Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Just now, MK2012 είπε:

Το έκανα επι ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε τις ωοληψιες. Τώρα φοβάμαι να αφήσω κύκλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο γιατί δε ξέρω πόσος καιρός μου μένει με αποθέματα. 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα έχω γιατρό επιτέλους και θα ξαναδούμε το παιδάκι μας :D

Το οποίο παιδάκι μας ενώ όλη μέρα ήταν ήσυχο ήσυχο (Σε σημείο που η υστερική--εγω είμαι αυτή!-- ανησυχούσε) με το που είπα "ε ενταξει ας ξαπλώσω" έφαγα μια ..κάθετη κλωτσιά πετάχτηκα από τον πόνο...κ μετα επίσης για κανα τεταρτο..με τσακισε...

αυτό που με αγχωσε (first time mum alert :rolleyes:) ήταν που τις κλωτσιές (ή κουτουλιές τι να σας πω κι εγώ) τις ένιωθα πολύ χαμηλά ουσιαστικά σχεδόν... κάτω από την κοιλιά να το πω ενω πιο παλια ότι ενιωθα φαινόταν να ειναι στο υψος του αφαλου...

τι στο καλο με πιθανοτητα γέννας πριν τις 37 εβδομαδες κάτω από 2% απο τωρα τασεις φυγης εχει αυτο το παιδι??? στην εφηβεια δλδ τι να περιμενω???? :tongue::tongue:

χρησιμες οι οδηγιες Βάσω (μαζευω εγώ πληροφορίες να τα 'χω έτοιμα μόλις αποφασίσω να εξορμήσω :tongue:)

Όσον αφορά το θέμα εγκυμοσύνη και τις 190τοσες μέρες που παρακολουθώ το σώμα μου να μετατρέπετα αργά και σταθερά σε ...γιουβαρλάκι δεν έχω να κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο από τα δικά σας....

Ονειρεύομαι απλώ τη μερα που θα κοιμηθώ μπρούμυτα όπως πάλιά χωρίς κανένας πόνος και κανένα τράβηγμα να με ξυπνήσει :cry:

(μ'αρέσει που θέλω και 2ο παιδάκι τρομάρα μου...)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό που με αγχωσε (first time mum alert :rolleyes:) ήταν που τις κλωτσιές (ή κουτουλιές τι να σας πω κι εγώ) τις ένιωθα πολύ χαμηλά ουσιαστικά σχεδόν... κάτω από την κοιλιά να το πω ενω πιο παλια ότι ενιωθα φαινόταν να ειναι στο υψος του αφαλου...

Αυτό το είχα την προηγούμενη εβδομάδα. Είχε αλλάξει θέση μάλλον και τις ένιωθα τις κλωτσιές αλλά και την κοιλιά πολύ χαμηλά. Σα να είχε ξεφουσκώσει το στέρνο μου και ο αφαλός όπως λες. Και να αισθάνομαι ότι θέλω κατούρημα κάθε τρεις και λίγο. Οι κλωτσιές δε, θανατερές. Μετά από μερικές μέρες βαρέθηκε φαίνεται, δε της άρεσε η κάτω γειτονιά και ξαναανέβηκε (και να οι καούρες πάλι).

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα γιουβαρλακια :tongue::tongue::tongue:

Νομιζω πως ναι πρεπει να εχουμε γινει ολες σαν γιουβαρλακια πια!!

Εγω και τα παιδακια μου μολις τσακισαμε φετουλες με ψωμι και nutella!Χθες φτιαξαμε κρεπες και σημερα φαγαμε οτι περισσεψε απ την nutella!

kashmam μην νοιωθεις τυψεις που γκρινιαζεις ετσι ειμαστε ολες!Ακριβως οπως τα περιεγραψες,πλεον εγω δεν μπορω ουτε να καθησω ουτε ξαπλωμένη ουτε ορθια απ τον ελεινο πονο στην πλατη κι στα πλευρα!Μην σχολιασω το κατουρημα...Νοιωθω πιο ανετα και απ το κρεβατι μου οταν βρισκομαι στο μπανιο!

Κατα τ'αλλα keep going!;)

boulitsa και εγω νοιωθω τυψεις αλλα πρεπει να βγαινει και λιγο το ζευγαρι μονο του!!Δεν ξερω για εσας αλλα εμεις και να βγουμε μονοι μας παλι καταληγουμε και μιλαμε ολη την ωρα για τον γιο μας!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νασια καλη επιτυχια κοριτσακι!!Να πανε ολα καλα και να εχεις καλα αποτελεσματα!

Βασω με γεια το καροτσιιιι!!;)

Καλε γιατι ζητας συγνωμη?Τι φταις εσυ?Απλα η δουλεια του ειναι λιγο περιεργη,αρκετες φορες χρειαζεται να μεινει παραπανω δυστυχως :(

Στολισατε ε?τι καλα!Εμεις οχι ακομα και μας βλεπω καπου αρχες Δεκεβρη!

Αθηνα η περιγραφη σου για τομωρο δεν υπαρχει!Γελαω μονη μου καθε φορά:D

Σε ζηλευω που θα δεις το μωρουλι σας εμεις αργούμε..

Κλεισαμε για doppler κοριτσια στις 3/12 και ωρα 18:00!!

Αργει γαμωτο και μου χει λειψει το μπεμπακι μου!!

Υ.Γ.Βασω τι γινεται με το ζαχαρο?Γιατι διάβασα για πολυ μασα το σ/κ!!!!!! :tongue::tongue::mrgreen::cool::cool:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κυρία Greta μου, κυρία! :tongue: Κοτζάμ κέικ με σοκολάτα και έφαγα όλο το Σ/Κ 2 φετούλες. Τι φετούλες δηλαδή, φλούδες! Μακαρόνια έφαγα κανονικά βέβαια αλλά το ψωμάκι μου το διατηρώ μαύρο και σπιτικό. Ο φίλος μας από το ζευγάρι που ήρθε, έχει φάει κόλλημα και ζυμώνει μόνος του ψωμάκι και μας έφερε, ήταν καταπληκτικό! Αλλά μία φετούλα έφαγα. Θα αγιάσω το ξέρω :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κυρία Greta μου, κυρία! :tongue: Κοτζάμ κέικ με σοκολάτα και έφαγα όλο το Σ/Κ 2 φετούλες. Τι φετούλες δηλαδή, φλούδες! Μακαρόνια έφαγα κανονικά βέβαια αλλά το ψωμάκι μου το διατηρώ μαύρο και σπιτικό. Ο φίλος μας από το ζευγάρι που ήρθε, έχει φάει κόλλημα και ζυμώνει μόνος του ψωμάκι και μας έφερε, ήταν καταπληκτικό! Αλλά μία φετούλα έφαγα. Θα αγιάσω το ξέρω :mrgreen:

Χαχαχαχαχαχα!Ενταξει τοτε δεν μιλαω:tongue::tongue:

Αχ και εγω κοιταγα συνταγες για ψωμάκι! Θελω πολυ να φτιαξω αλλα φοβαμαι δεν ξερω αν θα μου πετυχει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!

Πριν καμιά ώρα γύρισα από την καμπύλη. Όταν το ήπια αισθάνθηκα κάπως βαριά αλλά μετά ήμουν μια χαρά παρόλο που είχα καούρες. Τώρα που γύρισα σπίτι και έφαγα αισθάνομαι κάπως... :?

Εγώ κορίτσια αισθάνομαι την κοιλιά μου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.. και νομίζω ότι δεν έχω τις αντοχές που είχα πριν! Για αυτό όλες στην ίδια κατάσταση είμαι, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, και μεσ την γκρίνια!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

ας συνεισφέρω λίγο στη γκρινια της ημέρας...

1 το μεσημέρι και ήδη δεν μπορώ ν κάτσω στην καρέκλα μου, μου κόβεται η ανάσα, με πονάει η πλάτη μου...

Θέλω να παω σπίτι μου :-(:mad::cry::cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Άντε Nasia, καλά αποτελέσματα. Ούτε εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εξέτασης αλλά μετά ήμουν κομμάτια είναι η αλήθεια. Φταίνε οι αιμοληψίες, η αναμονή, δεν ξέρω. Ναι μεν έφαγα μετά γιατί πεινούσα αλλά τελείως καλά δεν αισθανόμουν.

Greta, ψωμί φτιάχνει η πεθερά μου και δεν αγοράζουν. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει (ίσως φταίει ότι το κάνει με προζύμι) αλλά εμένα το ψωμί της δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Μόνο ζεστό όπως βγαίνει από τον φούρνο μπορώ να το φάω. Ο φίλος μας πάλι, το κάνει με μαγιά που παίρνει από το κέντρο της Αθήνας και είναι πραγματικά υπέροχο, ακόμα και μετά από μέρες. Οι γονείς μου είχαν ένα μηχάνημα που έβαζες μέσα τα υλικά και το ζύμωνε/έψηνε μόνο του, ήταν όντως πολύ ωραίο το ψωμί που έβγαινε. Το προγραμμάτιζες δε το βράδυ και στις 7 το πρωί ήταν έτοιμο και μοσχομύριζε το σπίτι. Λατρέυω το τυρόψωμο και το ψωμάκι με ελιές και παραδόξως το σίκαλης μου αρέσει περισσότερο. Δοκίμασε πάντως, δε χάνεις τίποτα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

ας συνεισφέρω λίγο στη γκρινια της ημέρας...

1 το μεσημέρι και ήδη δεν μπορώ ν κάτσω στην καρέκλα μου, μου κόβεται η ανάσα, με πονάει η πλάτη μου...

Θέλω να παω σπίτι μου :-(:mad::cry::cry:

Με τέτοια μουχλίτιδα που έχει έξω, είναι να μη θες να πας σπίτι σου;Πάρε ένα μαξιλαράκι για την καρέκλα της δουλειάς, θα σε ανακουφίσει. Οι έγκυες συναδέλφισσες όλες είχαν! Εγώ σήμερα κατόρθωσα και έβαλα σουτιέν (ναι, το φοράω μέχρι τώρα από το πρωί). Ένας μικρός άθλος μόλις επιτεύχθει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Οι γονείς μου είχαν ένα μηχάνημα που έβαζες μέσα τα υλικά και το ζύμωνε/έψηνε μόνο του, ήταν όντως πολύ ωραίο το ψωμί που έβγαινε. Το προγραμμάτιζες δε το βράδυ και στις 7 το πρωί ήταν έτοιμο και μοσχομύριζε το σπίτι

Ax τέτοιο έχουν και οι δικοί μου...

και μέχρι κι εγώ (η άχρηστη στην κουζίνα :oops:) εχω καταφέρει να φτιάξω πεντανόστιμο ψωμί εκεί.

Αν μπόρεσα εγώ δεν παίζει, Greta, να μην τα καταφέρεις trust me! ;)

[και μετά από μια βόλτα κάτω να με χτυπήσει κ καθαρός αέρας κάπως καλύτερα είμαι...]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Νασια τωρα κατσε να ξεκουραστεις!

Αθηνα πως να μην πονας κοπελα μου?εχεις δικιο εδω ποναω εγω που ειμαι σπιτι...μια ηλεκτρική εβαλα και νοιωθω λες και σηκωσα ολο το σπιτι!

Μην σας πω για ενα πλυντηριο που περιμενει για απλωμα και το μεσημεριανο που ακομα δεν ειναι ετοιμο!!

Γκρινια γκρινια γκρινια!!!!!!

Βασω εινα λιγο ακριβοί οι αρτοπαρασκευαστες!!Εγω πάντως θα δοκιμασω να κανω κ αν πετυχει καλως αν οχι θα συνεχισουμε να αγοραζουμε απ τον φουρνο!

Και λιγο κουτσομπολιο(κατι τετοιες στιγμες που θελω να μοιραστω κατι μαζι σας νοιωθω ηλιθια που χρησιμοποιησα για εγγραφη το αληθινό μου ονομα)συμεχιζω...

Που λετε ο αντρας μου εχει αλλα δυο αδερφια,παντρεμενοι και οι δυο αλλα το ενα ζευγαρι εχει μονο παιδι(6μηνων περιπου αγορακι)

Εκείνοι μενουν επαρχια!Χθες λοιπον ειχαν παει επισκεψη στα πεθερικα(νησί) γιατι απαγορευεονται οι επίσκεψεις σπιτι τους :roll::roll::shock::shock: και με πηρε η καημενη και αρχισε να κλαιει γιατι η νυφη της δεν αφηνει ουτε καν να αγγιξουν τον μπεμπη.Μου ρθε να σκασω.την λυπηθηκε η ψυχη μου..

Της μιλαγα αλλα τιποτα αρχισε να κλαίει περισσοτερο μεχρι που μου το έκλεισε γθατι δεν μπορουσε να μιλησει αλλο!!

Να σας περιγραψω την συνηφαδα μου δεν θελω γιατι θα βρισω.μονο ετσι μπορω να σας εξηγησω..

Ρε κοριτσια τα γενναμε τραβαμε τα πανδεινα να τα μεγαλωσουμε(δεν εχουμε δει τιποτα ακομα βεβαια) και καποια στιγμη η γυναικα τους δεν σε αφηνει καν να αγγιξεις το εγγονι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Τι κάνετε κορίτσια?? Χαίρομαι που όλες είμαστε στην ίδια φάση και δεν είμαι μόνη.

Εμένα με έχει πιάσει άγχος αν θα καταλάβω ότι γεννάω, αν θα πάνε όλα καλά και διάφορα τέτοια.

LITTLE_STAR είσαι τυχερή που σου έφτιαξαν τα χαρτιά. Εγώ( πέτυχα σʼ έναν μλκ) όταν πήγα ο γιατρός δεν δέχτηκε να μου τα φτιάξει, μου είπε να πάω στη 30η εβδομάδα γιατί θεωρεί ότι η 27η που είχα πάει είναι νωρίς και τελικά θα πάω την άλλη εβδομάδα.

Greta Κοντά θα κάνουμε το doppler εγώ στις 6/12 και ανυπομονώ να δω το μωρό.

Μετά το doppler υπάρχει άλλη εξέταση???

Μπορεί η πιθανή ημερομηνία να την αλλάξει ο γιατρός και σε ποια περίπτωση??? Ρωτάω γιατί σε μια γνωστή την άλλαξε και αγχώθηκα.

Φιλία καλή συνέχεια

Rn2Dp2.png

Ρε κοριτσια τα γενναμε τραβαμε τα πανδεινα να τα μεγαλωσουμε(δεν εχουμε δει τιποτα ακομα βεβαια) και καποια στιγμη η γυναικα τους δεν σε αφηνει καν να αγγιξεις το εγγονι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ αυτές οι σουρτούκες που μας παίρνουν τους κανακάρηδες μας!! :P:p

Joke, joke μην πέσετε να με φάτε :P

Καλα και γιατί δεν τους αφήνει να πάρουν το μωρό αγκαλιά? (καλά που δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις το προσπερνάω) Με τι αιτιολογικό?

Εννοώ πες να ήταν νεογέννητο ξέρω γω να ... φοβόταν για μικρόβια ή ποιος ξέρει γιατί αφού τους το πάει σπίτι τι φοβάται; Δλδ τι, πάνε σπίτι επίσκεψη δλδ και κάθεται το μωρό στο καρότσι ή όπου κάθεται τέσπα και απλώς... το κοιτάνε;

Μήπως ήταν άρρωστοι και η άλλη υπερβολική;

Θυμάμαι κάποια στιγμή που η αδερφή μου μου δεν με άφηνε να πιάσω τον ανηψιό μου [σσ. εγώ όταν γεννήθηκε ο ανηψιός μου ήξερα από παιδιά..well TIΠΟΤΑ!] αλλά ήμουν με ...συνάχι και ο μικρός 4-5 μηνών! Δεν είχε και καμιά φοβερή εμπειρία και η ίδια δεν είχα κι εγώ δεν είναι...παράλογο (μάλλον!)

Δεν ξέρω μου κάνει πολύ κουλή συμπεριφορά ακόμα και για υστερική πρωτομάνα... Καλά ο πατέρας του παιδιού δεν έχει...άποψη;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta είναι κάτι πεθερές δε λέω, αλλά είναι και κάτι νύφες, άστα να πάνε! Κρίμα μωρέ την καημένη. Εντάξει τον πρώτο καιρό καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαστε λίγο bitches και δε θέλουμε να ακουμπάει κανένας τα μωρά μας. Αλλά 6 μηνών πια τι θα σου πάθει!

Για αρτοπαρασκευαστή μη το συζητάς, είναι όντως ακριβούτσικοι, τότε δε ήταν απλησίαστοι. Εμάς μας τον έκανε δώρο στους γονείς μου ένας γνωστός τους, ο οποίος τον είχε αγοράσει σε πλειστηριασμό! Μια χαρά θα το κάνεις το ψωμάκι και μόνη σου, μη το συζητάς!

Αnna μετά το doppler δεν έχει νομίζω κάποια μεγάλη εξέταση εκτός από τα nst που μετράνε τις συσπάσεις. Αλλά ούτε που ξέρω κάθε πότε γίνονται! Αυτούς τους βλάκες του ΙΚΑ είναι που φοβάμαι και εγώ... Πιθανόν να αλλάξει η ημερομηνία αν προκύψει κάτι έκτακτο. Αλλά μιλάμε για απόκλιση 1-2 εβδομάδες το πολύ. Η άδεια και τα επιδόματα πάντως δεν επηρεάζονται, μην αγχώνεσαι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

εμ αυτές οι σουρτούκες που μας παίρνουν τους κανακάρηδες μας!! :P:p

Joke, joke μην πέσετε να με φάτε :P

Καλα και γιατί δεν τους αφήνει να πάρουν το μωρό αγκαλιά? (καλά που δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις το προσπερνάω) Με τι αιτιολογικό?

Εννοώ πες να ήταν νεογέννητο ξέρω γω να ... φοβόταν για μικρόβια ή ποιος ξέρει γιατί αφού τους το πάει σπίτι τι φοβάται; Δλδ τι, πάνε σπίτι επίσκεψη δλδ και κάθεται το μωρό στο καρότσι ή όπου κάθεται τέσπα και απλώς... το κοιτάνε;

Μήπως ήταν άρρωστοι και η άλλη υπερβολική;

Θυμάμαι κάποια στιγμή που η αδερφή μου μου δεν με άφηνε να πιάσω τον ανηψιό μου [σσ. εγώ όταν γεννήθηκε ο ανηψιός μου ήξερα από παιδιά..well TIΠΟΤΑ!] αλλά ήμουν με ...συνάχι και ο μικρός 4-5 μηνών! Δεν είχε και καμιά φοβερή εμπειρία και η ίδια δεν είχα κι εγώ δεν είναι...παράλογο (μάλλον!)

Δεν ξέρω μου κάνει πολύ κουλή συμπεριφορά ακόμα και για υστερική πρωτομάνα... Καλά ο πατέρας του παιδιού δεν έχει...άποψη;

Ναι καπως ετσι Αθηνά, το κοιταμε ολοι!Οι ανθρωποι ουτε αρρωστοι ουτε τπτ!Ειναι περιπτωσαρα σας λεω δεν παιρνω το μερος των πεθερων μου και καλα να το παιξω καλη νυφη,ειναι στοκος μιλαμε..ηταν που ηταν απογινε με το μωρο!

Καλε να φανταστεις θελαμε να παμε επισκεψη οταν σαραντισε το μωρο και μου ειπε ΟΧΙ!(ηταν τελος Ιουλιου νομιζω)Γιατι το μωρο δεν ειχε κανει εμβολια ακομα και ο γιος μου θα τον κολλουσε :confused::roll::shock:

Δεν ειμασταν αρρωστοι φυσικα ουτε ειχα σκοπο να αφήσω τον μικρο να τον αγγιξει η εμεις αντιστοιχα!

Και φυσικα ειπα οτι δεν προκειτε να παω!!!!!!!Ζητησα συγνωμη απ τον αντρα μου γιατι παντα εχω υπαρξει στο πλευρο του αλλα αυτη τη φορα δεν θα μπορούσα!

Εξ αλλου εκεινη ηρθε στο σπιτι μου οταν ο γιος μου ηταν 9μηνων!

Φαντασου οτι ηρθαν εκείνοι πριν 3εβδ και ουτε καν αγγιξαμε το μωρο.ο μικρος μου τα λατρευει τα μωρα ηθελε να παει να το αγκαλιασει να το πιασει κου μου ζητησε να μην τον αφησω γιατι ολο και κατι θα του κολλησουμε :shock::shock::shock:

Καταλαβαινεις τωρα λιγο την περιπτωση της???

Οσο για τον κουνιαδο μου δεν εχω λογια!Αυτο ρωταγα χθες την πεθερα μου,ειναι δυνατον?Ο αλλος δεν μιλαει?

Αφου ξερει τι γυναικα εχει..Μονο λεει:

Ελα ρε μανα μην της δινεις σημασια αφου την ξερεις!!

Greta είναι κάτι πεθερές δε λέω, αλλά είναι και κάτι νύφες, άστα να πάνε! Κρίμα μωρέ την καημένη. Εντάξει τον πρώτο καιρό καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαστε λίγο bitches και δε θέλουμε να ακουμπάει κανένας τα μωρά μας. Αλλά 6 μηνών πια τι θα σου πάθει!

Αυτο λεγαμε χθες,και εγω ημουν περίεργη στην αρχη αλλα καμμια σχεση.Ζητουσα ευγενικα να πλενει τα χερια οποιος ηθελε να τον παρει αγκαλια και να μην ξεχνανε να βαζουν τις πανες για να μην ακουμπαει το μωρο επανω στα ρουχα μας!

Διαβασε και πιο πανω τι γραφω να καταλαβεις!!

Δηλαδη με λιγα λογια αν αυτα στεκουν εγω και η καθε κοπελα που περιμενει δευτερο παιδι πρεπει να διωξουμε τα παιδια μας απ το σπιτι μην κολλησουν...

Θα μου πειτε φυσικα οτι εμενα ειναι επιλογη μου να κανω δεύτερο και δεν ειναι υποχρεωμενη η αλλη να ανεχεται το παιδι μου αλλα ειναι πρωτα ξαδερφια!!!Ελεος δεν εχουμε χολερα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...