Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

Οντως αυτά πάνε πακέτο. Παραδόξως η δική μου FSH ήταν καλή. Έχω καιρό να την ξανατσεκαρω. Παρόλο που ήταν στο 8 τελευταία φορά που την τσέκαρα,  δεν πετυχαίνω καλό έμβρυο. Τελοσπαντων, σήμερα συνειδητοποίησα πόσο δεν έχει πολύ νόημα να ανοιχτείς σε άτομα που δε περνάνε το ίδιο με εσένα. Γενικά είχα κρατήσει τις κολλητές μου εκτός, ξέρουν μόνο πολύ λίγα πράγματα. Σήμερα που έκανα μια συζήτηση, κατάλαβα πόσο δε μπορεί κανείς να μπει στη θέση σου έστω και λίγο.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τον κο Μπαινάκη-Βγαινάκη τον γνωρίζω πολύ καλά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τον έχω μαζί μου κάθε φορά που βλέπω τα πεθερικά μου. Αλλά τώρα εκνευρίστηκα γιατί δεν τα έλεγε σε εμένα αλλά στη μάνα μου. Καλά καλά δεν ήρθε η γυναίκα από Θεσσαλονίκη και άρχισε μια γκρίνια του στυλ "δε βγαίνουμε", "να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ούτε αδελφό, ούτε αδελφή", "όλοι απατεώνες" και έτσι. Και η δόλια η δικιά μου να προσπάθεί να του πει "ε δεν είναι όλοι έτσι, υπάρχουν άνθρωποι ακόμα" και εκείνος δώστου και να φουντώνει. Μάλλον του φταίει που βγήκαν του Καρατζαφέρη τα άπλυτα στη φόρα (τον είχε περί πολλού βλέπεις και τον κορόιδευε ο άντρας μου) χα χα...

Απλά μωρέ ένιωσα αδικία για την μανούλα μου. Έρχεται από την άλλη άκρη, έχει αγοράσει ένα σκασμό πράγματα για το μωρό, μας έστειλε λεφτά και για το καρότσι, μέχρι που σκέφτονται να νοικιάσουν σπίτι εδώ για να με βοηθήσουν και τα πεθερικά μου έχουν αγοράσει όλο κι'όλο, 3 φορμάκια (και εκεί θα μείνουν). Και στη τελική καλά κάνουν άμα έτσι γουστάρουν, αλλά κλείσ'το το ρημάδι όταν μιλάς εκεί που ξέρουν!

Σχετικά με το Candy Crash όταν το έκλεινα ο δικός μου μουρμούραγε "μπα! θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια;" ή "εγώ δεν παντρεύτηκα γυναίκα αλλά προέκταση υπολογιστή" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Έχω όμως απεξαρτηθεί πλέον :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! Μη ξεχάσω, ζηλεύω θανατερά που θα πάτε Golden Hall αλλά τέλος πάντων θα πάρω την δόση μου στολίζοντας το σπίτι. Καλά να περάσετε Greta μου, μακάρι να το ευχαριστηθεί ο μικρός!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

προσπαθώ τόση ώρα να μην μιλήσω γιατί θα αρχίσω κι εγώ γκρίνια για τα πεθερικά μου [και δεν θέλω να γινω "κακιά νύφη" ρε γμτ] αλλά σε κάποια πράγματα πόσο ταυτίστηκα ρε συ Βάσω δεν φαντάζεσαι...

Εμείς ακόμα δεν έχουμε πράγματα για το μωρό [από καμιά μεριά οι γονείς θα έρθουν μια και καλή για να περάσουμε Χριστούγεννα μαζί σε κανα μήνα και από ότι έχω καταλάβει θα έρθουν με .. βαλίτσα πράγματα :P, οι δε άλλοι που είναι εδώ δεν έχουν κάνει κάποια κίνσηη] αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις το πέρασα το Σεπτέμβρη με το σπίτι (που ξετινάχτηκαν οι δικοί μου να μας βοηθήσουν όπως κ όσο μπορούσαν ) και τα πεθερικά μου το μόνο που είχαν "άγχος" ήταν πότε και αν θα προλάβουμε να πάρουμε τραπεζαρία (δεν έχουμε πάρει ακόμα και δεν ειναι και προτεραιοτητα πλεον!) γιατί "ε σε καινούριο σπίτι δεν θα μας καλέσετε για φαγητό;"

Και όχι το "μην τους ξεσυνερίζεσαι" του άντρα μου δεν βοηθάει ιδιαίτερα (!) :roll:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Παναγία μου τι διαβάζω πρωι πρωι(εχει μια ωριτσα που ξύπνησα)

Τι πεθερικά ειναι αυτά; Τι πράγματα ειναι αυτά; Τι λέν οι άνθρωποι;

Πως τους ανέχεστε μπράβο σας!!!

Βάσω δεν λες παλι καλα π έχεις έναν αντρα που δεν ειναι μαμακιας(γιατι υπάρχουν κ τέτοιοι κ μετα αντε να βγάλεις άκρη) κάντε μόνοι σας το κουμάντο σας κ αφήστε τους άλλους να κουρευονται!

Greta κορίτσι Μ τι να σ Πω εχω κ εγω μια Θεια που μολις έμαθαν οτι τα αποτελεσματα της αμνιόπαρακεντησης ηταν καλα το πρώτο πραγμα που Μ ειπε ηταν ωραία περιμένουμε κέρασμα!(αλλα αυτοί ειναι χοντροί κ τους δικαιολογώ π εχουν εκει το μυαλό τους).

Αααααχ... Ελπίζω να μην γίνουμε κ εμείς τέτοιες πεθερές!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια... εμείς δόξα το Θεό δεν έχουμε τέτοια πράγματα, ούτε από τα πεθερικά ούτε από τους γονείς μου! Μας είπαν ότι ο ένας θα πάρει την κούνια-συρταριέρα και ο άλλος το καρότσι! Ούτε επεμβαίνουν...τι θα κάνουμε κτλ ( μόνο το χθεσινό της μάνας μου που σας είπα χα χα χα)

Ο καθένας να κοιτάει την οικογένειά του και τα παιδιά να βάζουν τα όριά τους!!!

προσπαθώ τόση ώρα να μην μιλήσω γιατί θα αρχίσω κι εγώ γκρίνια για τα πεθερικά μου [και δεν θέλω να γινω "κακιά νύφη" ρε γμτ] αλλά σε κάποια πράγματα πόσο ταυτίστηκα ρε συ Βάσω δεν φαντάζεσαι...

Εμείς ακόμα δεν έχουμε πράγματα για το μωρό [από καμιά μεριά οι γονείς θα έρθουν μια και καλή για να περάσουμε Χριστούγεννα μαζί σε κανα μήνα και από ότι έχω καταλάβει θα έρθουν με .. βαλίτσα πράγματα :P, οι δε άλλοι που είναι εδώ δεν έχουν κάνει κάποια κίνσηη] αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις το πέρασα το Σεπτέμβρη με το σπίτι (που ξετινάχτηκαν οι δικοί μου να μας βοηθήσουν όπως κ όσο μπορούσαν ) και τα πεθερικά μου το μόνο που είχαν "άγχος" ήταν πότε και αν θα προλάβουμε να πάρουμε τραπεζαρία (δεν έχουμε πάρει ακόμα και δεν ειναι και προτεραιοτητα πλεον!) γιατί "ε σε καινούριο σπίτι δεν θα μας καλέσετε για φαγητό;"

Και όχι το "μην τους ξεσυνερίζεσαι" του άντρα μου δεν βοηθάει ιδιαίτερα (!) :roll:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Kashmam δεν έχεις και άδικο. Αν ήταν μαμάκιας, μάλλον δε θα την πάλευα! Κακώς μεν που δίνουμε σημασία, αλλά από την άλλη όταν βλέπεις μικρότητες σκάς, δε σκας;

Καμιά φορά λέω ότι ίσως η σχέση μου με τους γονείς μου να είναι τέτοια επειδή είμαι κορίτσι αλλά μετά λέω μπούρδες λες Βασούλα, γιατί με τον άλλο τους γιο καθόλου έτσι δεν είναι τα πεθερικά μου! Μια χαρά βοηθάνε και σκίζονται. Όταν είχαμε κεντρική θέρμανση, δεν ανάβανε το καλοριφέρ γιατί ζεσταίνονταν ο μεγάλος εγγονός και ας ξυλιάζαμε εμείς. Και στη νύφη μου μαγειρεύουν κάθε μέρα (και ας μη δουλεύει). Ας μη γκρινιάζω, η αλήθεια είναι ότι η πεθερά μου δεν είναι τόσο αναίσθητη και τη δείχνει τη χαρά της με το μωρό που έρχεται. Ο πεθερός μου μάλλον το έχει πάρει βαρέως που γερνάει και του βγαίνει σε στριμενίαση.

Καλά, θεούληδες και τα δικά σου πεθερικά Αθηνά και οι θείοι σου Kashmam!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ο πεθερός μου μάλλον το έχει πάρει βαρέως που γερνάει και του βγαίνει σε στριμενίαση.

αυτό λέω κι εγώ για τον δικό μου και παρηγοριέμαι :tongue:

Από την άλλη σκέφτομαι αυτό που μου λέει και η μάνα μου καμιά φορά που πάω να γκρινιάξω και σταματάω ότι παράξενοι ή μη, που να ταιριάζουν τα χνώτα μας ή όχι (όχι κατα βάσην αλλά λέμε τώρα :tongue:) μου "χάρισαν" τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε μια χαρά οπότε αφού μπορώ να συνεννούμαι μαζί του δεν πειράζει να κάνω τα "στραβά μάτια" και σε μερικές "χοντράδες" τους :)

Και τωρα που λέμε για πεθερικά την ερχόμενη εβδομάδα έχει γενέθλια η πεθερά μου και θα μας καλέσει για φαγητο (χαχαχα, νο comments αλλά μιλάμε για σκάλωμα με τα οικογενειακά τραπέζια στις "μεγάλες γιορτές" :tongue:) για προτίνετε κανα δώρο...

Φουλάρι και διακοσμητικό για το σπίτι είναι οφφ ήταν τα περσινά δώρα γιορτής και γενεθλίων :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

αυτό λέω κι εγώ για τον δικό μου και παρηγοριέμαι :tongue:

Από την άλλη σκέφτομαι αυτό που μου λέει και η μάνα μου καμιά φορά που πάω να γκρινιάξω και σταματάω ότι παράξενοι ή μη, που να ταιριάζουν τα χνώτα μας ή όχι (όχι κατα βάσην αλλά λέμε τώρα :tongue:) μου "χάρισαν" τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε μια χαρά οπότε αφού μπορώ να συνεννούμαι μαζί του δεν πειράζει να κάνω τα "στραβά μάτια" και σε μερικές "χοντράδες" τους :)

Εγώ πάλι ρε Αθηνά λέω, αν είναι δυνατόν να βγήκε αυτό το παιδί από αυτή την οικογένεια! Ο δε άντρας μου κοροϊδεύει και λέει ότι ήταν το νόθο παιδί του τέως και της Βουγιουκλάκη αλλά επειδή έκαναν την Αλεξία τότε, αυτόν τον παράτησαν :D :D :D

Και τωρα που λέμε για πεθερικά την ερχόμενη εβδομάδα έχει γενέθλια η πεθερά μου και θα μας καλέσει για φαγητο (χαχαχα, νο comments αλλά μιλάμε για σκάλωμα με τα οικογενειακά τραπέζια στις "μεγάλες γιορτές" :tongue:) για προτίνετε κανα δώρο...

Φουλάρι και διακοσμητικό για το σπίτι είναι οφφ ήταν τα περσινά δώρα γιορτής και γενεθλίων :tongue:

Λοιπόν, αν της αρέσει η κουζίνα γενικότερα,

~Βιβλίο μαγειρικής

~Εργαλεία κουζίνας

~Λευκά είδη κουζίνας

Αν είναι λουσού, τα κλασικά. Καμιά κολώνια, κανένα σετάκι Κορρέ ή Apivita.

Αν είναι του ρούχου-στολίσματος κάποια καλή faux καρφίτσα (η δικιά μου π.χ. έχει μούρλα με τα καπέλα. Αυτή και η Ελισάβετ!)

Γενικά, ότι έχει το Zara Home (από σερβίτσια μέχρι ρόμπες) - λατρεύω Zara home.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Greta να περάσετε πολύ ωραία!!! Άντε να μας πεις και αν φαίνεται η κοιλιά της Μενεγάκη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα εννοειτε πως θα σας πω!Εχω λυσσαξει με την σκυλ@!!Ασχολείται ολος ο κοσμος μαζι της να πουμε και δεν το λεει ξεκαθαρα!Αχ γ@μ?μ?νη τηλεθεαση!:mrgreen:

Τον κο Μπαινάκη-Βγαινάκη τον γνωρίζω πολύ καλά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τον έχω μαζί μου κάθε φορά που βλέπω τα πεθερικά μου. Αλλά τώρα εκνευρίστηκα γιατί δεν τα έλεγε σε εμένα αλλά στη μάνα μου. Καλά καλά δεν ήρθε η γυναίκα από Θεσσαλονίκη και άρχισε μια γκρίνια του στυλ "δε βγαίνουμε", "να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ούτε αδελφό, ούτε αδελφή", "όλοι απατεώνες" και έτσι. Και η δόλια η δικιά μου να προσπάθεί να του πει "ε δεν είναι όλοι έτσι, υπάρχουν άνθρωποι ακόμα" και εκείνος δώστου και να φουντώνει. Μάλλον του φταίει που βγήκαν του Καρατζαφέρη τα άπλυτα στη φόρα (τον είχε περί πολλού βλέπεις και τον κορόιδευε ο άντρας μου) χα χα...

Απλά μωρέ ένιωσα αδικία για την μανούλα μου. Έρχεται από την άλλη άκρη, έχει αγοράσει ένα σκασμό πράγματα για το μωρό, μας έστειλε λεφτά και για το καρότσι, μέχρι που σκέφτονται να νοικιάσουν σπίτι εδώ για να με βοηθήσουν και τα πεθερικά μου έχουν αγοράσει όλο κι'όλο, 3 φορμάκια (και εκεί θα μείνουν). Και στη τελική καλά κάνουν άμα έτσι γουστάρουν, αλλά κλείσ'το το ρημάδι όταν μιλάς εκεί που ξέρουν!

Σχετικά με το Candy Crash όταν το έκλεινα ο δικός μου μουρμούραγε "μπα! θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια;" ή "εγώ δεν παντρεύτηκα γυναίκα αλλά προέκταση υπολογιστή" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Έχω όμως απεξαρτηθεί πλέον :D

Καλα κλαιω με τον Καρατζαφερη ειλικρινά!!!

Οι άνθρωποι οσο μεγαλωνουν παρεξενευουν!!Τι να περιμενεις....Εχεις δικιο παντως!Αλλα τι να το κανεις!

Α! Μη ξεχάσω, ζηλεύω θανατερά που θα πάτε Golden Hall αλλά τέλος πάντων θα πάρω την δόση μου στολίζοντας το σπίτι. Καλά να περάσετε Greta μου, μακάρι να το ευχαριστηθεί ο μικρός!

Να φανταστώ λογω της μαμας σου δύσκολο να πατε ε?

Θα σε γνωριζα κι ολας 8):cool::cool:

Ενταξει αυτο με την τραπεζαρια με ξεπερναει!!Δεν εχω τι να πω!!

Η μασαμπουκα λοιπον ειναι πιο σημαντικη απ το μωρουλι που ερχεται!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Για να καταλαβετε οτι υπαρχουν χειροτερα διαβαστε την παρκατω αληθινη ιστορια!!

Η ξαδέρφη του άντρα μου χωρισε πριν 2μηνες!!

Γιατιιιι?

Ζουσε μαζί με τα πεθερικα(τραγικο)

Η πεθερα κατακοιτη..Την τάιζε κανονικα και ολα τα αλλα!

Μεγαλοι ανθρωποι σε ηλικια(καλη η ωρα Βασω)

Ο πεθερος τραγικος.πιο παραξενο-κακος ανθρωπος μαζι δεν υπαρχει!

Γυρνωντας λοιπον η ξαδερφη απ την δουλεια της(νοσοκομα 3η βαρδια) φορτωμένη με ψωνια βλεπει τον γιο της να κραταει ενα σπασμενο κερι στα χερια του!Αμεσως του το παιρνει και τον μαλωσε.Ακουει ο πεθερος λοιπον και βγαινει να δει τι εγινε!

Ακολουθησαν βρισιες που δεν μπορω να εκφρασω εδω μεσα και εκεινη δεν μιλησε παρα μονο πηρε το παιδι και πηγε στο μαγαζι του αντρα της και του ειπε:

Ελα να φυγουμε,να μεινουμε μονοι μας!Κοντα στους γονεις σου βεβαια,να τους μαγειρευω να τους βοηθαω να κανω ολα οσα εκανα μεχρι σημερα,μονο παμε ναφυγουμε!!!!!!Και της απανταει:Λυπαμαι εγω τον δρομο μου και εσυ τον δικο σου δεν μπορω να τους αφησω τους γονεις μου!!!

Ακουω(περιμενω)σχολια!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεν υπάρχουν λόγια!!!!!!!!!! Τι λές τώρα????? Και τι την ήθελε την οικογένεια ο άχρηστος??? Για νοσοκόμα έψαχνε ??

Για να καταλαβετε οτι υπαρχουν χειροτερα διαβαστε την παρκατω αληθινη ιστορια!!

Η ξαδέρφη του άντρα μου χωρισε πριν 2μηνες!!

Γιατιιιι?

Ζουσε μαζί με τα πεθερικα(τραγικο)

Η πεθερα κατακοιτη..Την τάιζε κανονικα και ολα τα αλλα!

Μεγαλοι ανθρωποι σε ηλικια(καλη η ωρα Βασω)

Ο πεθερος τραγικος.πιο παραξενο-κακος ανθρωπος μαζι δεν υπαρχει!

Γυρνωντας λοιπον η ξαδερφη απ την δουλεια της(νοσοκομα 3η βαρδια) φορτωμένη με ψωνια βλεπει τον γιο της να κραταει ενα σπασμενο κερι στα χερια του!Αμεσως του το παιρνει και τον μαλωσε.Ακουει ο πεθερος λοιπον και βγαινει να δει τι εγινε!

Ακολουθησαν βρισιες που δεν μπορω να εκφρασω εδω μεσα και εκεινη δεν μιλησε παρα μονο πηρε το παιδι και πηγε στο μαγαζι του αντρα της και του ειπε:

Ελα να φυγουμε,να μεινουμε μονοι μας!Κοντα στους γονεις σου βεβαια,να τους μαγειρευω να τους βοηθαω να κανω ολα οσα εκανα μεχρι σημερα,μονο παμε ναφυγουμε!!!!!!Και της απανταει:Λυπαμαι εγω τον δρομο μου και εσυ τον δικο σου δεν μπορω να τους αφησω τους γονεις μου!!!

Ακουω(περιμενω)σχολια!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Πες μου ρε Νασια δηλαδη!ο ξεφτιλας!μιλαμε εχουμε παθει σοκ!ειχαμε παει και στον γαμο τους!και ουτε καν σου εδινε αυτη την εντύπωση ο "κυριος"!!!

Δεν πειραζει καλυτερα μονη της,τι να τον κανεις τετοιο αντρα???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλά ρε συ Greta, τι να πω! Τέτοια αχαριστία; Εμένα η μάνα μου από τότε που παντρεύτηκε 22 χρονών, έμενε μαζί με τον πεθερό της. Ο παππούς μου δύσκολος άνθρωπος, έχασε γιο και γυναίκα σε μικρή ηλικία. Και τις εντάσεις τους είχαν δε λέω αλλά ο πάππους μου πάντα έλεγε, εγώ πιο πολύ κόρη έχω παρά γιο. Και του έλεγε του πατέρα μου, ευτυχώς που σε πήρε αυτή η κοπέλα και πρόκοψες.

Δε πειράζει πες της ξαδέλφης σου, θα φτιάξει τη ζωή της μια χαρά και χωρίς άντρα και δίχως να χρειάζεται και να γεροντοκομεί. Καλύτερα, να αφιερώνει χρόνο στο μεγάλωμα του παιδιού της και όχι στη φροντίδα ηλικιωμένων. Για τον άντρα της, τι να πω! Μάλλον έχει δίκιο η Nasia, φαίνεται ήθελε νοσοκόμα. Είναι μικρό το παιδάκι της;

Θα το ήθελα πολύ να έρθουμε, να γνωριστούμε αλλά με τη μαμά δύσκολο :( Θα τα καταφέρουμε όμως σίγουρα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...