Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Το παιδακι ειναι 3χρονων αγορακι!!

Καλα σιγουρα μεσα της ποναει και δυστυχως πρεπει να περασει ολες τις φασεις της αλλα θα το ξεπερασει βρε Βασω μου..το θεμα ειναι ο μικρουλης!Εγω αυτον λυπαμαι...

Ειδικα τωρα που εκανα δικια μου οικογενεια και βλεπω και στην πραξη ποσο πολυ χρειάζεται το παιδι και τους δυο γονεις του μου φαινεται δυσκολη αποφαση το διαζύγιο!

Δεν ξερω ευχομαι ποτε να μην βρεθω σε αυτη τη θεση!

Δεν πειραζει για το εμπορικο,καταλαβαινω μην τρελαθουμε!!

Θα γνωριστουμε που θα παει???!!!! ;) ;) ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν πειραζει για το εμπορικο,καταλαβαινω μην τρελαθουμε!!

Θα γνωριστουμε που θα παει???!!!! ;) ;) ;)

με κοιλούμπες ή καρότσια εντός του 2015 πιστεύω :tongue::tongue::tongue:

Για την ξαδέρφη τι να πω... Λες είναι και νοσοκόμα στο επάγγελμα προφανώς ο "κύριος" έψαχνε "οικονομική" λύση για τους γονείς του...

Και να πεις που του είπε να τους παρατήσουν και να πάνε μακρια...

Σίγουρα τα παιδιά χρειάζονται 2 γονείς αλλά νομίζω από το να ζουν σε αρρωστημένο περιβάλλον καλύτερα να περάσουν το "λούκι" του διαζυγιου μια φορά...

Μακάρι να μην χρειαστεί να το μάθουμε :|

Tsufp2.png0RVqp2.png

Η αλήθεια είναι ότι όταν γνωρίζεις τις επιπτώσεις ενός διαζυγίου από πρώτο χέρι, και όταν κάνεις δική σου οικογένεια, μόνο τότε καταλαβαίνεις πόσο επώδυνο είναι. Θέλει πολύ σθένος να ισορροπήσεις μεταξύ των δικών σου συναισθημάτων και του παιδιού και εννοείται έχεις και όλα τα διαδικαστικά στην μέση. Καλή τύχη της εύχομαι και το κυριότερο καλή δύναμη.

Μα καλά και αυτός ανένδοτος; Εκεί, να μένει με τους γονείς αντί να είναι με το παιδί του;

Μόλις με πήραν από το bebejou, έφτασε το καρότσι μας!

yay.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

και ναι το ομολογώ το τελευταίο 20 λεπτο στη δουλειά δεν παλεύεται σήμερα με τπτ...

μόλις έκανα αυτό το ... έγκριτο τεστ σύμφωνα με το οποίο θα γεννήσω μετά απο ...11 ώρες προσπάθειας 2-3 εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

και ναι το ομολογώ το τελευταίο 20 λεπτο στη δουλειά δεν παλεύεται σήμερα με τπτ...

μόλις έκανα αυτό το ... έγκριτο τεστ σύμφωνα με το οποίο θα γεννήσω μετά απο ...11 ώρες προσπάθειας 2-3 εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο :tongue:

Χα χα χα... μήπως να σκεφτόσουνα την καισαρική, λέω εγώ τώρα... επειδή είναι έγκριτο το τεστ :D

Εμένα γμτ μάλλον μου το κόβει το firewall :evil: Θα το κάνω όταν πάω σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις ούτε εδώ την παλεύουμε σήμερα. 4 εβδομάδες μας μείνανε χοντρικά Αθηνούλαααα και μετά σπιτάκι μας!:cool:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κορίτσια τώρα θα βγάλω τα παράπονά μου σας ειδοποιώ. Drama queen alert! Με εκνεύρισε απίστευτα ο πεθερός μου χθες γιατί άρχισε τις γκρίνιες στη μάνα μου του στυλ, δε θα βάλουμε πετρέλαιο φέτος γιατί πρέπει να πάρουμε λάδι! Γενικά μιλούσε χθες με πολύ απαξίωση για όλα, πολύ μαυρίλα και ευτυχώς που γύρισε η πεθερά μου από την εκκλησία και ελάφρυνε λίγο το κλίμα. Κάθε χρόνο κατεβαίνουν Πελοπόννησο και βρίσκουν εργοστάσιο να παραγγείλουν λάδι για όλη τη χρονιά, τους βγαίνει ο κούκος αηδόνι γιατί ακούν τον κάθε απατεώνα (φέτος είναι και ακριβό), ουσιαστικά αγοράζουν μη τυποποιημένο (άρα δεν έχει καμία ασφάλεια) τους το στέλνουν σε 17κιλους τενεκέδες που δεν μπορούν να σηκώσουν για να το ρίξουν στη δεξαμενή (ναι έχουν και δεξαμενή!) και φέτος θα δώσουν και 300 ευρώ για να πάρουν λέει αντλία! Και έχουν ήδη 100 κιλά από πέρυσι. Μα καλά, τόσο λάδι τι το κάνουν; Λούζονται;

Στεναχωρέθηκε η μάνα μου, μου λέει να σου πάρω μια σομπίτσα για το δωμάτιο που θα έχεις το μωρό; Της είπα να μην ανησυχεί, θα βάλουμε μόνοι μας πετρέλαιο (πάλι καλά που από κεντρική το γυρίσαμε στην αυτόνομη) και οι υπόλοιποι ας τρώνε λάδι να ζεσταίνονται. Κάποιες φορές ρε παιδί μου βγάζουν μια κακία, ειδικά ο πεθερός μου, άλλο πράγμα. Και να πεις ότι δυσκολεύονται οικονομικά, καμία σχέση. Καλή σύνταξη, σπίτι δικό τους αλλά κοινωνική ζωή μηδέν. Την έκφραση "βγαίνω έξω για φαγητό" δεν την ξέρουν και την υποτιμούν κιόλας. Το καταλαβαίνω από το ύφος τους ότι τη ζωή που κάνουν οι δικοί μου αλλά και εμείς, την κατακρίνουν (έχουμε παρέες, πάμε διακοπές το καλοκαίρι, θα τραπεζώσουμε κόσμο ή θα πάμε σε τραπέζια). Όλος ο κόσμος τους είναι το σπίτι τους. Γι'αυτούς θα πρέπει να είμαστε σπίτι-δουλειά, να μην ξοδεύουμε τίποτα πέρα από τα απαραίτητα και να αποταμιεύουμε στις τράπεζες ότι έχουμε και δεν έχουμε και αυτό. Μεγάλη διαφορά νοοτροπίας με τους δικούς μου. Δεν είναι σπάταλοι, κάθε άλλο, αλλά την χαίρονται τη ζωή τους (και καλά κάνουν). Κάθε Κυριακή είχαμε βόλτα, πότε σε σπίτια φίλων ή σε συγγενείς, πότε αυτοί σε εμάς ή ημερήσιες εκδρομούλες (πικ νικ στο βουνό ή στη θάλασσα). Δυστυχώς ρε γμτ οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει από Πελοπόννησο σε σχέση με Βόρεια Ελλάδα, κυρίως οι μεγάλες ηλικίες, ε μέρα με τη νύχτα. Πολύ συμφεροντολόγοι και κλειστοί. Θα με πείτε ρατσίστρια τώρα αλλά δε πειράζει :mrgreen: Άλλωστε Πελοποννήσιο παντρεύτηκα :mrgreen: Τα έλεγα σήμερα στον άντρα μου και μου είπε (όπως πάντα) "Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς μαζί τους. Στο έχω πει, οι δικοί μου είναι μ@#$$%! μη δίνεις σημασία και μην ασχολείσαι. Δε ξέρω ρε παιδί μου, εμένα μου φαίνεται άσχημο να έχεις τέτοια γνώμη για τους δικούς σου (όχι ότι δεν έχει δίκιο βέβαια). Τι να πω; Ίσως να είναι έτσι μόνο οι συγκεκριμένοι. Εnd alert :mrgreen:

Ρε Βάσω, έλα πες την αλήθεια, έγραψες το post για ν μν κουράζομαι και τα γράφω εγώ, ε? ακριβως τα ίδια κ οι δικοί μ πεθεροι... Μόνο σπίτι δουλεια, ολα τα αλλα τα θεωρούν περιττά έξοδα.... Κ μας τη λένε κιόλας όταν βγαίνουμε... Εχει δίκιο ο άντρας σ, μν δίνεις λογαριασμό, όσα λιγότερα ξέρουν για το τι κάνετε τόσο καλύτερα...

Εγώ ρε κορίτσια χάθηκα γτ δν είχα Ίντερνετ παλι... Πήγα χθες κ στο γιατρό, ο μπεμπης μεγάλωσε πολυ κ χάρηκα... 1350 περίπου μ είπε! Θα βγει παλι μεγάλο μωρο μάλλον!

Αύριο τ βράδυ λέμε με τον άντρα μ ν βγούμε με τους κουμπάρους μας αφού κοιμηθεί η μικρή.... Θα ειναι η πρωτη φορα π την αφήνω κ ήδη έχω τύψεις.... Το κανω ομως για τον άντρα μ π το εχει παράπονο ότι δν βγαίνουμε ποτε μόνοι, αλλα κ επειδή με το γεννήσω θ αργήσουμε πολυ ν βγούμε γενικότερα, όχι μόνο μόνοι μας... Το μόνο π με παρηγορεί ειναι ότι θ κοιμάται κ δν θ της λείψω, αλλα κ παλι νιώθω πολυ χάλια.... Λέω μήπως ξυπνήσει κ με ψάχνει κ τέτοιες βλακείες... Πολυ φοβάμαι ότι θ περάσω χάλια απο τις τύψεις μ...:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Κοριτσια τελικα με σιδερωμα την εβγαλα!!:( :(

Ο αντρας μου καθυστέρησε απο την δουλεια οποτε κατσαμε σπιτι γιατι αν πηγαίναμε δεν θα προλαβαιναμε τιποτα!Στεναχωρηθηκα για τον μικρουλη!

Τωρα ετοιμαζομαστε για νανι

Αυριο το.πρωι θα τον παμε για ενα τσεκ απ.δεν θυμαμαι αν το εγραψα ξανα,οποτε προβλεπεται πρωινο ξυπνημα!

Σας φιλω,καλο βραδυ κοιλουμπιτσες!

Να εχουμε ενα ομορφο σ/κ ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέεερα κόΖμε!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗ!!!

Nαι ήθελα να περάσει αυτή η εβδομάδα δεν την πάλευα καθόλου σε περίπτωση που δεν είναι αντιληπτο χαχαχχαχα!!!

Τι κάνετε όμορφες;;

Εγώ κοιμάμαι ορθή καθότι χτες το ...σπλάχνο μου αποφάσισε να μην με αφήσει να κοιμηθώ από τις 2:30 και μετά...αφού με έστειλε εκτάκτως στην τουαλέττα εκείνη την ώρα μετά δεν είχε ... όρεξη για ύπνο είτε ανάσκελα γύρναγα, ειτε στο πλαί ταμπούρλο την είχε κάνει την κοιλιά της μανούλας... Πέρασα βέβαια 2 Level στο candy crash νυχτιάτικα ψέμματα να μην πω :mrgreen::tongue::tongue:

Άλλαξα και το ραντεβού μου με το ΙΚΑ για μια βδομάδα νωρίτερα (9/12 αντί για 16/12). Δεν ξέρω έχω αρχίσει να έχω ανασφάλειες τελευταία που δεν είχα πιο παλιά... Προχθές μου είπε ο άντρας μου ότι θα λείπει την βδομάδα 15-20/12 με τη δουλειά του και εμένα με έπιασε ανασφάλεια να πάω στο γιατρό και να μην είναι εδω (ναι γελαστε ελευθερα δεν έχω πρόβλημα 33 χρονών γαϊδάρα που μένει μόνη της και αυτοσυντηρειται από τα 18 ΤΩΡΑ μου βγήκαν όλες οι ανασφάλειες!)...

Περιμένω και την LITTLE_STAR σήμερα να δω πως είναι αυτή η ...διαβόητη εξέταση στο ΙΚΑ :tongue:

Καλημέρα σε όλες :)

Καλησπερα!Λοιπον, στο ΙΚΑ μια χαρα ο γιατρουδακος, με ρωτησε κιολας ποια πητ ηθελα, την ημερολογιακη η της β΄επιπεδου και του ειπα την ημερολογιακη που ειναι 6 μερες αργοτερα, διοτι αν πχ μου εβαζε της β επιπεδου και γενναγα αργοτερα, θα εχανα μερες απο την αδεια λοχειας...οποτε σταματαω 22 δεκεμβριου. Χρειαστηκα μονο την β επιπεδου και το βιβλιαριο μου!

F4oIp2.png

Καλημερα τσουπρες!!Τι κανετε?Που ειστε?

Καλε τι κρυο ειναι αυτο???

Εγω σημερα μετα απο ενα δεκαωρο υπνου που ειχα πολλούς μηνες να κανω,νοιωθω αλλος ανθρωπος.Πραγματικα το χρειαζομουν γιατι χθες ημουν απ το πρωι στο ποδι και αρχισαν παλι οι πονοι αυτοι κατω χαμηλα,σαν σφαχτες που με ειχαν πιασει και πριν 2 μηνες οταν πηγα στο νοσοκομείο!!

Κοριτσια ειλικρινα το βλεπω οτι δεν ειμαι για πολλα,δεν θελω να γκρινιαζω αλλα δεν ξερω πως θα την βγαλω ακομα δυο μηνες!!

Δεν εχω πολυ βοηθεια και με τον μικρο ολα ειναι δυσκολα..Ευχομαι να γεννησω στην ωρα μου,μονο αυτό!

Αρκετα γκρινιαξα ομως Κυριακατικα...

Βαλαμε με τον συζυγο ψαρι στο φουρνο και μετα απ το μεσημεριανο θα παμε επισκεψη!!

Αυτα προς το παρον!

Φιλω ολες τις κοιλουμπες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες! Πως περάσατε το σου κου??? εγώ αν εξαιρέσουμε ότι δεν κατάφερα να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου χτες ξεκουράστηκα (μετάφραση:έλιωσα στο κρεβάτι σήμερα) αυτές τις μέρες :)

Κοιτάξαμε κ για καρότσια κ καρεκλάκια αυτοκινήτου το Σάββατο (κ φυσικά κατα μπερδευτήκαμε με τις επιλογές!) ερώτηση : τα graco τα έχετε υπόψη σας; Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις στα sites...

Τεσπα τα φιλιά μου σε όλες καλή εβδομάδα να έχουμε 😊⭐️

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια!!!

Εμείς το σ/κ περάσαμε όμορφα... το Σάββατο έκανα δουλειές που με κούρασαν, ενιωθα πολύ βάρος λες και το παιδι είχε κατέβει πολύ χαμηλά. Το θέμα είναι ότι είναι με το κεφαλάκι κάτω (ετσι ήταν την προηγούμενη φορά, τώρα μπορεί να έχει γυρίσει) και όταν είναι όρθια πολύ ώρα πιέζει. Την Πέμπτη έχουμε γιατρό και θα δω τι θα μου πει...

Αύριο πάμε για την καμπύλη... ελπίζω να πάνε όλα καλά :?:-?:?:-?:?

Quinsey Graco καρότσι έχει πάρει η κουμπάρα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη! Βέβαια ένα 40ημερο το έχει χρησιμοποιήσει....

Φιλιά πολλάααααα

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα φιλεναδες μου,

Εμείς (δλδ εγω) χαλια σκ απο άποψη διάθεσης δεν ξέρω τι στο καλο με έπιασε αλλα ενα σωρό νευρα γκρίνια μια στεναχώρια γενικότερα νιωθω οτι βαρεθηκα να ειμαι εγκυος θελω να περασει ο καιρος να γεννησω να ησυχασω. Η μπεμπα με κλωτσάει κ με ποναει η μέση Μ με εχει πεθάνει ωρες ωρες δεν μπορω ούτε να περπατήσω ειδικά οταν κανω την κίνηση να σηκωθώ απο το κρεβάτι κ να πάτηςω στα πόδια μου ειναι η χειρότερη! Με είδε ο αντρας μ πως πήγα να κάτσω στην τουαλέτα να κατουρησω κ έβαλε τα γέλια!!

Αφήστε π η κοιλια μου οταν κάθομαι ακουμπαει τα μπουτία μου ειναι τεράστια κ με τσατιζει!!

Ωωω ρε γκρίνια σημερα!

Ευχαριστώ που με ακούσατε κ ελπίζω να μην σας χάλασα την διάθεση!

Αυριο θα φροντίσω να ειμαι καλυτερα

Καληνύχτα σας!!

KMwEp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φουσκοκοιλίτσες!

Αυτό το Σ/Κ ήταν μία κούραση σκέτη αλλά τουλάχιστον ευχάριστη. Έχουμε και λέμε

Την Παρασκευή μετά τη δουλειά, πήγα σπίτι, η μαμά μου είχε ετοιμάσει γιουβαρλάκια, αργότερα ήρθε και η αδελφή μου και κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα ρούχα, ανεβάσαμε τα καλοκαιρινά, ξεκαθαρίσαμε τα μωρουδιακά και φτιάξαμε το πρώτο συρτάρι με τα ρούχα της μπέμπας. Από ρούχα μας λείπουν μόνο ένα-δύο φορμάκια ολόσωμα βελουτέ. Μέχρι να τα κάνουμε όλα αυτά βραδιάσαμε και ψόφησα.

Οι χρήσιμες πληροφορίες της ημέρας!

α)Ειδικά στα μακρυμάνικα εσώρουχα είναι πολύ σημαντικό να είναι τόσο ελαστικό το ύφασμα ώστε να χωράει το δικό μας χέρι. Βάζεις το χέρι σου, κάνεις σούρα το μανίκι, πιάνεις το χεράκι του μωρού και το πέρασμα του μανικιού γίνεται παιχνίδι.

β) Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα εσωρουχα έχουν ένα "διπλωτό" σύστημα στη λαιμόκοψη. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι για να περνάει εύκολα το κεφαλάκι του μωρού. Ναι, αλλά όχι μόνο. Στις περιπτώσεις βαρέων "ατυχημάτων" (λέγε με εκτόξευση κακακίων) η λαιμόκοψη αυτή βοηθάει στο να βγάλεις το ρουχάκι προς τα κάτω και να μη χρειαστεί να το περάσεις (στην κατάσταση που θα είναι) από το κεφάλι.

Το Σάββατο πήγαμε να αλλάξουμε μια λάμπα στο αυτοκίνητο και να παραλάβουμε το καρότσι. Φάγαμε ένα σκασμό ώρα στην αλλαγή λάμπας, πήραμε το καρότσι και γυρίσαμε σπίτι. Η μαμά μου έφευγε στις 16:00 και θέλαμε να μαγειρέψουμε + ένα μικρό σούπερ μάρκετ + διάβασμα της μεγάλης που έχει διαγώνισμα και το απόγευμα θα πήγαινε βόλτα. Ο άντρας μου φαγώθηκε να φτιάξουμε το καρότσι (που σημαίνει να φτιάξω εγώ το καρότσι που είμαι ο μάστορας της οικογένειας) μου έσπασαν τα νεύρα γιατί καθόταν όλοι πάνω από το κεφάλι μου, είχα και την πεθερά+μάνα να βλέπουν το καθισματάκι του αυτοκινήτου και να λένε "Τι με αυτό θα το πάρουμε το παιδί; Είναι πολύ επικλινές, δεν κάνει". Ναι, με αυτό θα το πάρουμε, οι κανόνες ασφαλείας λένε ότι το βρέφος στο αμάξι μετακινείται μόνο στο σωστό κάθισμά. "Βλακείες... εμείς θα το πάρουμε στο πορτ-μπεμπέ" ή "Σιγά, και εμείς που σας είχαμε αγκαλιά τι έγινε;" Μ'αρέσει που έχουν την εντύπωση ότι θα φύγουμε από το μαιευτήριο κανένα convoy, 7 χιλιάδες άτομα και ένα μωρό σε ένα αυτοκίνητο όλοι! Τέλος πάντων, το φτιάξαμε το καρότσι, το διπλώσαμε και το βάλαμε στη ντουλάπα, κάναμε άρον άρον φαγητό (ομελέτες με πατάτες και λουκάνικα+σαλάτα ρόκα) και πήγαμε στο συνοικιακό μάρκετ για 1-2 πράγματα. Περιττό να σας πω ότι με το ζόρι περπατούσα, η μέση μου κομμάτια. Έφυγε η μαμά μου, ξάπλωσα λιγάκι και μετά μιλήσαμε με κάτι φίλους που θέλανε να έρθουν την Κυριακή πρωί για να μας φέρουν κάτι μωρουδιακά. Είπαμε και σε ένα άλλο ζευγάρι να έρθουν, μας είπαν δεν είναι σίγουρο. Σηκώθηκα πάλι, έφτιαξα ένα κέικ, συμμάζεψα και έπεσα για ύπνο από τις 8:00

Την Κυριακή το πρωί σηκωθήκαμε και ξεκινήσαμε το δέντρο. Οι φίλοι με τα μωρουδιακά δεν ήρθαν τελικά και εκεί που είπαμε οκ θα χαλαρώσουμε, ήρθαν κατά τις 13:00 οι άλλοι φίλοι! Στο μεταξύ μας είχε τραπέζι η πεθερά μου. Τελικά φτιάξαμε μία μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα ωραιότατη, έφτιαξα και αλμυρά muffins με bacon και κρεμμύδι + ντιπ γιαουρτιού με άνηθο και περάσαμε πολύ όμορφα. Τα παιδιά έφυγαν το βραδάκι και ίσα που έκανα ένα μπάνιο και ξεράθηκα.

Σήμερα επισήμως προσκυνάω από τη νύστα.

Βoulitsa μου άντε φάνηκες και ανησυχήσαμε! Τελικά οι πεθερόπληκτες είμαστε αρκετές. Αυτή η διαφορετική νοοτροπία είναι που με τσακίζει και εμένα. Ελπίζω να βγήκατε με τον καλό σου και να περάσατε καλά. Χρειάζεται και αυτό μωρέ και ας μας τρώνε οι τύψεις που τα αφήνουμε μόνα τους.

Greta μου σας γρουσούζεψα μου φαίνεται, συγνώμη! Με τις εξετάσεις του μικρού όλα καλά; Το νιώθω και εγώ ότι από λίγο λίγο βαραίνω και έχουμε ακόμα ρε γμτ καιρό. Να δούμε πως θα βγει!

Little_star τέλεια! Έπεσες σε καλό γιατρό, τι καλά! Μακάρι να μας βγει και εμάς έτσι εύκολα, αλλά δεν το βλέπω :( Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό με την άδεια λοχείας. Η άδεια λοχείας παραμένει 9 εβδομάδες ασχέτως αν η άδεια κύησης κράτησε 8 εβδομάδες ή παραπάνω. Για την ακρίβεια αντιγράφω από το

http://www.inegsee.gr/wp-content/uploads/2013/11/paroxes_mitrotitas.pdf [...Στην-- περίπτωση-- που-- ο-- τοκετός-- πραγματοποιηθεί-- μεταγενέστερα από--την--πιθανή--μέρα--τοκετού--καταβάλλεται--επίδομα--και--για--το--διάστημα--που μεσολαβεί--από--την--πιθανή--ημέρα--τοκετού-- μέχρι-- και-- την-- πραγματική,-- χωρίς-- να-- μειώνονται-- οι-- αντίστοιχες-- ημέρες-- του--επιδόματος--λοχείας ...]

Αθηνά τα καρότσια Graco ήταν μέσα στις επιλογές μου επίσης. Μάλιστα είχα βρει ένα ζευγάρι στο mall με τέτοιο πολυκάροτσι και τους ρώτησα και μου είχαν πει ότι είναι τρομερά ευχαριστημένοι!

D_Nasia καλή επιτυχία με την καμπύλη, εύχομαι τέλεια αποτελέσματα!

kashmam σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ το λέω από την αρχή. Δεν μου αρέσει η εγκυμοσύνη, όχι, όχι, όχι. Θέλω το σώμα μου πίσω και ας τρέχω σαν την παλαβή όλη μέρα. Θέλω το λίγο που κοιμάμαι, να το κοιμάμαι όπως θέλω βρε αδερφέ!

11-today-is-Monday-again-meme.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...