδι και ζυμώνετε να γίνει ενιαίο το μείγμα. Το αφήνετε να ξεκουραστεί 15'λεπτά (στο μεταξύ, μαζεύετε τα συμπράγκαλα, χτυπάτε το αυγό και καθαρίζεται την επιφάνεια που θα απλώσετε τη ζύμη). Ανοίγετε φύλλο (και με το χέρι ακόμα, δεν είναι απαραίτητος ο πλάστης) ύψους μισού εκατοστού. Με ένα κουπάτ (ή ένα ποτήρι) κόβετε τα "μπισκότα". Λίγο μεγαλύτερα αν τα θέλετε για βάση για καναπεδάκια. Τη ζύμη που περισσεύει την κάνετε μπάλα και την ξαναανοίγετε-κόβετε μέχρι να τελειώσει. Στρώνετε μια λαδόκολα, τα απλώνετε, τα περνάτε με το αυγό και τρίβετε λίγο πιπέρι στο καθένα. Ψήνετε για 20' στους 200' στον αέρα.

Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα αποθηκεύετε σε κλειστό δοχείο.

Εμείς τρελαθήκαμε τελικά. Τα δοκίμασα με ξυνόγαλο, για πρωινό και ήταν μιαμ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...